Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Επιλογή Αυτοκινήτου |
VW Golf GTI |
|
31% |
[ 16 ] |
Opel Astra GTC OPC |
|
23% |
[ 12 ] |
Focus ST |
|
27% |
[ 14 ] |
Megane RS |
|
17% |
[ 9 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 51 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 10:46:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | εγω παντως περιμενα οτι το φοκους θα ειναι πιο σκληροπυρηνικο απο γκολφ....
ισως ελεω rs να το εχουν κανει ετσι επιτηδες. |
Ακριβώς αυτό...
kanelj έγραψε: | To Focus η πρωτη 10αδα θα ερθει μεσα Απριλιου μαλλον και για μαντεψτε ποιος εχει κλεισει ενα απο αυτα εδω και κατι μηνες με καινουργιο εγκεφαλο....... |
Δεν ξέρω γιατί λέτε για μέσα Απριλίου?!?!?!?!
Την Κυριακή στο rally του Αγ.Κωσταντίνου ήταν παρκαρισμένο ένα ωραιότατο περτικαλί Focus ST...
άκρως ενδιαφέρον...
DIMCHRI έγραψε: | ...όσο για το focus ωραίο αυτοκίνητο ρε παιδιά και σε καλή τιμή όμως έχεται σκεφτεί ότι κάθε χρόνο θα πρέπει να πληρώσεται κοντά στα 500 ευρώ τέλη κυκλοφορίας ??? και ασφάλιστρα για δυομισάλιτρο ???? δεν λέει με τίποτα. |
Υπάρχουν και μεγαλύτερες τσέπες από την δικιά μας ρεεεε!!!!
Υπάρχουν και μεγαλύτερα εισοδήματα!!!!
Δεν είναι ολα τα αυτοκίνητα για όλους!!!!
Αν ήταν έτσι όλα τα αυτοκίνητα (ανεξαρτήτου κατηγορίας) θα ήταν μέχρι 2λιτρα...
Ξεκολλήστε πια με τα ασφάλιστρα και τέλη! 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bob (γιαννης) Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)
Ένταξη: 26 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 267
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 11:24:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω θα ψηφιζα opel και μετα μαλλον megane
συμφωνω με το μανθο παραπανω!!!
εννοειται πως δεν εχει νοημα να δινεις 500 το χρονο αν εχεις δωσει πριν ολα σου τα λεφτα να αγορασεις το αυτοκινητο!!!πιο απο τα δυο εχει περισσοτερο νοημα!γιατι αν δε τα εχεις δωσει ολα δε θα σου φανουν τα 500!!ολα αναλογικα ειναι νομιζω!απλα αυτη ειναι η νοοτροπια του ελληνα να εχει μια κυριολεκτικα "κινητη" περιουσια και απλα καποιο αποθεμα για βενζινες για να το κουναει!(για σερβις ουτε λογος νομιζω, τι ειναι αυτο, χρειαζεται..?? γι αυτο βλεπεις ολο κατι "τερατα" να τα πουλανε ξεφτυλα!!!
(υγ. αν γυρισουν τα τεκμηρια οπως παλια εκει θα γελασει καθε πικραμενος!!!θα παιρνεις 2++ λιτρο με 10.000 ευρω δε θα ξερουν που να τα πουλησουν!!!εχει γεμισει ο τοπος με evo-impreza-typer-porscheκτλ...
παλια εβλεπες μια στο τοσο!!)
.."detail separates winners from just runners"...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206xs (Χρήστος) Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)
Ένταξη: 13 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 259 Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 14:06:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντως χτες ανακοινώθηκε η τιμή του Φόκους : 28.550 ! Όσο για το ότι το φόκους είναι πιο gt εγώ το θεωρώ πλεονέκτημα γιατί άλλο η εντύπωση μέσα στις Σέρρες με την άσφαλτο χαλί και άπειρο γκριπ και άλλο έξω με την άσφαλτο γυαλί και τις λακούβες εκεί τα σκληρά όπως το OPC και πιθανώς και το GOLF θα είναι απάλευτα για καθημερινή χρήση. Πάντως περιμένω με αγωνία τα πρώτα τεστ για το GT και κυρίως κανένα διαρκείας να δούμε πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο δίτουρμπος. Όσο για τα τέλη η διαφορά είναι 120 ευρώ και αν το δεις έτσι δεν είναι τεράστια, όσο για τα σέρβις αν εξαιρέσεις τακάκια,λάστιχα,ίσως ακριβότερα λάδια κατα τα άλλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Το βλέπω και εγώ με το 2λιτρό 206 σε σχέση με το 1.4 που είχα πριν. Τα ίδια μου λέει και φίλος με ... Μ5 και 320 (εντάξει η Μ5 καίει τρελά βέβαια και τρώει και λάστιχο αλλά σε συντήρηση δεν έχει τρελή διαφορά απο την 3άρα) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 14:58:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206xs έγραψε: | ...άλλο έξω με την άσφαλτο γυαλί και τις λακούβες εκεί τα σκληρά όπως το OPC και πιθανώς και το GOLF θα είναι απάλευτα για καθημερινή χρήση. |
To OPC μπορει να ειναι σκληρο!!!
Το Golf GTi σε καμια περιπτωση δεν ειναι σκληρο σε καθημερινη χρηση!!! Εχω εμπειρια με το συγκεκριμενο αμαξι και πραγματικα ειναι αλλο πραγμα!!! Το παλιο μου αμαξι με τα Bilstein / HR ηταν πιο σκληρο απο το Golf!!! Και μην ξεχνας οτι η αναρτηση του Golf εχει να διαχειριστει 200ps...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 15:23:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206xs έγραψε: | , όσο για τα σέρβις αν εξαιρέσεις τακάκια,λάστιχα,ίσως ακριβότερα λάδια κατα τα άλλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Το βλέπω και εγώ με το 2λιτρό 206 σε σχέση με το 1.4 που είχα πριν. Τα ίδια μου λέει και φίλος με ... Μ5 και 320 (εντάξει η Μ5 καίει τρελά βέβαια και τρώει και λάστιχο αλλά σε συντήρηση δεν έχει τρελή διαφορά απο την 3άρα) |
σερβις δεν ειναι μονο η συντηρηση!!!(διατηρω πολυ σοβαρες επιφυλαξεις για τις διαφορες, γιατι εστω και το 70% ειναι πολυ σοβαρη διαφορα!!)
την 3αρα χαλαρα την πας και στο μαστορα της γειτονιας αλλα μ5 δυσκολο να εχει ξαναδει, οποτε αμεσως ερχομαστε στα τρελα εργατικα της αντιπροσωπειας (απο τι να κρινω, απο το οτι ζητανε στη μερσεντες 300 ευρω για λαδια-φιλτρα-νερο καθαριστηρων????)
δε συζηταω την περισπτωση ζημιας εκει τα χρηματα της μ5 δεν εχουν καμια ΕΠΑΦΗ ουτε με το 1.4 ουτε με το 2.0 ουτε με την 320!!εκει μετα τι θα κανει ο ελληνας με τη μια θα την πουλησει???
αλλωστε το τρελη διαφορα ειναι ποοοολυ σχετικο!!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 15:38:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σχετικα με τα service το θεμα ειναι πολυ λεπτο!!! Παιζει πολυ σημαντικο ρολο και το πως χρησιμοποιει ο καθενας το αμαξι του!!!Για παραδειγμα, αλλος μπορει να βγαλει τα λαστιχα του off σε ενα μηνα και αλλος σε ενα χρονο!!!
Για τη Μ5 και την 320 δεν χρειζεται να πω πολλα... Μονο και μονο τα πιο ακριβα (και δυο παραπανω) μπουζι, και τα επισης πιο ακριβα και σε μεγαλυτερη ποσοτητα λαδια που χρειαζεται η Μ5 ειναι ικανα να κανουν μια διαφορα της ταξης των 100Ε!!! Αν μπω και στα ενδοτερα, ακριβοτερα φιλτρα (καμπινας, αερα κτλ) τοτε η διαφορα γινεται... τρελη!!! Για καποιον βεβαια που εχει δυο τετοια αυτοκινητα ισως και να μην ειναι...
Εδω μια 330 σε σχεση με μια Μ3 εχουν διαφορα στη συντηρηση...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 19:27:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206xs έγραψε: | Πάντως χτες ανακοινώθηκε η τιμή του Φόκους : 28.550 ! Όσο για το ότι το φόκους είναι πιο gt εγώ το θεωρώ πλεονέκτημα γιατί άλλο η εντύπωση μέσα στις Σέρρες με την άσφαλτο χαλί και άπειρο γκριπ και άλλο έξω με την άσφαλτο γυαλί και τις λακούβες εκεί τα σκληρά όπως το OPC και πιθανώς και το GOLF θα είναι απάλευτα για καθημερινή χρήση. Πάντως περιμένω με αγωνία τα πρώτα τεστ για το GT και κυρίως κανένα διαρκείας να δούμε πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο δίτουρμπος. Όσο για τα τέλη η διαφορά είναι 120 ευρώ και αν το δεις έτσι δεν είναι τεράστια, όσο για τα σέρβις αν εξαιρέσεις τακάκια,λάστιχα,ίσως ακριβότερα λάδια κατα τα άλλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Το βλέπω και εγώ με το 2λιτρό 206 σε σχέση με το 1.4 που είχα πριν. Τα ίδια μου λέει και φίλος με ... Μ5 και 320 (εντάξει η Μ5 καίει τρελά βέβαια και τρώει και λάστιχο αλλά σε συντήρηση δεν έχει τρελή διαφορά απο την 3άρα) |
Mηπως παιζουν τιποτα διαπλεκομενα με τα περιοδικα?
Μηπως η ford δεν τα εσπρωξε ενω η vw ναι?
Δε λεω οτι ειναι ετσι, αλλα απο την αλλη δε ζουμε σε πλασμενο αγγελικα κοσμο.
Ειναι και αυτο πιθανο να συμβει, να βγει το St--> Gt.
Εγω παλι ακουσα οτι στο Nirburgring εριξε 10 " στο focus RS.
Δηλ 0.5 το χλμ, ειναι τεραστια διαφορα, σημαινει οτι το εργαλειο παει, και μαλιστα πολυ καλα!!
Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 23:28:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: |
Δηλ 0.5 το χλμ, ειναι τεραστια διαφορα, σημαινει οτι το εργαλειο παει, και μαλιστα πολυ καλα!! |
Γενικα ακουγονται πολλες φημες (δε μιλαω συγκεκριμενα για τα αυτοκινητα αυτα) αλλα δυστυχως μπορει και να μη μαθουμε ποτε την πραγματικη αληθεια!!ΚΑλα για μερικα περιοδικα οτι καποια αποτελεσματα ειναι "μεγειρεμενα" ή λιγο "γαργαλημενα" ειναι παραπανω απο φημη!
Παντως το κακο ειναι, δυστυχως, να σε θεωρουν εγκυρο οποτε να σε πιστευουν και εσυ βασιζομενος σε αυτο να κανεις διαφορα (σσ αν γινονται διαφορα!!!)εννοειται πως υπαρχουν καποια αρθρα τουλαχιστον που διατηρουν σοβαρη αμεροληψια παντως!Με αυτη τη λογικη ομως πως μπορεις να σταθεις στο χρονο που εγραψε εξω?
οποτε ας περιμενουμε να κυκλοφορησει για τα καλα να δουμε εντυπωσεις καλυτερα!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 09:11:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σπυρο στους επ[ομενους 4τ θα δουμε...
παντως να τα χωνει η vw στους 4τ χλωμο μαλλον για το αναποδο μας βλεπω. και ο φιλος μου ειναι απο τα τοπ τιμονια εκει μεσα για να κοπανιεται ετσι τοσα χρονια για γκολφ(οπως και ολοι οι χεραδες ) κατι σημαινει νομιζω.
εγω προσωπικα δε το επαιρνα το γκολφ ουτε για τσαμπα αλλα αυτο δεν αναιρει οτι ειναι ο βασιλιας της κατηγοριας αυτη τη στιγμη! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 09:21:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | 206xs έγραψε: | Πάντως χτες ανακοινώθηκε η τιμή του Φόκους : 28.550 ! Όσο για το ότι το φόκους είναι πιο gt εγώ το θεωρώ πλεονέκτημα γιατί άλλο η εντύπωση μέσα στις Σέρρες με την άσφαλτο χαλί και άπειρο γκριπ και άλλο έξω με την άσφαλτο γυαλί και τις λακούβες εκεί τα σκληρά όπως το OPC και πιθανώς και το GOLF θα είναι απάλευτα για καθημερινή χρήση. Πάντως περιμένω με αγωνία τα πρώτα τεστ για το GT και κυρίως κανένα διαρκείας να δούμε πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο δίτουρμπος. Όσο για τα τέλη η διαφορά είναι 120 ευρώ και αν το δεις έτσι δεν είναι τεράστια, όσο για τα σέρβις αν εξαιρέσεις τακάκια,λάστιχα,ίσως ακριβότερα λάδια κατα τα άλλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Το βλέπω και εγώ με το 2λιτρό 206 σε σχέση με το 1.4 που είχα πριν. Τα ίδια μου λέει και φίλος με ... Μ5 και 320 (εντάξει η Μ5 καίει τρελά βέβαια και τρώει και λάστιχο αλλά σε συντήρηση δεν έχει τρελή διαφορά απο την 3άρα) |
Δηλ 0.5 το χλμ, ειναι τεραστια διαφορα, σημαινει οτι το εργαλειο παει, και μαλιστα πολυ καλα!! |
Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να παίζει με τα περιοδικά.
Προσωπικά πιστεύω οτι το golf μπορεί να είναι καλο,χρυσό και άγιο αλλα δεν νομίζω οτι μπορει να κλάσει τίποτα απέναντι στο focus. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 09:57:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
paΝο μην παιρνεις ορκο....
ισως και να μην ειναι ετσι οπως νομιζουμε τα πραγματα.
εμενα οι πληροφ μου λενε οτι σερρες φαγανε πολυ ξυλο απο μεγκαν!μετα γκολφ και μετα φοκους  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 10:08:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | paΝο μην παιρνεις ορκο....
ισως και να μην ειναι ετσι οπως νομιζουμε τα πραγματα.
εμενα οι πληροφ μου λενε οτι σερρες φαγανε πολυ ξυλο απο μεγκαν!μετα γκολφ και μετα φοκους  |
Πάναγιώτη τα απόλυτα νούμερα στο γύρο πίστας εμένα δεν μου λένε τίποτα. Τα πάντα για μένα τουλάχιστον είναι η αίσθηση
που σου δίνει το αυτοκίνητο στο δρόμο κ η ευχαρίστηση που νιώθεις όταν το οδηγείς!
Χωρίς να έχω οδηγήσει κανένα από τα 3, από αυτά που διαβάζω θάλεγα ότι η δική μου κατάταξη θα ήταν ακριβώς η ανάποδη!!!! Δηλαδή 1ο Focus, 2ο Golf, 3o Megane......... 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TURBO (turbo) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 29 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 16:01:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οτι ποιο ομορφο εχω δει Opel Astra GTC OPC... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 01:38:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τεραστια δυναμη το OPC και εγω μαζι σου ειμαι.Επισης το Golf GTi και η M3 ειναι απο τις μεγαλυτερες αγαπες μου.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|