PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ζητείται φρενάς & φρενόμετρο (Υπάρχει ?)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Μάρ 2006, 18:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Ζητείται φρενάς & φρενόμετρο (Υπάρχει ?) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους,

έχω το εξής πρόβλημα με το αμάξι, το πεντάλ των φρένων δεν είναι αρκετά σκληρό και ενίοτε κάνει και κάτι θορύβους σαν να υπάρχει αέρας. Έχω κάνει μια αλλαγή υγρών φρένων στα 12.000 χλμ το διόρθωσε παροδικά, αλλαγή τακάκια στα 17.000 και δεύτερη αλλαγή υγρών φρένων και σωληνάκια υψηλής στα 19.000 το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και αν και σε γενικές γραμμές φρενάρει σχετικά καλά το αυτοκίνητο δεν μου δίνει την αίσθηση αυτή. Κάνα καλό συνεργείο για φρένα; Μήπως έχει πρόβλημα η τρόμπα ; Δεν είναι νωρίς όμως για κάτι τέτοιο;
Σημείωση στα 9.000 χλμ είχα σοβαρό τρακάρισμα όπου αλάξαν οι δύο αριστερές σιαγόνες των φρένων τα 3/4 αμορτισέρ , δισκόπλακες, άξονες μπρος πίσω, λάστιχα, 2 ζάντες , ακροαξόνια κλπ. Είχα χτυπήσει με αρκετά χλμ σε κράσπεδο με τις αριστερές ζάντες. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση αλλά το αναφέρω. Καμμιά ιδέα Idea ή μάστορας -γνώστης?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Μάρ 2006, 19:30:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kαταρχας Χρηστο μου σου αλλαξαν δαγκανες.Σιαγονες εχουν τα ταμπουρα.
Φρενομετρο εχει ο Καλογριτσας στον σταυρο Αγιας Παρασκευης.
Στο συνεργειο σου εχεις μιλησει για το προβλημα?
Οταν φρεναρεις και αισθανεσαι οτι εχει αερα το πενταλ, αφηνεις και ξαναπατας και τοτε ολα οκ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάρ 2006, 07:43:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν ακούγεται έντονα σαν να χάνει αέρα κάθε φορά που πατάς φρένο τότε είναι από το σεβρό.
Προφανώς έχει χαλάσει η βαλβίδα που έχει και δεν λειτουργεί σωστά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάρ 2006, 07:49:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι λογικο να ακουγεται αυτος ο ηχος σαν "τρομπαρισμα" οταν πατας φρενο?!?! Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάρ 2006, 11:14:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η τρόμπα δεν κάνει θόρυβο, αυτό που ακούγεται είναι ο αέρας από το σεβρό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
106kostas (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106-207

Ένταξη: 22 Νοέ 2004
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάρ 2006, 11:27:08    Θέμα δημοσίευσης: φρενας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα! Αποκλειστικα φρενα και μονο φρενα (Φρενας δηλ.) φτιαχνει ενας στην Ηλιουπολεως στο υψος του μετρο Δαφνης συγκεκριμενα. Ειναι πολυ καλος ,εχει τα παντα και πολλες λυσεις για ολα τα γουστα! Πηγαινε μια βολτα.
(Μιλαω απο προσωπικης μου αποψεως παντα για να μην παραξηγηθω ουτε να εννοηθει οτι ειναι δικο μου μαγαζι)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Μάρ 2006, 22:41:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Embarassed Λεφτέρη, δεκτή η διόρθωση, τι να κάνουμε εμείς οι απλοί οδηγοί δεν ξέρουμε αρκετά απο μηχανολογικά...! Αυτό στη Δάφνη πως λέγεται ? Αν και ο καλογρίτσας μάλλον με βολέβει καλύτερα γεωγραφικώς. Πολίτη, τι πρέπει να κάνω με αυτή τη βαλβίδα δηλαδής Rolling eyes ? Αχ, ρε άτιμε ακόμα θυμάμαι τις λιχουδιές που μας σέρβιρες στη ταβέρνα σου στο πρώτο τούρινγκ και ξερογλύφομαι... Tease Λεφτέρη σχετικά με την ερώτηση σου για το άσε πάτα δεν είμαι σίγουρος, θα το προσέξω... και θα αναφέρω σχετικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999

Ένταξη: 11 Ιαν 2005
Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 09:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ καλος φρενας με γνωση πανω στο αντκειμενω ειναι στην Θηβων 77 Πειραια τηλ.210-4203449 & 210-4200483 (Χονδρονικολας Νικος) στο ρευμα προς πειραια.
Πληροφοριακα κανει αρκετες μετατροπες πανω στα φρενα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
_205rallye_ (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye

Ένταξη: 26 Σεπ 2005
Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 11:19:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω τι να πω παλι Question που απο την μια χανω εντελως το πενταλ καποιες φορες και αλλες μπαινω σε στροφες με μπλοκαρισμενους πισω τροχους.αλλα ξερω οτι ειναι καθαρα θεμα εξαερωσης καθως ειχα αλλαξει κυλινδρακη στον πισω τροχο(205) και ο μηχανικος επειδη βαριοταν μου κανε εξαερωση μονο πισω αλλα μπροστα το κυκλωμα ειναι χαλια.να δω ποτε θα βρω χρονο να του το παω Rolling eyes Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 13:16:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

_205rallye_ έγραψε:
εγω τι να πω παλι Question που απο την μια χανω καθως ειχα αλλαξει κυλινδρακη στον πισω τροχο(205) και ο μηχανικος επειδη βαριοταν μου κανε εξαερωση μονο πισω αλλα μπροστα το κυκλωμα ειναι χαλια.?:

Off Topic Και εγώ άλλαξα ταμπουρα ,η εξαέρωση έγινε μονο πίσω αλλά δεν παράτησα αυτό το πρόβλημα που περιγράφεις
Μήπως υπάρχει αλού πρόβλημα? Πχ σου έσφιξε πολύ τους σιαγόνες ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Μάρ 2006, 05:57:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια κορυφαιος φρενας με φρενομετρο και πολυ καλες τιμες βρισκεται στη Μεσογειων υψος του Γερακα πισω απο την καντινα "24ωρο".Πολυ καλα παιδια και γνωστες.ειναι κοντα στον Καλογριτσα αλλα πολυ πριν τη Γεφυρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης