PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 vs.....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάρ 2006, 19:57:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν τα λεω εγω γινομαι κακος...

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ninjalex (ALEX)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

CITROEN XSARA 1.6 (16V) VTS

Ένταξη: 23 Δεκ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάρ 2006, 19:37:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
αλλα ειναι ικανο να φαει οτι βρισκετε στην κατηγορια των μαμα 1.6 και κατω.

Πιστεψε με οχι ολα.
Πχ το 1,6 civic 4θυρο ειναι πολυ γρηγορα.
Εχω κανει κοντρα στημενη και πηγεναμε ακριβως τα ιδια, πολυ καλο για μαμα!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάρ 2006, 01:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To Civic βγαζει 115 αλογα και εχει γκαζι.Ειναι πιο ελαφρυ απο τα δικα μας.Βασικα οταν ηταν μαμα το ειχα φαει το civic του ξαδερφου.Τωρα που το εχω ανεβασει λιγο το περνω στα σιγουρα.Δεν υπαρχει περιπτωση.Μεχρι να ανοιξει το vtec εχω φυγει πολυ.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάρ 2006, 23:08:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
To Civic βγαζει 115 αλογα και εχει γκαζι.Ειναι πιο ελαφρυ απο τα δικα μας.Βασικα οταν ηταν μαμα το ειχα φαει το civic του ξαδερφου.Τωρα που το εχω ανεβασει λιγο το περνω στα σιγουρα.Δεν υπαρχει περιπτωση.Μεχρι να ανοιξει το vtec εχω φυγει πολυ.

Δεν ξερω.Ισως να μπερδευομαι εγω.Αλλα γιατι εχω την εντυπωση οτι αν το civic που λες ειχε vtec, τοτε το μονο που θα εβλεπες απο αυτο το αμαξι θα ηταν τα κωλοφαναρα του?? Laughing Laughing Εκτος αν εισαι turbo..

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάρ 2006, 23:55:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:

Για αλλη μια φορα....μπας και το εμπεδωσεις.....Το civic του ξαδερφου σου ειναι το 5θυρο Hatchback και οχι το 4θυρο με τον κωλο που λεει ο Rastaviper.....Kαι για αλλη μια φορα λεω οτι το Vtec για το οποιο μιλατε δεν εχει ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση με το παλιο Vtec που ανοιγε στις 5700rpm....Τα νεα Vtec δουλευουν σε ολο το φασμα των στροφων του κινητηρα και ειναι πολυ πιο πολιτισμενα με αποτελεσμα να αποδιδει μονο 115 αλογα δηλωμενα απο μαμα.....σε σχεση με τα 150 του Vtec και τα 160 του Vti....Το 4θυρο το civic το 307 δε το εχει ουτε στα πιο τρελα του ονειρα....μαμα παντα και τα 2.Το εχω οδηγησει σε Test Drive με 3 ατομα μεσα...ανοιχτο Air Condition και τα 190km/h τα ειχε στο χαβαλε...Σημειωτεο.....340km ειχε το μοτερ του οταν το πηρα βολτα....

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 08:52:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα καινουργια vtec εχουν 3 κοκκορια κικιρικου...
ανοιγει 2 φορες το Vtec για να στο πω απλα.
ενα στις 2500σαλ και ενα ψηλα στισ 5+ ...
οποτε ειναι λογικο να ειναι μερα με τη νυχτα στα χαμηλα με παλια.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 13:16:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που λες ειναι το V-tec II.Επειδη οταν το πηρε ο ξαδερφος ημουν μπροστα ο μηχανικος του ειχε πει."Για το στρωσιμο θα το πας μεχρι τις 3000 στροφες και το Vtec ανοιγει στις 4000 με 4200".Πραγματικα μετα το στρωσιμο το οδηγισα και καταλαβαινα να δεινει κατι παραπανω απο τις 4000 και μετα.Πριν ηταν πολυ ψωφιο.Δεν εχω κατι με το αμαξι αλλα το περιμενα πολυ διαφορετικο.Υπ'οψην μιλαω για το 3θυρο Civic.Ουτε για το 5θυρο ουτε για το 4θυρο.Ειναι το 3θυρο το Sport.Αυτο που ειχε το look του Type-R εκτος της αεροτομης.Οκ τωρα?Εγω αυτο το αμαξι το εχω παρει.Αν δεν φταιει αυτο τοτε φταιει ο ξαδερφος μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ninjalex (ALEX)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

CITROEN XSARA 1.6 (16V) VTS

Ένταξη: 23 Δεκ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 19:34:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κυβικα ρε παιδια, τι κυβικα ειχε το εργαλειο!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 02:33:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1600 ειναι το Civic το απλο.16αρι 16V με VTec II.Προσωπικα δεν μου λεει τιποτα.Το εχω παρει και μια και δυο και τρεις φορες.

Αυτο που θα σας πω ειναι αλλο.Κοντρα σε στροφες αλλα ειχε πολυ πλακα.Θα διαπιστωσετε και μονοι σας οτι στις στροφες τα αλογα δεν μετρανε αλλα μετραει η ψυχη.

Ερχομουν απο Ρεθυμνο προς Ηρακλειο.Οποιος ξερει τον δρομο καταλαβαινει τον βαθμο δυσκολιας.Πριν απο καθε στροφη εχει τα γνωστα σαμαρακια που γινονται απο το στρωσιμο.Ο δρομος με νορμαλ οδηγηση βγαινει σε 50 λεπτα και ειναι 70 χιλιομετρα.

Προσπερναω ενα Α3 1.8Τ με τα 180 αλογα και τον βλεπω οτι γουσταρε παιχνιδακια.Το θεμα ειναι οτι τον προσπερασα σε κλειστη στροφη και στις δυο προηγουμενες τον ειχα φαει ολη την διαφορα.Τον κρατησα πισω μου σε ολη της διαδρομη.Ηταν βραδυ και σε καθε στροφη εκλεβα πολυ απο το αντιθετο.Στις στροφες των αφηνα και στις λιγοστες μικρες ευθειες μου ετρωγε την διαφορα.Μεχρι που με περασε σε καποιο σημειο.Μετα απο αυτο θελαμε σχεδον 12 χιλιμετρα για το Ηρακλειο.Εκει ειναι και το δυσκολοτερο σημειο.Οι στροφες ειναι πολυ αργες και παρα πολλες μαζι.Θελει να το ξερεις το κομματι.Εκει εκανα και το θεικο.Αυτος πατουσε παρα πολυ φρενο μπροστα μου με σκοπο να περνω πιο γρηγορα τις στροφες απο αυτον και να τον πιεζω συνεχεια.Απο την πολυ την πιεση δεν αντεξε και σε μια στροφη που ειχα χορο τον ξαναπερναω.Αυτο ηταν.Τελικα τις γουσταρω πολυ τις στροφες.Εκανα την διαδρομη σε 34 μολις λεπτα.Στις ευθειες ημουν με 150 και στις στροφες οχι κατω απο 90 εκτος του τελευταιου κομματιου.

Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 09:21:59    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1,6 παλαιά vtec ούτε στα πιο τρελά όνειρά μας...κώστα...
Εδω τα 1,4άρια και ζορίζεσαι να τα πάρεις...μην την ψάχνεις...

Όσο για τα καινούργια....δεν έχω τύχει να ανοίξω ακόμα...αν και νομίζω ότι θα λαχανιάσουμε για να τα πιάσουμε....

Πάντως με Leon S (Αυτό με τα 120...) την περασμένη Κυριακή...
Από εκκίνηση μέχρι τα 160, είχα 3-4 αυτοκίνητα διαφορά...από εκεί και μετά η αεροδυναμική μας κόβει πολύ....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 11:56:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα καινουργια τα πιανουμε.Ο λογος ειναι οτι τα εχουν ριξει πολυ.Το ηλεκτρογκαζο τους ειναι χαλια.Μην νομιζεις οτι ξυπνανε γρηγορα.Και τα λεω ολα αυτα γιατι το εχω οδηγησει.Για τα παλια δεν κανω λογο.Ειχαν 125 αλογα στα 1.6!!!

Επιστροφή στην κορυφή
kas (iakobos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 (16v)xr (2001)

Ένταξη: 23 Απρ 2006
Τόπος: ΗΠΕΙΡΟΣ(ΠΡΕΒΕΖΑ)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2006, 20:29:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα εβαλα μια φιλικη κονρτιτσα με τον αδερφο μου που ηταν εξοδουχος,τωραεχει μια alfa romeo 156 1,6 120 ps..εγω βαρελακι κ τελικο ρεμους κ αυτος μια χοανη simota κ ενα τελικο χειροποιητο..στα 400μ ημουν μπροστα(λογο πιο κοντου σασμαν) 2αυτοκινητα αλλα μετα τα 140 αρχιζε με μαζευε ετσι για πλακα Crying or Very sad Crying or Very sad ..καλυψε την διαφορα κ μου εριξε κ 2-3 αυτοκινητα Shocked Shocked .δηλαδη καλιψε μια αποσταση 5+αυτοκινητων!!!!πως εγινε αυτο???ειναι κ πιο βαρεις κ εχει κ 17αρες της αντιπρωσοπιες οι ποιες ειναι θεοβαριες 9κιλα η μια!!με Shoot 2gunfire τελεως το ιταλακι!!εντο μεταξυ η αλφα πριν τις 3,5χιλ στροφες δεν κουνιεται ενω μετα τρελαινεται λες κ ειναι v-tec..4η μεσα εγω 170με το ζορι..4η αυτος(ημουν κ μεσα)195!!!τα ειδα ολα..ιταλια-γαλια σημιωσατε 1-1..τωρα μονο μεχρι τα 400μ μετα........

pug 307 modified by carcept
Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 12:44:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω διαβάσει όλα τα posts σε αυτό το topic και θέλω να θέσω ένα εύλογο ερώτημα. Η μισή Ελλάδα κυκλοφορεί Toyota corolla. Δεν έχω δει να γράφετε κάτι. Δεν μπορεί, όλο και κάποιον πιτσιρικά με τη corolla του πατέρα του θα έχετε πετύχει σε κανά φαναράκι. Θα σας αναφέρω και μοντελάκια να μου πείτε γνώμες που πραγματικά με ενδιαφέρουν. Corolla AE92 1600cc, Ε101 1600cc (για τους 1400ρηδες η 1300 που πήγαινε κομάτια), E111 1600cc ( αυτή που έβγαινε με το 2πλοφάναρο το vvti που σκότωνε, όχι την στρογγυλοφάναρη που δεν πήγαινε καλά ). Αυτή η Ε111 ακόμα και στα 1400 έχω την εντύπωση πως κοπανάει 307 1,6. Και τέλος η τελευταία και πιο σύγχρονη Ε12. Θέλω όμως να ακούσω αλήθειες και πραγματικά γεγονότα που θα είναι και σεβαστά ώστε να βγούνε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός του forum. Θα ήθελα αν γίνετε να απαντήσουν και τα παιδιά με τα 206 ( εκτός και αν θεωρείται εκτός topic ). Επίσης να σας πω οτι αν κάποια στιγμή είδατε κορολίτσα να χάνεται απο δίπλα σας και ξαφνιαστήκατε τότε πρόκειται για τη γνωστή πλέον μεταμόσχευση LEVIN με κινητήρα τύπου 4AGE, 20 βαλβιδούλες, 4 πεταλουδίτσες σε μόλις 1600cc και με δυνατότητα επιλογής χρωμάτων ασημί καπάκι (silvertop) και μαύρο καπάκι (blacktop) ανάλογα με τα γούστα του πελάτη και τις ορέξεις του.Με τα άλογα να παίζουν απο 150 για τον ασημί μέχρι 165 για τον μαύρο. Οπότε αυτά είναι εκτός συναγωνισμού έτσι και αλλιώς, εκτός αν θέλουν να μας πουν παιδιά με 2λιτρα ή ραλάκια!

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάϊ 2006, 17:58:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με Corolla δεν τα εχω ριξει ποτε.Θα ηθελα ομως να πεσει καμια στα χερια μου.Η καινουργια ομως.Για τις παλιες(πριν το 96)δεν εκφερω γνωμη.Δεν τα ξερω καθολου τα αμαξια.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 13:44:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες το ανοιξα μετα απο καιρο σε μια απο τις λιγες καλες ευθειες του Ηρακλειου.Ο στοχος ενα Corolla Sedan που ψηνοταν πολυ.
Καθομουν ηρεμος και περιμενα στο φαναρι μεχρι που ηρθε το Corollaki απο διπλα και αρχισε να κλασικα ξερογκαζα.
Οταν εδωσε πρασινο το Pug τα εδωσε ολα και με εβγαλε για ακομα μια φορα ασπροπροσωπο.Αφησα πισω το Corolla,εβγαλα φλας και εστριψα απο μια εξοδο της εθνικης.Οσο ημουν στα φρενα το Corolla περασε μπροστα και συνεχισε για Ρεθυμνο.Τοτε ειδα οτι η πινακιδα του ηταν Τρικαλινη.
Τοτε ηταν που εριξα γελιο.

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 14:31:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι corolla ήταν? μοντέλο και κυβικά...
όπως και να έχει good kill Sniper Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 14:52:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρεπει να ηταν 96-00 και 16αρι μοτερ.
Δυο Corolla μου εχουν κατσει και τα δυο τα εχω παρει.

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 14:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά είναι..., τι 0-100 υπολογίζεις πως έχεις? Είναι εργοστασιακό το 307 σου?
Εγώ πάλι με 14,2 0-100 τα yaris 1.3 δεν τα φτάνω ούτε για πλάκα Crying or Very sad για να μην πω και γι άλλα αυτοκ και γίνω ρόμπα Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Νοέ 2006, 16:16:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 0-100 δεν τα εχω μετρησει ποτε.Το μονο σιγουρο που ξερω ειναι οτι με το τελος της 2ας τα εχω.Βεβαια και οι δυο στον κοφτη.
Τα Yaris ειναι πολυ σφηκακια.Δεν τα πιανεις ευκολα.
Το δικο μου ειναι ανεβασμενο στα 125 αλογα και θα εχει και συνεχεια.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Δεκ 2006, 15:03:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με μπεμπα δεν τα ειχα ριξει ποτε.
Εγινε και αυτο χθες στο βραδυ.
Ηταν σταμετημενη στα φαναρια και εγω ερχομουν.Μολις σταματησα διπλα του αρχισε τα ξερογκαζακια.Ειδε φιμε και του ανεβασα το αιμα στο κεφαλι.
Ηταν μια 3αρα Ε36 αλλα δεν ξερω ακριβως κυβισμο.Παντως Μ3 δεν ηταν με τιποτα.
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Μολις αναψε το πρασινο τοτε αρχισε το παιχνιδι.Παρολο που ο δρομος ειναι χαλια οι πρωτες δυο αλλαγες βγηκαν καλα παρολο τις αναπηδησεις.Μια βδομαδα εμεινε ακομα για να ερθω στον πολιτισμο.Οταν εχεις να κανεις με χωριο τοτε τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα.
Παντως τα 205 ηρθα γρηγορα λογο του κατηφορικου κομματιου.Πρωτη φορα που βλεπω 205 στο αμαξι μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης