PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα δίσκο-πλατώ???

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2005, 09:43:49    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα δίσκο-πλατώ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια μια βοηθεια οταν ξεκιναω το αυτοκινητο μου (307) ξεκιναει καλα και μολις παρει περισοτερες στροφες κανει ενα κλοτσιμα ενα σαν χασιμο στιγμιαια αλλο μονο με πρωτη και για δευτερολεπτα . Προχθες ημουν πατρα πολυ κινηση σταματα ξεκινα για 1 ωρα και κατιθ αυτο και ο δισκος μυρισε λετε να θελω δισκο πριν αυτο το κλοτσιμα δεν το εκανε ή λετε να μην ξερω να το ξεκιναω Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2005, 12:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλαρακι υπαρχει ενας σχετικα απλος τροπος για να καταλαβεις αν πας για δισκο.Οταν βαζεις ταχυτητα, πχ 2α και πατας το γκαζι τι συμβαινει?Αν ανεβαινουν οι στροφες χωρις ομως να υπαρχει αναλογη αποκριση απο επιταχυνση, τοτε ΝΑΙ πας για δισκο.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 10:22:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ριξτε λιγο φως τι μπορει να ειναι μεχρι να παω στην peugeot
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Μάρ 2006, 04:15:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως μπορω να καταλαβω απλα αν ο δισκος ειναι σε χαλια κατασταση?Σημερα με προβληματισε αυτο γιατι ξεκινισα απο φαναρι και ενω ειχα αποσυμπλεξει κατα το μισο εδινα στροφες στο αμαξι,οταν πηρα τελειως το ποδια απο το συμπλεκτη και πατησα γκαζι για να φυγω ειδα οτι ανεβαζε μεχρι τις 6500 χωρις να κανει τιποτα.Μετα απλα πατησα συμπλεκτη εβαλα δευτερα,αποσυμπλεξα και ολα μια χαρα.Μηπως φταιει η αποτομη εκκινηση?Η μηπως ο δισκος τα εχει παιξει?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Μάρ 2006, 11:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Φιλαρακι υπαρχει ενας σχετικα απλος τροπος για να καταλαβεις αν πας για δισκο.Οταν βαζεις ταχυτητα, πχ 2α και πατας το γκαζι τι συμβαινει?Αν ανεβαινουν οι στροφες χωρις ομως να υπαρχει αναλογη αποκριση απο επιταχυνση, τοτε ΝΑΙ πας για δισκο.

Ρε Θωμα για εξηγησε το λιγο πιο αναλυτικα,δηλαδη να βαλει 2α οταν ειναι σχετικα σταματημενος?

Λογικο ειναι αν ανεβασει στροφες αφου εχει συμπλεξει,θα εχει και την αναλογη επιταχυνση! Μπορει να μη καταλαβα.....αν μπορεσεις να μας το εξηγησεις! Rolling eyes

Δημητρη,αν πας στην πεζο ,πες μας τι ηταν τελικα!
Wink

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Μάρ 2006, 18:27:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω αλλαξα δισκο πολυ προσφατα και τα συμπτωματα του χαλασμενου δισκου ηταν οπως τα λεει ο Rastaviper!!!

Με οποια ταχυτητα και να ειχα, αν παταγα το γκαζι αποτομα ανεβαζε στροφες σαν να ειχα νεκρα, χωρις αυτο να μεταφραζεται σε επιταχυνση!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Μάρ 2006, 19:16:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενας αλλος τροπος ειναι να εχεις τραβηγμενο το χειροφρενο και να προσπαθεις να ξεκινησεις . αν δεν ανεβαζει στροφες εισαι οκ .

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 00:22:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω γιατι δεν μπορω να κανω εκκινηση με χασιμο οπως πριν το φερω στην Κρητη?Παντως αυτο που λες για το χειροφρενο δεν μου ανεβαζει στροφες αρα λογικα ειμαι ενταξει.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάρ 2006, 05:18:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προβλημα δισκου ειχαμε και εμεις μετα την επισκευη του σασμαν.. φυσικα πατιναρε ακομα και με 4η ταχυτητα...οι 3 πρωτες ουτε κατα διανοια...

Ο δισκος αλλαχτηκε με 4 φτερο helix...

..να πω επισης οτι μετα την επισκευη του σασμαν το αμαξι μπορεσε και ανεβηκε δυναμομετρο να φτιαχτει το προγραμμα (να θυμισω πως εχει αλλαχτει το χταποδι, αλλαχτηκαν τα 380αρια τα μπεκ και μπηκαν μικροτερα καθως και η πεταλουδα εγινε απο 53χιλ τορναρισμενη σε 63 χιλιοστα εργοστασιακη απο καποιο αλλο μοντελο)... με νεο προγραμμα και κοφτη στις 7800σαλ τωρα το αμαξι δουλευει υγειως και εδωσε 151 αλογα και 18 κιλα ροπη τροχους κοινως περι τα τα 172 αλογα στροφαλο) και με ροπη τραπεζι... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

για να δουμε τωρα με νεο συμπλεκτη-σασμαν και πιο δυνατο μοτερ τι θα κανει ο αδερφος μου στα RWYB μολις ξεκινησουν... Razz Razz Razz Razz

ελπιζω να εχω φωτογραφιες του και με το καινουριο στροφομετρο κτηνος συντομα για να τις ποσταρω...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης