PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βιβλίο του manual service;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάϊ 2006, 11:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Βιβλίο του manual service; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ένα 1.6xs του 2003 και θέλω να μάθω αν υπάρχει το βιβλίο του manual service. Είναι το εγχειριδιο (για όσους δεν γνωρίζουν) με βάση το οποίο γίνονται τα service το ώς γίνονται αναφέρεται σε μηχανολογικές λεπτομέρειες κ.τ.λ.(ελπίζω κι εγώ να τα λέω σωστα-συγνώμη αν κάνω κάπιο λάθος). -Υπάρχει τέτοιο βιβλίο; -Που μπορώ να το βρώ; -Σε ποιον εκδοτικό οικο ανήκει; -Πόσο στοιχίζει;
Οτι γνωρίζεται καλό θα είναι ευχατιστώ!! Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάϊ 2006, 11:54:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yπαρχει στα Αγγλικα το Service and Repair Manual του 206 απο τη Haynes.

Θα το βρεις στο Amazon.com . Το εχω κ'εγω, αν θες καποιες συγκεκριμενες πληροφοριες εδω ειμαστε Very happy .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάϊ 2006, 12:36:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Yπαρχει στα Αγγλικα το Service and Repair Manual του 206 απο τη Haynes.

Θα το βρεις στο Amazon.com . Το εχω κ'εγω, αν θες καποιες συγκεκριμενες πληροφοριες εδω ειμαστε Very happy .

Αυτό το Haynes Manual δυστυχώς είναι για τα προ-multiplex 206 και για τα μοντέλα μέχρι 2001.........
Αν δεν κάνω λάθος ο κινητήρας 1.6 16v δεν συμπεριλαμβάνεται........

Είχα στείλει παλαιότερα e-mail στη Haynes και μου απάντησαν ότι δεν είχαν σχέδια να βγάλουν άλλο βιβλίο για τα νεότερα μοντέλα 206........ Scratch Thumb Down Splat Splat Splat

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάϊ 2006, 12:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το παιδί έχει 106 οπότε υποθέτω ότι ζητάει το ανάλογο manual Rolling eyes έχω άδικο? γιατί και εγώ θα το ήθελα...πάντως έχει στο amazon ενα πακετάκι πολύ ενδιαφέρον για 106. Peugeot 106: The Definitive Guide to Modifying + Peugeot 106 Service and Repair Manual (Haynes) στην τιμή τως 30 λιρών(καινούρια) και 20 λιρών(μεταχειρισμένα) με free delivery εντός UK και μου φαίνεται θα τα τιμήσω... Razz

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάϊ 2006, 13:30:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Αυτό το Haynes Manual δυστυχώς είναι για τα προ-multiplex 206 και για τα μοντέλα μέχρι 2001.........
Αν δεν κάνω λάθος ο κινητήρας 1.6 16v δεν συμπεριλαμβάνεται........

Είχα στείλει παλαιότερα e-mail στη Haynes και μου απάντησαν ότι δεν είχαν σχέδια να βγάλουν άλλο βιβλίο για τα νεότερα μοντέλα 206........ Scratch Thumb Down Splat Splat Splat

Σωστος, γιατι βγηκε το 2001 το βιβλιο.

Ομως τα διαστηματα και η λεπτομεριες των service ειναι βασικα ιδια. Καθος επισης και οι ποσοτητες υγρων (λαδια βαλβολινες κτλ.), τα αναγκαια εργαλεια κτλ...

Επεισης εχει παρα πολλες λεπτομεριες επισκευης για σχεδον ολο το αμαξι ανεξαρτητος εκδοσης, κυβικων και χρονολογιας.

Paris, δεν διευκρηνησες αν εχεις 206 η 106....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάϊ 2006, 13:35:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
...Paris, δεν διευκρηνησες αν εχεις 206 η 106....

Arrow

paris έγραψε:
Έχω ένα 1.6xs του 2003...

1,6xs είναι μόνο το 206... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάϊ 2006, 13:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λάθος μου παιδιά Razz
πετάτε Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάϊ 2006, 09:15:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός ο Μάνθος. 1.6xs06 του 2003. Γνωρίζουμε τιμή; Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάϊ 2006, 09:37:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.papasotiriou.gr/product.ebook.asp?pfid=366399&prid=54824

Παιδιά ευρηκα! Εδώ υπάρχει το manual book. Ευχαριστώ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 15:15:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον δεν μου κανει γιατι ειναι multiplex Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Αύγ 2006, 10:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο Παπασωτηριου αυτη τη στιγμη στη Θεσσαλονικη εχει το Peugeot 106 Service and Repair Manual (Haynes), μητσακο τρεχα να το παρεις!!!

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 18:27:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.papasotiriou.gr/product.ebook.asp?pfid=561485&prid=249906

http://www.papasotiriou.gr/product.ebook.asp?pfid=1591821&prid=846065

http://www.papasotiriou.gr/product.ebook.asp?pfid=1627216&prid=881460

ολα για το 206 και εχει ΟΛΑ τα μοντελα ε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης