PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βοήθεια για αγορά 206 1.4 16V
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 17:27:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι ασχετο, αλλα το 206 ηταν πρωτο σε πωλησεις για το μηνα Φεβρουαριο με 755 μοναδες!!!

Οσον αφορα τα χρηματοδοτικα: Τα παρακατω ισχυουν για εξοφληση τοις μετρητοις, με εντοκο διακανονισμο ή με 35% προκαταβολη και 12 ατοκες.

-ΧΤ Premium 1.4, 1.6, 1.6 Αuto / GTi 1.6 -1000Ε

-Χ Design 1.4 / RC -1500E

-Colorline 1.4 / Dynamic 1.4, 1.6 -1600E (Αυτο σε ενδιαφερει)

-Roland Garros 1.6 -1650E

Αν υπαρχουν τιποτα δωρα δεν γνωριζω!!! Την περιοδο που πηρα το δικο μου (τελευταια XS) εκανε δωρο η Lion τις ζαντες αλουμινιου (15αρες Οuragan) και η αντιπροσωπεια που το πηρα τα πατακια και το συναγερμο!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
dimdil (δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (16v) colourline

Ένταξη: 02 Φεβ 2006
Τόπος: ν ηρακλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2006, 13:11:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως λογω της εκπτωσης κανουν το κοροιδο για δωρα Evil το καλο ειναι οτι τα εχει σχεδον ολα Razz εμενα στην κοντορ δεν μου εδοσαν τιποτα Twisted evil Twisted evil

αχ θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2006, 13:59:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα ειναι οτι την περιοδο που το πηρα εγω ειχε 1200Ε εκπτωση στην εκδοση που πηρα και γενικοτερα ειχε εκπτωσεις σε ολες τις εκδοσεις, αναλογα με τον τροπο πληρωμης παλι!!! Αλλα εκαναν και τα δωρακια τους...

Να φανταστεις οτι το δικο μου (1.4 16ν XS) με την ηλιοροφη + μεταλλικο το πηρα 13.500Ε και ειχε και ζαντες και συναγερμο!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 16:53:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lion80 έγραψε:
Φίλε Γιάννη (plaketokofths) είμαι από τους πρώτους που αγόρασα το 206 1.4 xs 16v (Ιαν.2004).Μέχρι σήμερα (2 χρόνια και 3 μήνες μετά σχεδόν) έχω κάνει 52000χμ (όχι και λίγα Wink )
Με 2 λόγια θα σου πώ πως από το αυτοκίμητο έχω μείνει ευχαριστημένος.Το μόνο πρόβλημα που έχει παρουσιάσει ήταν ότι κάποια στιγμή στα 20.000km έκαψε φλάτζα Shocked . Θα μου πείς.. ε τότε πώς έχω μείνει ευχαριστημένος;Για την φλάτζα κεφαλής μου εξήγησαν από την Peugeot πώς τα πρώτα μοντέλα 1.4 16v βγήκαν ελαττωματικά από το εργοστάσιο.2 χρόνια μετά φαντάζομαι πως το έχουν διορθώσει το πρόβλημα.Άρα μην ανησυχείς!!
Κατά τ' άλλα το αμάξι δουλεύει "ρολόι"!!Και πίστεψε με..αρκετές φορές του έχω "πιεί το αίμα".Μικροαρρυθμίες όταν είναι κρύος ο κινητήρας παρουσιάζει..όπως και τα περισσότερα 206 (ακόμη και τα 1.6lt).Αλλά ποτέ δεν μου έσβησε,ποτέ δεν "κόμπιασε".Κι αν "κόμπιασε" 1-2 φορες για ελάχιστα δευτερόλεπτα ούτε που το παρατήρησα.
Το δικό μου pug το έχω "πειράξει" με 2-3 πραγματάκια (ως προς τις επιδόσεις) αλλά η αξιοπιστία του pug μου μέχρι στιγμής με κάνει να στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ps:Ως προς τα ιαπωνέζικα τουτού που προαναφέρεις είναι μια άλλη ιστορία..απλά θα σου πώ πως κάπου κερδίζεις-κάπου χάνεις!!

Το φαντάζομαι από την πραγματικότητα απέχει αρκετά (σε ότι αφορά την επίλυση της ελλατωματικής φλάντζας)! Πως κατάλαβες ότι έκαψε φλάντζα από την θερμοκρασία? Σου έσβησε? Όταν την έκαψες.... η μόνη βλάβη που σου προξενήθηκε ήταν μόνο φλάντζα? Σ' ευχαριστώ για το πολύ ενδιαφέρον post σου.

Έχω μπερδευτεί ιδιαίτερα με τις τιμές αλλά και με τον εξοπλισμό, στο επίσημο site της peugeot τα μόνα μοντέλα που υπάρχουν για το 206 1.4 16V είναι τα color line & dynamic... των οποίων οι τιμές απέχουν αρκετά απο αυτές που έχουν αναφερθεί εδώ (όλα αυτά σύμφωνα με το peugeot.gr). Ξέρετε αν ισχύει κάποια προσφορά τώρα, επίσης το color line διαθέτει όργανα?

ΥΓ. Κάποιος μου είπε πως για περιορισμένο αριθμό ημερών η peugeot προσφέρει το 206 1.4 16V με full extra (ηλιοροφή, δερμάτινα, πίσω δισκόφρενα, ζάντες, προβολάκια)

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (16V) XS (2004)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Νότεια προάστεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 18:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

Το φαντάζομαι από την πραγματικότητα απέχει αρκετά (σε ότι αφορά την επίλυση της ελλατωματικής φλάντζας)! Πως κατάλαβες ότι έκαψε φλάντζα από την θερμοκρασία? Σου έσβησε? Όταν την έκαψες.... η μόνη βλάβη που σου προξενήθηκε ήταν μόνο φλάντζα? Σ' ευχαριστώ για το πολύ ενδιαφέρον post σου.

Φίλε Γιάννη να σαι καλά!!
Κοίτα να δεις..Είχα πάει για το προγραμματισμένο service των 20.000χμ.Εκεί λοιπόν μου ανακοίνωσαν πως το τουτού μου έκαψε φλάντζα.Τους είπα πως δεν είχα παρατηρήσει τίποτα το παράξενο ως πρός την λειτουργία του αυτοκινήτου μου(ούτε μου έσβησε ποτέ,ούτε κάποια διαρροή λαδιών,ούτε ανέβασμα θερμοκρασίας..ούτε τίποτα!!)Μου απάντησαν λοιπόν πως πρέπει να συνέβη πριν λίγα λεπτά!!Λίγα λεπτά πριν πάω στο συνεργείο δηλαδή!Μου είπαν ότι είχε χάσει λάδια και πως εαν το κυκλοφορούσα λίγο ακόμη θα υπήρχε πρόβλημα.Κοινώς ήμουν τυχερός!Μου είπαν πώς δεν είναι το πρώτο 206 1.4 16v που το παρουσιάζει..Ελαττωματική παρτίδα των πρώτων 1.4 16v.
Μόνο την φλάντζα μου αντικατέστησαν (εννοείται δωρεάν)..Δεν επηρεάστηκε άλλο τμήμα του αυτοκινήτου.. και από τότε όλα μέλι-γάλα. Smile
32.000 χμ μετά και κανένα πρόβλημα..ούτε με την φλάντζα αλλά και γενικότερα..
Όσο για τις προσφορές που "παίζουν" αυτή την εποχή ψάξ'το καλά και όλο και κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση θα βρείς..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Απρ 2006, 14:09:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το περι ειδικης προσφορας για το 1.4 16ν δεν το εχω ξανακουσει!!! Και πιστευω οτι αν ισχυε θα το ειχαμε ακουσει μεσα στο club!!! Wink

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Απρ 2006, 12:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αντιπρόσωπο που πήγα μου είπαν τα εξής.
1.4 16V 206 δεν ξαναλανσάρεται, μόνο 1.4 8V και ο λόγος γιατί θα βγει 207 1.4 16V.... αληθεύει?

Στον εσωτερικό διάκοσμο τι διαφορές έχουν τα dynamic και color line?
Επίσης αν κατάλαβα καλά το dynamic έχει μαύρα όργανα και με ένδειξη θερμοκρασίας λαδιού ενώ το color line ασημί χωρις θερμ. λαδιού. Σωστά?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimdil (δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 (16v) colourline

Ένταξη: 02 Φεβ 2006
Τόπος: ν ηρακλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Απρ 2006, 18:13:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα το πηρες???? Razz πες μας κανενα νεο Razz ποσο εχει τωρα??? Question

αχ θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης