PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Sprint Booster ...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 10:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τοσο είναι Πέτρο

Εγκέφαλος
Πλεξούδα
Πλακάκι
Πεταλούδα
Πρόγραμμα
Αισθητηρες
Εργασια

Ο Τάσος είχε δικα του εγκέφαλο,πεταλούδα,πλακάκι,αισθητήρες,πλεξούδα.

Την πλεξούδα μάλιστα την είχε περάσει μονος του στο αμάξι και το πλακάκι του το είχε φτιάξει ο πατέρας μου.Ο εγκέφαλος είχε έρθει απο Peugeot sport μαζί με την πλεξούδα και έχε υπ οψιν σου οτι ΔΕΝ είναι multiplex

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 10:58:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπότε ή βάζεις το χέρι γερά στην τσέπη ειδικά εαν ενδιαφέρεσαι και για περισσότερες βελτιώσεις ή πληρώνεις 200 ευρώ απλά για κάποια καλύτερη αίσθηση στο γκάζι. (τόσα χρόνια η peugeot δεν μπορεί να κάνει κάτι ?)
Πάντως εαν δεν ενδιαφέρεται κανείς για πολλά πολλά και μπορεί να πληρώσει 400-600 ευρώ για πρόγραμμα σε δυναμόμετρο και ένα φιλτράκι πιο ελεύθερο ή σκούπα και καλύτερη απόκριση θα έχει και περισσότερη ροπή και άλογα αρκεί να βάζει 100αρα βενζίνη.
Τώρα για το αν θα προκύψουν προβλήματα στο μέλλον όρκο δεν παίρνω...

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

Ένταξη: 28 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 13:12:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λετε τα 1700 να τα εβγαλα απο το μυαλο μου? Ρωτησα και εμαθα . Μαλιστα αυτη η τιμη ειναι απο το συνεργειο που εφτιαξε και ο προεδρος το δικο του αμαξι.Οποτε οπως βλεπετε ειναι πολλα.
Το θεμα ομως ειναι κατα ποσο αξιξει και το σπριντ μπουστερ γιατι οπως ξανα ειπα το αμαξι μας δεν εχει το ιδιο μεγαλο προβλημα οπως τα ιμπιζα. Απο εκει ξεκινησε η αναγκη για βελτιωση απο το Μπουλεκο

ΠΕΖΟΥΛΑΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕ Κ 1
Επιστροφή στην κορυφή
Paladin (Tomas)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2005)

Ένταξη: 16 Αύγ 2005
Τόπος: Στυλίδα (Φθιώτιδα)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 01:29:17    Θέμα δημοσίευσης: Ηλεκτρονικό γκάζι και... Sprint Booster Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ τους απανταχού Πεζόφιλους. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει δοκιμάσει το Sprint Booster. Το προϊόν αυτό, υπόσχεται εξάλειψη της καθυστέρησης που έχουν τα αυτοκίνητα που έχουν ηλεκτρόγκαζο. Εγώ πήγα σήμερα και το δοκίμασα. Είναι εύκολο στην τοποθέτηση (2-3 λεπτά έκανε ο τυπάς να το συνδέσει κάπου στο πεντάλ του γκαζιού). Δεν μπορώ να πω ότι έκανε και ιδιαίτερη δουλειά. Μου είπε πως χρειάζεται και κάποιο χρονικό διάστημα για να το δεχτεί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου. Ισχύει αυτό; Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν κάποιος από εσάς το έχει δοκιμάσει και κατά πόσο έμεινε ικανοποιημένος. Το βρήκα στα 190 ευρώ. Μίλησα και με κάποιον που το έβαλε σε Ford Focus II 2,0 (145Hp) και ήταν ενθουσιασμένος. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει (ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν που να εξαλείφει την αίσθηση του ηλεκτρονικού γκαζιού), ας μας πει τις εντυπώσεις του.

Go fast......, or go home.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 09:01:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοφόρετο φίλε μου,και περιμένουμε εντυπώσεις(σίγουρα υπάρχουν αρκετά άτομα που τους ενδιαφέρει),καλό θα ήταν όμως να τα έγραφες σε αυτό το topic=http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4514&postdays=0&postorder=asc&highlight=sprint+booster&start=0 Wink

Mr MOD...you know...

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 09:29:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bασικά όπως έχουμε ήδη ξαναπεί, το συγκεκριμένο είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 12:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω το δοκιμασα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Βεβαια ειναι ακριβο οπως λεει και ο Τασος για αυτα που προσφερει.Το ειχα περασει μονος μου και δεν ειναι μεγαλη δουλεια πιστευω.Απλα την πρωτη φορα που το βαζεις πρεπει να πατησεις γκαζι πριν ανοιξεις την μηχανη και μετα με το γκαζι πατημενο να γυρισεις το κλειδι.Αυτο το ελεγαν οι οδηγιες.Μαλλον για να παρει σημα ο εγκεφαλος.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Paladin (Tomas)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 13:50:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Καλοφόρετο φίλε μου,και περιμένουμε εντυπώσεις(σίγουρα υπάρχουν αρκετά άτομα που τους ενδιαφέρει),καλό θα ήταν όμως να τα έγραφες σε αυτό το topic=http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4514&postdays=0&postorder=asc&highlight=sprint+booster&start=0 Wink

Mr MOD...you know...

Φίλε Σταύρο, δεν το αγόρασα, απλά το δοκιμασα για 10 λεπτα περίπου. Οι πρώτες εντυπώσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες και γι' αυτό ρωτάω αν κάποιος άλλος το έχει δοκιμάσει. Στο topic που παραθέτεις, δεν μπορώ να πάω γιατί δεν είμαι (ακόμη) επίσημο μέλος.

Επιστροφή στην κορυφή
Paladin (Tomas)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 13:56:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Εγω το δοκιμασα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Βεβαια ειναι ακριβο οπως λεει και ο Τασος για αυτα που προσφερει.Το ειχα περασει μονος μου και δεν ειναι μεγαλη δουλεια πιστευω.Απλα την πρωτη φορα που το βαζεις πρεπει να πατησεις γκαζι πριν ανοιξεις την μηχανη και μετα με το γκαζι πατημενο να γυρισεις το κλειδι.Αυτο το ελεγαν οι οδηγιες.Μαλλον για να παρει σημα ο εγκεφαλος.

Θα ήθελα να μου πεις αν πλέον το αυτοκίνητό σου είναι σαν μηχανόγκαζο σε αίσθηση. Αν ναι, λογικά θα έχεις και καλύτερες εκκινήσεις και ρεπρίζ... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2006, 03:28:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ηλεκτρονικό γκάζι και... Sprint Booster Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paladin έγραψε:
Μου είπε πως χρειάζεται και κάποιο χρονικό διάστημα για να το δεχτεί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου. Ισχύει αυτό;

Τι παπάδες θα ακούσουμε ακόμη δλδ?
Μήπως δουλεύει και με νευρωνικά δίκτυα?

ΈΛεος.

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 04:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με νευρονικα δεν νομιζω.Αλλα μην πατε μακρια.Εμενα μου ειχε πει εκεινος που μου περασε το φιλτρο "φιλε μου αν δεν δεις αμεσως την διαφορα ειναι επειδη κανει reset ο εγκεφαλος και περνει τις καινουργιες τιμες για την ποσοτητα του αερα".Που το σκεφτηκε ολο αυτο ενας θεος ξερει.Απο οτι ειδατε η καραμελα με το reset του εγκεφαλου ειναι πολυ μοδατη.
Στο θεμα μας.Η εκκινηση εχει βελτιωθει κατα πολυ.Γενικα οταν πατας γκαζι βλεπεις οτι δεν κομπιαζει οπως παλια.Και αυτα με ανοιχτο το clima.Αν το κλεισω η αποκριση ειναι 5 φορες καλυτερη.Δεν εχω παρει αυτοκινητο με ντιζα ποτε αλλα ενας φιλος μου που το δοκιμασε μου λεει οτι πλησιαζει.Βεβαια οτι και να κανεις παραμενει ηλεκτρογκαζο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 15:08:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ακουσει οτι αυτο το πραγματακι μπορει να σου καψει τον αισθητηρα γκαζιου (δεν ξερω ποσο αληθευει)

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 15:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη τι μπορει να προκαλεσει το παραπανω?Δωσε μου μερικες λεπτομεριες.

Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Απρ 2006, 09:35:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από κατανάλωση τι παίζει, είδες καμιά διαφορά (προς τα πάνω εννοώ) ?

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 15:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν ειμαι Τρικαλα η καταναλωση ειναι στα 8,8 με 9,1.Βεβαια εκει το αμαξι ειναι καθε λεπτο στην τσιτα γιατι τα λεφτα που παιζουν ειναι πολυ περισσοτερα για τις βενζινες.Τωρα που το εχω στην Κρητη η καταναλωση εχει μεση στο 7,6.Το βαζω και μεσα στην κινηση το αμαξι εννοειτε.Δεν μου εχει κανει ζημια σε αυτον τον τομεα.Κατι αλλα τελειως μαμα Honda και VW καποιον φιλων μου ειναι συνεχεια στο 10+ στην καταναλωση.

Επιστροφή στην κορυφή
Paladin (Tomas)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 23:41:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ κατ' αρχήν για το ενδιαφέρον. Το θέμα είναι ότι εγώ το δοκίμασα και ΔΕΝ είδα ουσιαστική (για να μην πω καμία) διαφορά. Μήπως το τοποθέτησε ο τυπάς με λάθος τρόπο; Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Απρ 2006, 04:19:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λαθος δεν γινετε να το τοποθετησει.Ειναι σαν να πας να βαλεις το καλωδιο της οθονης του PC αναποδα.Απλα μπορει να μην εκανε σωστα την διαδικασια για να τεθει σε λειτουργια.Εγω σου ειπα οτι μολις το εβαλα πατησα τερμα το πεταλ του γκαζιου και γυρισα το κλειδι της μηχανης μεχρι να φτασει στον κοφτη.Μετα εκελεισα και μολις ξανανοιξα ειδα οτι σε ανηφορα χριαζομουν το μισο γκαζι.Βεβαια θα μου πεις οτι μπορει να ηταν και ιδεα μου.Αλλα το ιδιο συμπερανε και ο πατερας μου μολις το πηρε.Καταλαβε οτι κατι ειχα πειραξει.

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Απρ 2006, 10:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Λαθος δεν γινετε να το τοποθετησει.Ειναι σαν να πας να βαλεις το καλωδιο της οθονης του PC αναποδα.Απλα μπορει να μην εκανε σωστα την διαδικασια για να τεθει σε λειτουργια.Εγω σου ειπα οτι μολις το εβαλα πατησα τερμα το πεταλ του γκαζιου και γυρισα το κλειδι της μηχανης μεχρι να φτασει στον κοφτη.

Shocked Shocked Shocked Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2

Aυτό προτείνουν για την ρύθμιση;;;;;

Απ'όταν θυμάμαι (όοοοταν είχα ηλ. γκαζι) η αυτορύθμιση του αισθητήρα γκαζιού (διαδικασία Peugeot) γινόταν με κλειστή την μηχανή κλειστό διακόπτη πάτημα γκαζιού και ανοιγμα διακόπτη μέχρι την σκάλα ΠΡΙΝ την εκκίνηση. Οχι να πάρει μπροστά και να τα πετάξει όλα!

Εντάξει, μετά από αυτό που είπες για την ρύθμιση, σχημάτισα ακόμα πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το μαραφέτι αυτό.... Thumb Down

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Απρ 2006, 03:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη τι γνωμη?Ισως να εγραφε και αυτο που ειπες.Δεν θυμαμαι καθολου ρε συ.Αν βρω το χαρτακι θα σας πω στα σιγουρα.Μαλλον ειναι ετσι οπως το λες παντως χορις να περνω και ορκο.

Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Απρ 2006, 17:42:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 οσο για τον αισθητηρα που σε ειπα μπορεις να στειλεις ενα πμ στον ''ΝΤΙΖΑΤΟΣ'' να στο αναλυσει γιατι σε μια συζητηση που ειχαμε απλα το ανεφερε.

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης