PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέο Ford Focus ST
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2006, 18:11:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ξερω αλλα τι να κανεις?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ninjalex (ALEX)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

CITROEN XSARA 1.6 (16V) VTS

Ένταξη: 23 Δεκ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 19:38:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Kαλά λένε τα σημερινά turbo αλλά δεν έχουν την αίσθηση του 306-Race.

Φιλε μου τωρα μιλας για το καλυτερο GTI ολων των εποχων το καλυτερο στησιμο και η αισθηση που σε προκαλει δεν το εχουν τα καινουργια gti(και το γραφω με μικρα διοτι ετσι ειναι μπροστα του , να δειχνουν τοσο μικρα).
Οδηγησα σε πιστα ενα και ναι δεν εχει εκρηξη αλλα οταν κατεβηκα ηθελα πολυ να το οδηγουσα για παντα!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 22:35:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ετσι.Πεστε τα και στα GTi εμεις εχουμε την πρωτια.Αν και δεν ειχε τα τρελα αλογα(160 αν θυμαμαι καλα).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 22:41:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

167 ειχε. ειχε ενα 7.κατι 0-100. Δεν ηταν και τοσο αργο.

Το αυτοκινητο ομως ισως μαζι με το Clio Williams και το 205 Gti ειχε απτα καλυτερα κρατηματα!

Μην ξεχναμε ομως τον ιδρυτη της κατηγοριας το Golf I Gti. Αν δεν ειχε βγει αυτο ισως να μην ειχαν βγει και τα παραπανω θαυματα!

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 22:46:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις δικαιο.Τα γαλλικα εχουν πολυ καλο κρατημα γενικα.Φαντασου την κατηγορια GTi που εχει μελετηθει σε ολα τα σημεια παραπανω απο τα αλλα.Πρεπει να θες να το βγαλεις απο τον δρομο αλλιως δεν βγαινει.Αλλα ειμαστε λιγο off topic.Ας συνεχισουμε καπου αλλου.Σωστα?

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 11:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω λεω τωρα ενα μοτερ απο type-r πανω στο 206 τι θα σας ελεγε? Twisted evil Twisted evil sorry για το Off Topic
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 16:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
και εγω λεω τωρα ενα μοτερ απο type-r πανω στο 206 τι θα σας ελεγε? Twisted evil Twisted evil sorry για το Off Topic

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ!!!!!

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 17:41:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stay on topic please... Off Topic
MOD Team
Baphomet
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 13:51:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεπερνούν τις προσδοκίες οι πωλήσεις του Focus ST

Παράθεση:
.....Η πρεμιέρα του Focus ST στην ευρωπαϊκή αγορά έγινε το Νοέμβριο του 2005 και η ανταπόκριση των πελατών ήταν τόσο θετική, ώστε η Ford εκτιμά ότι θα πουλήσει τουλάχιστον 50% περισσότερα μοντέλα από τις αρχικές προβλέψεις για το 2006.

Από την έναρξη παραγωγής, τον Οκτώβριο 2005 μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2006, πουλήθηκαν πάνω από 4.000 μονάδες. Σχεδόν το 30% αυτών των αυτοκινήτων ήταν βαμμένα στην απόχρωση Electric Orange, χρωματισμός που η Ford έχει ανακοινώσει πως θα είναι ο βασικός του λανσαρίσματος του μοντέλου και στην ελληνική αγορά......

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 08:59:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Ξεπερνούν τις προσδοκίες οι πωλήσεις του Focus ST

Παράθεση:
.....Η πρεμιέρα του Focus ST στην ευρωπαϊκή αγορά έγινε το Νοέμβριο του 2005 και η ανταπόκριση των πελατών ήταν τόσο θετική, ώστε η Ford εκτιμά ότι θα πουλήσει τουλάχιστον 50% περισσότερα μοντέλα από τις αρχικές προβλέψεις για το 2006.

Από την έναρξη παραγωγής, τον Οκτώβριο 2005 μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2006, πουλήθηκαν πάνω από 4.000 μονάδες. Σχεδόν το 30% αυτών των αυτοκινήτων ήταν βαμμένα στην απόχρωση Electric Orange, χρωματισμός που η Ford έχει ανακοινώσει πως θα είναι ο βασικός του λανσαρίσματος του μοντέλου και στην ελληνική αγορά......

αν και εχω πετυχει 4-5 RS (το προηγουμενο "πολεμικο" μοντελο) και αλλα τοσα fiesta ST , κανενα focus ST μεχρι τωρα! αντε περασε ενας μηνας !

Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 12:46:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και είχαν πει αρχές Φλεβάρη τώρα ήρθε μες στο Μάρτη θα δείτε στο δρόμο λογικά, τιμή απίστευτη 28.500 !!! για 2.5 λίτρα τώρα ποιός θα πάρει γκολφ εεεε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 13:10:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην το λες?Το Golf μου αρεσει περισσοτερο απο το ST.Βεβαια ειναι πολυ καλη τιμη για 28000 ευρωπουλα.Πολυ θα το σκεφτουν.

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Μάρ 2006, 06:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγα το ειδα.....ομορφο ειδικα στο πορτοκαλι χρωμα...ενα δεν μου αρεσε...(Βεβαια πολλοι θα πουν δεν εχει σημασια).......Δεν εχει αυτοματο κλιματισμο...ΚΑτα τα αλλα ειναι κουκλα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάρ 2006, 18:19:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να μην αναφέρουμε ΚΑΝ το γεγονός οτι το αμάξι ΔΕΝ κάνει 28550 αλλά 29850 χωρίς τα παρελκόμενα..(πινακίδες, ΤΕΛΗ (ΑΧΧ 2500 κιβικά) κτλ κτλ.. Αυτη η αύξηση βέβαια προέρχεται απο το πορτοκαλί χρώμα το οποίο ναι μεν είναι όμορφο αλλά 1300€ .. πολλά δεν είναι? Και άμα το γρατζουνίσεις ? Ποιός θα πετύχει ξανα τις εργοστασιακές 4 στρώσεις χρώματος ?

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάρ 2006, 19:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγαινει σε αλλα χρωματα ; πολυ μπαμ το πορτοκαλι ρε γα**το....

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Μάρ 2006, 02:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιο το πορτοκαλι.Δεν πιστευω να μην βγαινει και σε αλλα χρωματα αλλα αυτο πρεπει να ειναι το κατατεθεν.

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Μάρ 2006, 23:54:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανκαι είναι λίγο offtopic σας παραθέτω τις εντυπώσεις μου από ένα καινούριο Ford Focus 1.6 TDCi (Turbo Diesel) που οδηγώ αυτές τις μέρες στην Κύπρο που βρίσκομαι μέχρι την Κυριακή.

Για τον κινητήρα δεν υπάρχει λόγος να πω πολλά πράγματα εκτός ότι είναι πολύ ροπάτος από 1700 στροφές και πάνω και μου κάνει μέση κατανάλωση 5,8λ/100χαω. Με σταθερή ταχύτητα 120χαω στις ....2200 περίπου στροφές (και με cruise control παρακαλώ) έχω δει γύρω στα 3,7λ/100χαω! Το αυτοκίνητο είναι αρκετά γρήγορο και οι 109ίπποι που βγάζει δίνουν την εντύπωση ότι είναι περισσότεροι αν αναλογιστήτε τα σχεδόν 1400 κιλά βάρους...... Shocked
Μοναδικό αρνητικό το αρκετά έντονο και ενοχλητικό Turbo Lag όταν πατάς το γκάζι με κάτω από 1500 στροφές όπου "απογειώνεται" απότομα το αυτοκίνητο μόλις πιάσει πίεση το Turbo και με 1η αν δεν είσαι προσεχτικός μπορεί και να τρακάρεις τον μπροστινό σου! Evil
Επίσης έχει το πιο ηλίθιο τασάκι στην πιο ηλίθια θέση που έχω δει ποτέ Puke right, το A/C είναι μάλλον ανεπαρκές (ακόμη και με 25C εξωτερική θερμοκρασία) και κάποια από τα πλαστικά δείχνουν φτηνά και με μέτρια συναρμογή.

Αρκετά με τα "κακά" και τώρα στα "καλά" που λίγο πολύ ισχύουν σε όλα τα Focus.
H θέση οδήγησης είναι άπαιχτη και με τη ρύθμιση του τιμονιού σε ύψος ΚΑΙ σε απόσταση το τοποθετείς εκεί ακριβώς που θέλεις. (Εγώ το έχω τέρμα κάτω όπου είναι σχεδόν κάθετο και όσο πιο κοντά μου έρχεται).
Ο επιλογέας είναι σφικτός αλλά πολύ θετικός, με μικρές διαδρομές, γρήγορος και με πολύ καλό συγχρονισμό (ανκαι νομίζω στο Fiesta είναι λίγο καλύτερος).
Το τιμόνι είναι ίσως το καλύτερο που έχω δει σε σύγχρονο αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας όντας ακριβέστατο, με καταπληκτική αίσθηση (νιώθεις τη ...φλόγα όταν περνάς πάνω από αναμμένο σπίρτο), αρκετά γρήγορο με 2,7-2,8 στροφές (του Fiesta είναι πιο γρήγορο όμως), κόβει αρκετά, σφικτό γύρω από την ευθεία, αρκετά βαρύ όταν είναι στριμμένο και βαραίνει περισσότερο με την ταχύτητα. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο (ενοικιάσεως) πάντως έχει ένα πολύ μικρό τζόγο όμως (....το 1/10 που έχει το 206) που χάνει βαθμούς για τα γούστα μου. Αν ο τζόγος είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου τότε τολμώ να πω ότι στον τομέα τιμόνι το Focus (ανκαι είναι κάπως πιο γρήγορο) είναι ισάξιο με του 309GTi που παραμένει #1 ακόμα για μένα σε αίσθηση και κυρίως σε ακρίβεια.

Η ανάρτηση είναι σφικτή (αρκετά πιο σφικτή από ένα 307 1.6 πχ) αλλά έχει εξαιρετικό έλεγχο και δεν κοπανάει και δεν πλέει ποτέ.
Το σασί δείχνει "γρανιτένιο" και δεν μετατοπίζεται όταν περνάς πάνω από ανωμαλίες μέσα σε στροφή.
Τα όρια του αυτοκινήτου είναι ΠΟΛΥ ψηλά, η συμπεριφορά του είναι αρκετά ουδέτερη με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ κλίσεις, αμελητέα υποστροφή όταν μπαίνεις με φουλ γκάζι και πολύ σταθερό κώλο που δεν γυρίζει με απλό άφημα του γκαζιού (το αυτοκίνητο δεν έχει ESP).
Αξιοσημείωτος είναι ο τρόπος που το αυτοκίνητο αλλάζει άμεσα πορεία στα "S" και που μου θυμίζει έντονα το 309GTi.....
Πολύ καλές εντυπώσεις αποκόμησα από τα ελαστικά (στην Κυπριακή άσφαλτο όμως...) Continental Sport Contact 2 σε διάσταση 205/55VR16 που φοράει το αυτοκίνητο. Έχουν ψηλά όρια, δεν μαγουλιάζουν εύκολα, έχουν άμεσες αντιδράσεις χωρίς "Michael Jackson" effect και γλυστράνε προοδευτικά.

Εν ολίγοις είναι ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αυτοκίνητο που χαίρεσαι να το οδηγείς και που σε παρακαλάει να το πιέσεις περισσότερο. Twisted evil

Επίσης για να επιστρέψουμε και λίγο στο θέμα του τόπικ, αν ένα Focus 1.6 TDCi καταφέρνει να προσφέρει τόση ΑΠΕΡΑΝΤΗ οδηγική ευχαρίστηση, τότε το Focus ST ίσως να είναι το καλύτερο μπροστινοκίνητο αυτοκίνητο στον πλανήτη αυτή τη στιγμή αφού σίγουρα θα είναι καλύτερο σε όλους τους "οδηγικούς) τομείς από ένα "οικογενειακό" Turbodiesel....... Wink

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάρ 2006, 03:18:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναλυτικοτατη περιγραφη.Μπραβο σου.Ειναι πρωτη φορα που χωρις να το εχω οδηγισει επιασα το νοημα τοσο γρηγορα.Αν ειναι ετσι τοτε μαλλον το ST θα ειναι απο τα πολυ λιγα αυτοκινητα.

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάρ 2006, 18:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καπου διαβασα οτι το πορτοκαλι θα βγαινει για ορισμενο διαστημα και μετα τελος!!! Οποτε ειναι συλλεκτικο (αν μπορουμε να το πουμε ετσι) χρωμα, αρα και λογικο να το "χτυπαει" η Ford!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Μάρ 2006, 18:46:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άσχετο, αλλά δεν μπορώ να μην το πω... Devil

ultra-one έγραψε:
Αν ο τζόγος είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου τότε τολμώ να πω ότι στον τομέα τιμόνι το Focus (ανκαι είναι κάπως πιο γρήγορο) είναι ισάξιο με του 309GTi που παραμένει #1 ακόμα για μένα σε αίσθηση και κυρίως σε ακρίβεια.

Χάρη, αν το τιμόνι του Focus είναι ισάξιο του 309GTI και πολύ γρήγορο [με 2.4 στροφές απ' άκρη, σ' άκρη]... μην μπεις ποτέ σου σε Alfa Romeo... Ειδικά σε GTA... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης