PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

militec-1

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 12:00:37    Θέμα δημοσίευσης: militec-1 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωρίζει κάποιος το ενισχυτικό μετάλλων militec-1; Το έχετε δοκιμάσει;Το διαφημίζουν για το τέλειο προιον. Είναι έτσι; Για λεπτομέρειες δείτε κ εδώ. http://www.streetdragfluids.com/militec-description.php
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 12:11:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωτη φορα το ακουω.Βεβαια απο οτι διαβασα πρεπει να ειναι πολυ καλο αλλα ειναι διαφημιση.Αν δεν το δοκιμασει καποιος δεν πιστευω τιποτα τοσο ευκολα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 12:16:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ απόλυτα. Οπότε πρέπειο να μας πει κάποιος αν το έχει δοκιμάσει. Έψαξα και σε αλλα κλαμπ αλλά ουτε εκεί βρήκα σχετικές απαντήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
paris 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 14:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανείς δεν ξέρει τίποταρε παιδιά; Έστω μια γνώμη, την αποψή σας, κάτι...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 14:35:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο οτι εχω καταλαβει απο αυτα που λεγανε σε αλλο φορουμ σε ενα συγχρονο αυτοκινητο με ενα καλο λαδι(40αρια) σαν το δικο μας δεν εχει νοημα το μιλτεκ.πιθανον να κανει και κακο!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Απρ 2006, 14:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με AMSOIL στον κινητήρα μου δεν είδα ακόμη κανέναν λόγο για να ρίξω Militec-1. Τα πάντα λειτουργούνε καλύτερα από ότι απαιτούσα μέχρι σήμερα και χωρίς να έχω πάρει κανένα ρίσκο.

Στο σασμάν όμως έριξα Militec-1. Ούτως ή άλλως θα το πήγαινα για άνοιγμα αφού πρέπει να αλλαχτεί κάποιο ρουλεμάν που ακούγεται.
Το Militec-1 στο σασμάν έκανε τις αλλαγές ταχυτήτων ακόμη πιο εύκολη υπόθεση. Στην πίστα δεν χάνω καμία αλλαγή κι ούτε κομπιάζει πουθενά. Καμία απολύτως δυσλειτουργία, πράγμα πολύ ευχάριστο καθότι το σασμάν μας δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο ο κινητήρας μας.
Υπόψιν ότι είδα αισθητή βελτίωση παρότι λειτουργώ το σασμάν με την άριστη βαλβολίνη TRP 75W80 που από μόνη της σε κάνει να νομίζεις ότι το κεφάλαιο "σασμάν και βαλβολίνη" έκλεισε και δεν χρειάζεται να ασχοληθείς περισσότερο.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Απρ 2006, 09:00:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Με AMSOIL στον κινητήρα μου δεν είδα ακόμη κανέναν λόγο για να ρίξω Militec-1. Τα πάντα λειτουργούνε καλύτερα από ότι απαιτούσα μέχρι σήμερα και χωρίς να έχω πάρει κανένα ρίσκο.

Στο σασμάν όμως έριξα Militec-1. Ούτως ή άλλως θα το πήγαινα για άνοιγμα αφού πρέπει να αλλαχτεί κάποιο ρουλεμάν που ακούγεται.
Το Militec-1 στο σασμάν έκανε τις αλλαγές ταχυτήτων ακόμη πιο εύκολη υπόθεση. Στην πίστα δεν χάνω καμία αλλαγή κι ούτε κομπιάζει πουθενά. Καμία απολύτως δυσλειτουργία, πράγμα πολύ ευχάριστο καθότι το σασμάν μας δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο ο κινητήρας μας.
Υπόψιν ότι είδα αισθητή βελτίωση παρότι λειτουργώ το σασμάν με την άριστη βαλβολίνη TRP 75W80 που από μόνη της σε κάνει να νομίζεις ότι το κεφάλαιο "σασμάν και βαλβολίνη" έκλεισε και δεν χρειάζεται να ασχοληθείς περισσότερο.

Ακόμα και με TRP το θέμα του σαζμάν δεν κλείνει ποτέ....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης