PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φιλοζωικό topic
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Απρ 2006, 13:27:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROM206 έγραψε:

Την τρίτη φορά με δάγκωσε σκυλι το οποίο ήταν γνωστού μου την ώρα που πηγα να το χαιδέψω( μου έκανε το τζήν κομμάτια το μλκισμένο.....).

:
στην περιπτωση αυτη πιστεψε με δεν φταιει το σκυλι...το χαζοαφεντικο τ(sorry κιολλασ)φταιει π δεν ξερει τον σκυλο του...οσο για τα αλλα παραδειγματα κα ιεγω ειμαι υπερ τησ κλωτσιασ και μονο αν σου επιτεθει...τι να κατσεισ να σε κανει κομματια?οσο για τα μηχανακια η απαντηση ειναι οτι μερικα σκυλια κυνηγανε οτι κινειται πιο γρηγορα απο αυτα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 20:25:21    Θέμα δημοσίευσης: Μερικοι "ανθρωποι"(λεμε τωρα) θελουν κρεμασμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορω να φανταστω μεχρι που, μπορουσε να φτασει η κτηνωδια μερικων "ανθρωπων" μεχρι που ειδα αυτο .

Πρεπει να γινει κατι δεν ειναι δυνατον να κυκλοφορουν ελευθεροι αυτοι οι δολοφονοι..

http://www.peta2.com/takecharge/swf/fur_farm.swf

Προειδοποιηση: Ειναι για γερα στομαχια .

Πραγματικα πηγα να κλαψω...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 22:19:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τους ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πεθανουν με τον χειροτερο τροπο!Μακαρι να υποφερουν για ολη τους την ζωη!Καλα ο αλλος ο μαλ***ς τραβαει με την καμερα αντι να παει να τους την βαλει στον....
Evil Evil Evil Evil Evil

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 22:23:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε εμενα γιατι δεν εμαφανιζεται?Μπηκα στο σαιτ και απο οτι καταλαβα κατι λεει για ζωακια

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 22:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι εισαι μπουμπουνας κι εχεις το πιο αργο 106 του κοσμου Razz

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 22:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:

A ενταξει θα μου πειτε τωρα εσεις οι εξυπνοι και γρηγοροι πως θα το δω? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 22:32:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
gianic έγραψε:

A ενταξει θα μου πειτε τωρα εσεις οι εξυπνοι και γρηγοροι πως θα το δω? Laughing

θα πεις το πατερ ημων 10 φορες κανονικα και 5 αναποδα και μετα θα γραψεις 500 φορες : "Ατμοσφαιρα sucks"..

μπουχαχαχαχα Laughing

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 22:52:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι ρε...

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:04:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TiMoRiS έγραψε:
Τους ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πεθανουν με τον χειροτερο τροπο!Μακαρι να υποφερουν για ολη τους την ζωη!Καλα ο αλλος ο μαλ***ς τραβαει με την καμερα αντι να παει να τους την βαλει στον....
Evil Evil Evil Evil Evil

ρε και τι δε θα δινα να βλεπω αυτους τους ανανδρους να τους γδερνουν ζωντανους και να ουρλιαζουν σαν κοριτσακια...

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:23:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια δε μπορεσα να δω ουτε το 1/4 του βιντεο! Rolling eyes

Τελικα για να το βασανισουν ηθελαν το ζωο ή να του παρουν το δερμα???

Πιστευω αν ηθελαν το 2,οσο ηλιθιο μυαλο και να εχει κανεις,πρεπει πρωτα να το σκοτωσει....αλλα.....

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απ οτι ξερω οταν παιρνουν τα τομαρια για γουνες κλπ τα παιρνουν ζωντανα . γι αυτο ουρλιαζουν οι φιλοζωωικες οχι στις γουνες κλπ κλπ...

Μην δω κανενος τη γυναικα-γκομενα με γουνα τη βαψατε Twisted evil

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποια η διαφορα.....ζωντανο και πεθαμενο για 5 λεπτα????
Shocked Shocked Shocked

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερω γω ??? Για να μην λερωσουν την γουνα ή την σκισουν . δεν ξερω ρε μαν....

Παντως σκεψου και τα οργανα απ τους ανθρωπους ζωντανους τους σφαζουν κι αυτους αλλα με δικια τους συγκαταθεση οκ . αλλο αυτο

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2006, 00:00:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια, ο λογος που τα σκοτωνουν ετσι (βασανιστικα) ειναι για να μην καταστρεψουν το δερμα του ζωου. Αν το πυροβολησουν ή το σφαξουν ενα μερος του δερματος και της γουνας καταστρεφεται. Το ιδιο κανουν και με τις φωκιες, τις χτηπανε στο κεφαλι μεχρι να πεθανουν, για να μην καταστρεψουν τη γουνα τους.
Αν δειτε και ντοκιμαντερ της Greenpeace, πανε τα μελη της οργανωσης και βαφουν τις φωκιες με ειδικα σπρεϊ ωστε η γουνα τους να μην εχει αξια στο εμποριο και να μην τις σκοτωνουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
oresths (ΟΡΕΣΤΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 205

Ένταξη: 10 Οκτ 2005
Τόπος: ΓΡΕΒΕΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2006, 01:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
TiMoRiS έγραψε:
Evil Evil Evil Evil Evil

ρε και τι δε θα δινα να βλεπω αυτους τους ανανδρους να τους γδερνουν ζωντανους και να ουρλιαζουν σαν κοριτσακια...

τα ιδια κ χειροτερα οι π......δες!! Evil

PUG 205 1.6 16v
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2006, 01:09:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά και δεν μπορούν π.χ. να τα δηλητηριάσουν?? Crying or Very sad τραγικό...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2006, 08:34:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάτι παίζει με μία ουσία που εκρύει ο οργανισμός κατά το θάνατο και σκληραίνει το κρέας, δέρμα κτλ. Υποθέτω ότι και αυτό έχει κάτι να κάνει...μπορεί να λέω και μπαρούφες Rolling eyes Αλλά γενικά σε οποιαδήποτε βαρβαρότητα απέναντι σε ζώο αποφεύγεται ο θάνατος πριν πάρουν αυτό που θέλουν. αλήτες... Rolling eyes

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2006, 08:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο τα λίγα video που με εχουν κανει να μείνω μαλ**ας και να κοιταζω με ανοιχτό το στόμα την οθόνη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2006, 08:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά να τα βλέπουν οι γυναίκες της "ψηλής κοινωνίας" ή/και τα ψώνια που αγοράζουν τις γούνες και συντηρούν αυτή τη βιομηχανία! 2gunfire 2gunfire Shoot

Υπάρχουν και συνθετικές ξέρετε! Silly

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2006, 08:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΠανθρωποι Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης