PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Nέο Peugeot 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 60, 61, 62  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Απρ 2006, 15:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
MEMsound έγραψε:
(*by the way... επίσης, το άμεσου ψεκασμού ατμοσφαιρικό 207 1,6 16ν φοράει 195/55-16. Η πρόοδος στην κατασκευή ανθεκτικότερων "κοντύτερων" κορονωπηνείων βοηθάει στο να διατηρούνται οι τελικές σχέσεις μετάδοσης και οι επιδόσεις στα ίδια επίπεδα χρησιμοποιώντας μεγαλύτερους τροχούς, οι οποίοι έχουν συμαντικά πλεονεκτήματα σε άνεση και πρόσφυση. Η peugeot ανακοινώνει 0-100 για το ατμοσφαιρικό 207 1,6 16ν 10,6" όσο δηλαδή και για το αντίστοιχο 206)

Η Peugeot Μανθούκο μας δηλώνει για το 206 1.6 GTI 9,6 και πρόσφατα οι 4Τ το είχαν μετρήσει 9.9...

Συνεπώς η πρόοδος στην κατασκευή ανθεκτικότερων "κοντύτερων" κορονωπηνείων βοηθάει στο.... μπλα μπλα... μπλα... Sleeping Sleeping
να αυξάνεται ο χρόνος κατά 1 δεύτερο θεωρητικώς και πρακτικώς κάτι κολώνες...

Μην μπλέξουμε με νούμερα.
Στο περίπου αναφερόμουν.
Εξάλλου μην ξεχνάς ότι το 207 είναι σαφώς βαρύτερο από το 206 (με τον ίδιο κινητήρα 1,6 16ν με τα 110ps)

Επίσης οι τιμές που ανακοινώνουν οι εταιρίες (και συγκεκριμένα η peugeot που μας ενδιαφέρει) είναι ΜΕ 1 ΑΤΟΜΟ μέσα (Σταύρο επιβεβαίωσέ το) και υπό "ιδανικές" συνθήκες.

Μην συγκρίνετε τιμές χρονομέτρου χειρός με τιμές Vbox και τιμές εταιρίας γιατί δεν θα καταλήξετε πουθενά... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Παρ 28 Απρ 2006, 16:12:08, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Απρ 2006, 16:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Μην μπλέξουμε με νούμερα.
Στο περίπου αναφερόμουν.
Εξάλλου μην ξεχνάς ότι το 207 είναι σαφώς βαρύτερο από το 206 (με τον ίδιο κινητήρα 1,6 16ν με τα 110ps)

Βασικά εγώ να σε διορθώσω ήθελα στ' ότι η Peugeot δεν δίνει για το 206, πάνω από 10 δεύτερα στο κατοστάρι και επαληθεύονται από τις μετρήσεις ενός εντύπου...

Τώρα πως φτάσαμε στημένοι στον αεροδιάδρομο του Ελληνικού, με τα VBOX ανά χείρας... θα σε γελάσω και δεν θέλω... Blink W00t Black eye

(η συνέχεια για τους χρόνους του 206 κλπ κλπ .... "εδώ")

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάϊ 2006, 23:39:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H Lion Hellas ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του νέου Peugeot 207. Το 207 θα διατίθεται αρχικά με δύο κινητήρες βενζίνης στα 1,4 και 1,6 λίτρα, με 90 και 110 PS αντίστοιχα και με δύο κινητήρες πετρελαίου στα 1,4 λίτρα με 70 PS και στα 1,6 λίτρα με ισχύ 90 και 110 PS.

O εξοπλισμός του νέου Peugeot 207 είναι ιδιαίτερα πλήρης ακόμα και στις βασικές εκδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα η βασική έκδοση Trendy (1.4 3θυρο-5θυρο και 1.4 HDI 5θυρο) περιλαμβάνει: 6 αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς, και κεφαλής τύπου «κουρτίνας») ABS, A/C, υποβοηθούμενο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, υπολογιστή ταξιδιού και ράδιο-CD.

Η αμέσως επόμενη εξοπλιστική έκδοση Sport (1.4 και 1.6 3θυρο και 5θυρο) περιλαμβάνει επιπλέον του εξοπλισμού της έκδοσης Trendy, ηλεκτρονικό κλιματισμό και προβολείς ομίχλης.

Η έκδοση Sport Pack (1.4 και 1.6 3θυρο και 5θυρο) περιλαμβάνει επιπλέον της έκδοσης Sport, ζάντες ελαφρού κράματος και υαλοκαθαριστήρα με ανιχνευτή βροχής.

Η έκδοση Executive (1.4 και 1.6 5θυρο και 1.4 και 1.6 HDI 5θυρο) περιλαμβάνει ό,τι και η έκδοση Sport και επιπλέον ειδικό άρωμα καμπίνας και βελούδινες επενδύσεις στο εσωτερικό (όχι όμως τις ζάντες ελαφρού κράματος και τον υαλοκαθαριστήρα με τον αισθητήρα βροχής)

Τέλος η έκδοση Executive Pack (1.4 και 1.6 5θυρο) περιλαμβάνει ό, τι και η έκδοση Executive και επιπλέον, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, ζάντες ελαφρού κράματος και υαλοκαθαριστήρα με αισθητήρα βροχής.

Αναλυτικά οι τιμές των εκδόσεων είναι:
1.4 Trendy 3θυρο (90 PS): 13.590€
1.4 Trendy 5θυρο (90 PS): 14.040€
1.4 Trendy 5θυρο HDI (70 PS): 14.940€

1.4 Sport 3θυρο (90 PS): 14.240€
1.4 Sport 5θυρο (90 PS): 14.690€
1.6 Sport 3θυρο (110 PS): 15.640€
1.6 Sport 5θυρο (110 PS): 16.090€

1.4 Sport Pack 3θυρο (90 PS): 14.890€
1.4 Sport Pack 5θυρο (90 PS): 15.340€
1.6 Sport Pack 3θυρο (110 PS): 16.290€
1.6 Sport Pack 5θυρο (110 PS): 16.740€

1.4 Executive 5θυρο (90 PS): 14.690€
1.6 Executive 5θυρο (110 PS): 16.090€
1.6 Executive 5θυρο HDI (90 PS): 17.790€
1.6 Executive 5θυρο HDI (110 PS): 18.590€

1.4 Executive Pack 5θυρο (90 PS): 15.340€
1.6 Executive Pack 5θυρο (110 PS): 16.740€

Το μεταλλικό χρώμα χρεώνεται έξτρα (350€ σε όλες τις εκδόσεις) ενώ υπάρχει μια πολύ μεγάλη λίστα στοιχείων επιπλέον εξοπλισμού τα οποία μπορεί να επιλέξει ο καθένας για το αυτοκίνητό του.

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάϊ 2006, 01:24:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ καλες τιμες.Βεβαια πλησιαζει περισσοτερο στο 307 παρα στο 206.Εκτος αν λογο νεοτητας ειναι ετσι οι τιμες.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάϊ 2006, 07:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Τώρα πως φτάσαμε στημένοι στον αεροδιάδρομο του Ελληνικού, με τα VBOX ανά χείρας... θα σε γελάσω και δεν θέλω... Blink W00t Black eye

Στον αεροδιάδρομο με αμάξι δεν θα φτάσετε ποτέ, εκτός κι αν πάτε στα 5000+ πόδια ξέρω γω π.χ....

Στον διάδρομο απογείωσης - προσγείωσης, παίζει όμως να φτάσατε... Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάϊ 2006, 09:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
1.6 Sport Pack 3θυρο (110 PS): 16.290€

Αν η τιμή του 207 1.6 Sport Pack 3θυρου είναι στα 16.290€ τότε πόσο πρέπει είναι του 206 GTi 1.6 για να συνεχίσει ο κόσμος να το αγοράζει Shocked ????

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάϊ 2006, 11:05:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χάρη μην ξεχνάς τα δερμάτινα καθίμσατα που έχει το 206 GTI (+ότι ακόμα αισθητικό "καλούδι") που στο 207 είναι στον extra εξοπλισμό. Wink

Τα δερμάτινα στο 207 κοστίζουν πάνω από 1000ευρώ... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάϊ 2006, 11:20:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://207peugeot.open.gr/home.htm

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάϊ 2006, 12:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Η αμέσως επόμενη εξοπλιστική έκδοση Sport (1.4 και 1.6 3θυρο και 5θυρο) περιλαμβάνει επιπλέον του εξοπλισμού της έκδοσης Trendy, ηλεκτρονικό κλιματισμό και προβολείς ομίχλης.

+ Διαφορετικό εμπρόσθιο προφυλακτηρά + μάσκα Sport + δερμάτινο λεβιε ταχυτήτων-τιμόνι + Bucket καθίσματα + κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο κατα ύψος + επένδυση ταμπλό τιτάνιο + θερμοκρασία λαδιού + Διζωνικό αυτόματο κλιματισμό.

netblaster έγραψε:
Η έκδοση Sport Pack (1.4 και 1.6 3θυρο και 5θυρο) περιλαμβάνει επιπλέον της έκδοσης Sport, ζάντες ελαφρού κράματος και υαλοκαθαριστήρα με ανιχνευτή βροχής.

+ αυτόματο άναμα φώτων +
επίσης εάν πάρουμε 5θυρο έχει + πίσω ηλ.παρ/ρα .

netblaster έγραψε:
Η έκδοση Executive (1.4 και 1.6 5θυρο και 1.4 και 1.6 HDI 5θυρο) περιλαμβάνει ό,τι και η έκδοση Sport και επιπλέον ειδικό άρωμα καμπίνας και βελούδινες επενδύσεις στο εσωτερικό (όχι όμως τις ζάντες ελαφρού κράματος και τον υαλοκαθαριστήρα με τον αισθητήρα βροχής)

Δέν διαθέτει την Sport (μάσκα-προφυλακτήρα) ,Δερμάτινο τιμόνι-λεβιέ,Bucket καθίσματα ,λευκό πίνακα οργάνων,θερμοκρασία λαδιού,επένδυση τιτάνιο.
Έχει όμως
εμπρόσθια υποβραχιόνια.

netblaster έγραψε:
Τέλος η έκδοση Executive Pack (1.4 και 1.6 5θυρο) περιλαμβάνει ό, τι και η έκδοση Executive και επιπλέον, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, ζάντες ελαφρού κράματος και υαλοκαθαριστήρα με αισθητήρα βροχής.

+ Αυτόματο άναμα φώτων.

MEMsound έγραψε:
Τα δερμάτινα στο 207 κοστίζουν πάνω από 1000ευρώ...

1500€ Στα 3θυρα μοντέλα ή στα μοντέλα που έχουν ήδη πίσω ηλεκ.παρ/ρα εναλλακτικά κοστίζουν 1600€ στα 5θυρα μοντέλα χωρίς πίσω ηλ.παρ/ρα. Wink

Ά και κάτι ακόμα ενδιαφέρον...MP3 player με 100€ Arrow

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάϊ 2006, 15:19:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Ά και κάτι ακόμα ενδιαφέρον...MP3 player με 100€ Arrow

Αυτο ειναι αρκετα ενδιαφερον!!! Και ειναι κατι που δυστυχως δεν υπαρχει για 206...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάϊ 2006, 14:20:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το νέο Peugeot 207 1.4 από 13. 590 ευρώ.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάϊ 2006, 17:44:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκιμη 207 1.4 16ν Trendy

Παράθεση:

Αυτό που άφησε πάντως τις πιο θετικές εντυπώσεις είναι η αυξημένη στιβαρότητα στην περιοχή του ταμπλό και των επιμέρους τμημάτων, ενώ και τα υλικά με τη μαλακή υφή αποτελούν ένα αξιόλογο συνοδευτικό.

Παράθεση:

Όσον αφορά στους χώρους Οι -εντυπωσιακές για την κατηγορία- εξωτερικές διαστάσεις δε μεταφράζονται απόλυτα σε ανάλογο επίπεδο ευρυχωρίας στην καμπίνα.

Παράθεση:

Η γενικότερη λειτουργία του κινητήρα είναι πολιτισμένη, παρά τον αισθητό θόρυβο στις υψηλές στροφές, ενώ και οι ανάγκες σε καύσιμο είναι λογικές, με την μέση κατανάλωση να βρίσκεται στα 6,4 λίτρα/100 χλμ.

0-100: 13,3"
60-100 (4η): 12,2"
80-120 (5η): 20,4"

Παράθεση:

Η βασική αντίδραση στο δρόμο και υπό συνθήκες πίεσης είναι η υποστροφή...
Το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι...έχει αρχικά (π.χ. σε ελιγμό στάθμευσης) ελαφριά, φιλική αίσθηση, η οποία όμως δε διαρκεί πολύ και σύντομα το βολάν βαραίνει.Ενδεχομένως η πληροφόρηση να μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη, αλλά αυτό δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι ότι, όντας αρκετά παιχνιδιάρικο το 207, σε προσκαλεί να συμμετέχεις στη διαδικασία της οδήγησης.

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
TRICK (Τάσος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) Sport Pack (2006)

Ένταξη: 08 Μάρ 2006
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 01:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Δεν ξέρω για εσάς... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πάντως παρήγγειλα το 3θυρο sport pack 1.6 σε μαύρο για δύο κυρίως λόγους.
α)Μου δίνει την εντύπωση οτι πρόκειται για ένα στιβαρό αυτοκίνητο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (συγκριτικά με το 206)
β)Η εξωτερική του εμφάνιση σε προκαλεί να ασχοληθείς μαζί του, κάποιοι με αρνητικά σχόλια και αλλοι (όπως εγώ) με θετικά. ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΗΤΟΣ...ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 01:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω επιμενω πως το Auto Τριτη το χαντακωνει λιγο το 207.Λεει μερικα καλα αλλα προσωπικα μετρισα περισσοτερα μειων.

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 07:54:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ AUTO ΤΡΊΤΗ όπως και όλα τα γερμανοφερμένα έντυπα γράφουν καλά λόγια μόνο για γερμανικά αυτοκίνητα.

Χρόνια τώρα η ίδια ιστορία.

Δεν μας εξηγούν όμως γιατί η renault είναι πρώτη σε πωλήσης σε όλη την ευρώπη ???

τα ίδια για το 207 θα γράψει και το auto motor und sport (μαμά περιοδικό του auto τρίτη.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 08:52:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TRICK έγραψε:
εγώ πάντως παρήγγειλα το 3θυρο sport pack 1.6 σε μαύρο για δύο κυρίως λόγους.....

ΩΩΩΩ καλώς το πρώτο 207 του PSClub λοιπόν! Cool Cool
Και πότε παραλαμβάνεις αν επιτρέπεται? Question Wink

Ορίστε και μια όμορφη φωτογραφία της "207 φαμίλιας"

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
TRICK (Τάσος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 16:45:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ΩΩΩΩ καλώς το πρώτο 207 του PSClub λοιπόν! Cool Cool
Και πότε παραλαμβάνεις αν επιτρέπεται? Question Cool

Σ' ευχαριστώ Μάνθο. Το περιμένω την ερχόμενη εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι έχω να νιώσω τέτοια ανυπομονησία από τότε που περίμενα να παραλάβω το "θρυλικό" xsi 106.
Επειδή βλέπω ότι υπάρχει μία δικαιολογημένη κόντρα μεταξύ renault και peugeot (κάτι σαν το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ εδώ πάνω ή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ εκεί κάτω!!) θα σας πώ μία ενδιαφέρουσα αντίληψη που κυριαρχεί στην Γαλλία. Τα renault έχουν μεγαλύτερη απήχηση σε γάλλους κεντροαριστερών πολιτικών πεποιθήσεων ενώ αντίθετα τα peugeot προτιμώνται απο τους λεγόμενους δεξιούς!!! Εγώ αγοράζω peugeot γιατί πολύ απλά τα ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Και μία παράκληση. Νομίζω ότι πρέπει να βάλετε στο αβαταρ και photos των 207
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2006, 21:54:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TRICK έγραψε:
...Και μία παράκληση. Νομίζω ότι πρέπει να βάλετε στο αβαταρ και photos των 207

... ετοιμάζονται ήδη από τον κ.Πρόεδρο.... Wink Wink Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάϊ 2006, 23:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την φοτο μου αρεσει περισοτερο το πρασινο-λεμονι.Νομιζω οτι ειναι λιγο πιο φουσκωμενο στο πλαι.Μπορει καποιος να μου πει απο πανω αριστερα εως κατω δεξια ποιες εκδοσεις βλεπουμε.Βασικα παρατηρω διαφορες στα προβολακια,στην μυτη της μασκας και στα πλαινα πλαστικα που σε καποια ειναι βαμενα.

Επιστροφή στην κορυφή
TRICK (Τάσος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάϊ 2006, 23:26:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Απο την φοτο μου αρεσει περισοτερο το πρασινο-λεμονι.Νομιζω οτι ειναι λιγο πιο φουσκωμενο στο πλαι.Μπορει καποιος να μου πει απο πανω αριστερα εως κατω δεξια ποιες εκδοσεις βλεπουμε.Βασικα παρατηρω διαφορες στα προβολακια,στην μυτη της μασκας και στα πλαινα πλαστικα που σε καποια ειναι βαμενα.

ΛΑΧΑΝΙ-MAΛΛΟΝ SPORT 1.4
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-SPORT PACK 1.6
ΚΟΚΚΙΝΟ-GT TURBO 1.6
ΓΚΡΙ-EXECUTIVE PACK 1.6
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 60, 61, 62  Επόμενη
Σελίδα 20 από 62

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης