PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εκτίμηση αντικειμενικής αξίας αυτοκινήτου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chris_gt (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 2.0 GTi

Ένταξη: 29 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάϊ 2006, 20:31:49    Θέμα δημοσίευσης: Εκτίμηση αντικειμενικής αξίας αυτοκινήτου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειας σας και καλως σας βρηκα στο PSclub!Ειμαι κατοχος ενος 206 GT 2.0 εκδοση grandtourism.Το απεκτησα πριν απο τρεις μηνες.
Θα ηθελα να μαθω την αντικειμενικής αξία του μοντελου.
Ευχαριστω

Το τόπικ μεταφέρθηκε στις "Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων", αφού θεματολογικά εδώ ανήκει.

Εκ της MOD Team
MEMsound
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάϊ 2006, 20:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άν θες αντικειμενική αξία μόνο στην αντιπροσωπεία θα μάθεις.Εδώ μπορείς ν'ακούσεις τρελές τιμές!!

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
chris_gt (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 2.0 GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάϊ 2006, 22:11:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως η αντιπροσωπεια δεν μου ελυσε την απορια.Με ρωτησε ποσο το πηρα και τελικα δεν μου απαντησε.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούν 2006, 00:57:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ακριβώς εννοείς με την "αντικειμενική αξία"??

Για φορολογική δήλωση ή για πώληση?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούν 2006, 08:52:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χλμ ετος ??? εξτρα?
Επιστροφή στην κορυφή
chris_gt (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 2.0 GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούν 2006, 20:47:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1999 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΥΣΕΙ 127000 (ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ) ΧΛΜ. ΕΙΝΑΙ FULL EXTRA. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΙΧΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ Smile))
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2006, 09:24:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chris_gt έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1999 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΥΣΕΙ 127000 (ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ) ΧΛΜ. ΕΙΝΑΙ FULL EXTRA. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΙΧΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ Smile))

Oι ασφαλιστικές συνήθως παίρνουν σαν μπούσουλα τις τιμές του Autotriti.
Επειδή δύσκολα θα βρεις GT μπορείς να βρεις την αντίστοιχη τιμή του GTi και να αφεραίσεις την ποσοστιαία μείωση της αρχικής τιμής.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2006, 10:24:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνο πόσο είχε καινούργιο το GT το '99 Question

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2006, 12:24:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

6.800.000 με 7.200.000 δρχ περιπου αν θυμαμαι καλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2006, 12:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Πάνο πόσο είχε καινούργιο το GT το '99 Question

Απάντησε ο Φίλιππος... Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2006, 13:00:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+ γύρω στα 20.000ε ~ 21.500ε

Τον 1ο χρόνο χάνει 10~15%
Τον 2ο + 3ο άλλο 10~15%
τον 4ο+5ο άλλο 10 - 15%.
τον 6ο λίγο ακόμα 10%...

21.000 - 15% = 17850 - 13% = 15530 - 1% = 13510 - 10% = 12160

κοινώς με 12000 για συλλεκτικό GT καλά είναι.

Αλλά επειδή τα δίλτρα πωλούνται δύσκολα... αυτ'η η τιμή δεν "στέκει" ευκολα για πώληση.

Αλλά είναι το GT = συλλεκτικό που κρατάει λίγο τιμή σε σχέση με ένα απλό 2λιτρο GTI.

Άρα αν το αυτοκίνητο βγει ολική καταστροφή αν η ασφάλεια σου δώσει 11~12000 καλά θα είναι.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Παρ 02 Ιούν 2006, 13:04:17, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2006, 13:02:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά έχω την εξής απορία:
Δεν πρέπει η ασφάλεια να καταβάλει στον Χρήστο το ποσό που είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο?

(αν το αμάξι είναι πράγματι για ολική...)
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2006, 13:24:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:
Βασικά έχω την εξής απορία:
Δεν πρέπει η ασφάλεια να καταβάλει στον Χρήστο το ποσό που είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο?

(αν το αμάξι είναι πράγματι για ολική...)

Οχι Πάνο. Ασχέτως το κεφάλαιο που είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο, οι ασφαλιστικές πληρώνουν βάση της αντικειμενικής αξίας (με όριο το κεφάλαιο κάλυψης).

Γι'αυτό και λέμε συχνά και από εδώ μέσα ότι πάντα να γίνεται κάθε χρόνο αναπροσαρμογή του κεφαλαίου κάλυψης με βάση την αντικειμενική αξία (ωστε να μειωθούν τα ασφάλιστρα).

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούν 2006, 09:53:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ερωτηση. το απεκτησες πριν 3 μηνες ή το εχεις απο το 99με 127000χλμ απολαυτικα?????
επειδη προφανως το πηρες μεταχειρισμενο δεν εχεις τιμολογιο αγορας που θα σε εσωζε...
θα μαζεψεις μερικες εφημεριδες χρυση ευκαιρια και κανα autotriti.
θα κοιταξεις να εχουν μερικα gt ωστε να επικαλεστεις αυτες τις αγγελιες για την αξια αυτοκινητου.τυπωσε και καμια φωτοαγγελια απο το autotriti.gr
και με βαση αυτα θα βαλετε μια αξια με το δικηγορο αποζημιωσης.
εξτρα κλπ μονο αν εχεις τιμολογια ή φωτογραφιες αλλα παει μακρυα η βαλιτσα

υ.γ τασο δεν εχει καμια σχεση το οριο καλυψης στην ασφαλιστικη σου με την αξια ολικης καταστροφης σε τρακαρισμα.
αν π.χ εγω το εχω ασφαλισει ειτε για 20000 ειτε για 3000ευρω στην ασφαλιστικη μου για π.χ κλοπη και ας αξιζει 12 αν με τρακαρουν 12 θα παρω.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούν 2006, 14:41:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

υ.γ τασο δεν εχει καμια σχεση το οριο καλυψης στην ασφαλιστικη σου με την αξια ολικης καταστροφης σε τρακαρισμα.
αν π.χ εγω το εχω ασφαλισει ειτε για 20000 ειτε για 3000ευρω στην ασφαλιστικη μου για π.χ κλοπη και ας αξιζει 12 αν με τρακαρουν 12 θα παρω.

Δεν στα έχουν πει καλά. Αν έχεις ένα αυτοκίνητο που κάνει 5.000 ευρώ και το έχεις ασφαλίσει για 20.000 θα πάρεις 5.000. Αν το έχεις ασφαλίσει για 3.000 θα πάρεις 3.000. Ψάχτο και θα δεις.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούν 2006, 06:26:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που λεω εγω ειναι οτι ειτε 3 ειτε 20 το εχεις ασφαλισει αυτη η ασφαλιζομενη αξια(κεφαλαιο καλυψης που γραφεις) δεν εχει καμια σχεση με την αξια ολικης καταστροφης απο τρακαρισμα...
δηλαδη αν το εχεις ασφαλισει για 3000ευρω και κανει 12000 μεταχειρισμενο στο δικαστηριο θα παρεις 12 και δε μπορει η ασφαλιστικη του αλλου να επικαλεστει το 3αρι ασφαλιζομενη αξια για να μη σου δωσει παραπανω

στις ασφαλιστικες εχεις δικαιωμα υποασφαλιστης οχι υπερασφαλισης.
δηλαδη μπορεις να ασφαλισεις μερος της αξιας του οχι ομως παραπανω ποσο απο οσο αξιζει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης