PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γιατί μαγκώνουν οι ταχύτητες?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 10:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
crusader έγραψε:
Λοιπόν εγώ 2 ημέρες τώρα με τις Elf TRP 75w-80 έχω δει μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με πριν, ειδικά όταν ζεσταθούν, αλλά ακόμα και όταν είναι κρύο το αμάξι. Wink

επειδη χτες δεν πρόλαβα να τις πάρω θα πάω σήμερα περνώντας από εκεί και μετά θα έρθω στο στέκι.

επειδή ξέχασα χτες να τον ρωτήσω , τις βάζει και όλας τις βαλβολίνες ή μονο της πουλάει?

Δημήτρη νομίζω ότι μόνο πουλάει το παλλικάρι εκεί.

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jimakos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Δεκ 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιαν 2006, 12:57:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό είναι όταν αλλάζεις ταχύτητα και κυρίως όταν είναι κρύο το αμάξι να αφήνεις το συμπλέκτη και να έχει νεκρό.Μετά μπαίνει οποιαδήποτε ταχύτητα είναι θέμα συγχρονισμου των γραναζιών στο σασμάν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιαν 2006, 13:12:37    Θέμα δημοσίευσης: .... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από έγκυρη πηγή...
Τα σασμάν των 206 και 307 (ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ) βασίζονται σε αυτό του 106...Δεν είναι περίεργο που εύκολα παθαίνουν ζημιές - δεν αντέχουν extra βάρος και ιπποδύναμη...
Η έκδοση 307 1,6 με το καλό σασμάν, π.χ., πιστέψτε το, είναι η Leader...Βάλαμε πλαι-πλαι 4 307 ίδια κυβικά - άλλες εκδόσεις και η διαφορά ήταν εμφανής...(στο μέγεθος)...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mr_306 (ilias)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 14:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδιά...

ακουστε τι έπαθα. εχω ενα 306 '97 και από εχθές το πρωί μπαινει με πολυ δυσκολία (8 στις 10 φορές) η 1η. Η 2α λιγο πιο ευκολα, 3,4,5,οπισθεν κανένα πρόβλημα. οπως έχω πει σε άλλο θέμα το πήρα μεταχ.
όταν το πήρα (από την πεζό) μου είπαν οτι μόλις είχαν αλλάξει σετ συμπλέκτη.

το πήγα λοιπόν σήμερα (δυο μήνες μετά από όταν το αγόρασα) και ετσι το άκουσαν λίγο και μου λένε οτι είναι μάλλον σασμαν, και οτι κάνει 1200 ευρω κλπ. όταν το άκουσα κόντεψα να λιποθυμήσω (δεν είμαι και στα καλυτερά μου οικονομικά). Το πήρα λοιπόν το αμάξι μέχρι να δω τι θα κάνω, και το πήγα σε ένα συνεργείο που μου πρότεινε ένας φίλος, και μου είπε οτι αυτό το συνεργείο ειδικέυεται στα Γαλλικά αυτοκίνητα. με το που το δοκίμασε αυτός μου είπε αρχικά σασμάν, αλλα μετά άλλαξε γνώμη και μου είπε οτι ειναι μάλλον σετ συμπλέκτη.

Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο και η πεζό να κάνει λάθος? ή ....... σκόπιμο λάθος ? (καταλαβαίνετε τι εννοώ Twisted evil ) .

τι σας φαίνετε πιο πιθανό με αυτά τα συμπτώματα ?

Άλλα συμπτώματα μήπως σας βοηθήσω παραπάνω...
α) Οι ταχύτητες αφού κουμπώσουν, όλα καλά. Ούτε θόρυβοι ούτε τίποτα.
β) Ο συμπλέκτης (τώρα δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αυτο), στα τελευταία δύο εκατοστά της διαδρομής του όταν το αφήνω αρχίζει να δίνει την κίνηση.
γ) όταν έχω νεκρό και δεν πατάω συμπλέκτη ακούγετε ένα ανεπαίσθητο βούησμα (σαν τροχός οδοντογιατρού), το οποίο όταν πατάω το συμπλέκτη, εξαφανίζεται.
δ) πάντως η δυσκολία στην 1η και 2α που αναφέρομαι μου δίνουν την εντύπωση οτι συμπεριφερεται σαν μην πατάω καλά τον συμπλέκτη. Τον πατάω όμως τέρμα.

Please απαντήστε άμεσα !!!!! γιατι θα λιποθυμήσω !!!!!!!!!!!!!

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Υ.Γ. υπάρχει κανα βιβλίο ή καμια ιστοσελίδα που να μπορώ να μάθω σιγα σιγα πώς λειτουργει το αυτοκινητο? να μην ακούω ασ πούμε πλανήτες και να νομιζω οτι μιλάμε για αστρονομία Laughing Laughing Laughing

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ !!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
mr_306 (ilias)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 20:52:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι δεν απαντάει κανείς ρε παιδιά ???? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

http://www.djhellas.com
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 21:11:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν σου είπαν τι ακριβώς έχει και θέλει κιβώτιο?
Μήπως σου είπαν ότι θέλει επισκευή?
Από αυτά που λες πάντως θα έλεγα ότι ή όντως έχει πρόβλημα ο συμπλέκτης και γι’ αυτό δεν μπαίνει και εύκολα η 1η ή χρειάζεται ρύθμιση η ντίζα του συμπλέκτη εάν δεν είναι αυτορυθμιζόμενη.
Προσπάθησε εάν μπορείς να καταλάβεις εάν πατινάρει.

Τώρα αν από συμπλέκτη είσαι εντάξει ίσως να χρειάζεται επισκευή το κιβώτιο και συγκεκριμένα το συγχρονιζέ της πρώτης.
Για το βουητό που ακούς είναι πιθανό να είναι ή το ρουλεμάν του συμπλέκτη , το οποίο και θα αλλάξεις εάν έχει πρόβλημα συμπλέκτη ή το ρουλεμάν του πρωτεύων του κιβωτίου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mr_306 (ilias)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 21:16:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χωρις να το κοιτάξουν καν, μου είπαν αλλαγη σασμάν.
και οταν ρώτησα αν επισκευάζεται μου είπαν οτι τα σασμάν δεν ανοίγονται....δεν είναι κουφό αυτό.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάϊ 2006, 13:29:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι απλά "κουφό"
Είναι "μαλ***α" αυτό που σου είπαν.
Και στο είπαν για να σε ξεφορτωθούν...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
mr_306 (ilias)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Μάϊ 2006, 20:39:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά παιδια όλα οκ.!!! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

πήγα στο μάστορα του φίλου μου και μου είπε τελικά και αυτός σασμάν. Του είπα αμέσως για μεταχειρισμένο και αυτός μου είπε <<Όχι ρε θα το φτιάξουμε>> . και όντως το κατέβασε και είχε σπάσει ένα γρανάζι.οχι όμως στο κλειστό κομμάτι του σασμάν (ελπίζω να καταλαβαίνετε που λέω). Μου είπε οτι ειναι το ρουλεμαν της 5ης. εν πάση περιπτωση μου το εφτιαξε ο ανθρωπος με 240 ευρώ.

ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ !!!!!!!

Για να μην φανεί οτι κάνω διαφημιση, όποιος θέλει να του πω ποιος είναι να στείλει π.μ. Στην Καλαματα βεβαια είναι το συνεργείο.

Επιστροφή στην κορυφή
outlaw (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 '02

Ένταξη: 04 Μάϊ 2006
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάϊ 2006, 21:07:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παιδιά έχω προσέξει στο 307 , 1-2 μου έτυχε βασικά, όταν άνοιξα αρκετά την πρώτη ταχύτητα,και να βάλω κατευθείαν τρίτη (για λόγους βαρεμάρας) την γρατζούνισε αρκετά,και ούτε καρφωτή ήταν, και πατημένος κανονικά ο συμπλέκτης (δηλαδή δεν ξεχάστηκα).

έτσι είναι από την κατασκευή του? ενώ όταν αλλάξω κατευθείαν σε τρίτη με χαμηλές στροφές (οδήγηση ταξιτζή) δεν παρουσιάζει τίποτα.
anyway απλα παραξενευτηκα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης