PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέα 3άρα (BMW) Coupe + CC

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 20:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Νέα 3άρα (BMW) Coupe + CC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι ακόμα νέα Μ3 αλλά πάρτε μια γευση από το τουρμπο-μέλλον της νέας 3άρας Coupe:

It's plastic fantastic for new 3 Coupe

Παράθεση:
....Under the bonnet, the two-door is the first BMW to feature the new twin-turbo direct-injection petrol engine, which will power a fresh variant badged the 335i....

Παράθεση:
....Producing 306bhp and 400Nm of torque, the 335i sprints from 0-62mph in 5.5 seconds and goes on to an electronically limited top speed of 155mph - nearly as rapid as the current M3. But the 335i blends this pace with impressive economy; clever Piezo injectors deliver a precise amount of fuel directly to the engine, enabling the car to return 29.7mpg on the combined cycle. From launch, it will be offered alongside the 325i, which is powered by a 218bhp 2.5-litre straight six-cylinder engine. This model covers 0-62mph in 6.9 seconds and has a 153mph maximum speed....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 26 Οκτ 2006, 10:17:13, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάϊ 2006, 11:42:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε σχημα δεν ειναι σαν την Ε46.Απο κινητηρα σιγουρα θα ειναι κατα κατι καλυτερη απο την προηγουμενη.Η εκδοση Μ πως θα ειναι αραγε?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάϊ 2006, 14:21:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Σε σχημα δεν ειναι σαν την Ε46.Απο κινητηρα σιγουρα θα ειναι κατα κατι καλυτερη απο την προηγουμενη.Η εκδοση Μ πως θα ειναι αραγε?

ο κινητηρας ειναι ο καινουριος 3λιτρος με τα 260 ατμοσφαιρικα αλογα μονο που θα χει και διπλα τουρμπο Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

κουκλα ειναι ,αν και φανατικος αντι-γερμανος...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάϊ 2006, 14:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
brz20 έγραψε:

ο κινητηρας ειναι ο καινουριος 3λιτρος με τα 260 ατμοσφαιρικα αλογα μονο που θα χει και διπλα τουρμπο Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

κουκλα ειναι ,αν και φανατικος αντι-γερμανος...

για την ακρίβεια 2 μικρά τουρμπο ώστε
1ον να έχουν ελάχιστο lag και
2ον να μπορούν να στροφάρουν μέχρι τις 7000rpm/min του μοτέρ...

εεεε κόλαση... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάϊ 2006, 02:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κολαση στο τετραγωνο μιας και ειναι 2.Καλος ο γερμανος.Απλα αν ειχε λιγο πιο σπορ σχεδιο θα ηταν καλυτερη.Για μενα ειναι λιγο κυριλε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάϊ 2006, 09:35:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Κολαση στο τετραγωνο μιας και ειναι 2.Καλος ο γερμανος.Απλα αν ειχε λιγο πιο σπορ σχεδιο θα ηταν καλυτερη.Για μενα ειναι λιγο κυριλε.

...Mεχρι να βγει το "αλητικο" Μ3!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάϊ 2006, 03:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο περιμενω.Θελω να δω τους καινουργιους Μ3 καθρεφτες.Τις Ε46 και της Ε36 ηταν και ειναι φοβεροι.Επισης τα φουσκωματα και ο μπροστινος προφυλακτηρας ειναι αυτα που κανουν την διαφορα στην ωραια γερμανιδα.Για να δουμε θα τα καταφερουν οπως παλια?

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 00:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειχαν δεν ειχαν το εκαναν σα το megane cc....ουστ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 11:33:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραιο αμαξι γα**το κλπ κλπ αλλα σε δυο χρονια θα ναι σαν βγηκε πριν μια δεκαετια .

διαχρονικοτητα "0" αυτη η bmw ρε παιδι μου....

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 13:24:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο λιγες εταιριες το πετυχενουν.Αν και εδω που τα λεμε και σε παλια 5αρα να μπεις ή να την δεις στο δρομο δεν σου κανει για πολυ παλιο αμαξι.Γνωμη μου παντα.Συνηθως αυτο το προβλημα το εχουν τα γιαπωνεζικα εκτος του RX-7 που ειναι το 93 και φενεται παντα καινουργιο.

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 16:00:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αθανατο rx7 ...σαν να βγηκε χτες απ το εργοστασιο

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάϊ 2006, 02:02:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειδα ενα προχθες.Το μονο που δειχνει την ηλικια του ειναι τα pop up φωτα του.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 10:18:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/203353/bmw_3series.html

very nice... Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2006, 11:42:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελειο.Επιτελους καταλαβε η BMW οτι τα πισω φαναρια ηταν χαλια και τα αλλαξε(τουλαχιστον σε αυτο).Μακαρι να προχωρισει και σε facelift της κανονικης 3αρας.

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Οκτ 2006, 16:58:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατί αυτά είναι ωραία δηλαδη?

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Οκτ 2006, 22:49:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλυτερα απο τα προηγουμενα.Μαλλον οχι προηγουμενα γιατι δεν ξερουμε αν τα αλλαξει στην απλη 3αρα.
Η καλυτερη μπεμπα ειναι η Ε46 η coupe.Αυτην για μενα δεν λεει κατι.Η προηγουμενη ηταν πολυ αλητικη.Αυτη ειναι κυριλε.
Η CC κατι παει να κανει αλλα δεν ακουμπαει στο ελαχιστο.

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Οκτ 2006, 06:27:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
γιατί αυτά είναι ωραία δηλαδη?

Σωστός... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2006, 13:11:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

335d SE Coupé
http://www.autoexpress.co.uk/news/motoringpreviews/203600/bmw_3series.html

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Νοέ 2006, 04:47:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο μαλιστα.
Αξιο να συνεχισει την παραδωση της σειρας 3.
Εχει πολυ ωραιο σχημα.Αλιτικο πολυ μου κανει ετσι που το βλεπω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης