PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πετρελαιοκίνητα ΙΧ: Ανοικτό το ενδεχόμενο...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dimdil (δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (16v) colourline

Ένταξη: 02 Φεβ 2006
Τόπος: ν ηρακλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Απρ 2006, 18:37:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καθε αρχη και δυσκολη στο ελλαντα Sad αλλα πρεπει επιτελους να γινει Razz οσο για τη μασα που αναφερεται οτι και να βρεθει παντα καποιοι θα φανε Evil Evil Evil ειναι εθνικο μας ταλεντο Twisted evil Twisted evil

αχ θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 06:47:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχετε ιδεα το που θα παει το ντιζελ αν γινει κατι τετοιο ;
η τιμη του σε 6 μηνες θα εκτοξευθει τοσο που σε 1-1.5 χρονο θα ειναι εντελως ασυμφορο απο την αποψη οτι δεν θα κερδιζεις τιποτα σε σχεση με την βενζινη.

ετσι γινεται παντα.
μολις μυριστουν νεους πελατες τα κορακια θα πανε την τιμη στο Θεο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Απρ 2006, 02:30:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα καλα με το πετρελαιο αλλα αυτος ο ηχος ειναι πολυ ξενερωτικος.Σαν να εχεις ταξι ειναι.Αφηστε που τωρα με την ανηφορα που εχουν παρει γενικα τα καυσιμα οτι και να εχεις δεν σωζεσε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Απρ 2006, 03:17:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Ολα καλα με το πετρελαιο αλλα αυτος ο ηχος ειναι πολυ ξενερωτικος.Σαν να εχεις ταξι ειναι.Αφηστε που τωρα με την ανηφορα που εχουν παρει γενικα τα καυσιμα οτι και να εχεις δεν σωζεσε.

ε και ; εχεις δει τι καιει ενα dieselaki ???τιποτα μπροστα στα βενζινοκινητα αντιστοιχης ιπποδυναμης και κατι ροπες νααααα με το συμπαθιο:roll:

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Απρ 2006, 09:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
brz20 έγραψε:

ε και ; εχεις δει τι καιει ενα dieselaki ???τιποτα μπροστα στα βενζινοκινητα αντιστοιχης ιπποδυναμης και κατι ροπες νααααα με το συμπαθιο:roll:

3,7λίτρα στα 100χιλιόμετρα σας λέει κάτι???
Τόσο έκαιγε ένα Ford Focus 1.6 Turbo Diesel που είχα νοικιάσει στην Κύπρο με σταθερή ταχύτητα 120χαω στον αυτοκινητόδρομο......

Το αυτοκίνητο το είχα ΛΙΩΣΕΙ και έκανε μέση κατανάλωση 6,4λ/100χιλ μέσα σε 500 περίπου χιλιόμετρα που το οδήγησα.

Εγώ πάντως θα ψηνόμουν για ένα δίλιτρο Turbo Diesel......

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάϊ 2006, 13:37:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απορρίπτει οριστικά το ΥΠΕΧΩΔΕ την πετρελαιοκίνηση Ι.Χ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κλείνει το θέμα της πετρελαιοκίνησης Ι.Χ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, επικαλούμενος το πρόβλημα της ρύπανσης. Μάλιστα, το υπουργείο ετοιμάζει «σαφάρι» ελέγχων σε λεωφορεία, ταξί και φορτηγά που κινούνται με πετρέλαιο.

Στο στόχαστρο μπαίνουν σε πρώτη φάση τα φορτηγά, όλα τα κρατικά αυτοκίνητα, ταξί και λεωφορεία, ενώ θα τεθεί και θέμα για την επανεξέτατη της λειτουργίας όλου του συστήματος ελέγχου των καυσαερίων.

Υπηρεσιακός παράγοντας του ΥΠΕΧΩΔΕ σημειώνει στα Νέα του Σαββάτου ότι οι μελέτες που έχει στα χέρια του ο υπουργός Γ.Σουφλιάς καθιστούν επιτακτική την άμεση εφαρμογή σκληρών μέτρων.

«Μέτρα για τη μείωση εκπομπών αιωρούμενων σωματιδίων θα έπρεπε να είχαν ληφθεί από το 2001» σημειώνει ο ίδιος παράγοντας

Σύμφωνα με τις μελέτες, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη οι τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων ξεπερνούν το ανώτατο όριο περισσότερες από 100 ημέρες τον χρόνο, ενώ η ευρωπαϊκή Oδηγία θέτει ως όριο υπέρβασης τις 35 ημέρες.

Πηγή: news.in.gr

Δύσκολη εποχή για μεταρρυθμίσεις στα καύσιμα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάϊ 2006, 13:57:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι στοκοι που ειναι οι ατιμοι...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2006, 10:12:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προφανώς έλαβαν υπόψιν τη μελέτη της "Ελληνικής" Greenpeace που λέει ότι ακόμη και τα τελευταίας τεχνολογίας Ντίζελ ρυπαίνουν 50 φορές περισσότερο από τα βενζινοκίνητα...... Shocked

Στην ΕΕ είναι όλοι βλάκες! Στη "μελέτη" της Ελληνικής Green-Peace λέει ότι το Diesel δεν πρέπει να επιτραπεί ΠΟΤΕ.....!!!!

Διαβάστε σε pdf: http://www.geocities.com/harrykaitis/psclub/GP_Diesel_Report_2004.pdf

Σημειώστε ότι αφαίρεσαν πλέον αυτό το pdf με την πλήρη μελέτη από το Site τους..........
Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2006, 11:53:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα πόσο μαλ@κες μπορεί να είναι....?????? Twisted evil Twisted evil Question
άκου ρυπαίνουν ......????έως 50 φορές περισσότερο...?????

Splat Splat Splat Splat Splat Splat

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2006, 13:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:

Αν διαβάσεις τη μελέτη, οι "Αϊνσταϊν" της Ελληνικής Greenpeace επικεντρόνονται στα μικροσωματίδια που δεν τα κατακρατάει ούτε ο καταλύτης......

Το πιο ΗΛΙΘΙΟ όμως από όλα είναι ένα άλλο άρθρο που είχα διαβάσει πριν μερικές βδομάδες ότι η Ελλάδα θέλει να είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίχτες παραγωγής Βιο-Ντίζελ στην Ευρώπη και ταυτόχρονα δεν επιτρέπει την πετρελαιοκίνηση!!!!!!!
Σημαντικό είναι ότι το βιο-ντίζελ ΔΕΝ παράγει μικροσωματίδια!!!!!!

Πως θα εξελιχθεί βρε ηλίθιοι αρμόδιοι η βιομηχανία βιο-ντιζελ αν δεν υπάρχουν ντίζελ αυτοκίνητα?????????

Οι μελλοντικές γενιές ντίζελ κινητήρων θα μπορούν να λειτουργούν 100% με βιο-ντίζελ και εδώ δεν θα επιτρέπονται!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2006, 13:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χώρια που αγνοούν πλήρως ότι οι καινούργιοι Diesel είναι εφοδιασμένοι με ειδικό φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2006, 14:43:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσφατα επιβεβαιωσα πληρως απο συναδελφο που μπαινοβγαινει στα ελπε το σεναριο του tomcat....
οποτε προβλεπω καποια στιγμη προς τα τελη του 06 μεσα σε μια νυχτα να αναιρουνται ολες αυτες οι αποφασεις και οι ερευνες και λοιπες παπαριες και να επιτρεπεται το ντισελ..............

παντως εγω συνεχιζω και θα συνεχιζω να ειμαι κατα των ντισελ αυτοκινητων οσο υπαρχει αυτο το αθλιο πετρελαιο κινησης στην ελλαδα.
οτι γλυτωνεις απο τη καταναλωση και τη τιμη θα το πληρωσεις μαζεμενο στη πρωτη βλαβη του common rail...
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2006, 16:35:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Χώρια που αγνοούν πλήρως ότι οι καινούργιοι Diesel είναι εφοδιασμένοι με ειδικό φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων....

Ναί το λεγόμενο "FAP" στην Peugeot με διάστημα αντικατάστασης τα 210.000km.....

Περαστικά τους. Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2006, 17:09:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Stevon έγραψε:

Αν διαβάσεις τη μελέτη, οι "Αϊνσταϊν" της Ελληνικής Greenpeace επικεντρόνονται στα μικροσωματίδια που δεν τα κατακρατάει ούτε ο καταλύτης......

Το πιο ΗΛΙΘΙΟ όμως από όλα είναι ένα άλλο άρθρο που είχα διαβάσει πριν μερικές βδομάδες ότι η Ελλάδα θέλει να είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίχτες παραγωγής Βιο-Ντίζελ στην Ευρώπη και ταυτόχρονα δεν επιτρέπει την πετρελαιοκίνηση!!!!!!!
Σημαντικό είναι ότι το βιο-ντίζελ ΔΕΝ παράγει μικροσωματίδια!!!!!!

Πως θα εξελιχθεί βρε ηλίθιοι αρμόδιοι η βιομηχανία βιο-ντιζελ αν δεν υπάρχουν ντίζελ αυτοκίνητα?????????

Οι μελλοντικές γενιές ντίζελ κινητήρων θα μπορούν να λειτουργούν 100% με βιο-ντίζελ και εδώ δεν θα επιτρέπονται!!!!!!!!

Αρχήγε μου , πως δεν υπάρχουν ντήζελ αυτοκίνητα....τόσα ταξί εν Αθήναις τόσα φορτηγά κάτω των 3,5Τ , τόσα μηχανήματα , δηλαδή η πετρελαιοκίνηση στις μεγαλουπόλεις θα δώσει τα κίνητρα για το Βιοντήζελ.

Το βιοντήζελ θα αποτελέσει μεγάλη μαγκιά για την αγροτιά αρκεί να παρθούν αποφάσεις. Με σωστό σχεδιασμό αναβαθμίζεται ο φυσικός πλούτος σε ενεργειακός ..... τι λές τώρα!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2006, 17:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μονο που οπως παντα τα λαμογια οι αγροτες θα παρουν τις επιδοτησεις του κερατα για να γυρισουν τις καλλιεργιες τους σε αξιοποιησημες αποτο βιοντισελ και δε θα κανουν τιποτα με αποτελεσμα σε 4-5χρονια να ξανακλεινουν τους δρομους και την εθνικη και να βριζουν το ευρω και τη κυβερνηση....α ρε θα γινω αγροτης που θα παει....
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2006, 18:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
μονο που οπως παντα τα λαμογια οι αγροτες θα παρουν τις επιδοτησεις του κερατα για να γυρισουν τις καλλιεργιες τους σε αξιοποιησημες αποτο βιοντισελ και δε θα κανουν τιποτα με αποτελεσμα σε 4-5χρονια να ξανακλεινουν τους δρομους και την εθνικη και να βριζουν το ευρω και τη κυβερνηση....α ρε θα γινω αγροτης που θα παει....

Η λαμογιά θα πάει σύννεφο και εκεί Παν αλλά τι να πεις όπως μάθει κανείς. Πάντως όπως πάει από επιδοτήσεις θα πάρουν τα @@ από το 2010 και μετά.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάϊ 2006, 01:21:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
volvos έγραψε:

Η λαμογιά θα πάει σύννεφο και εκεί Παν αλλά τι να πεις όπως μάθει κανείς. Πάντως όπως πάει από επιδοτήσεις θα πάρουν τα @@ από το 2010 και μετά.

Ξεφευγουμε λίγο από το τόπικ αλλά...

έτσι όπως το έχουν κάνει με τις επιδοτήσεις που αντί τα χρήματα να πάνε στα χωράφια πάνε στις αντιπροσωπίες της Mercedes... καιρός είναι να τους τις κόψουν...

και ας πρόσεχαν...

Όσο για τα ντίζελ να δω πότε επιτέλους θα πάμε μπροστά...
Σε όλη την Ευρώπη επιτρέπονται. Μόνο εδώ "δεν"...

Βέβαια στην Ευρώπη τα αντίστοιχα ΚΤΕΟ κάνουν δουλειά και δεν "τα πιάνουν" οπότε και τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν δεν ρυπαίνουν ενώ και ο έλεγχος στα βενζινάδικα είναι ουσιαστικός και όχι "τυπικός"....

Πιασ' τ' αυγό και κούρευτο... Τι να πεις... Confused Confused

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάϊ 2006, 07:17:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω λεω πως κι εδω ειμαστε 40 χρονια πισω.
Η απολυτη ειρωνια
Τωρα που στερευει το πετρελαιο σιγα σιγα και που ολοι θα σφαζονται για οσο μπορεσουν να κρατησουν σαν αποθεμα, εμεις στην Ελλαδα συζηταμε για το ντιζελ.
Κατι που θα επρεπε να ειχαμε κανει (τη συζητηση εννοω) πριν 40 χρονια και τωρα να μιλαμε για ηλ. ενεργεια, υδρογονο και ποιος ξερει ποια αλλη πραγματικα νεα τεχνολογια.
Τωωρα θυμηθηκαμε να παμε (αν παμε) στο ντιζελ;
ΗΜΑΡΤΟΝ
και δεν λεω για το βιοντιζελ γιατι εκει ειναι αλλο θεμα, κι εγω μεσα!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάϊ 2006, 08:19:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Τωρα που στερευει το πετρελαιο

xaxaxa το αλλο με το τοτο το ξερεις....
δυστυχως και μας γδερνουν και μας κοροιδευουν.
τα αποθεματα πετρελειου δεν στερευουν καθολου.... με την συνεχη ανακαλυψη καινουργιων κοιτασματων,τη μη στερεψη παλιων και ειδικα φ.αεριου η διεθνης ενεργειακη ομοσπονδια τελευταια αρχισε και επισημα να μασαει τα λογια της Wink
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάϊ 2006, 10:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνώ απόλυτα με τον παναγιώτη. ειδικά οι 'υπερδυνάμεις' που δεν χρησιμοποιούν σε μεγάλο βαθμό τα δικά τους αποθέματα.
Παιχνίδια είναι που παίζονται στον βωμό του μπουρδέλου του χρήματος. και δυστυχώς τα μασάμε και φτύνουμε και τα κουκούτσια...

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης