PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αγορα 206cc & Ερωτήσεις...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lovehacker 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Απρ 2006, 16:47:57    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αγορα 206cc & Ερωτήσεις... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά περιττό να σας πω ότι έχω ερωτευτεί το cc από την 3η λυκείου (σπόρος τότε).
Ήρθε η μεγάλη ώρα να πάρω μεταχειρισμένο αμάξι τώρα και σήμερα που έψαξα την αγορά βρήκα 2 cc το ένα του 2002 από ότι θυμάμαι, με δερμάτινα μέσα, 40.000 km, 13500 ευρως…

Το άλλο που βρήκα είναι μοντέλο 2005, αυτόματο, full extra, 1600/110hp με 80.000 km όμως…! Απορώ πότε πρόλαβε και τα έκανε… 13.000 euro! Το έδωσε ένας που βιαζόταν να το πουλήσει στην αντιπροσωπία που πήγα.

Βασικά οι δικοί μου, μου λένε μη μπλέξω με αυτόματο και ότι θα βγάζει βλάβες και τέτοια..

Πόσα χρόνια εγγύηση έχει το 206cc? Επειδή είναι μοντέλο 2005 είναι σίγουρα στην εγγύηση, έτσι?

Και το ερώτημα είναι με τόσα km μήπως θα μου βγάζει προβλήματα? Πάντως εξωτερικά ήταν άψογο… Οι δικοί μου, μου λένε να πάρω το yaris το 1.3 το καινούργιο….αλλά οι παιδικοί έρωτες δεν ξεπερνιούνται εύκολα…

Μια γνώμη αν θέλετε βρε παιδια…
Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2006, 00:56:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ψαξε ενα παλιοτερο μοντελο με λιγοτερα χιλιομετρα και μακρια απο αυτοματο σαζμαν γιατι ειναι θεοαργο.

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2006, 03:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγκλημα θα κανεισ αν παρεισ το yaris...πραγματικα παρε το αμαξι π θα μπαινεισ μεσα κα ιθα χαμογελανε κα ιτα αυτια σου...οσο για το cc εγω θα σου προτεινα να βρεισ ενα με λιγοτερα χιλιομετρα απ οτα 80000 που ανεφερεσ παραπανω και φυσικα οχι αυτοματο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2006, 12:15:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α και αν βρεις παρε το garros !!! τα καφε δερματα του ειναι απιστευτα και εχει κι αλλα εξτρα που αξιζουν (ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι καθρεπτες, 16αρες)

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
kas (iakobos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 (16v)xr (2001)

Ένταξη: 23 Απρ 2006
Τόπος: ΗΠΕΙΡΟΣ(ΠΡΕΒΕΖΑ)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2006, 13:21:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το yaris???με τιποτα φολαρακι με τιποτα..συγκρινεται το 206cc με το yaris???μην τρελαθουμε κιολα..το yaris μπορει να βγει σκυλι στην μηχανη ποωσ τα περισοτερα ιαπωνικα αλλα δεν παυει(μετασυγχωρισεως κιολας)να ειναι ενασ κουβας..206 με χιλια..τωρα η αποφαση δικη σου Cool Laughing

pug 307 modified by carcept
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2006, 15:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεγάλη γκομενοπαγίδα(μην το πω αλλιώς) το cc αδερφέ, πάρε το με τα χίλια. το μόνο αρνητικό είναι ότι τα 110 αλογά του το κάνουν να θέλει πάνω από 11'' για τα 100km/h. Άν και αυτό βολεύεται αν ψαχτείς μέσα στο φόρουμ.
Πάντως σαν επιλογή είναι πολύ καλό. μόνο μην βιαστείς και ψάξε καλά το αυτοκίνητο(α) πριν αποφασίσεις. κυκλοφορούν πολλοί...να μην χαρακτηρίσω. καλή αγορά σου εύχομαι Laughing Cool

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimdil (δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (16v) colourline

Ένταξη: 02 Φεβ 2006
Τόπος: ν ηρακλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2006, 18:23:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kas έγραψε:
το yaris???με τιποτα φολαρακι με τιποτα..συγκρινεται το 206cc με το yaris???μην τρελαθουμε κιολα..το yaris μπορει να βγει σκυλι στην μηχανη ποωσ τα περισοτερα ιαπωνικα αλλα δεν παυει(μετασυγχωρισεως κιολας)να ειναι ενασ κουβας..206 με χιλια..τωρα η αποφαση δικη σου Cool Laughing

σωστοοος Worthy Worthy συγκρινεις το κινεζικο κουτι με την ομορφια και τη φινετσα του cc Question δες και τιμουλες Twisted evil Twisted evil παντως οτι αποφασισεις με το καλο Exclamation Exclamation Exclamation

αχ θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kas (iakobos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2006, 19:10:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αα κ κατι αλλο που ξεχασα να πω.. ο ξαδερφος μου πηρε το yaris πριν κανα μηνα..κ παρολου που στην οικογενεια του ξερουν ενα ονομα ΤΟΥΟΤΑ Worthy Worthy Worthy Worthy περιτο να σου οτι δεν.......εμειναν ικανοποιημενοι..το αμαξι εχει ακαμτο αμαξομα κ δεν μεταφερει ψιλοτριγμουσ στην καμπινα οπωσ τα peugeot..αλλα σαν αμαξι επειδη το οδηγησα κιολασ(κατα την γνωμη μου) δεν μετραει καθολου ποσο μαλλον μπροστα στο 206.. Thumbs Up Thumbs Up

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2006, 19:11:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άσε που θα θες να έρθεις και σε κανένα touring με το club και κανένας δεν θα σε παίζει Laughing Laughing
ΥΓ πλάκα κάνω εεεεεε!!!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Lovehacker 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2006, 19:58:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
άσε που θα θες να έρθεις και σε κανένα touring με το club και κανένας δεν θα σε παίζει Laughing Laughing
ΥΓ πλάκα κάνω εεεεεε!!!

Χαχα, όντως! Και εγω ρε παιδια το ψψ θέλω.. Αλλά το θέμα είναι οτι άλλος pays... :D

Μετά μου λένε και για τους χώρους του ψψ... Οτι είναι μικροί πίσω και δεν χωράει κανένας και άλλο τέτοια....

Στο ψήσιμο είμαι παιδιά.. ελπίζω να τα καταφέρω! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2006, 22:14:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτός είναι ο πρόλογος που πουλάνε όλοι φίλε μην υποκύψεις! Laughing
κι εμένα μου λέγανε για το ραλλύ ότι είναι σκοτώστρα...το cc ότι δεν έχει χώρους και τέτοια...πάρε αυτό που πραγματικά θέλεις για να μην κάνεις όπως πολλοί (πχ εγώ) που παίρνουν αμάξι και στα 2 χρόνια αλλάζουν για να πάρουν αυτό που πραγματικά θέλουν. γι'αυτό φίλε cc!!!

ΥΓ άσε που χώροι υπάρχουν...θέληση να υπάρχει χεχεχεχε

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kas (iakobos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2006, 22:23:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αληθεια ειναι οτι ο χωροσ για τουσ πισω ειναι λιγοσ μικροσ..αλλα μπρος στα καλλοι τι ειναι οι χωροι??το peugeot με 1000φαλιρακι Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2006, 23:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ένα θα σου πω.

από τα λ΄γα αυτοκίνητα που στα 160-170 χλμ είναι τόσο ήσυχα και αθόρυβα.

Άσε που μόλις το ανοίγεις νιώθεις άλλος άνθρωπος!!!!

έχεις 2 αμάξια σε ένα.
πάντως καλύτερα να πάρεις αυτό που έχει λιγότερα χιλιόμετρα.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Μάϊ 2006, 10:49:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει καμία σχέση το ένα αυτοκίνητο με το άλλο...

Οι χώροι το CC είναι ικανοποιητικοί για 2 άτομα και με κάμποσο στρίμωγμα μπορείς με κλειστή οροφή να μεταφέρεις ακόμα 1 σχετικά εύκολα ή και 2 αρκετά στριμωγμένα.
Έτσι μπορείς να μεταφέρεις όποτε χρειαστεί ένα 2ο φίλο κλπ κλπ Wink
Αν δεν χρειάζεται καθημερινά να μεταφέρεις 2 άτομα (συνοδηγό + έναν πίσω) τότε το CC δεν έχει κανένα απολύτως χωροταξικό πρόβλημα.

Με ανοιχτή την οροφή είναι απλά "άλλη φάση"...
Με κλειστή οροφή ο θόρυβος στο εσωτερικό είναι ελάχιστος ενώ με ανοιχτή την οροφή και ένα ανεμοθραύστη δεν ενοχλεί ούτε ο αέρας.

"Επιδοσιακά" το CC σε σχέση με το 3/5πορτο 206 λόγω βάρους υπολείπεται λίγο σε επιταχύνσεις και ρεπρίζ αλλά διατηρεί καλήτερα τα χιλίομετρα λόγω αεροδυναμικής άσε που όλα βελτιώνονται... Cool Rolling eyes Wink (αν και θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για αυτοκίνητο για "κόντρες" και "καυτές επιδόσεις" αν και "εδώ μέσα" υπάρχουν 2~3 τέτοια... Rolling eyes Rolling eyes )

Η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι τυπικά γαλλική = μια χαρά... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Cool (καμία σχέση βέβαια με 205/106/309/306 αλλά σε αφήνει να συμμετέχεις στην οδήγηση και να παίζεις μια χαρά Wink )

Αυτόματο απλά ξέχνα το, θα σου σπάσει τα νευρά... εκτός και αν κινείσαι λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων συνέχεια σε δρόμους με μποτιλιάρισμα ή απλά "βαριέσαι που ζεις" Laughing Laughing

Εμφανισιακά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης οπότε το αφήνω ασχολίαστο... Cool

Προβλήματα γενικά δεν βγάζει κάτι ιδιαίτερο αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για μεταχειρισμένο.
Όντως "σκυλί" σαν τα Toyota δεν είναι (για το καινούργιο yaris δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και κυκλοφορεί ελάχιστα) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χαλάει μόνο του κάθε "τρεις και λίγο".

Για την αγορά του εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις και μια βόλτα από την LION να δεις τι μεταχειρισμένα έχει. Ίσως το πληρώσεις πιο ακριβά αλλά τουλάχιστον πριν το πάρεις θα είσαι σίγουρος ότι το έχουν ελέγξει παντού.
Υπάρχουν πάρα πολλά Used CC ψάξτο πολύ καλά. H έκδοση roland garros έχει και κάμποσα επιπλέον αλλά είναι λίγο πιο σπάνια ιδίως η τελευταία που έβγαινε και στο χρυσοασημί χρώμα (gris centre). Ξαναλέω. Μην βιαστείς ψάξτο καλά και δες πολλά από αυτά που πουλιούνται. Wink

Το yaris είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά δεν μπορεί να σου προσφέρει την αίσθηση του cc (για εμένα ούτε καν του κλειστού 206, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...) και το μόνο που έχει σαν πλεονέκτημα είναι η γνωστή αξιοπιστία των Ιαπωνικών.

Αν όμως δεν είναι κανίβαλος* και συμπεριφέρεσαι στο cc "ευγενικά" και όχι "βάρβαρα" δεν υπάρχει λόγος να σου βγάλει κάτι.

Αυτά τα ολίγα και καλές αγορές.
Και τα 2 αυτοκίνητα είναι πολύ καλά απλά απευθύνονται σε τελείως διαφορετικούς αγοραστές.

Γνώμη μου:
Αστο το yaris για αργότερα... για 2ο αυτοκίνητο όταν θα έχεις οικογένεια για να πηγαίνεις χαλαρά/ανέμελα/αδιάφορα από το σημείο Α στο σημείο Β... και πείσε τους γονείς για το cc να κάνεις τον χαβαλές σου τώρα που μπορείς. Wink

(*δεν αναφέρομαι σε απότομες αλλαγές κλπ κλπ αλλά γενικά στην χρήση/συντήρηση του αυτοκινήτου)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lovehacker 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Μάϊ 2006, 11:32:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Δεν έχει καμία σχέση το ένα αυτοκίνητο με το άλλο...

Οι χώροι το CC είναι ικανοποιητικοί για 2 άτομα και με κάμποσο στρίμωγμα μπορείς με κλειστή οροφή να μεταφέρεις ακόμα 1 σχετικά εύκολα ή και 2 αρκετά στριμωγμένα.
Έτσι μπορείς να μεταφέρεις όποτε χρειαστεί ένα 2ο φίλο κλπ κλπ Wink
Αν δεν χρειάζεται καθημερινά να μεταφέρεις 2 άτομα (συνοδηγό + έναν πίσω) τότε το CC δεν έχει κανένα απολύτως χωροταξικό πρόβλημα.

Με ανοιχτή την οροφή είναι απλά "άλλη φάση"...
Με κλειστή οροφή ο θόρυβος στο εσωτερικό είναι ελάχιστος ενώ με ανοιχτή την οροφή και ένα ανεμοθραύστη δεν ενοχλεί ούτε ο αέρας.

"Επιδοσιακά" το CC σε σχέση με το 3/5πορτο 206 λόγω βάρους υπολείπεται λίγο σε επιταχύνσεις και ρεπρίζ αλλά διατηρεί καλήτερα τα χιλίομετρα λόγω αεροδυναμικής άσε που όλα βελτιώνονται... Cool Rolling eyes Wink (αν και θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για αυτοκίνητο για "κόντρες" και "καυτές επιδόσεις" αν και "εδώ μέσα" υπάρχουν 2~3 τέτοια... Rolling eyes Rolling eyes )

Η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι τυπικά γαλλική = μια χαρά... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Cool (καμία σχέση βέβαια με 205/106/309/306 αλλά σε αφήνει να συμμετέχεις στην οδήγηση και να παίζεις μια χαρά Wink )

Αυτόματο απλά ξέχνα το, θα σου σπάσει τα νευρά... εκτός και αν κινείσαι λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων συνέχεια σε δρόμους με μποτιλιάρισμα ή απλά "βαριέσαι που ζεις" Laughing Laughing

Εμφανισιακά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης οπότε το αφήνω ασχολίαστο... Cool

Προβλήματα γενικά δεν βγάζει κάτι ιδιαίτερο αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για μεταχειρισμένο.
Όντως "σκυλί" σαν τα Toyota δεν είναι (για το καινούργιο yaris δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και κυκλοφορεί ελάχιστα) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χαλάει μόνο του κάθε "τρεις και λίγο".

Για την αγορά του εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις και μια βόλτα από την LION να δεις τι μεταχειρισμένα έχει. Ίσως το πληρώσεις πιο ακριβά αλλά τουλάχιστον πριν το πάρεις θα είσαι σίγουρος ότι το έχουν ελέγξει παντού.
Υπάρχουν πάρα πολλά Used CC ψάξτο πολύ καλά. H έκδοση roland garros έχει και κάμποσα επιπλέον αλλά είναι λίγο πιο σπάνια ιδίως η τελευταία που έβγαινε και στο χρυσοασημί χρώμα (gris centre). Ξαναλέω. Μην βιαστείς ψάξτο καλά και δες πολλά από αυτά που πουλιούνται. Wink

Το yaris είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά δεν μπορεί να σου προσφέρει την αίσθηση του cc (για εμένα ούτε καν του κλειστού 206, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...) και το μόνο που έχει σαν πλεονέκτημα είναι η γνωστή αξιοπιστία των Ιαπωνικών.

Αν όμως δεν είναι κανίβαλος* και συμπεριφέρεσαι στο cc "ευγενικά" και όχι "βάρβαρα" δεν υπάρχει λόγος να σου βγάλει κάτι.

Αυτά τα ολίγα και καλές αγορές.
Και τα 2 αυτοκίνητα είναι πολύ καλά απλά απευθύνονται σε τελείως διαφορετικούς αγοραστές.

Γνώμη μου:
Αστο το yaris για αργότερα... για 2ο αυτοκίνητο όταν θα έχεις οικογένεια για να πηγαίνεις χαλαρά/ανέμελα/αδιάφορα από το σημείο Α στο σημείο Β... και πείσε τους γονείς για το cc να κάνεις τον χαβαλές σου τώρα που μπορείς. Wink

(*δεν αναφέρομαι σε απότομες αλλαγές κλπ κλπ αλλά γενικά στην χρήση/συντήρηση του αυτοκινήτου)

Παιδια ευχαριστώ παρα πολυ για την ανταπόκριση σας!

Όσο αναφορά την μεταπώληση του (άλλο ένα θέμα που μου χτυπάν οι δικοί μου) τι συμβαίνει? Με ρωτάν, απ τη στιγμή που κάνει 20000 πώς γίνετε να πέφτει τόσο η τιμή του? και πως θα το πουλήσεις και άλλα τέτοια...

Μετα απο 2-3 χρόνια αν είναι να το πουλήσω πόσα χρήματα θα πιάσει αν π.χ τώρα το πάρω γύρω στα 13.000?

Ευχαριστώ πολύ και πάλι παιδια! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Μάϊ 2006, 11:48:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
α και αν βρεις παρε το garros !!! τα καφε δερματα του ειναι απιστευτα και εχει κι αλλα εξτρα που αξιζουν (ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι καθρεπτες, 16αρες)

Τλευταια φλερταρω κ'εγω με την ιδεα να αλλαξω το 206 μου για ενα CC (μεταχειρησμενο). Η ερωτηση μου εινα: Το Roland Garros εβγαινε μονο σε ενα χρωμα ? (σκουρο πρασινο μεταλικο)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Μάϊ 2006, 11:55:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
gianic έγραψε:

Τλευταια φλερταρω κ'εγω με την ιδεα να αλλαξω το 206 μου για ενα CC (μεταχειρησμενο). Η ερωτηση μου εινα: Το Roland Garros εβγαινε μονο σε ενα χρωμα ? (σκουρο πρασινο μεταλικο)

Τώρα πια όχι μόνο σε πράσινο αλλά έχει και άλλα 2 χρώματα το gris centre ( σαπανί ) αλλά και ένα κάπως σκούρο γκρι (δεν θυμάμαι το όνομα )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Μάϊ 2006, 11:58:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι γονεις σου βρηκαν το ευαισθητο σημειο μας Sad

κοιτα καλη μεταπωλητικη αξια δεν γνωριζουν τι σημαινει τα ιταλικα και τα γαλλικα σ αυτην την κατηγορια . αντιθετεως τα γερμανικα και τα ιαπωνικα κρατανε τιμη.
εξαλλου μη ξεχνας οτι ερχεται το 207 και το 206 σιγα σιγα θα πηγαινει για αποσυρση και η τιμη του θα αρχισει να παιρνει την κατιουσα με γεωμετρικη προοδο.

οπως και να το κανουμε εχει γερασει (οχι τραγικα) αλλα τουλαχιστον ειναι το πιο ομορφο μικρο που κυκλοφορει ,εκτος απ το cooperaki που ειναι "αλλου" σε τιμη...

μην κολωνεις . πρηξτους . μην τους αφησεις να σου παρουν το yaris αν μπορεις να παρεις σ αυτα τα λεφτα ενα κουπε-καμπριο +1,6...

πηγαινε τους στην peugeot να του ριξουν μια ματια , ειμαι σιγουρος οτι θα το ερωτευτουν και θ αφησουν παραπερα τις δικαιολογιες τυπου "θα χασουμε τα λεφτα μας αν παρουμε το γαλλικο κουβα !!" Wink

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Μάϊ 2006, 11:59:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
gianic έγραψε:

σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοος... παρε το gris sendre αν βρεις...

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Μάϊ 2006, 15:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα το πρασινο μ'αρεσει περισσοτερο (και με μια ασπρη ζαντουλα θα ειναι κ@υλα Twisted evil ). Με τι εξοπλισμο ερχοταν το R. G. ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης