PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot Sex Club
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 10:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

miss pug έγραψε:
Ξερεις η "ποιοτητα" για τον καθενα ειναι λεξη με διαφορετικη ενοια

Δηλαδή, υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι:

- Μία Ferrari Spider είναι χειρότερη από ένα 206?
- Ένα Rolex χειρότερο από ένα Swatch?
- Ένα γυμνασμένο κορμί από ένα αγύμναστο?
- Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι από ένα φο-μπιζού...
και πάει λέγοντας...

Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε? Blink W00t Black eye

Και δεν μας έχετε απαντήσει ακόμα τι εννοείτε όταν λέτε "δεν υπάρχει ποιότητα"... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 12:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα σίγουρα δεν είναι, αλλά με διαφορετικά κριτήρια διαλέγει ο καθένας και διαφορετικά οριοθετεί βέβαια τις προτιμήσεις του.
Και ειδικά στα υλικά υπάρχουν πολλές διαφορές, πχ έργα του Ευρωπαϊκού σινεμά αλλοι τον θεωρούν τέχνη & άλλοι κακόγουστα.
Όσο για την ποιότητα, ο καθένας πιστεύω ότι καταλαβαίνει, καθώς υπάρχει έλλειψή της στα πάντα, δλδ από την επικοινωνία (οι άντρες να βρίζουν σαν νταλικέριδες και οι γυνάικες να τους συναγωνίζονται), μέχρι στο ότι ο καθένας κάνει σχέσεις απλώς τζερτζελές να γίνεται και έχει και τα μάτια ορθάνοιχτα μήπως κάτσει και τίποτα καλύτερο. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να το αναλύσουμε, δεν είναι ο πρέπων χώρος & δεν έχω διάθεση να κράζω δημόσια.. Evil Evil Evil Evil
Και από την άλλη λέμε ότι μοιραζόμαστε τα λεφτά και το αυτοκίνητο (το οποίο πάλι δεν γίνεται γιατί κυκλοφορούμε με της γυναίκας το αυτοκίνητο καθότι συνήθως μικρότερο και καίει λιγότερα και χωράει, και μετά σιγά μην του αναπληρώσουμε τη βενζίνη), αλλά όταν γυρίσουμε σπίτι, πρέπει να είναι το φαγητό στρωμένο, το σπίτι πεντακάθαρο, το παιδί ξεσκατισμένο για να απλώσουμε τις ποδάρες μας να βλέπουμε το ποδόσφαιρο..... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil (ορίστε και λίγο κράξιμο Razz Razz Razz Razz )

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 12:45:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο καθένας μιλάει ανάλογα με τις προσώπικες του εμπειρίες οπότε αν η γιάννα τα βρήκε έτσι με τις επιλογές τις δικαιολογεί την όποια 'έλλειψη ποιότητας' αναφέρει. Φυσικά την κατάσταση που περιέγραψες Γιάννα (βλ παντόφλες, φαί κτλ κτλ) παραπέμπουν σε άλλες εποχές πιστεύω...οι άνδρες πλέον μένουν μόνοι από μικροί και ο απογαλακτισμός (βλ θέλω τα πάντα έτοιμα όπως μου τα έκανε η μαμά μου) είναι συνήθες φαινόμενο. και φυσικά όλοι είναι όπως τους μάθεις από την αρχή...

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 12:51:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
Ο καθένας μιλάει ανάλογα με τις προσώπικες του εμπειρίες οπότε αν η γιάννα τα βρήκε έτσι με τις επιλογές τις δικαιολογεί την όποια 'έλλειψη ποιότητας' αναφέρει. Φυσικά την κατάσταση που περιέγραψες Γιάννα (βλ παντόφλες, φαί κτλ κτλ) παραπέμπουν σε άλλες εποχές πιστεύω...οι άνδρες πλέον μένουν μόνοι από μικροί και ο απογαλακτισμός (βλ θέλω τα πάντα έτοιμα όπως μου τα έκανε η μαμά μου) είναι συνήθες φαινόμενο. και φυσικά όλοι είναι όπως τους μάθεις από την αρχή...

Δυστυχώς όμως οι πιό πολλοί όταν κάθονται στη μαμά μέχρι τα 30+ και τα έχουν όλα έτοιμα, τους κακοφαίνεται...
Βέβαια, στο τελευταίο συμφωνώ, μετά πέφτει παντόφλα και οι πιό πολλοί συμμορφώνονται.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 13:00:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:

Δυστυχώς όμως οι πιό πολλοί όταν κάθονται στη μαμά μέχρι τα 30+ και τα έχουν όλα έτοιμα, τους κακοφαίνεται...
Βέβαια, στο τελευταίο συμφωνώ, μετά πέφτει παντόφλα και οι πιό πολλοί συμμορφώνονται.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα και είναι πολύ σημαντικό για κάποιον να μένει μόνος του...
τώρα για το δεύτερο αν πρέπει να πέσει παντόφλα...το τέλος είναι κοντά Rolling eyes γιατί τώρα θα είναι κάτι αύριο κάτι άλλο και έτσι θα πηγαίνει...μέχρι αυτός να βαρεθεί που το πιέζεις και τον παντοφλιάζεις και εσύ θα βαρεθείς να ρίχνεις παντόφλες Laughing
φυσικά αυτό ισχύει και για εμάς τους άντρες. γιατί πρέπει να παραδεχτείτε ότι αν δεν τα ακούσετε τα γαλλικά σας, σας ψιλοχαλάει... Cool

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 13:19:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
pygolabida έγραψε:

στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα και είναι πολύ σημαντικό για κάποιον να μένει μόνος του...
τώρα για το δεύτερο αν πρέπει να πέσει παντόφλα...το τέλος είναι κοντά Rolling eyes γιατί τώρα θα είναι κάτι αύριο κάτι άλλο και έτσι θα πηγαίνει...μέχρι αυτός να βαρεθεί που το πιέζεις και τον παντοφλιάζεις και εσύ θα βαρεθείς να ρίχνεις παντόφλες Laughing
φυσικά αυτό ισχύει και για εμάς τους άντρες. γιατί πρέπει να παραδεχτείτε ότι αν δεν τα ακούσετε τα γαλλικά σας, σας ψιλοχαλάει... Cool

Κι όμως πιστεύω ότι ο οργανισμός σας τη ζητάει την παντόφλα.....(έτσι για να υπάρχει και λίγο ένταση) γιατί αν είναι η άλλη ήσυχη και καλή και σε έχει μη στάξει και μή βρέξει, και σε πάει με τα νερά σου, στο τέλος τη βαριέσαι, την κάνεις ότι θές μετά και της ρίχνεις και στάχτη στα μάτια....γιαυτό λέω ξανά ότι όπου τον παίρνει τον καθένα τα κάνει....δλδ και η παντόφλα θα πέσει εκεί που παίρνει και τα γαλλικά το ίδιο.
Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις ανίατες, οπότε είτε με το καλό είτε με το κακό της πάρεις το αποτέλεσμα είναι ίδιο και αυτό.... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 13:27:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:

Και ειδικά στα υλικά υπάρχουν πολλές διαφορές, πχ έργα του Ευρωπαϊκού σινεμά αλλοι τον θεωρούν τέχνη & άλλοι κακόγουστα.
)

Αυτο δεν ειναι υλικο ειναι πνευματικο! Razz Razz

στα υλικα δε νομιζω να χωραει αμφισβητηση (τουλαχιστον τις περισσοτερες φορες)

ασχετο λιγο αλλα και σχετικο..
υπαρχει τις περισσοτερες φορες συγχυση μεταξυ του ωραιου (υποκειμενικο) και του καλου (αντικειμενικο)
πχ μια γυναικα μποντιμπιλντερου Laughing εχει ΚΑΛΟ σωμα αλλα οχι και απαραιτητα ωραιο!!Το ενα χωραει αμφισβητηση (το ωραιο) το αλλο ομως οχι (καλο)!

""Δυστυχώς όμως οι πιό πολλοί όταν κάθονται στη μαμά μέχρι τα 30+ και τα έχουν όλα έτοιμα, τους κακοφαίνεται... ""

Γιαννα μην ξεχνας οτι πλεον και οι περισσοτερες κοπελες μεχρι τα 28 τους τουλαχιστον δεν εχουν παντρευτει και μενουν με τη μανα τους.
δηλαδη δεν τα περιμενουν-εχουν ολα ετοιμα?? Rolling eyes ποσες πλεον ξερουν μαγειρευουν και ποσες να εχουν ορεξη-ιδεα για τις οικιακες δουλειες?
και δεν ειμαι της αποψης οτι ειναι γυναικειο "προνομιο" αυτες οι δουλειες αλλα αν μη τι αλλο ειναι ντροπη να μην τις ξερει μια γυναικα, οπως και ειναι ντροπη για εναν αντρα να μπορει-εχει χρονο να κανει δουλειες και να περιμενει απο την ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ γυναικα να τις κανει!(γιατι αν δεν ειναι εργαζομενη η δουλεια της ειναι τα οικειακα)

οσο για την παντοφλα νομιζω οτι ο καθενας επιλεγει τον μελλοντικο "προορισμο παντοφλας" αρα ή συμβιβαζεσαι ή πας για αλλα Cool

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 13:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλά και οι πιό πολλές δουλεύουνε ενώ οι μάνες μας δεν δουλεύουνε (ως επί το πλείστον δλδ).
Και στα λόγια όλοι λένε ότι το βλέπουνε απο πιο πρίν και δεν θα την πατήσουν, αλλά τελικά όταν παιρνούν τα χρόνια και είσαι με έναν άνθρωπο (στην αρχή από αίσθημα βεβαια και τον πρώτο καιρό λόγω αυτού παραβλέπεις κάποια πράγματα) μετά βλέπεις και τι γίνεται τριγύρω και βολέυεσαι (πχ λες τουλάχιστον αυτή μπορεί να έχει αυτο το κακό αλλά δεν με κερατώνει), πολλοί λίγοι έχουν τα κότσια να κάνουν πίσω και επίσης κάποιοι/κάποιες έχουν και τον τρόπο τους (παρόλα τα δεινά του χαρακτήρα τους) να σε τυλίγουν...
Παντως, επαναλαμβάνω οτί κακώς τα συζητάμε όλα αυτά αφού ακρή δεν βγαίνει, καθότι ο καθένας είναι τόσο διαφορετικός στο χαρακτήρα, τις αντιδράσεις του και τον τρόπο συμπεριφοράς του εν γένει, οπότε δεν μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε τις καταστάσεις σε καμία περίπτωση ούτε να βρούμε τη χρυσή συνταγή σε τόσο διαφορετικές περιπτώσεις. Μακάρι να υπήρχε στάνταρ τρόπος δράσης-αντίδρασης αντρών-γυναικών και θα τα βρίσκαμε, αλλά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου..... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 14:11:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστευω πως αν δεν μεινεις με τον αλλον ενα διαστημα δεν τον ξερεις καθολου!!
ολοι στους καφεδες μια χαρα ειμαστε!
μετα αρχιζουν οι παραξενιες..

παντως πιστευω θα ηταν πολυ μονοτονη και βαρετη η ζωη αν ειχε βρεθει αυτη η χρυση συνταγη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 15:11:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλήθεια, σας είναι τόσο πολύ δύσκολο να συνυπάρξεται αρμονικά με κάποιον άνθρωπο στα πλαίσια μίας σχέσης?

Excuse me κιόλας, αλλά όλο αυτό το... σου κανα, μου κανες και θα σου κάνω άμα μου κάνεις, μου δείχνει οτιδήποτε άλλο εκτός από σχέση...

Αν έχεις σχέση με κάποιον/α και δεν περνάς καλά μαζί του, πόσο δύσκολο είναι να του πεις αντίο?

Ή μήπως κατά βάθος υπάρχει το κόμπλεξ κοινωνικής αποδοχής? Δεν κάνουμε σχέση για να περνάμε εμείς καλά, αλλά για να το δείχνουμε στους άλλους...
Πχ. διαλέγουμε την super γκόμενα για να την μοστράρουμε στους φίλους μας αλλά μετά την κράζουμε γιατί δεν μαγειρεύει όπως η μαμά μας... Μα το ότι είναι κάποια πολύ όμορφη, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλή μαγείρισσα...
Το ίδιο συμβαίνει αντίστοιχα και με τις γυναίκες. Διαλέγουν τον τύπο με το super cabrio αλλά μετά αναρωτιώνται γιατί δεν κάνει δουλειές στο σπίτι. Έλα ντε, γιατί άραγε?

Το ζήτημα δεν είναι τι φανταζόμαστε για κάποιον αλλά το τι πραγματικά είναι. Όσο πιο γρήγορα πραδεχτούμε την πραγματικότητα, τόσο πιο καλά θα περνάμε μαζί του. Σε κάθε άλλη περίπτωση το πιο πιθανό είναι να μην μας βγαίνει το μέτρημα...

Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 15:23:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Α

Αν έχεις σχέση με κάποιον/α και δεν περνάς καλά μαζί του, πόσο δύσκολο είναι να του πεις αντίο?

Σιγουρα υπαρχουν και πιο ευκολα πραγματα απο αυτο!!
Το "δεν περναω καλα" ειναι πολυ σχετικο και κατα τη διαρκεια μιας σχεσης μπορει να αλλαξουν οι ανοχες του καθενος (βλεπε καιει λαδια
Laughing Laughing ) οποτε ....ή λες οτι ενταξει καιει λαδια περιμενω μεχρι να το κανω rebuild ή το πετας την ιδια στιγμη που το αντιλαμβανεσαι και βαζεις αλλο
αν ομως επιλεξεις να "ζησεις" μαζι του οσο καιει λαδια και μετα δεις οτι δεν επισκευαζεται θα αναγκαστεις να το αλλαξεις οποτε θα πεις τι περιμενα τοσα χρονια με ενα μοτερ που καιει λαδια????εχασα τον καιρο μου και ολα τα σχετικα κοσμητικα...

και εγω ειμαι της αποψης οτι αν δεις καποια στοιχεια του χαρακτηρα που δε σου αρεσουν να την ποιεις απο την αρχη γιατι μετα θα ειναι πιο δυσκολο!
βεβαια η θεωρια ειναι λιγο πιο ευκολη απο την πραξη μερικες φορες

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 15:40:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστευετε οτι θα βγαλετε ακρη στη κουβεντα σας? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (X - Stazi)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

PEUGEOT 206 XS

Ένταξη: 11 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 15:58:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Πιστευετε οτι θα βγαλετε ακρη στη κουβεντα σας? Rolling eyes

Αυτό το εχουμε πει ήδη αλλα μας αρέσει να το συζητάμε !! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 16:05:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και στην τελική αυτή η κουβέντα γίνεται όχι για να βρούμε άκρη, γιατί την συγκεκριμένη 'άκρη' πρέπει να την βρεις με το άτομο που έχεις σχέση, αλλά για να δεις και πώς σκέφτονται άλλοι άνθρωποι. κοινωνική μόρφωση, χεχε
forum είμαστε άλλωστε Laughing

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 23:17:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ερωτηση: Λετε οτι "αν ο αντρας κανει αυτο και το αλλο και το αλλο" θα πεσει παντοφλα απο τη γυναικα. Αν η γυναικα κανει τα ιδια δε θα πεσει σφαλιαρα απο τον αντρα;

Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Απρ 2006, 00:27:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγάλη κουβέντα το ξύλο Dizzy2 Whip ... μεταξύ των ζευγαριών.

Πάντως για να χτυπήσεις κοπέλα πρέπει να είσαι πολύ Thumb Down μαλ***ς ...
ή να σου την έχει κάνει πολυ χοντρή Shocked Arrow Love
Σ'αυτή τη περίπτωση όλα είναι πιθανά... και όχι μόνο το ξύλο: Shoot Love Arrow Yahoo! Stunned Stunned

Σημ.:
Εξαιρέται το "ξύλο" που είναι προιόν κοινής συνεναίσεως βάση αμοιβαίας σεξουαλικής επιθυμίας.

(κατεχωρήθηκαν ήδη τα δικαιώματα της άνω ορολογίας...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Απρ 2006, 08:37:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά δεν νομίζω ότι αυτοί που χρησιμοποίησαν τον όρο "παντόφλα" να εννοούν το ξύλο αυτού καθεαυτού (μπουνιές-σφαλιάρες).
Θέλω να πιστεύω ότι τον χρησιμοποίησαν με την ευρύτερη χιουμοριστική έννοια και μπορεί να αφορά κάποιο καυγά-λογομαχία-ύπνο στον καναπέ-κρεβατομουρμούρα κτλ.. Cool

Όσον αφορά τώρα αυτό..
pygolabida έγραψε:
κάποιοι/κάποιες έχουν και τον τρόπο τους (παρόλα τα δεινά του χαρακτήρα τους) να σε τυλίγουν...

υπάρχει μήπως κάποιο σχετικό manual ή παραπάνω πληροφορίες για το πώς επιτυγχάνεται? Να ξέρουμε από τι να φυλαχτούμε δλδ.. Laughing Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Απρ 2006, 10:46:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φύλε, με manual ή χωρίς, τυλιγμένος ή ατύλιχτος...

την κρεββατομουρμούρα δεν την γλιτώνεις... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Απρ 2006, 00:20:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε το λεω κυριολεκτικα, οπως δε νομιζω να λετε κυριολεκτικα για την παντοφλα. Laughing Laughing
Παντως δε θα ειχα προβλημα να ριξω και καμια χαστουκα σε γυναικα αν εκανε καμια μαλακι@.

Επιστροφή στην κορυφή
ice gus (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

206 1.6(8v)xs 2000

Ένταξη: 17 Οκτ 2002
Τόπος: ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Απρ 2006, 09:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παν σε μια σχεση ειναι πως βλεπεις εσυ τον ιδιο τον εαυτο σου μεσα σε αυτη, και σιγουρα το μυστικο ειναι να προσεχης τον ευατο σου και να μην
γινεσαι ενα με την σχεση δλδ εσυ <και οι δυο> να πηγενεις την σχεση και
οχι αυτη γιατι τοτε τις περισοτερες φορες θα φυγεις και καμεια στροφη και
αρχιζουν τα δραματα τι ημουνα για σενανε τι ησουνα για μενανε κ.λ.π.

Image hosted by Photobucket.com ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 9 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης