PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φθαρμένες λάμπες?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostasgrtour (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0lt Grand Tourisme

Ένταξη: 06 Φεβ 2006
Τόπος: lepanto

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Απρ 2006, 14:55:04    Θέμα δημοσίευσης: Φθαρμένες λάμπες? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα! Έχω πρόβλημα με τα εμπρός Φώτα δεν φέγγουν όσο μακριά πρέπει και δεν έχουν ένταση .
Στο συνεργείο που το πήγα μου είπε ο μάστορας ότι έχει φθαρθεί το μεταλλικό (καπότα όπως το είπε ) που βρίσκεται μπροστά από την λάμπα και ότι δεν αντανακλάει στο κάτοπτρο . Μου είπε ότι έχει άλλο από μεταχειρισμένο και για να το βάλει πρέπει να λύσει όλον τον προφυλακτήρα( κόστος γύρω στα 70 €) . Έχει κανείς σας άποψη ? Ισχύουν αυτά που μου λέει? Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DAMON (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206CC 1.6(16V)(2003)r.g. και 106

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: χαλανδρι, αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Απρ 2006, 17:51:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked λιγο κουφο μου φαινεται. παρε και καμια αλλη γνωμη.... Confused

αχ και να ηταν το CC πισωκουνα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
DAMON (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Απρ 2006, 17:53:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οσον αφορα τις δικες μου λαμπες..... Evil Evil Evil καιγονται συχνα Evil Evil καμια ιδεα κανεις για το λογο που συμβαινει αυτο? Confused

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Απρ 2006, 22:09:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως ειναι απο το ρευμα?Τραβαει περισσοτερο και καιγονται.Χωρις να ειμαι και σιγουρος.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DAMON (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Απρ 2006, 14:52:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμμμμμ..... ναι μπορει....

και πως το τσεκαρουμε αυτο? Question τσεκ στο δυναμο?, με πολυμετρο?

ειναι σοβαρα γιατρε? Very happy

( Embarassed ελπιζω να μην ειμαστε οφ τοπικ Embarassed Embarassed )

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Απρ 2006, 22:41:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DAMON έγραψε:
οσον αφορα τις δικες μου λαμπες..... Evil Evil Evil καιγονται συχνα Evil Evil καμια ιδεα κανεις για το λογο που συμβαινει αυτο? Confused

Σου καιει τις "μαμα" λαμπες ή βαζεις τιποτα aftermarket (λευκες κτλ)???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DAMON (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Απρ 2006, 03:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ιδιου τυπου βαζω.. αλλα στον ηλεκτρολογο της γειτονιας μου, ειναι και γνωστος μου. εχουν αλλες στην αντιπροσωπεια?

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Απρ 2006, 11:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίδιου τύπου μπορεί.
Ίδιας ποιότητας όμως??
Δεν είναι όλα τα ίδια.
Την επόμενη φορά που θα στις κάψει πάρε 1 ζευγάρι από μία Peugeot.
Αν δεν στις κάψει και αυτές τότε φταίνε οι λάμπες που βάζεις στον ηλεκτρολόγο σου.
Αν στις κάψει και αυτές κάπου αλλού θα είναι το πρόβλημα και όχι στις λάμπες.

Επίσης καλό είναι να μην πιάνεις το κρύσταλλο της λάμπας με τα δάχτυλά σου κατά την τοποθέτηση.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DAMON (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Απρ 2006, 03:21:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok ας πουμε οτι εγω κατεληξα σε καποιο συμπερασμα. Rolling eyes

για το παραπανω ομως?

kostasgrtour εγραψε ->Καλησπέρα! Έχω πρόβλημα με τα εμπρός Φώτα δεν φέγγουν όσο μακριά πρέπει και δεν έχουν ένταση .
Στο συνεργείο που το πήγα μου είπε ο μάστορας ότι έχει φθαρθεί το μεταλλικό (καπότα όπως το είπε ) που βρίσκεται μπροστά από την λάμπα και ότι δεν αντανακλάει στο κάτοπτρο . Μου είπε ότι έχει άλλο από μεταχειρισμένο και για να το βάλει πρέπει να λύσει όλον τον προφυλακτήρα( κόστος γύρω στα 70 €) . Έχει κανείς σας άποψη ? Ισχύουν αυτά που μου λέει? Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι ?

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Απρ 2006, 10:55:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Φθαρμένες λάμπες? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasgrtour έγραψε:
Καλησπέρα! Έχω πρόβλημα με τα εμπρός Φώτα δεν φέγγουν όσο μακριά πρέπει και δεν έχουν ένταση .

Φιλε kostasgrtour, ο τυπος σε δουλευει κανονικα για να σου φαει 70 ευρο.
Το μεταλλικο που αντανακλαει στο κατοπτρο δεν φθειρεται. Πως να φθαρει εξαλου ? Απ'το φως που ανακλαει ? Αν ειναι δυνατον δηλαδη !!! Εξαλου τα φαναρια κλεινουν σχεδον αεροστεγος, πως και απο τι να φθειρονται δηλαδη ?? Δευτερον για να βγουν τα φαναρια ΔΕΝ χρειαζεται να κατεβει ο προφηλακτηρας παρα μονο το λεπτο μασκακι που βρησκεται κατω απ'τα φωτα. Αυτο με λιγη προσοχη το κανεις και μονος σου, δεν ειναι τιποτα. Αν βγει το μασκακι τοτε το καθε φαναρι βγαινει ευκολα με 3 βιδες.
Αλλα δεν χρειαζεται καν να βγαλεις τα φαναρια. Δοκιμασε να αλλαξεις λαμπες και να παιξεις με το ηψος της δεσμης των φωτων απ'τον αναλογο διακοπτη στο ταμπλο. Ισως τα εχεις ρυθμησει πολυ πανω ή πολυ κατω και δεν φωτιζουν οπως θα επρεπε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης