PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νερά μέσα στη καμπίνα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mourgos7 (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 qs

Ένταξη: 15 Μάϊ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Δεκ 2005, 20:01:21    Θέμα δημοσίευσης: Νερά μέσα στη καμπίνα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια εβγαλα χ8ες τα πατακια να τα καθαρισω,οταν πηγα να μπω στο αυτοκινητο μετα απο καμια ωρα και πατησα μεσα εγινα μουσκεμα. Η μοκετα οδηγου και συνοδηγου εχει χωρις υπερβολη πανω απο 3 ποντους νερο! Απο που μπορει να μπήκε ? Μηπως υπαρχει καμια βιδα η ταπα στο πατωμα που μπορει να βγηκε? Αλλα υπενθυμιζω εχει νερα και στο πατωμα του οδηγου και στου συνοδηγου
σ.σ Εκεινη τη μερα εκανα ταξιδι και εβρεχε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Antonis78 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GT

Ένταξη: 05 Απρ 2004
Τόπος: Γαστουνη Ηλειας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 08:54:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιθανοτερο ειναι να εχει ξεκολλησει το παρ μπριζ και να βαζει απο εκει.Το ειχε παθει και το δικο μου αλλα μονο απο την πλευρα του οδηγου.Ειχα αλλαξει παρ μπριζ και ο μαστορας που μου το εφτιαξε δεν το κολλησε καλα με αποτελεσμα μετα απο κανα χρονο να μου δημιουργησει αυτο το προβλημα.Το πηγα και το ξανακολλησε και το προβλημα λυθηκε.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ,
ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΤΗ ΕΓΩ ΕΧΩ PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
jim 106 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.6

Ένταξη: 19 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάρ 2006, 21:46:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα μηπως μπαινει απο τα ηχεια φιλε. μπορει να εχει φυγει το ναιλον απο την πορτα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάρ 2006, 13:46:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυτοκίνητο έχει 1 τάπα στο πάτωμα του οδηγού. Δεξιά στο ύψος του λεβιέ. Ομοίως και στου συνοδηγού. Βάλε λίγο μονοτικό υλικό. Και εμένα μου συμβαίνει όταν "παίζω" Laughing Rolling eyes στα νερά. Προφανώς θα έχει φύγει η ταπα ή θα έχει λασκάρει. Wink Αν συνεχιστεί πές μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
natic21 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

Ένταξη: 22 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 20:34:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kai gw to epatha ayto re paidia otan evrexe mono apo thn meria tou odigou exei 3 pontous nero..den mporw na katalavw apo pou mporei na mpikane ta nera..mono sto vathouloma pouthena allou girw apo kei
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 21:51:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειναι απο τις ταπες που υπαρχουν εχει καλως!!!
Ενα φιλαρακι το ειχε παρκαρισμενο και εβρεχε και μολις πηγε να μπει βλεπει τη μερια του οδηγου μες τα νερα!!! Ειχε διαρροη το ψυγειο του καλοριφερ και το νερο εσταζε μεσα στην καμπινα...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 23:24:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω. Πιθανότατα έχει βγεί ή λασκάρει κάποια τάπα. Αυτό να ελέγξετε πρώτα. και αν δεν γίνει τίποτα αυτό που είπε ο Γιώργος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης