PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τι να πάρω: 206 ή 207 ?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Τι να κάνω;
Φτιάξιμο του υπάρχοντος 206...
20%
 20%  [ 6 ]
Αγορά νέου 206
10%
 10%  [ 3 ]
207!!
68%
 68%  [ 20 ]
Σύνολο Ψήφων : 29

Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Μάϊ 2006, 21:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Τι να πάρω: 206 ή 207 ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λίγο άκυρος ο τίτλος του θέματος, αλλά ΟΚ... Τες πάντων, μπαίνω στο ζουμί! Στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς θα έχω μαζέψει ένα σεβαστό ποσό το οποίο θέλω να το επενδύσω στο αυτοκίνητο. Το ερώτημα που με βασανίζει είναι το εξής...

1η επιλογή!
Να φτιάξω το 206 που έχω; Και όταν λέω φτιάξιμο, όχι τίποτα καγκούρικα... Αλλαγή κινητήρα σε 1.6 (8 ή 16 βαλβίδων, το συζητάμε και αυτό!) και ανάλογο στήσιμο αυτοκινήτου (φρένα πχ) και γενικό ρεκτιφιέ (βάψιμο πλαστικών ίσως, έτσι για ανανέωση)...

2η επιλογή! Να αγοράσω καινούριο 206, γνωρίζοντας πλέον κάποια πράγματα παραπάνω θα κάνω καλύτερη επιλογή σε έξτρα κλπ, 1.6 φυσικά...

3η επιλογή! Να πάρω το 207......;;; Δεν το έχω δει ακόμα από κοντά. Αλλά μόνο και μόνο για τα ηλεκτρονικά που θα έχει πάνω... Μλκια... Razz Καλά στο θέμα μόνο και μόνο των ηλεκτρονικών "βοηθημάτων" (πχ ηλ. γκάζι, esp) μπορεί να κολλήσω στην πρώτη επιλογή.

Βοηθήστε τον γαλλόφιλο... Υπενθυμίζω ότι το αμάξι μου πάει για 5ο χρόνο αδιάκοπης ταλαιπωρίας, άνω των 90.000χλμ και τέλος ήταν ουσιαστικά το πρώτο μου αμάξι, έμαθα πάνω του και όσο να ναι... Δεν είναι και στην αρίστη κατάσταση, παρόλο ότι δεν με έχει αφήσει ποτέ. (Μια αλλαγή σασμαν έφαγε στα 50Κ χλμ)....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 00:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να πας να παρεις το 207 με κλειστα ματια και αντε καλοριζκο ακι καλοταξιδο.

νεο αμαξι ειναι , οτι και να ειναι σιγουρα δεν συγκρινεται με το 206 της 8ετιας απο την 1η (κυκλοφορια).
ασε που θα τρελαθεις να απαντας σε ερωτησεις στα φαναρια για το νεο μοντελο + τα λιγουρικα βλεματα ολων.

τωρα για τα ηλεκτρονικα...μμμ. εσυ αποφασιζεις.

Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 02:57:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 207cc ποτε ερχεται?αν ειναι να ερθει συντομα απρε αυτο Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 04:05:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 207 εχει φτασει.Καμια σχεση αμαξι με αμαξι.Το 206 δειχνει τα χρονακια του πλεον.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 08:58:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Το 207 εχει φτασει.Καμια σχεση αμαξι με αμαξι.Το 206 δειχνει τα χρονακια του πλεον.

Ετσι ακριβως, και εγω δεν το συζητω 207 με κλειστα ματια.
Καινουριο σασι, πιο ακαμπτο υποθετω, καινουρια σχεδιαση κλπ.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 09:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207 με τα χιλια με βλεψεις rcup!!!

το 206 μας, παλιωσε Sad Sad Sad

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 09:33:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει και ενας αλλος παραγοντας...τα λεφτα,
διοτι το 206 1.6 xs θα το σκοτωνουν και θα το παρεις με χαλαρα 14000-
ασε που θα βγαλουν και αλλες προσφορες οσονουπω
και ειναι και ετοιμοπαραδοτο με 500δοσεις.

ενω το 207 θα εχει σιγουρα τρελλη αναμονη -κανα πενταμηνο+++
θα ειναι πανακριβο - 16+ για μενα το 1.6 -
δε θα εχει κανενα πακετο χρηματοδοτικο οπως και ολα τα νεα μοντελα που πανε σα τρελλοι και τα παιρνουν οι πρωτοι καυλωμενοι
θα βγαλει βλαβες οπως το 100% των αυτοκινητων που πρωτοπαρουσιαζονται ειτε ειναι πεζο ειτε τουοτα....
θα ειναι πιο αργο και απο το 206 1.4 λογω βαρους(βλεπε κλιο 1.6-1.4 που σερνονται)
ειναι πιο ασχημο απο το 206...

προταση - με 16+ παιρνεις ενα 106 1.3 το κλειδωνεις στο γκαραζ και ενα 206 1.4 16ν για ολα τα υπολοιπα....
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 09:58:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

δε θα εχει κανενα πακετο χρηματοδοτικο οπως και ολα τα νεα μοντελα που πανε σα τρελλοι και τα παιρνουν οι πρωτοι καυλωμενοι
θα βγαλει βλαβες οπως το 100% των αυτοκινητων που πρωτοπαρουσιαζονται ειτε ειναι πεζο ειτε τουοτα....
θα ειναι πιο αργο και απο το 206 1.4 λογω βαρους(βλεπε κλιο 1.6-1.4 που σερνονται)

προταση - με 16+ παιρνεις ενα 106 1.3 το κλειδωνεις στο γκαραζ και ενα 206 1.4 16ν για ολα τα υπολοιπα....

Συμφωνω απολυτα!!
RESPECT to 206!!

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 10:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H επιλογή είναι μονόδρομος......

FORD FIESTA ST 2.0 - 19100 Euro............... Twisted evil

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 10:57:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Θα συμφωνήσω 1000% με τον Παναγιώτη.

Επίσης έχε στα υπόψη σου ότι τα ηλεκτρονικά στο 207 ΔΕΝ απενεργοποιούνται πλήρως (τουλάχιστον στην έκδοση 1,6 16ν με το μοτέρ του 206 που θα αρχίσει να πουλιέται μέσα στις επόμενες μέρες).
Επειδή έχω τέτοια ηλεκτρονικά στο δικό μου είναι πάρα πολύ όμορφα για "ξένιαστους κανιβαλισμούς" αλλά όταν θες να οδηγήσεις τότε το κουμπί "ESP Off" δίνει την λύση... Η απουσία αυτού του κουμπιού του εμένα θα με ξενέρωνε απίστευτα...

Επειδή έχεις ακόμα "οδηγικές ανυσηχίες" το συγκεκριμένο 207 1,6 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να σε ικανοποιήσει...

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το 1,6Τ (έκδοση 207 GT) που θα έρθει το φθινόπωρο (το νωρίτερο) ενώ λιγότερο ενδιαφέρον έχει το νέο μοτέρ άμεσου ψεκασμού 1600 115ps (θα χρειάζεται και μόνο 100άρα όποτε άστο...).

Το 207 GT λόγω τουμπίνας κλπ κλπ έχει μια λογική... αλλά το 207 1,6 με το υπάρχον 1,6 μοτέρ καμία, ξαναλέω για κάποιον που έχει οδηγικές ανυσηχίες (και όχι για κάποιον που απλά "μεταφέρεται" με το αυτοκίνητό του).

Βέβαια επειδή μιλάμε για το τέλος του χρόνου θα σου πω απλά "μέχρι τότε βλέπεις".

Πάντως από πλευράς χαρακτηριστικών το 206 1,6 είναι σίγουρα πιο ζωηρό από το 207 1,6 (με το ίδιο μοτέρ). Αν διαθέτεις χρήματα για το 207 1,6Τ (GT) τότε αποκτά ένα ενδιαφέρον το 207... αλλά και πάλι του χρόνου τέτοιο καιρό θα έρθει (όπως λένε) το 207 RC (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) με ακόμα πιο δυνατό 1600άρι Τ και (λογικά) πιο ψαγμένο στήσιμο.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 11:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μανθο αν υπαρχουν τα λεφτα για το 1.6τ νομιζω οτι αξιζει.
οι διαφορες σε αναρτηση-μοτερ σιγουρα δεν θα ειναι τοσες ωστε να μην γινεται κατι τις και στο απλο 1.6τ...
αλλα μετα παμε στα 20000+
πολλα λεφτα.αξιζει ενα μονο αμαξι τοσα λεφτα?
ασε που μπλεκεις με κορσα opc-fiesta st-punto gt new - δηλαδη σφαγη και μεχρι να βγει ακρη και να δουμε ποιο θα ειναι καλυτερο θα παμε ανοιξη Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 11:23:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαταρχας Ζηση δε μας ειπες ποσα λεφτα διαθετεις ποσο χρονο και ποση διαθεση.

Επισης εγω δεν θα ειχα αποκλεισει το πειραγμα του 206.Μπορει να θελει να αφιερωσεις χρονο,αλλα σιγουρα θα ειναι κατι "δικο σου" και μοναδικο.
Προσωπικα πριν επεκταθω σε υπερμεγεθη φιλοσοφικα ποστ Laughing ν
θα περιμενω την απαντηση σου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 11:54:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό λέω και εγώ... πάμε άνοιξη... Wink
έτσι όπως το υπολογίζω το 207 GT θα έρθει γύρω στα 19000~20000.

Όσο για το πείραγμα του υπάρχον 206 (που λέει και ο Lef) δεν είναι καθόλου κακή ιδέα γιατί μπορείς με λίγα σχετικά χρήματα να έχεις κάτι αξιόλογο.

Και όταν λέμε πείραγμα δεν εννοούμε το πείραγμα του 1,4 8ν αλλά την "μεταμόσχευση" μεγαλήτερου κινητήρα. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 12:02:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει κ σε αγγελια με 3000! Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 16:14:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
H επιλογή είναι μονόδρομος......

FORD FIESTA ST 2.0 - 19100 Euro............... Twisted evil

χαρη για να σε πικρανω τελειως τραβα παρε τους καινουργιους 4τ.
δεν τους εχω παρει αλλα εχω ακουσει τι γραφουν για το st...
Επιστροφή στην κορυφή
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 16:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω τι γράφουν οι 4Τ αλλα λίγο που το οδήγησα μου φάνηκε πολυ συμπαγές και οργισμένο αυτοκινητάκι, έχει και αυτή τη ρίγα την αγωνιστικη που σε προδιαθέτει προτού καν μπεις να το οδηγήσεις. Τι γράφουν οι 4Τ???

RC δεν είναι με την καμία παντως Wink
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 17:04:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
υπαρχει κ σε αγγελια με 3000! Wink

αυτή είναι μια καλή πρόταση Laughing

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 18:27:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φράγκα μέχρι 16 χιλιάρικα, αλλά τίποτα παραπάνω... Όχι δώσε άλλα 2 και παίρνεις αυτό. Είναι το ανώτατο όριο! Με βλέπω να παίρνω 206 1.6... Cool Αλλά μέχρι το τέλος το '06... Βλέπουμε! Οι πρώτες σκέψεις είναι τώρα...

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 19:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνα με αυτα που αναφερεις,εγω θα εφτιαχνα το ηδη υπαρχον.

Ενα μοτερακι ραλλι,πισω αξονα απο gti,ενα σετακι πεζοσπορισιες αναρτησεις,ραβδους κονταρια κλπ απο gti η οτι αλλο 2 μπακετακια ανακλινομενα ζωνες τεσσαρων σημειων και στις ηδη υπαρχουσες σιδερενιες μια τετραδα φρεσκα ημισλικ.Επισης μπλοκε διαφορικο με κοντο κορωνοπηνιο και κατεπιλογην ξηλωμα πισω καθισματων.
Το ξερω οτι αυτο που αναφερω ισως σε καποιον να φανει μπελας η χρονοβορο αλλα κοστιζει μαλλον λιγοτερο απο τα +11 χιλιαρικα που χρειαζεσαι για να παρεις το 1.6, (αν υποθεσουμε οτι το δικο σου το δινεις γυρω στα 5) θα ειναι κατι μοναδικο,δικο σου και οχι αλλο ενα ακομη 206 gti και σιγουρα θα ευχαριστησει περισσοτερο απο ενα 206 1.6 εργοστασιακο.Ασε που το τετραπορτο αμαξωμα θα κριβει καλα αυτο που θα βρισκεται κατω απο το καπο σου κανοντας μετα το αναμα του πρασινου σηματοδοτη πολυ κοσμο να απορει! Wink
Τελος αν κρινω απο το πως πας στα Μεγαρα σιγουρα ολα τα παραπανω θα σου φανουν αρκετα χρησιμα! Laughing

Υ.Γ Οσο για το 207 που πηγα σημερα να το δω στη ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ τουλαχιστον για το 1.4 καθε περισυ και καλυτερα,ας ελπισουμε στο τουρμπακι . . .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Μάϊ 2006, 19:25:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιάς και γράφουν όλοι το μακρύ τους και το κοντό τους... ας γράψω και εγώ...

Εχεις λοιπόν πάνω κάτω 10.000.......

Περίπτωση Α.
1. Κρατάς αυτό για Μουλάρι. Αν θες του βάζεις μπλοκ από 16άρι και γίνεται 1600 φτηνά.
2. Αγοράζεις ένα Junior Cup (Αν ισχύει και του χρόνου) και βαδίζεις στα χνάρια του Νίκου αλλά με δικό σου μουλάρι....
Γίνεσαι Πρωταθλητής και την επόμενη χρονιά της εμπλοκής σου τρέχεις με αυτοκίνητο της Lion όπως ακριβώς θα κάνει και ο Νίκος! Cool Cool

Περίπτωση Β.
Πουλάς το δικό σου και αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο 1,6 16v και με τα ρέστα το σουλουπώνεις με PS αναρτήσεις, αντιστρεπτικές κλπ και φιάχνεις ένα καλό αυτοκίνητο.

Περίπτωση Γ.
Κρατάς το δικό σου, περιμένεις άλλο ένα χρόνο, μαζεύεις ότι λεφτά μπορείς και αγοράζεις αυτοκίνητο 2 κατηγορίες πάνω (207 1,6Τ και δεν συμμαζευεται...)

Αυτά.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης