PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Όλα κάποτε τελειώνουν...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάρ 2006, 13:10:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aκριβως αυτο!
Στρωσιμο με λασπολουτρο!!
χε χε!

Και αυτα ειναι πολυ light πραγματα!Εκανα και πολυ πιο extreme χωρις να βγαλει κιχ το αμαξι!
Και απ'οτι μου ειπαν (και το βλεπω συνεχως)δεν θα μπορω να βρω τα ορια του αυτοκινητου!! Shocked

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Harvester (Χρήστος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.1 (2003)

Ένταξη: 09 Σεπ 2005
Τόπος: Αθήνα - Κολωνός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάρ 2006, 20:50:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο και καλοτάξιδο και οτι αρχίζει απο καλό Γιάννη κι από εμένα! Καταλαβαίνω πολύ καλά τον ενθουσιασμό σου γιατί και οι δικοί μου πήρανε το daihatsu το terios (υποθέτω πως και τα δύο έιναι στην ίδια κατηγορία) και είχα την ευκαιρία να το "δοκιμάσω" κι εγώ. Η αλήθεια είναι πως ενθουσιάστηκα πολύ από την οδήγηση ειδίκα όταν αυτή ήταν εκτός ασφάλτου..Είμαι πάντως σίγουρος ότι θα το χαρείς πολύ..

The language of the mad..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάρ 2006, 21:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αληθεια εινα ιοτι τα τζιπακια εχουνε την χαρη τουσ...ειχα κα ιεγω την εμπειρια απο το στρατο Wink λιγο γκαζι αλλα απιστευτη δυναμη

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάρ 2006, 21:38:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα το terios ειναι στην ιδια κατηγορια λογω διαστασεων και τιποτα αλλο!
Σε off-road δεν εχει σχεση!
Μονο και μονο που εχει κεντρικο διαφορικο και μονιμη τετρακινηση,καταλαβαινεις την διαφορα απο καπoiα αλλα πιο...καθαροαιμα τζιπακια!

Παντως οποιος θελει,αυριο μπορει να ερθει μαζι μου να καταλαβει τι μπορει να κανουν μια ντουζινα jimny!!
Ζητειται συνοδηγος για βραδυνη εξορμηση στην Παρνηθα! Exclamation Twisted evil

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Μάρ 2006, 01:04:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Βασικα το terios ειναι στην ιδια κατηγορια λογω διαστασεων και τιποτα αλλο!
Σε off-road δεν εχει σχεση!
Μονο και μονο που εχει κεντρικο διαφορικο και μονιμη τετρακινηση,καταλαβαινεις την διαφορα απο καπoiα αλλα πιο...καθαροαιμα τζιπακια!

Παντως οποιος θελει,αυριο μπορει να ερθει μαζι μου να καταλαβει τι μπορει να κανουν μια ντουζινα jimny!!
Ζητειται συνοδηγος για βραδυνη εξορμηση στην Παρνηθα! Exclamation Twisted evil

ΗΔΟΝ...για αυριο!!! Laughing Laughing Laughing Laughing .... Απαιτώ HardCORE εμπειρια..ομώς... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Μάρ 2006, 01:22:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλω και εγώ αύριο!!!!!
Πες μου ώρα και ήρθα!!!!!
Θελω και εγώωωωωωωω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Μάρ 2006, 10:54:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Θέλω και εγώ αύριο!!!!!
Πες μου ώρα και ήρθα!!!!!
Θελω και εγώωωωωωωω

Sorry Νικο αλλα επειδη προλαβε ο Στελιος και θα ειναι και η κοπελα μου,δεν μπορω αλλο ατομο για σημερα!(λογω βαρους) Crying or Very sad

Παντως μεσα στην βδομαδα θα ξαναγινει κατι τετοιο και εισαι ο πρωτος στην λιστα!! Twisted evil
Αντε και κανενας μανθος αν ψινεται!!!! Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Μάρ 2006, 14:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν θα σου πω όχι.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Μάρ 2006, 14:26:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aκυρο το παραπανω ποστ!
Τελικα θα ερθει και ο Νικος μαζι μου!
Cool Cool Cool Very happy
Ετοιμαστε τις γαλοτσες και τα φτυαρια!!! Cool Twisted evil

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Μάρ 2006, 17:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτοιμος!!!!
Με φτιάρια παραμάσχαλα θα έρθω. Να πάρουμε και κανένα αλλοδαπό για να μας τραβάει αν κολλήσουμε πουθενά;; Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης