PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

carpooling.gr

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 16:48:59    Θέμα δημοσίευσης: carpooling.gr Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.carpooling.gr

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Παράθεση:
.....Το carpooling είναι μια ανεξάρτητη πύλη που συνδέει τους ταξιδιώτες που κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση, φέρνει σε επαφή ανθρώπους που σχεδιάζουν να κάνουν το ίδιο ταξίδι και θέλουν να μοιραστούν τα έξοδά του.

Ο τρόπος είναι απλός: ανακοινώνεις το ταξίδι σου στο carpooling.gr και με την βοήθειά του βρίσκεις συνταξιδιώτες, με τους οποίους μοιράζεσαι τα έξοδα και την παρέα του ταξιδιού.....

Που ξέρεις μπορεί να γνωρήσεις και τίποτα ενδιαφέρον.... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 18:46:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: carpooling.gr Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
http://www.carpooling.gr

Παράθεση:
.....Το carpooling είναι μια ανεξάρτητη πύλη που συνδέει τους ταξιδιώτες που κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση, φέρνει σε επαφή ανθρώπους που σχεδιάζουν να κάνουν το ίδιο ταξίδι και θέλουν να μοιραστούν τα έξοδά του.

Ο τρόπος είναι απλός: ανακοινώνεις το ταξίδι σου στο carpooling.gr και με την βοήθειά του βρίσκεις συνταξιδιώτες, με τους οποίους μοιράζεσαι τα έξοδα και την παρέα του ταξιδιού.....

Που ξέρεις μπορεί να γνωρήσεις και τίποτα ενδιαφέρον.... Laughing Laughing Laughing

μαλιστα ...
κιοταν σε βρουν σε κανα χαντακι τα λεμε...Crying or Very sad
ρε δεν ειναι αυτα για εμας. οχι τωρα πια, πριν 30 χρονια που ο κοσμος ηταν αλλιως maybe...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 18:49:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο σκεφτηκα και εγω οταν το ειδα!
Οτι πρεπει για ληστες,βιαστες,δολοφονους κτλ Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 22:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγγνωμη για το πονηρο του μυαλου μου...
αλλα μηπως ο τιτλος σημαινει τιποτε αλλο, συνθηματικο...λεω μηπως..?? Rolling eyes Shocked

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 22:48:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία... Devil

1) Ας μας πει ο Μάνθουκοζουζουνέλος πώς ήρθε στην Ελάτη....

2) Aς μας πούνε πόσοι και για πιο λόγο έχουν ζητήσει συνεπιβάτη στα touring του club...

3) Ας μας πούνε πόσοι και για πιο λόγο ψάχνουν για συγκάτοικους στα touring του club...

Δηλαδή με αυτά που διαβάζω, το club είναι ορμητήριο βιαστών, ληστών και δολοφόνων...

... και μετά περιμένετε να μην σας θεωρώ τελείως νούμερα? Ha Ha Rotfl Rotfl

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 01:15:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλο το τούρινγκ και άλλο με έναν άγνωστο..... Αν και στο Κλάμπ υπάρχουν ε΄πιδοξοι βιαστές Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 01:35:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
....1) Ας μας πει ο Μάνθουκοζουζουνέλος πώς ήρθε στην Ελάτη....

Ήρθε με την ατάκα/ερώτηση του Χρήστου προς τον Πάνο.

"Ποιός είναι αυτός ο MEMsound? Τι θα ττον κάνουμε? Πως θα γίνει?"

και μετά τα δέοντα.... το θέμα είχε διευθετηθεί σε 25 λεπτά... Wink

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=93079#93079

Ευχαριστώ Χρήστο / Πάνο... Ξέρετε εσείς... Wink Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 07:26:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Άλλο το τούρινγκ και άλλο με έναν άγνωστο..... Αν και στο Κλάμπ υπάρχουν ε΄πιδοξοι βιαστές Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

oπως ειπες αλλο το club και αλλο το να ψαχνεις εναν οποιοδηποτε ξενο συνεπιβατη....

ευχαριστω το Χρηστο για το "νουμερα" Wink
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 13:13:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
"Ποιός είναι αυτός ο MEMsound? Τι θα τον κάνουμε? Πως θα γίνει?"

Αυτό είναι carpooling.
Το carpooling παίζει και στο club Δεν είναι κάτι "κακό". Εϊναι ανθρώπινο.

DimiP έγραψε:
oπως ειπες αλλο το club και αλλο το να ψαχνεις εναν οποιοδηποτε ξενο συνεπιβατη....

Και αυτοί είναι μια μορφή club. Όπως εμείς [ειδικά τον πρώτο καιρό] δεν ξέραμε ποιος είναι απέναντί μας και τι ρόλο παίζει, το ίδιο ισχύει και σ' αυτούς. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Αυτοί που το κάνουν αυτό, έχουν συναίσθηση του κινδύνου και φυσικά υπάρχουν και άμυνες που αναπτύσονται με την ανταλαγή εμπειριών, συμβουλών, κλπ.

Μην κρίνετε, κοιτώντας στην πουριτανική και οπισθοδρομική Ελληνική κοινωνία. Εδώ το "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" καλά κρατεί. Οι νέοι μέχρι να παντρευτούν και ν' ανοίξουν δικό τους σπίτι, μένουν κατα ποσοστό 95% με τους γονείς τους. Άρα τα χρήματα που κερδίζουν δουλεύοντας πηγαίνουν αποκλειστικά για την διασκέδασή τους [αυτοκίνητο, ποτά, τσιγάρα, whatever].

Στο εξωτερικό ισχύουν άλλα. Οι νέοι μόλις "πιάσουν" λεφτά στα χέρια τους, ανεξαρτητοποιούνται πραγματικά. Ανοίγουν δικό τους σπίτι. Άρα οι προτεραιότητες αλλάζουν και όλα τα έξοδα παίζουν σημαντικό ρόλο στον "προϋπολογισμό".

Λογικό είναι να προσπαθούν να βρουν τρόπους, να μην στρερούνται τις μικρές χαρές της ζωής. Ένας απ' αυτούς τους τρόπους είναι και το carpooling.

Από την στιγμή που τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αυξάνονται ραγδαία τα νοικοκυριά του ενός ατόμου, κάποια στιγμή αυτό θα γινόταν και εδώ. Ήδη αυτοί που έχουν σπουδάσει ή σπουδάζουν στο εξωτερικό είναι εξοικιωμένοι με πρακτικές τύπου carpooling και όταν ακούνε τέτοια πράγματα, το μυαλό τους πάει περισσότερο σε φθηνές διακοπές [π.χ.] παρά σε κάθε λογής κακό.

Για να μην πάρουμε extreme καταστάσεις, ανθρώπων που μέσω του carpooling, προσπαθούν να μειώσουν ή και να εξαλείψουν ακόμα, τον φόβο της μοναξιάς.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 14:26:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια πολλες ταινiες βλεπετε..

Δεν εχετε κανει ποτε οτοστοπ ?
Η δεν εχετε παρει ποτε ατομο που κανει ?

Στην Ελλαδα ειμαστε οχι στο Bronx...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 14:29:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω πως το "carpooling" το εφαρμόζουν εδώ και αρκετό καιρό στο εξωτερικό...χώρα ακριβώς δε θυμάμαι, αλλά με λίγο ψάξιμο..

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 14:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Δεν εχετε κανει ποτε οτοστοπ ?

Shocked Shocked προσωπικα δε θα επαιρνα ευκολα επειδη ακριβως ειμαστε στην ελλαδα και οχι γερμανια πχ...

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 14:38:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πάλι μέχρι να βγάλω δίπλωμα έκανα συνέχεια autostop...

Δεν είναι και το πιο ασφαλές βέβαια αλλά δεν χρειάζεται να πηγαίνεις και γυρευοντας.

πχ δεν κάνεις autostop 12 τη νύχτα...

ή δεν κανονίζεις ταξίδι τελείως χύμα.

Στο κάτω κάτω αν θες να είσαι πιο σίγουρος μπορείς να βρεθείς με τον συνταξιδιώτη σου από πριν και αν δεν σου γεμήσει το μάτι απλά δεν πας. κλπ κλπ Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 06:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Ρε παιδια πολλες ταινiες βλεπετε..

Δεν εχετε κανει ποτε οτοστοπ ?...

ναι , 1 φορα πριν 20-25 χρονια, παιδακι με τον πατερα μου οταν ημασταν 10χλμ απο το σπιτι σε ενα χωριο καλοκαιριατικα -νταλα ηλιο- και χωρις κουραγιο να γυρισουμε με τα ποδια, σταματησε ενας χριστιανος και μας πηρε καροτσα , στο αγροτικο- αλλα τοτε ηταν αλλιως: αφηναμε ξεκλειδωτα και κοιμομασταν με τις πορτες και τα παραθυρα ανοιχτα το καλοκαιρι, για να συναντησεις ξενο εκανες "κρα" και αν και τοτε υπηρχαν κινδυνοι και εγκληματιες, τουλαχ. δεν ηταν σε τετοιο βαθμο οπως σημερα.
σε μια πολυπολιτισμικη κοινωνια αναγκαστικα εχεις να συναναστραφεις περισσοτερους και "διαφορετικοτερους" ανθρώπους που δεν ξερεις ουτε πως σκεφτονται ουτε τις ανοχες και την ηθικη τους.

Παράθεση:

ποτε και δεν προτειθεμαι παρα καποιον που τον ξερω αν χρειαστει-φυλαγε τα ρουχα σου... , μας αρεσει η οχι...

Παράθεση:

μια απο τα ιδια.
τωρα πια ειμαστε στο BRONX.
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 08:58:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι, έχω κάνει autostop
και ναι, έχω κάνει και carpooling

δεν συνέβει τίποτα απολύτως!
μήπως ήμουν απλά τυχερή μέχρι τώρα? δεν ξέρω αλλά αν χρειαστεί θα το ξανακάνω.

ο θυμόσοφος λαός μας λέει: "άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις"

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 14:12:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλα μ'αρεσει που το συζητατε κιολας! Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 14:50:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε νομίζω πως είναι κάτι κακό... ίσα ίσα!
Πρόσφατα πήγα ταξίδι μέχρι τη γειτωνική μας Βουλγαρία. Αν έβρισκα λοιπόν κάποιον\α να μοιραστεί το ταξίδι μαζί μου για παρέα, αλλά και τα έξοδα, έστω και μέχρι τη Θεσαλονίκη, θα ήταν πολύ καλύτερα.

Είναι λογικό πως υπάρχουν κίνδυνοι, αλλά και που δεν υπάρχουν!!!!

Arrow παραπέμπω στο ρητό που έγραψα πιο πάνω...

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 21:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Kαλα μ'αρεσει που το συζητατε κιολας! Confused

γιατι να μην το συζηταμε;
γι'αυτο δεν ειναι τα forum Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 22:46:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christheAttica έγραψε:
Ωραία... Devil

1) Ας μας πει ο Μάνθουκοζουζουνέλος πώς ήρθε στην Ελάτη....
2) Aς μας πούνε πόσοι και για πιο λόγο έχουν ζητήσει συνεπιβάτη στα touring του club...
3) Ας μας πούνε πόσοι και για πιο λόγο ψάχνουν για συγκάτοικους στα touring του club...
Δηλαδή με αυτά που διαβάζω, το club είναι ορμητήριο βιαστών, ληστών και δολοφόνων...
... και μετά περιμένετε να μην σας θεωρώ τελείως νούμερα? Ha Ha Rotfl Rotfl

Άλλο θέμα το ένα θέμα άλλο θέμα τ' άλλο θέμα Silly Silly
Τώρα μιλάμε για τους άλλους, σε άλλα φόρουμ, σε άλλες περιστάσεις
Εμείς όπως και να το κάνουμε είμαστε..... εμείς Wink Wink

xrisa-xs έγραψε:
ο θυμόσοφος λαός μας λέει: "άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις"

Ας μη πηγαίνουμε όμως και γυρεύοντας....... Γιατί "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες"...

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης