PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέο Corsa OPC (1,6T) το 2007
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάϊ 2006, 13:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να και κατι που δεν ηξερα... Το νεο Corsa θα μοιραζεται το ιδιο πατωμα με το Gr.Punto, αρα και την αναρτηση του!!! Δεδομενων αυτων εχουμε μια πρωτη γευση των οδικων του χρακτηριστικων( που δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη)!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TRICK (Τάσος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) Sport Pack (2006)

Ένταξη: 08 Μάρ 2006
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάϊ 2006, 14:34:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Να και κατι που δεν ηξερα... Το νεο Corsa θα μοιραζεται το ιδιο πατωμα με το Gr.Punto, αρα και την αναρτηση του!!! Δεδομενων αυτων εχουμε μια πρωτη γευση των οδικων του χρακτηριστικων( που δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη)!!!

Μαλισταααα. Ισως πρεπει να το μετονομασουν GRANDE CORSA Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάϊ 2006, 17:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Τ οτι θα χει ιδιο πατωμα δεν σημαινει απαραιτητα πως θα εχει ιδια αναρτηση και φυσικα πως θα εχει ιδιες ρυθμισεις με την αναρτηση του Punto.

Κατι αλλο κοινο που θα χουν ειναι ο 1.6Τ (που φοραει και το Meriva OPC) και που θα μπει και στο Punto GT.

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάϊ 2006, 17:43:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
netblaster έγραψε:

Τ οτι θα χει ιδιο πατωμα δεν σημαινει απαραιτητα πως θα εχει ιδια αναρτηση και φυσικα πως θα εχει ιδιες ρυθμισεις με την αναρτηση του Punto.

Δεν σημαινει απαραιτητα αυτο αλλα πιθανοτατα αυτο θα γινει. Βεβαια θα εξαρτηθει και απο τις εκαστοτε εκδοσεις.

Παντως ενα πραγμα που ελπιζω να αλλαξουν στο καινουριο Corsa ειναι ο ηχος των flash και alarm, ειναι πολυ γελιο το "πιπα, πιπα, πιπα,..." που κανει. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Μάϊ 2006, 21:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wild 200bhp Corsa VXR warms up

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Μάϊ 2006, 21:53:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ρε γλεντια!

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2006, 13:04:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι τιμες του νεου Corsa ειναι πολυ ελκυστικες (η εκδοση 1.4 sport με αρκετα πλουσιο εξοπλισμο κανει 14.220)!!! Αλλα ακομα πιο ελκυστικη ειναι η προσφορα προπαραγγελιας του μοντελου!!! 17αρες, εγχρωμη οθονη γραφικων και αυτοματο clima (οπου δεν υπαρχει) ΔΩΡΟ!!! Shocked

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 17:53:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ερωτηση σχετικα με το CORSA OPC...
Μιας και ειναι τουρμπο,ειναι και FSI ταυτοχρονα? ι καμια σχεση το ενα με το αλλο?

Και κατι αλλο,
Σαν τουρμπο, θα πρεπει να παιρνει ΜΟΝΟ απο την καλη(κατοσταρα) βενζινη? οπως τα FSI?
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 18:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω διαβασει το ενχειριδιο του Golf GT μια και το εχει ενας φιλος μου και για την βενζινη ο κατασκευαστης δινει την 98 οκτανιων ως ιδανικη λυση.
Δεν νομιζω να ειναι FSI.Και απο οτι εψαξα δεν βρηκα κατι που να λεει οτι ειναι FSI.
Εμενα μου αρεσει πολυ η τριγωνικη πισω εξατμηση.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 19:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Wild 200bhp Corsa VXR warms up

Δεν... Rolling eyes

Εδώ όμως... Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2007, 11:01:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως και μονο οτι το κορσα εχει 6αρι κιβωτιο εναντι του 5ριου του rc του δινει πλεονεκτημα για μενα σε σχεση με την αγορα ενος rc.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2007, 11:14:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pio πλεονεκτημε ρε σπυρο παμε καλα????????
εστριψε ποτε οπελ για να το κανει τωρα???

εχει λεει εξελιχθει στο ρινγκ...

ειδαμε και το αστρα που το ειχαν στο ρινγκ με τον ροιτερ και εκανε ρεκορ γυρου κλπ κλπ κλπ και το αμαξι ειναι πεζοδρομιοκυνηγος...

καλως ή κακως η ελλαδα δεν....ειναι για τετοια αμαξια.

ΠΑΠΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2007, 11:43:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η τιμη του ειναι πολυ πιο χαμηλη βεβαια απο RC και Copper.
Εχουν καπου στα 2000 διαφορα.
Αν θυμαμαι καλα διαβασα 22+ για το OPC την ωρα που το RC υπολογιζετε κοντα στης 24 τελικα και περισσοτερο το S που φευγει πανω απο τα 25+.
Αυτο ειναι ενα θεμα.
Το αν στριβει ειναι αλλο θεμα.
Ειναι η μονη μαρκα που ποτε δεν μου εκανε κατι να την κοιταξω με σκοπο να παρω κατι.
Τωρα τελευταια ισως εχει κανει καποια καλα βηματα που με αγγιζουν.

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2007, 12:23:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
pio πλεονεκτημε ρε σπυρο παμε καλα????????
εστριψε ποτε οπελ για να το κανει τωρα???

εχει λεει εξελιχθει στο ρινγκ...

ειδαμε και το αστρα που το ειχαν στο ρινγκ με τον ροιτερ και εκανε ρεκορ γυρου κλπ κλπ κλπ και το αμαξι ειναι πεζοδρομιοκυνηγος...

καλως ή κακως η ελλαδα δεν....ειναι για τετοια αμαξια.

ΠΑΠΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΕΙ

Καταρχην δε μιλησα για στριψιμο, αλλα αν στριβει κιολας δε θα ειναι καλυτερη επιλογη απο το rc?
Να το θεσω αλλιως:
Μακαρι να στριβει το rc για να μην εχουμε διληματα!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2007, 12:28:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

re se σπυρο αν δεν μας μοιαζει το στριψιμο πας περνεις ενα κολτ του φορτωνεις το ραλιαρτ κιτ και μην το ειδατε το πουντοκυνηγο...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάϊ 2007, 22:24:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά αυτό το αμαξάκι όσο το βλέπω τόσο περισσότερο μου αρέσει
(με εξαίρεση το λίγο υπερβολικό πίσω μέρος του και κυρίως τον προφηλακτήρα με τα βράγχια...)

αυτή η έκδοση corsa έχει την αρμονία σε διαστάσεις και σχεδιασμό και καμπύλες που έχει και το 206 καιο που δεν έχει το 207 (με τις διάφοερες γωνίες και επίπεδα τμήματα στο πλαινό του...), ενώ και εσωτερικά το βρίσκω γαμάτο!!! Cool Cool

δεν ξέρω οδηγικά τι θα λέει και (από την μέχρι τώρα ιστορία της opel και peugeot) θεωρώ ότι το 207 RC θα είναι πολuυυυύ μπροστα...

...το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι πλέον αγοράζουν με κριτήριο τα άλογα και το 0-100... ενώ για τις στροφές αφήνουν τα ηλεκτρονικά να κάνουν δουλειά... (=οι περισσότεροι είναι ευθειάκηδες...)

βέβαια η κατηγορία τιμής και η σχέση μεγέθους/τιμής δεν είναι ιδανική μιας και ο μέσος καυλωμένος πιτσιρικάς (+την όποια βοήθεια από την οικογένειά του) "συνήθως" δεν έχει να δώσει τόσοα χρήματα, οπότε και "punto gt" δεν το βλέπω να γίνεται...

πάντως στα 22~26000 γίνεται λίγο "πόλεμος"...

http://www.drive.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1587&Itemid=62

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάϊ 2007, 11:57:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλο το αυτοκινητο αλλα πολυ τραβηγμενο εξωτερικα!
Εγω προσωπικα προτειμω ενα οχι τοσο χτυπητο αλλα ενα πιο διακρητικο αυτοκινητο! πιστευω με αυτη την κινηση η opel στοχευει σε ενα και μονο target group! δεν ξερω αν θα πετυχει και ειλικρινα δεν με απασχολει αλλα αν εδεινε αυτον τον κινητηρα σε ενα σχεδον απλο corsaki τοτε το αυτοκινητο θα ηταν και σε μενα μεσα στις πρωτες επιλογες μου!
Επιστροφή στην κορυφή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάϊ 2007, 17:58:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι και στο σωστό χρώμα Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάϊ 2007, 21:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παλι ως γνωστος καγκουρας εκτος απο τα βρανχια δεν με χαλαει τιποτα αλλο.
Laughing Laughing Laughing Laughing

Περαν της πλακας πιστευω οτι ο σχεδιασμος του μπροστινου προφυλακτηρα με το ολο συνολο δενει αρμονικα και δεν ειναι καγκουριλικι.Η πισω εξατμηση εχει οραιο σχημα αν και νομιζω οτι αν εβαζαν δυο μπουκες στο σχημα των φαναριων θα ηταν πολυ πιο ομορφο.

MEMsound έγραψε:

Βέβαια η κατηγορία τιμής και η σχέση μεγέθους/τιμής δεν είναι ιδανική μιας και ο μέσος καυλωμένος πιτσιρικάς (+την όποια βοήθεια από την οικογένειά του) "συνήθως" δεν έχει να δώσει τόσοα χρήματα, οπότε και "punto gt" δεν το βλέπω να γίνεται...

Πιπερι στο στομα.
Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάϊ 2007, 06:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
τελικά αυτό το αμαξάκι όσο το βλέπω τόσο περισσότερο μου αρέσει
(με εξαίρεση το λίγο υπερβολικό πίσω μέρος του και κυρίως τον προφηλακτήρα με τα βράγχια...)

αυτή η έκδοση corsa έχει την αρμονία σε διαστάσεις και σχεδιασμό και καμπύλες που έχει και το 206 καιο που δεν έχει το 207 (με τις διάφοερες γωνίες και επίπεδα τμήματα στο πλαινό του...), ενώ και εσωτερικά το βρίσκω γαμάτο!!! Cool Cool

δεν ξέρω οδηγικά τι θα λέει και (από την μέχρι τώρα ιστορία της opel και peugeot) θεωρώ ότι το 207 RC θα είναι πολuυυυύ μπροστα...

...το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι πλέον αγοράζουν με κριτήριο τα άλογα και το 0-100... ενώ για τις στροφές αφήνουν τα ηλεκτρονικά να κάνουν δουλειά... (=οι περισσότεροι είναι ευθειάκηδες...)

βέβαια η κατηγορία τιμής και η σχέση μεγέθους/τιμής δεν είναι ιδανική μιας και ο μέσος καυλωμένος πιτσιρικάς (+την όποια βοήθεια από την οικογένειά του) "συνήθως" δεν έχει να δώσει τόσοα χρήματα, οπότε και "punto gt" δεν το βλέπω να γίνεται...

πάντως στα 22~26000 γίνεται λίγο "πόλεμος"...

http://www.drive.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1587&Itemid=62

πολυ επιθετικο αλλα τα εχει τα προσοντα για να ειναι ετσι.
να σου πω απο το "ξενερωτο" εμφανησιακα clio το προτιμώ.

με λιγα λογια για να παρεις γρηγορο αυτοκινητο πια θελεις ανω των 23000 με μια οροφη στα 31000.

μετα τις 31000 μαλλον ειναι ανεφικτο για εμας... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης