PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 206 Junior & Senior Cup
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Απρ 2006, 05:29:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Απλά: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Μετά από 3 μήνες αγωνίας και σκέψεων για να δώσω το αμάξι επιτέλους έφτασε η ώρα να τρέξουμε λίγο..

Thumb Left Thumb Left Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Απρ 2006, 13:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εεεεεεεεεεεεεπ

"Το νου σας":

Arrow Rally Sprint Αμφικλειας 6 & 7 Μαίου 2006

Θα είμαστε όλοι εκεί. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Απρ 2006, 18:44:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
εεεεεεεεεεεεεπ

"Το νου σας":

Arrow Rally Sprint Αμφικλειας 6 & 7 Μαίου 2006

Θα είμαστε όλοι εκεί. Wink

Και βέβαια θα είμαστε.. Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 18:44:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερουμε συμμετοχες για το καπ φετος?

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Απρ 2006, 08:19:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ν. Ιντζόγλου
Δ. Μαυροδής
Ν. Καραδημήτρης
Κ. Μακρή
... Γκάλο
Και σίγουρα ακόμα 1 παληκαράκι από Λαμία και ίσως άλλο ένα παλικάρι επίσης από Λαμία..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάϊ 2006, 22:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριακή πρωί κατεβαίνουμε απ΄το βαπόρι για να δώσουμε το παρόν και σ'αυτό τον αγώνα Very happy

Υ.Γ. Θα υπάρχει και τσικουδιά για ανεβούν τα οκτάνια, και κυρίως των αγωνιζομένων του psclub... Beer Beer Arrow Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάϊ 2006, 01:07:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos, εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=160635#160635 έγραψε:

Υ.Γ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ROAD RUNNER.
το αμαξι στο πλαι θα γραφει
road runner-lada rider ???????????

Ευχαριστώ κύριε "volve".
Στο πλάι ήδη τα αυτοκόλλητα έχουν κολληθεί και με μεγάλα γράμματα δεσπόζει το Lada Rider με το διακριτικό σηματάκι του Ρωσικού Κολωσού της αυτοκινητοβιομηχανίας... Laughing Laughing Laughing

Gonakinen έγραψε:

Υ.Γ. Θα υπάρχει και τσικουδιά για ανεβούν τα οκτάνια, και κυρίως των αγωνιζομένων του psclub...

Πόσα οκτάνια δίνει η τσικουδιά;;; Θα μπαίνουμε τέζες και δεν θα το καταλαβαίνουμε;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάϊ 2006, 01:21:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτέλους έφτασε η ώρα που περίμενα. Ο πρώτος μου αγώνας από το αριστερό μπάκετ. Θα ήθελα να σας δώ στο βουνό και να μου δώσετε θάρρος με το χειροκρότημά σας. Θα είναι μεγάλη βοήθεια για μένα.. Θα περιμένω να σας δω. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάϊ 2006, 17:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκεί θα είμαστε!!!!!!!

By the way οι συμμετοχές του 1ου αγώνα για το Peugeot Junior Cup 2006 είναι:

52 53 ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ PEUGEOT 206 1.4 A5 -1400
53 54 ΜΑΥΡΟΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ PEUGEOT 206 1.4 A5 -1400
54 55 ΓΚΑΛΛΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ PEUGEOT 206 1.4 A5 -1400
55 56 ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΙΜΑΤΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ PEUGEOT 206 1.4 A5 -1400
56 57 Λ.Α.Μ.Α. ΜΑΚΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ PEUGEOT 206 1.4 A5 -1400
57 58 Α.Λ.Α.Λ. ΜΠΛΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ PEUGEOT 206 1.4 A5 -1400

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάϊ 2006, 22:26:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στους Νίκο/Λευτέρη για το πολύ καλό αποτέλεσμα στο 1ο τους αγώνα.

Η 4η θέση για 1ο αγώνα έίναι ότι ακριβώς περιμέναμε κλαι θέλαμε (γνωρίζοντας τις δυνατότητες του αυτοκινήτου αλλά και του "ανταγωνισμού").

Έχω βγάλει πολλές φωτογραφίες αλλλά θα τις ανεβάσω αύριο από το μαγαζί λόγω dsl γιατί με dial-up απ το σπίτι δε θ' ανέβουν ποτέ... Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Κυρ 07 Μάϊ 2006, 22:31:34, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάϊ 2006, 22:30:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπράβο ρε παλικάρια!!!άντε και καλή συνέχεια!βαράτε στο ψαχνό!
συγχαρητήρια και πάλι!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάϊ 2006, 23:37:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Να 'στε καλά. Λόγο κούρασης θα γράψω αναλυτικά αύριο. Απλά τώρα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου στην πρώτη μου εμφάνιση και μου έδωσαν κουράγιο.
Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 00:55:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα δε με ενδιέφερε τη θέση θα πάρεις αλλα πως θα περάσεις από μπροστά μου. Ηθελα να δω τον ίδιο Νίκο που πρίν 3 βδομάδες μπήκε στο Καρτόδρομο και οδηγώντας με γραμμές,σωστά πατήματα στα φρένα και τον αέρα του νικητή και τελικά με δικαίωσες και σήμερα Thumb Left
Ασχετα με το αποτέλεσμα ήταν μια πολύ καλή εμφανιση στην πρώτη επαφή με το βουνό σε αγώνα (και επίσης ο Νίκος για όσους δεν τον ξέρουν, είναι μικρός ακόμα Blush οπότε έχει πολλά ακόμη περιθώρια βελτίωσης...)

Μπράβο επίσης και στον μονάδικό μπαμπά Ιντζόγλου (και καμμιά φάπα δεν βλάπτει.κατεβάζει χρόνους...)και στον φοβερό συνοδηγό Λευτέρη Σιμάτο που άργησε να σηκωθεί Sleeping αλλά μέσα στην ειδική ξυπνησε και συνέβαλε στην καλή εμφάνιση της συμμετοχής του psclub.

Μπράβο παιδιά... Thumbs Up

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 09:14:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες....ΜΠΡΑΒΟ.....&.....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ......

Τί άλλο να πώ....??.....
Το αποτέλεσμα αποζημίωσε όλους εμάς που ήρθαμε και σας υποστηρίξαμε( και όχι μόνο) και πάλι ΜΠΡΑΒΟ.....

Απο εμάς "παρέα" ήταν οι...Αργύρης-Αναστασία-ΓιώργοςWRC-Γιάννης106(και η συνοδεία του)-Γιώργος(Gonakinen){καλά... σου βγάζω το καπέλο.... Wink }Μάνθος,εγώ....αυτά...

Μερικές φώτο...

το Service crew...

σε παράταξη με το 2ο αυτ/το που υποστηρίζαμε....Μαυροδής-Κεχαγιάς...

Το επιτυχημένο..δίδυμο...

καί...

Νίκος - Λέφος στην τελευταία φουρκέτα του αγώνα...

και ο Μαυροδής σε ένα εντυποσιακό πέρασμα στην ίδια στροφή...

Αυτά για τώρα...

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 11:27:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο ρε μάγκες!! Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!!! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 11:57:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπράβο για το όλο σκηνικό και για την φιλοξενία των "Βόρειων" !

αν έχετε καλές φωτογραφίες από το Μαυροδή, στείλτε τις στο ngalfas@r40.gr για να το παρουσιάσω και στο R40.gr και να φανεί και η βοήθεια του club.

πάντα έτσι !

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 12:00:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φωτογραφικό υλικό ετοιμάζεται.... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 12:38:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Το φωτογραφικό υλικό ετοιμάζεται.... Wink

Έν αναμονή λοιπόν.....

Υ.γ=άντε να δώ και τί τράβηξα....

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 15:06:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγαλο μπραβο στα παιδια που τα πηγαν πολυ καλα στον 1ο αγωνα!!! Very happy Very happy

αντε με το καλο να ερθουν και οι κουπες (αν και δεν ειναι αυτοσκοπος..)!!! Very happy Very happy

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2006, 15:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειλικρινα συγχαρητηρια μεσα απο την ψυχη μου...!!!!Ηθελα πολυ να ερθω...(γι΄αυτο ηρθα αθηνα) αλλα τελευταια στιγμη...μου το χαλασαν κατι οικογενειακες υποχρεωσεις...Αντε και εις ανωτερα!!! Very happy

Υ.Γ. : ελπιζω να μην μου κρατατε κακια..... Rolling eyes

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Επόμενη
Σελίδα 9 από 17

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης