PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η Αθήνα τη νύχτα... Προτάσεις για έξοδο στην πρωτεύουσα....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2006, 00:11:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Αυτή την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2006 και ώρα 23.00 στον γνωστό μας πλέον χώρο του 5/4 (Φιλίππου 14 Μικρολίμανο) θα εμφανιστούμε ξανά σε ένα μεγάλο Live Party... Mother Funkerz live λοιπόν...

Σας περιμένουμε!!

υπενθυμίζω... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2006, 15:59:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Crying or Very sad Νοιώθω μεγάλη συγκίνηση γι' αυτή την λιτή ανακοίνωση... Crying or Very sad

Ο Πιντιούκ "ανοίγει" Ηλία και Louisiana Red απόψε στην Θεσσαλονίκη....

φορώντας το μπλουζάκι...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2006, 16:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέτρο δεν θα μπορέσω σήμερα (μάλλον).
Έχω κανονήσει με ένα φίλο να βγούμε σήμερα.

Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω ή μάλλον θα περάσω από εκεί αν και δεν το βλέπω.

Καλή διασκεδάση Cool (επιτυχία δεν λέω, δεν σας χρειάζεται πλέον... Wink )

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2006, 18:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

no prob Μανθούκο, όποιος θέλει έστω και για κανά ποτάκι ας περάσει... μέχρι τις 3 σίγουρα θα ιδρώνω το πάλκο Lol Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2006, 18:59:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεί να περάσω και γω με μια φίλη Cool

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 16:08:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ δυνατό live...ίσως το καλύτερο μας ως τώρα!! χάσατε που δεν ήρθατε Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Stalitsa (Αιμιλία)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 27 Μάϊ 2005
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Απρ 2006, 14:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικά και αντικειμενικά ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!! Very happy

Είναι κάτι στιγμές,που στα σύννεφα χάνονται,στον ουρανό...
Πρόσωπα αγαπημένα,πρόσωπα λατρεμένα που αφήνουν κενό...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Απρ 2006, 16:30:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NIGHTSTALKER (+THE DIVE)

Live στο Rodeo Club (Χέυδεν 34 - Πλ. Βικτωρίας)

Σάββατο 08/04/2006

Είσοδος : 10€
Έναρξη : 22:00

®
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Απρ 2006, 17:16:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

New project, Acoustic Wire:

Ξεκινήσαμε να παίζουμε μαζί στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 όταν μας έφερε κοντά η κοινή αγάπη για τη μουσική και τα μπλούζ ειδικότερα. Mία σοφίτα δύο τετραγωνικών μέτρων, μια κιθάρα, ένα μπάσο και τα τραγούδια των Willie Dixon, Muddy Waters, Robert Johnson, Son House, ήσαν εκείνα που άνοιγαν τις πύλες για ταξίδια σε τόπους άγνωστους και συναρπαστικούς, με μάτια ορθάνοιχτα, ψυχές διψασμένες, καβάλα στ’ όνειρο. Tα μπλούζ μας τάισαν ψωμί, μας δώρισαν εμπειρίες, μας γνώρισαν αξίες, μας χάρισαν τη ζωή όπως τη ξέρουμε. Mε το ντουέτο αυτό θυμόμαστε την αρχή της γνωριμίας μας μαζί τους.

Hλίας Zάικος ? Σωτήρης Zήσης

Όλοι οι μεγάλοι bluesmen φέτος παίζουμε Delta Blues, να πείτε χαιρετίσματα στον Βόρειο Γκρίνια... Ha Ha

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Απρ 2006, 23:09:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα δεν ξερω αν κανω καλα που γραφω εδω επειδη το ποστ μου δεν εχει να κανει με ΡΟΚ αλλα καποια απο παιδακια απο μας βρεθηκαν το προηγουμενο Σαββατο στο Χοροστασιο οπου ειχε 90ς βραδια και ακουστηκαν φοβερες μουσικαρες απο Χρηστο Σταυροπουλο του free fm.
Οποιος ακουγε Jer. Groovy το 90 κατι θα ειχε να θυμηθει πολλα!! Very happy Very happy Very happy

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Απρ 2006, 23:16:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εκτος απο το Venue μπορειτε να μου πειτε μερικα κλαμπ που να παιζουν Progressive House.Σκεφτομαι να ανεβω Αθηνα και λεω να παω σε μερικα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Απρ 2006, 02:41:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Παιδια εκτος απο το Venue μπορειτε να μου πειτε μερικα κλαμπ που να παιζουν Progressive House.Σκεφτομαι να ανεβω Αθηνα και λεω να παω σε μερικα.
τωρα που δεν υπαρχει venue Sad motel στου ψυρρη kai love επισησ στου ψυρρη ειναι πολυ καλα...τα 2 αυτα μαγαζια απλα τα σπανε...(motel κατα προτιμηση)

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Απρ 2006, 09:03:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 – ΣΑΒΒΑΤΟ 15 – ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006

"ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ" , ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Ώρα έναρξης 23:00, Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ

®
Επιστροφή στην κορυφή
WIPPERMANN (Hans)
Μέλος
Μέλος

"Peugeut 207 Rallye 1.6 (16V) (2007

Ένταξη: 16 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα-Αγ.Ανάργυροι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Απρ 2006, 12:38:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή τη Κυριακή το δεύτερο πάρτυ της ομάδας του Venue
στο club Passa που άνοιξε τη περασμένη Παρασκευή στο Bo..
Το πρώτο έγινε τη
περασμένη Κυριακή όπου ο Tsili ήταν super...
Yahoo! Yahoo! Yahoo!
SUNDAY 16 APRIL
MIAMI REPORT PART II

.....from South Beach....2 Athens ! "MIAMI REPORT" PART II party
by Vassili TsiliChristos & The Venue Team, Sunday 16th of April @ PASSA (ex-BO).

Doors open at: 21.00
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Απρ 2006, 12:44:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμμμμ ότι πρέπει για μετά το gtcc.... και μετά την Δευτέρα .... λιώμα στην δουλειά...
χαχαχαχαχαχα..... Laughing Laughing Laughing

έχουμε και καμια ενδεικτική τιμή εισόδου... Question

Επίσης μιας και το πρότεινε ο Σπύρος για τα Διαφανα Κρίνα.
Ρε συ δεν είναι πολύ μικρός χώρος το "στον Αέρα" για αυτό το συγκρότημα και μάλιστα για απρουσίαση των νέων του τραγουδιών?? Confused Question

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 13 Απρ 2006, 13:06:42, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Απρ 2006, 13:00:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
έχουμε και καμια ενδεικτική τιμή εισόδου...

Μην είσαι τσίπης σου έχω πει... Blink Blink

Kαι 50 ευρώ να έχει είσοδο δίνεις 100 είσαι κύριος, έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις, την έχεις κάνει κομμάτια, λιώμα στο πάτωμα...

και γλιτώνουμε κι εμείς απ' το spamming... Ha Ha Rotfl Rotfl Rotfl

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Απρ 2006, 13:08:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb Down Rotfl

sorry αλλά γκόμενα για να μου κάτσει δεν πληρώνω με τίποτα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (X - Stazi)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

PEUGEOT 206 XS

Ένταξη: 11 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Απρ 2006, 13:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Thumb Down Rotfl

sorry αλλά γκόμενα για να μου κάτσει δεν πληρώνω με τίποτα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Δεν σου είπε πως να σου κάτσει. Πρέπει να την έχεις για να κανεις το κομματι σου βρεεεεε εισαι μίκρος ακομα θα μάθεις Tease
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Απρ 2006, 13:39:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η συνέχεια εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=159014#159014 Afroman

Και τώρα σταυρώστε τον!!!!! Ha Ha Rotfl Rotfl

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Απρ 2006, 15:02:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Επίσης μιας και το πρότεινε ο Σπύρος για τα Διαφανα Κρίνα.
Ρε συ δεν είναι πολύ μικρός χώρος το "στον Αέρα" για αυτό το συγκρότημα και μάλιστα για απρουσίαση των νέων του τραγουδιών?? Confused Question

Είναι όντως μικρός ο χώρος, γι' αυτό και κάθε χρόνο είναι 3ήμερο το live που γίνεται εκεί.
Πέρα από αυτό όμως είναι έθιμο πια να παίζουν εκεί τα Κρίνα την Άνοιξη. Τον αγαπάνε αυτό τον χώρο, το ίδιο και εμείς.
Στους κύκλους των Κρινάδων είναι γνωστό πως κάθε συναυλία είναι ένα πάρτυ, όπου τα Κρίνα καλουν τους φίλους τους.. όλους εμάς δλδ.
Και ο "Αέρας" είναι ότι πρέπει για ένα τέτοιο πάρτυ μιας και όλοι βρίσκονται μιαν ανάσα μακρυά!

Αυτό για παρουσίαση νέων τραγουδιών δεν είναι ακριβώς σωστό. Απλά θα παίξουν και κάποια νέα κομμάτια (3 για την ακρίβεια). Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Επόμενη
Σελίδα 29 από 40

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης