PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Χτύπημα σε προφυλακτήρα και αριστερό φτερό

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kynygos (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάϊ 2006, 11:08:26    Θέμα δημοσίευσης: Χτύπημα σε προφυλακτήρα και αριστερό φτερό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
Πριν ενα μηνα αγορασα απο την αδερφη μου ενα PEUGEOT 206 1.1 (2002) χθες το βραδυ ενω το ειχα παρκαρει μια χαρα σημερα το βρηκα με χτυπημενο ολο το αριστερο φτερο και ξηλωμενο απο αριστερα ολο το προφυλακτηρα Sad αυτος που μου την εκανε ειχε μαυρο αμαξι και καταζητειται καθως αφησε αρκετη μπογια πανω μου, θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με το αν γνωριζετε ποσο θα μου κοστισει το φτερο και ο προφυλακτηρας και αν γνωριζετε καποιο καλο συνεργειο που μπορω να παω? Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kynygos (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάϊ 2006, 11:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΤΕΡΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kynygos έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
Πριν ενα μηνα αγορασα απο την αδερφη μου ενα PEUGEOT 206 1.1 (2002) χθες το βραδυ ενω το ειχα παρκαρει μια χαρα σημερα το βρηκα με χτυπημενο ολο το αριστερο φτερο και ξηλωμενο απο αριστερα ολο το προφυλακτηρα Sad αυτος που μου την εκανε ειχε μαυρο αμαξι και καταζητειται καθως αφησε αρκετη μπογια πανω μου, θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με το αν γνωριζετε ποσο θα μου κοστισει το φτερο και ο προφυλακτηρας και αν γνωριζετε καποιο καλο συνεργειο που μπορω να παω? Ευχαριστω

Στον πειραια μενω και οποιαδηποτε προταση και συμβουλη δεκτη!
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάϊ 2006, 11:19:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΤΕΡΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kynygos έγραψε:
Kynygos έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

υπαρχουν 2 λυσεις...:
Arrow πας στην αντιπροσωπεια ή σαι καποιο εξουσιοδοτημενο και στο φτιαχνουν

Arrow αγοραζεις μεταχειρισμενα... και το φτειαχνεις! Wink

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Kynygos (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάϊ 2006, 12:06:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΤΕΡΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
Kynygos έγραψε:
Kynygos έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

υπαρχουν 2 λυσεις...:
Arrow πας στην αντιπροσωπεια ή σαι καποιο εξουσιοδοτημενο και στο φτιαχνουν

Arrow αγοραζεις μεταχειρισμενα... και το φτειαχνεις! Wink

Γνωριζεις ομως ποσο κοστιζουν το φτερο και ο προφυλακτηρας αυτο θελω να μαθω γιατι δεν εχω και μεγαλη οικονομικη ανεση?
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάϊ 2006, 12:17:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεις να παρεις τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια και να μαθεις Wink

2105761101

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάϊ 2006, 12:25:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θες την αποψή μου μιας και θα τον αλλάξεις και τον προφηλακτήρα και το 1 φτερό να πάρεις τον προφηλακτήρα με το μεγάλο χαμόγελο καθώς και τα φουσκωτά φτερά (πάρε και για την άλλη πλευρά δεν είναι πολύ ακριβό άλλωστε. Wink Η διαφορά στην εμφάνιση είναι μεγάλη. Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάϊ 2006, 13:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτερό (το απλό, όχι το φουσκωμένο) 60€ άβαφο
Προφυλακτήρας δεν γνωρίζω..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάϊ 2006, 13:19:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

go to fratzi center :D θα βρεις πολυ πραμα και τσαμπα

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάϊ 2006, 14:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Αν θες την αποψή μου μιας και θα τον αλλάξεις και τον προφηλακτήρα και το 1 φτερό να πάρεις τον προφηλακτήρα με το μεγάλο χαμόγελο καθώς και τα φουσκωτά φτερά (πάρε και για την άλλη πλευρά δεν είναι πολύ ακριβό άλλωστε. Wink Η διαφορά στην εμφάνιση είναι μεγάλη. Cool

δεν θελει θολους?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάϊ 2006, 14:33:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φτερο για 206 εχει πανω κατω 80 ευρο.
Αν σου εχει χαλασει και ο πλαστικος θολος ειναι αλλα περιπου 15 (για το μπροστα κομματι που πιανει στο προφηλακτηρα - Το πισω λογικα δεν θα εχει χαλασει καθως ειναι μεσα στο φτερο.)
Ο προφηλακτηρας (αν εχεις το 1.1) θα πρεπει να ειναι αυτος του XT με το μικρο χαμογελο. Τετοιο ισως βρεις μεταχειρισμενο στις πωλησεις, δεν ειμαι σιγουρος αλλα κατι ειχε παρει το ματι μου πριν καιρο στις αγγελιες. Ομως αν εχει απλα ξηλωθει δες ΜΗΠΩΣ μπορεις να τον στιριξεις με τιποτα πατεντα, εξαλου με βιδες και κλιπακια πιανει οποτε κατι θα μπορει να γινει. Μην βιαστεις να παρεις καινουριο αν δεν εχεις οικονομικη δηνατοτητα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάϊ 2006, 00:00:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καινουριοσ προφυλακτηρασ με μεγαλο χαμογελο νομιζω κανει 150 ευρω Wink

Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάϊ 2006, 03:36:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
καινουριοσ προφυλακτηρασ με μεγαλο χαμογελο νομιζω κανει 150 ευρω Wink

εχω μια εντυπωση γυρω στα 180 αλλα δεν ειμαι και τελειως σιγουρος..

παντως αβαφος..

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης