PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

1ο Touring στο Πήλιο, 7-8 Δεκεμβρίου 2002
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
angelbaby (Ελίνα)
Μέλος
Μέλος

FIAT Seicento BRUSH - 1100cc - 55HP

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 17:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
konstantinos έγραψε:

Τι, είσουν και εσύ εκεί? Ρε γμτ δεν σε πρόσεξα... Crying or Very sad Crying or Very sad

Ναι μωρέ, είναι αυτός που δε σε άφησε να κλείσεις μάτι όλο το βράδυ.....

Ναι, ναι αυτός που ξέρει κάτι φοβερά, επαναστατικά τραγούδια, όπως π.χ. το σαγκουίνι refresh !!!!!!!!!!!!!!

Τι να πρωτοθυμηθώ;;;;

"H ζωή είναι REFRESH, Σανγκουίνι και REFRESH..."

Μην θίξουμε ΤΩΡΑ το θέμα "επαναστατικά τραγούδια" γιατί όταν εγώ ζήτησα παραγγελιές, ο κ. christhehealer μου έκοβε την φόρα Wink Rolling eyes Wink Rolling eyes Wink Rolling eyes

Petaei to Seicento? Petaei.......ki as mhn einai PUG 206 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 23:03:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νάμαι και εγώ!!!!!
Έχοντας προνοήσει, πήρα την σημερινή μέρα άδεια για να μπορώ να χαλαρώσω μετά το touring...

Έχουμε και λέμε:

Αθήνα-Πορταριά 6 ώρες λόγω συχνών στάσεων, καταιγίδας, και αναμονής Commando στα διόδια. Ζήτημα να υπήρξε ένα διάστημα 15 λεπτών σε όλη την διαδρομή χωρίς βροχή.

Συνάντηση με τον Νίκο (polith) στο βουνό, χαιρετούρες και αναχώρηση για το ξενοδοχείο.

Τρελλή μάσα στην ταβέρνα του Νίκου. 24 κιλά κρασί (αν δεν κάνω λάθος) και καμιά δεκαριά τσίπουρα μας έκαναν συντροφιά για 3 περίπου ώρες. Η μισή ταβέρνα δικιά μας και τα "γεια μας" να πάνε σύννεφο. Πρέπει να τα τσουγκρήσαμε τουλάχιστον 30 φορές!!! Ο Πάνος σίγουρα θα ξέρει αφού τις μέτραγε.

Επιστροφή σπίτι, ξάπλα & "ύπνο" οι μισοί (είχαν κοιμηθεί μόνο 2 ώρες το προηγούμενο βράδυ), καφεδάκι οι άλλοι μισοί.

Συγκέντρωση γύρω από το τζάκι το βράδυ, συζητήσεις για τα 206, το club, το forum...και όχι μόνο.

Αναχώρηση για παραλαβή πίτσας από τον Βόλο και ενώ ο καιρός έξω δίνει τα ρέστα του, ο Νίκος οδηγάει με κλειστά μάτια, λες και ξέρει κάθε στροφή του βουνού απ'έξω.

Το μουσικό πρόγραμμα άρχισε γύρω στις 2:30 (ούτε after να ήταν) με τον Πάνο (pduke) στην κιθάρα και τον Χρήστο (Christhehealer) στα φωνητικά. Φυσικά και η υπόλοιπη παρέα έκανε την χορωδία σε γνωστά "λαικά" και μη άσματα.

Κλείσιμο του μαγαζιού στις 5:45, αφού έπρεπε να κοιμηθούμε και κάποια στιγμή.

Αναχώρηση Κυριακή πρωί (ο Θεός να το κάνει πρωί) για πρωινό σε κοντινή καφετέρια.

Αφού ήπιαμε και φάγαμε (πρωινό δεν είπαμε ότι ήταν?), όλοι στη σειρά και βουρ για το χιονοδρομικό.

Συνάντηση με χιόνια στην πορεία, τα 206 δεν μασάνε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, μέχρι ενός σημείου που άρχισε να γλυστράει επικίνδυνα.

Φωτογραφίες των 206 σε χιονισμένο τοπίο, αναστροφή και επιστροφή σε πιο χαμηλά υψόμετρα.

Αναζήτηση ταβέρνας σε άγνωστη τοποθεσία δεν μας έδωσε θετικό αποτέλεσμα, οπότε (αφού είχε ήδη αρχίσει να νυχτώνει) οι Αθηναίοι εξαιρουμένων των chatasos, angelbaby, 206xs αναχώρησαν για μάσα στον Βόλο και μετά επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Οι εξαιρουμένοι μαζί με τους Θεσσαλονικείς κατευθύνθηκαν σε γνωστή ταβέρνα (που τους είχε φιλέψει την προηγούμενη μέρα) και ασχολήθηκαν για άλλη μια φορά με τα τους στομαχιού τους.

Αναχώρηση 19:00 για Αθήνα & Θεσσαλονίση αντίστοιχα μετά από ενημέρωση (μέσω τηλεφώνου) περί σφοδρών καιρικών φαινομένων.

Άφιξη στην Αθήνα γύρω στις 23:00 και λιώσιμο μέχρι το πρωί.

Διαπιστώσεις/Συμπεράσματα:

Νταλίκα + Βροχή = ο χάρος βγήκε παγανιά

2 νταλίκες και 1 αμάξι ντελαπαρισμένα λόγω της κακοκαιρίας

Το 206 Club πρέπει να βγάλει CD. Ήδη έχουμε έτοιμα 2 άσματα: "Θα πάω κυρά μου στο παζάρι να σου αγοράσω μια φιλτροχοάνη" & "Refresh".

Ο Νίκος (poliths) ορίζεται ως ο επίσημος ταβερνιάρης του club. Μας σκλάβωσε με την περιποίησή του. Παϊδάκια, γιούλμπασι, σπετσοφάι, μπριζόλες, μπιφτέκια, λουκάνικα.. και τι δεν είχε το μενού.

Ο Πάνος (pduke) ορίζεται ως ο επίσημος κιθαρίστας του club, αρκεί να μάθει να κουρδίζει πιο γρήγορα.

Ο Χρήστος (christhehealer) ορίζεται ως ο επίσημος τραγουδιστής αλλά και στιχουργός του club.

Η Ελίνα (angelbaby) ορίζεται ως η επίσημη επαναστάτρια του club αφού οι μουσικές της αναφορές έκαναν τον Χρήστο να αρρωσταίνει.

Ο Ανδριανός ορίζεται ως ο επίσημος κρασοπατέρας του club (το "τα σιγανά τα ποταμάκια να φοβάσαι" το έχετε ακούσει?).

Το test 2 ημερών οδήγησης κάτω από βροχή σε στροφές έδειξε ότι το 206 club ξέρει να οδηγεί σχεδόν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η τεχνική αλλαγής ταχυτήτων του polith, χωρίς την χρήση συμπλέκτη, τον κάνει να κερδίζει.

Το CC του Γιώργου (δεν θυμάμει username, γιατί ούτε αυτός το θυμόταν) με το bodykit της ecosse ήταν η διαφήμιση του club, μαζί με το GT του Πάνου.

Όλος ο Βόλος μας κοίταγε αποσβολωμένος, λες και έβλεπε παρέλαση από 206. Μέχρι και φωτογραφίες μας έβγαζαν. Να μην αναφέρω τα κορναρίσματα και τα φώτα από τα αδελφά 206.

Η κίνηση του alxdr74 ή του giannis206 (αν δεν κάνω λάθος στο username, γιατί δυστυχώς όνομα δεν θυμάμαι) να δώσει καρτούλα σε 206 που μπήκε στο κονβόι μας (και σταμάτησε γιατί μπερδευόταν και ο ίδιος) καθώς κατεβαίναμε από τα χιόνια, σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στον οδηγό του 206. Και αυτό γιατί οι τελευταίοι 4 στο κονβόι σταματούσαν και τον ρωτούσαν αν είχε πάθει κάτι, γιατί νόμιζαν ότι ήταν κάποιος δικός μας.

Το επόμενο touring χρειάζεται περισσότερη & καλύτερη οργάνωση. Υπήρξαν μικρολεπτομέρειες που δημιούργησαν ψιλοδυσάρεστες καταστάσεις αλλά η καλή παρέα είναι αυτή που μετράει και χάρη σε αυτή ξεπεράστηκαν όλα.

ΣΥΝΟΛΟ : ΤΕΛΕΙΑ...

Και τέλος είναι αδιαμφησβήτητο γεγονός: "Η τρέλλα πάει στα βουνά" ... μαζί με το 206 Club.

ΥΓ: Φούιιιιιιτ .... Πάνο, το έπιασες το υπονούμενο έτσι? Weird look

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Δεκ 2002, 23:52:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ax, ρε παιδες πραγματικα ζηλευουμε εμεις που δεν ηρθαμε αλλα τι να γινει;
παντως παιρνουμε μια ιδεα απο το τι εγινε και το ποσο ωραια περασατε.
Αντε και ο χειμωνας ειναι μακρυς και ορεξη να εχουμε γiα touring.

αληθεια με αλυσιδες κινουσασταν συνεχεια; η για καποια κομματια;
απο βενζινες τι παιχτηκε; ησασταν φουλαριστοι η ψαχνατε βενζιναδικο;
καμια συνταγη απο αυτα που φαγατε θα "ανεβει" στο site για να παρουμε καμια γευση; Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 00:21:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

αληθεια με αλυσιδες κινουσασταν συνεχεια; η για καποια κομματια;
απο βενζινες τι παιχτηκε; ησασταν φουλαριστοι η ψαχνατε βενζιναδικο;
καμια συνταγη απο αυτα που φαγατε θα "ανεβει" στο site για να παρουμε καμια γευση; Laughing Laughing Laughing Laughing

Αλυσίδες δεν είχαν όλοι, οπότε όταν βρήκαμε τα δύσκολα σταματήσαμε και γυρίσαμε πίσω.
Βενζίνη είχαμε βάλει από Αθήνα, και συμπληρώσαμε την ημέρα που φεύγαμε για την επιστροφή.
Όσο για την μάσα, θα πάρεις πολύ σύντομα ιδέα του τι παίχτηκε!!!!

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 01:06:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρετε τι ζημιά έχετε κάνει σ εμάς που δεν ήρθαμε Question Question Question Arrow :microwave: :microwave:
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 02:41:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Chatase να ανοίξω topic με θέμα αλλαγές ταχυτήτων χωρίς την χρήση συμπλέκτη ???? ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ειμαι καλό παιδάκι εγω (ψεμαααααα) μην εχουμε ατυχήματα και βλάβες... ΜΗΝ ρωτήσει κανείς πως το κάνω ΔΕΝ λεω... θέλει να σας το δείξω... Και ανέβασμα ταχύτητας και κατεβασμα

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 08:38:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ.ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕΡΡΑΙΟΣ.ΟΦΕΙΛΩ ΜΙΑ ΣΥΓΜΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΥ ΔΙΑ.....ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Sad .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΑΛΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 08:40:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΝΑΣ ΕΙΔΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 12:08:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Kαλημέρα!

Μπορώ να πώ ότι η εκδρομή ήταν υπέροχη όπως υπέροχα ήταν όλα τα παιδιά που ήρθαν σε αυτή.

Το Σάββατο ξεκινήσαμε με καθυστέρηση λόγω καιρού και Νίκων! Το αγουροξύπνημα ήταν μεγάλο.

Η άνοδος ήταν εύκολη παρά τις κάποιες (τοπικές) αντίξοες συνθήκες αλλά ο χρόνος ήταν μεγάλος.

Η εκδρομή από εκεί και ύστερα νομίζω ότι θα μείνει αξέχαστη σε όλους με τα εκπληκτικά φαγητά (υπάρχουν και ντοκουμέντα) του Politi που πραγματικά μας ξεσαγώνιασε.

Ο Ady κατάφερε να στείλει το γεμάτο βαρέλι του Politi για καυσόξυλα! Αλλά και οι κ.κ. Chris & Pduke δεν μείνανε πίσω! Απλά αυτοί, αντί για αμόλυβδη καίγανε V-Racing...!

Μετά από το Λουκούλιο γεύμα ακολούθησε καφές για τους μισούς και ύπνος για τους υπόλοιπους που είχαν κάψει φλάτζα!

Το βράδυ όμως ήταν όλα τα λεφτά! Τζάκι για αρχή απλή κουβεντούλα, εξω ο καιρός να φυσάει και να ξηλώνει μέχρι και αμάξια (εκτός από τα 206) και ξαφνικά ο Μιχάλης με την κοπελιά του είχαν την εκπληκτική ιδεα της μάσας! Για άλλη μια φορά ο πρόθυμος Politis αλλά και ο Chatasos που μόλις φρέσκος είχε ξυπνήσει, πήγαν στο Βόλο για Pizza αψηφώντας την όποια... απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω θύελας.

Ο Konstantinos μόλις μύρισε τις πίτσες βγήκε από το βραδυνό του ύπνο και έσκασε με μπιτζαμούλες, σκούφο και φαναράκι (ωσάν τον Παπαγιανόπουλο) γιατί δεν μπορούσε να αντισταθεί σε ένα κομματάκι.... (μόνο ένα; της έδωσε και κατάλαβε κανονικότατα)

Το πιο ωραίο μέρος της βραδυάς "έντυσαν" ο PDuke με τον ChrisιΙατρό που με τις εκπληκτικές μουσικές τους ικανότητες (και όχι μόνο) μας κάνανε να πέσουμε κάτω από τα γέλια! Παιδιά είστε εκπληκτικοί!

Την επόμενη (ή να πω την ίδια... ?) μέρα κάναμε τις βολτούλες μας στο χιονισμένο Πήλιο και αποχωρήσαμε γεμάτοι όμορφες στιγμές που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες.

Ευχαριστίες:
Mα φυσικά στον Νίκο (Politis) που έτρεξε, μας τάισε μας πότισε και έγινε χαλί να τον πατήσουμε! Νικολή σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!

PDuke: Αγορίνα ότι και να πω είναι λίγο! Είσαι απίστευτος! Χαίρομαι που το Club έχει άτομα σαν και εσένα!

Chris: Eσένα δεν σου λέω τίποτα! Razz

Σε όλα τα παιδιά που είρθαν και πρόσφαιραν αυτή την καταπληκτική παρέα που αποδυκνείει έμπρακτα την υπόσταση και την ουσία του 206 Club.

Παιδιά όλοι μας αποδείξαμε τι είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε και τι είναι αυτό που σημαίνει αυτό το Club!

Aπολογίες....

Για την κυρία Κατερίνα ο λόγος που μας την έκανε άσχημα σε όλους, που εξέθεσε έτσι και εμάς που το κανονίσαμε, αλλά θα έχει να κάνει από εδώ και πέρα με τον Νίκο που είμαι σίγουρος ότι θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει η κυρία.

Αθέτησε όλες τις συμφωνίες μας, αυξησε αυθαίρετα την τιμή (γιατί δεν με φωνάξατε ρε παιδιά!) ακύρωσε τους λουκουμάδες (που να της βγούν από την μύτη!) και γενικά γκρίνιαζε και προσπαθούσε να χαλάσει το κέφι μας!

Ζητώ προσωπικά συγνώμη από τα παιδιά και θα κοιτάξουμε την επόμενη φορά να μην έχουμε τέτοια προβλήματα.

Φωτογραφίες μάλλον αύριο γιατί δεν πρόλαβα...

ΥΓ. 1. Εκπληκτικό ήταν το πως κοίταζε ο κόσμος όλα αυτά τα αυτοκίνητα το ένα πίσω από το άλλο. Μέχρι και φωτογραφίες μας τραβούσανε!

ΥΓ. 2. Η εκδρομή αυτή μας έδωσε πολλές εμπειρίες για να οργανώσουμε την επόμενη καλύτερα.

Και οι φωτογραφιες που λεγαμε οτι θα μπουν στο forum απο την εκδρομη...?

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 12:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:

κάτσε βρε αγόρι μου ,έκανες quote όλη την έκθεση του τάσου για προβάλεις μισή γραμμή?
Είναι σαν να αλλάζεις λάστιχα,ελατήρια,αμορτισέρ και μπουζοκαλώδια για ένα ...... φούιτ.....
Θύμισέ μου στο επόμενο τουρ να πάρεις μερικές κάμψεις...... Laughing Laughing

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 12:36:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι τώρα ο χρήστης pduke θα μας δώσει τον ορισμό του όρου "φουιτ", ως του πλέον χρήσιμου για την συμβίωση μ' ένα αυτοκίνητο αλλά και της αυτοκίνησης γενικότερα. Crazy Crazy Crazy

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 12:48:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΟΥΙΙΙΙΙΤ! Ετοιμες oι φωτογραφίες!!!!

Στην κεντρική σελίδα του site και ακολουθήστε τα Link!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:11:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΛΥ ωραίες!Μπράβο παιδιά!

(Είναι και μεσημέρι και είδα τα λουκανικάκια και τα μπιφτεκάκια και.... ζημιά!!!)

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:15:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΡΥΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΟΣ ΤΟΥ SIDOBRE..............................
Confused Confused
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:33:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
alxdr74 έγραψε:

κάτσε βρε αγόρι μου ,έκανες quote όλη την έκθεση του τάσου για προβάλεις μισή γραμμή?
Είναι σαν να αλλάζεις λάστιχα,ελατήρια,αμορτισέρ και μπουζοκαλώδια για ένα ...... φούιτ.....
Θύμισέ μου στο επόμενο τουρ να πάρεις μερικές κάμψεις...... Laughing Laughing

Ωχ!!! Χρειζομαι προπονηση απο τωρα...... Laughing Laughing

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΡΥΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΟΣ ΤΟΥ SIDOBRE..............................
Confused Confused
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Kαι με Nike σε πηλιορίτικο πλακάκι. Tι να κλ@#$σουν οι γιαπωνέζοι με τα drum Machines τώρα. Laughing Cool Cool Laughing Laughing Cool Laughing Cool

Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αψοοοογεες ητανε!!! αιντε να κανουμε και το 2ο παιδια τωρα που μαστε ζεστοι!!!! ωραια ητανε!
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:44:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλές !!!!!!!!!!!!!!

Την κα Κατερίνα δε βγάλαμε καμία φωτογραφία......................

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:47:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Kαι με Nike σε πηλιορίτικο πλακάκι.

υπερήλικας μπλουζίστας με διάθεση για τζόγκινγκ.......
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Πολύ καλές !!!!!!!!!!!!!!

Την κα Κατερίνα δε βγάλαμε καμία φωτογραφία......................

Εννοια σου, έχουν γνώση οι φύλακες... Wink
απλώς μετράω μέρες μέχρι να αποκαλυφθούν οι κύριοι που αναφέρω στο παραπάνω post. Εαν δεν αποκαλυφθούν τότε θα πρέπει να αλλάξουν... πλανήτη Laughing Laughing Laughing Laughing

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 8 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης