Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
paris Μόλις έγραψα
Ένταξη: 04 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 45
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 19:15:40 Θέμα δημοσίευσης: Το μεγάλο παράπονο |
|
|
Με λύπη μου διαπίστωσα οτι το θέμα που άνοιξα σχετικά με το Super Fuel max κλειδώθηκε.
Φυσίκό, λογικό και επόμενο είναι ένα τόσο σημαντικό θέμα να έχει συζητηθεί σε κάποια άλλη ενότητα και ενδεχομένως να έχει εξαντηθεί. Όμως κάποιοι από εμάς -για τους δικούς του λόγους ό καθένας- μπορεί να μην είναι πλήρες μέλος για οικονομικούς λόγους ή και και για λόγους τάξης και αρχής αφού σ΄άλλα κλαμπ π.χ. δεν απαιτείται συνδρομή για να είσαι πλήρες μέλος(πχ ibiza club κτλ).
Βεβαίως και η προσπάθεια που κάποιοι κάνουν για την ύπαρξη του site είναι τεράστια βεβαίως και υπάρχουν έξοδα, όμως, τόσα χρόνια πώς υπήρχε το site χωρίς συνδρομές;
Η ερώτηση δεν περιέχει ίχνος υποψίας αλλά γίνεται με απόλυτα καλή διάθεση και μόνο.
Άλλωστε αποτελεί και και μια έμεση απάντηση στο προσωπικό μύνημα που μου εστάλη και μου ζητήθηκε να απαντήσω γιατι δεν είμαι πλήρες μέλος.
Για τους παραπάνω λόγους παρακαλώ όπως: θέματα που πιθανόν να έχουν συζητηθεί σε άλλες ενότητες -στις οποίες όμως είναι απαραίτητο να είσαι πλήρες μέλος για να έχεις πρόσβαση- να μην κλειδώνονται ώστε και εμείς που δεν είμαστε πλήρη μέλη να μπορούμε να αντλούμε τις όποιες πληροφορίες μας.
Σας ευχαριστώ
Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση δεν απαυθύνω κανενός είδους μομφή στους διαχειριστές του site η δουλεία των οποίων είναι σε κάθε πρίπτωση εξαιρετη! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
paris Μόλις έγραψα
Ένταξη: 04 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 45
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 20:08:20 Θέμα δημοσίευσης: εσείς τι λέτε; |
|
|
εσείς τι λέτε; Συμφωνείτε διαφωνείτε ποια είναι η γνώμη σας; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος
mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 21:01:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χμμ εν μερη συμφωνω, αλλα εδω μιλαμε για βλαβες-επισκευες κι οχι για παραπονα !
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
206.1.4 (Γιαννης) Νέος χρήστης
206 1.4 (8v) XR (1999)
Ένταξη: 05 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 74 Τόπος: ΣΥΡΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάρ 2006, 00:06:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συμφωνω.... αλλα οχι στη συγκριση που κανεις με τα αλλα club-το καθενα εχει δικους του κανονες.... αλλα στο οτι δεν εχουμε προσβαση σε ολα τα θεματα και στερουμαστε τη γνωση........
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ....!!!!!!!!!
Στροφες,στροφες.....στροφες..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!
Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάρ 2006, 01:08:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οι λόγοι του κλειδώματος του φόρουμ έχουν αναλυθεί σε πολλά topics. και κυρίως εδώ http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4956&start=0¨
Και φυσικά δεν έχει να κάνει με εκβιασμό για να γίνεται μέλη ούτε με λεφτά που βάζει κάποιος στην τσέπη του καθώς ποτέ κανείς δεν έβγαλε λεφτά από το PS Club.
Το παρών κλειδώνεται |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|