PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περίεργος ήχος πίσω δεξιά!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT

Ένταξη: 09 Μάρ 2004
Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Οκτ 2004, 00:57:10    Θέμα δημοσίευσης: Περίεργος ήχος πίσω δεξιά! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω κάνει 1500 χλμ με το 206 1,6 GTi και ακούω έναν ήχο πίσω δεξιά. Ψάχνω μήπως είναι κανένα πλαστικό απ΄την πλευρά πίσω απ΄τον συνοδηγό, κουνάω καθίσματα, προσκέφαλα, αλλά τίποτα. Λέω μήπως είναι το δέρμα και από τις τριβές και τη θερμοκρασία κάνει κανά θόρυβο. Βέβαια κοίταξα και στο θόλο στον πίσω δεξιό τροχο και είχε ψιλοξεκουμπώσει το πλαστικο γύρω απ΄τον θόλο. Έχετε καμια γνώμη του τι μπορεί να είναι, ή σας έχει τύχει τίποτα παρόμοιο;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
KostasZ (Κώστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206XS 1,4

Ένταξη: 24 Δεκ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Νοέ 2004, 11:22:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωνσταντίνε,
γειά σου.

Ο θόρυβος που σου παρουσιάζεται είναι από μέσα ή απ'έξω?

Εάν είναι εσωτερικός, αυτό που εγώ θα έκανα εγώ, είναι να βάλω κάποιον άλλον να οδηγήσει το αυτοκίνητο και να κάτσω πίσω προσπαθώντας να εντοπίσω τον θόρυβο.
Μακάρι να είναι μόνο κανένα πλαστηκούλι.
Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς άμα θές να χρησιμοποιήσεις εκείνα τα αυτοκόλητα που έχουν για τα πόδια των καρεκλών και τραπεζιών (ξέρεις αυτοκόλητο από την μία και σφουγγαράκι από την άλλη).
Το έχω δοκιμάσει και εγώ στο δικό μου με πολύ καλά αποτελέσματα!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Νοέ 2004, 13:40:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περίεργος ήχος πίσω δεξιά! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

madjas έγραψε:
Έχω κάνει 1500 χλμ με το 206 1,6 GTi και ακούω έναν ήχο πίσω δεξιά. Ψάχνω μήπως είναι κανένα πλαστικό απ΄την πλευρά πίσω απ΄τον συνοδηγό, κουνάω καθίσματα, προσκέφαλα, αλλά τίποτα. Λέω μήπως είναι το δέρμα και από τις τριβές και τη θερμοκρασία κάνει κανά θόρυβο. Βέβαια κοίταξα και στο θόλο στον πίσω δεξιό τροχο και είχε ψιλοξεκουμπώσει το πλαστικο γύρω απ΄τον θόλο. Έχετε καμια γνώμη του τι μπορεί να είναι, ή σας έχει τύχει τίποτα παρόμοιο;

Δε μας περιγράφεις το θόρυβο όμως... Είναι τρίξιμο; Είναι κοπάνημα; Μοιάζει με κάτι που ζουλιέται; Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες... Wink

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Νοέ 2004, 14:38:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περίεργος ήχος πίσω δεξιά! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω GTi 1.6 με 3000χλμ σχεδόν. Σε εμένα κάνουν θόρυβο τα άσπρα πλαστικά που είναι πίσω από τα πίσω τζάμια, και ακούγεται κυρίως από τη δεξιά πλευρά. Ο θόρυβος παράγεται συνήθως σε στρεβλώσεις του αμαξώματος (ράμπες κλπ) και σε απότομα φρεναρίσματα και επιταχύνσεις (πάλι στρεβλώσεις μάλλον). Ίσως να είναι αυτό που ακούς.
Επίσης, οι πόρπες των πίσω ζωνών που ακουμπάνε στα δέρματα, κάνουν έναν ήχο τριβής όταν περνάς από ανωμαλίες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT

Ένταξη: 09 Μάρ 2004
Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2004, 12:19:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πήγα στην αντιπροσωπεία( αφού έχω εγγύηση γιατί να μην την χρησιμοποιήσω;σιγά μην τους την αφήσω!) σήμερα για αλλαγή και του καθρέπτη του οδηγού γιατί όταν το παρέλαβα καινούριο ήταν χτυπημένος(!!) και τελικά ο θόρυβος που ακουγόταν ήταν απο τα πίσω καθίσματα οι "μεντεσέδες" που κούμπωναν και βαράγανε συνέχεια(συνήθως σε ανωμαλίες και κλίσεις). Μου είπαν ότι τριγμοί θα υπάρχουν και σε άλλα σημεία του αμαξιού όσο περνάει ο καιρός γιατί έχουν σκληρά πλαστικά. Έβαλε κάτι ταινίες και κάτι σφουγγαράκια εκεί που κούμπωνε και όλα είναι οκ.
Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2004, 12:21:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εγω ακουω ενα θορυβο πισω δεξια ελαχιστο ομος και με κλειστη την μουσικη εβαλα αφρολεξ στους μεντεσεδες των πισω καθισματων αλλα υπαρχει ακομα ξερει κανεις τιποτα αλλο? Idea

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 307__:)(dimitris) στις Πεμ 18 Νοέ 2004, 13:53:13, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2004, 13:47:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδες που ακριβώς έβαλε ταινίες κτλ; Αν ναι σφύρα που γιατί και μένα κάνει τα ίδια και δεν έχω διάθεση να το αφήνω πάλι στην peugeot (πάω ούτως η άλλως να το πάρω σήμερα μετά απο αλλαγή σεβρό)

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2004, 13:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εβαλα αφρολεξ στα σιδερακια που κουμπονουν οι μεντεσεδες αλλα υπαρχει ακομα ενας μικρος θορυβος οποιος εχει παθει τα ιδια ας ριξει φως Idea να το κανουμε και εμεις
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Νοέ 2004, 09:41:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πώ και γώ... που στο πίσω μέρος.. επικρατεί εμπόλεμη κατάσταση... Πλαστικα.. εταζέρα υπογούφερ... ολα χτυπανε... Ε το άφησα να βαρεθει και να το βουλώσει ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.

Σκληρή αναρτηση... διοτι τα μεταξωτά βρακιά χρειάζονται και επιδέξιους κώλους !

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Νοέ 2004, 21:17:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι εγινε βρε παιδια καμια ιδεα τι μπορει να ειναι η το επαθε κανενας και ξερει?
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Μάρ 2006, 04:08:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα παιδια.Το θεμα ειναι λιγο παλιο αλλα πριν ανοιξω κατι καινουργιο κοιταω να δω αν υπαρχει παρομοιο.Αυτο ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα για να περιγραψω το προβλημα μου.
Τωρα τελευταια ακουω εναν ηχο(κλακ-κλακ)πισω δεξια προς το κεντρο του αμαξιου.Στην αρχη νομιζα οτι ειναι κατι απο τον τροχο και ανησυχουσα πολυ αλλα το βραδυ οταν γυριζα απ'εξω ειπα να κανω ησυχια να σβησω τον κλιματισμο και το ραδιο και να παω πολυ σιγα για να δω αν το ανακαλυψω.Σε μικρες λακουβες δεν ακουγοταν τιποτα.Το προβλημα ηταν σε μετριες οπως φρεατια και αλλα τετοια.Ολα τα περνουσα αργα για να μπορω να καταλαβω.
Τελικα καταλαβα οτι ισως προερχετε απο την ρεζερβα.Ειχα λυσει μια φορα τον γριλο και δεν ξερω αν κουνιετε κατι απο εκει.Που αλλου να ψαξω για να τον βρω?Παιζει να ειναι κατι σοβαρο?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
206.1.4 (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) XR (1999)

Ένταξη: 05 Δεκ 2004
Τόπος: ΣΥΡΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Μάρ 2006, 16:29:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον παιδια..... εμενα ακουγοταν σε λακουβες και σε κακο δρομο τριξιμο εντονο απο πισω... εβαλα αφροδες υλικο στα κουμπωματα των καθυσματων.... εβαλα στην εταζερα εκει που παταει στα πλαστικα... εσφυξα τα ηχεια της εταζερας και μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι ηταν η τριτη πορτα! εκει που ασφαλιζει η κλειδαρια, εχει ενα πειρακι που ειναι εξωτερικα επενδεδυμενο με πλαστικο. αυτο φαγωνεται και αφηνει την 3η/5η πορτα να εχει κενα... εννοω το εξαρτημα που πιανει στο αμαξωμα και κουμπωνει η κλειδαρια και οχι την κλειδαρια. αυτο αλλαζεται και ειναι φθηνο... αλλα γινονται και πατεντες. Smile

Στροφες,στροφες.....στροφες.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Μάρ 2006, 18:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες ρε φιλε να ειναι απο εκει?Γιατι και εγω τον ηχο τον ακουω πισω δεξια προς το κεντρο αλλα δεν νομιζω να ειναι εξωτερικος.Μαλλον κατι απο πορτ-μπαγκαζ μου φαινετε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
206.1.4 (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.4 (8v) XR (1999)

Ένταξη: 05 Δεκ 2004
Τόπος: ΣΥΡΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Μάρ 2006, 23:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Λες ρε φιλε να ειναι απο εκει?Γιατι και εγω τον ηχο τον ακουω πισω δεξια προς το κεντρο αλλα δεν νομιζω να ειναι εξωτερικος.Μαλλον κατι απο πορτ-μπαγκαζ μου φαινετε.

μπορεις να το δεις αν με κλειστο το πορτ-μπαγκαζ το πειεσεις εξωτερικα, θα καταλαβεις αν εχει μποσικα...η να δεις το πειρακι βαζοντας το δαχτυλο σου απο την πισω πλευρα, γιατι εκει εφαρμοζει η κλειδαρια..... οπτικα δεν φαινεται η φθορα... μια προσορινη λυση ειναι να περιστρεψεις το πειρακι, και η φθορα να ερθει στο εμπρος μερος... οποτε το σημειο που κλειδωνει, θα ειναι οκ και να το δοκιμασεις αν σταματησε....
δεν ξερω αν ειναι αυτο στην περιπτωση των 307... αλλα καθολου απιθανο... τα 206 παντως "πασχουν" εκει....

Στροφες,στροφες.....στροφες.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Μάρ 2006, 03:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι στο δικο μου δεν ειναι απο εκει.Και το χειροτερο ειναι οτι ειχα την υποψια οτι ειναι απο τα συνεργα της ρεζερβας αλλα ουτε απο εκει ειναι γιατι το εδεσα καλα καλα και το εκανε παλι.Στην αρχη νομιζα οτι ηταν το σιδερακι που εχουν οι ζωνες ασφαλειας.Καμια φορα εβρισκαν στο πλαστικο του πλευρικου αεροσακου αλλα το εχω αποκλισει και αυτο.Ο ηχος παραμενει και μου σπαει τα νευρα.Το θεμα ειναι οτι ανησυχω μην ειναι κατι πιο σοβαρο.Που αλλου να ψαξω?Εχει κανεις καμια ιδεα?Στα πισω καθισματα μηπως?Αν ναι που συγκεκριμενα.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάρ 2006, 02:48:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα χθες το πηγα στην Peugeot στο Ηρακλειο και αφου το πηραμε μια βολτα με τον μηχανικο για να ακουσει τον θορυβο και μετα το κουνισαν καλα καλα μου ειπε οτι ο θορυβος ειναι απο τα αμορτισερ.Τωρα δεν ξερω,θελουν αλλαγη?Δεν μου εδωσε να καταλαβω αν ειναι πολυ κακος αυτος ο θορυβος.
Το απογευμα τις ιδιας μερας μιλησα με τα παιδια στα 3καλα που εχουν το μαγαζι.Μου ειπαν οτι ενας θορυβος ειναι φυσιολογικος λογο χαμηλωματος και sport χαρακτηρα της αναρτησης.Βεβαια μου ειπαν οτι αν ειναι πιο σοβαρο θα το στειλουν πισω και θα μου φερουν καινουργια.Εξαλλου εγγυηση υπαρχει.Τι λετε να κανω?Να το αφησω ετσι και στο rebuilt να κανω κατι?Ή να το γυρισω μολις παω πανω?

Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάρ 2006, 10:12:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κων/νε...το είπες μόνος σου...έχει εγγύηση!!
Να το δόσεις για επισκευή-αντικατάσταση...άλλωστε για αυτό τον λόγο όταν αγοράζουμε κάτι θέλουμε να έχει καλή εγγύηση και aftersales service.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Μάρ 2006, 12:18:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβως φιλε μου.Εχω και την αποδειξη για καλο και για κακο αν και τα παιδια ειναι πολυ καλα.Να φανταστεις οταν τα περνουσα το αφεντικο ηρθε μαζι μου για να δει την δουλεια.Εσταξα και 1000 ευρωπουλα.Εχω καποια δικαιωματα νομιζω.Θα ζητησω την αντικατασταση εκτος αν καποιος μου εγγυηθει οτι με ενα απλο rebuilt δεν θα το ξανακανει.Ειναι λιγο εκνευριστικο να το ακους.Σαν να εχω κανενα αυτοκινητο 30ετιας ειναι.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Απρ 2006, 02:06:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα η Κρητη θα μου το διαλυσει το αμαξι μου με τους καροδρομους της.Σημερα βρηκα και ακομα δυο θορυβους.Μπορει να μην ειναι απο τα δεξια αλλα δεν λεει να ανοιξω αλλο θεμα γιατι θα γινει πολυ θορυβωδες το κλαμπ.
Ακουω ενα ηχο απο μπροστα σαν να ερχετε απο το καντραν και κανει σαν τζιτζικι.Σπαστικο πολυ.Μπορει να μου πει καποιος απο τι μπορει να ειναι?Και ενα ακομα ειναι ενας θορυβος που προερχετε απο πισω αριστερα και ειναι σαν να σπαει πλαστικο.Δεν κανει συνεχομενο ηχο αλλα κοφτο.Ενα κρατσ-κρατσ οταν περνω στροφες κλειστες(90 μοιρων ας πουμε).Ειτε αριστερα ειτε δεξια.Σημερα και αυτο.Σαν να πιεζετε ενα πλαστικο ειναι ο ηχος που βγαζει.Ολα αυτα αν παω στον μηχανικο που μου κανει service μπορει να μου πει απο που προερχονται και να μου κανει κατι για να τους εξαφανισει?

Επιστροφή στην κορυφή
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16v Dynamique

Ένταξη: 08 Μάρ 2006
Τόπος: A.Toυμπα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάϊ 2006, 23:09:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια διαβαζω συνεχως topic με θεμα τους κραδασμους τους τριγμους και εχω φρικαρει...Εχω 4 μηνες το αυτοκινητο και ολο και κατι θα τριζει!!!Μπηκα σε ενα χωματοδρομο και οταν βγηκα ειχα κληρωνομησει ενα ακομα τριγμο απο την πορτα...Τωρα καθε φορα που επιταχυνω,που επιβραδινω η πεφτω σε ενα γαριασμα του δρομου ακουω ενα κονσερτο.....

Ειχα πρωτιτερα ενα saxo το ειχα σκισει και δεν ακουγοταν τιποτα...Δηλαδη θα πρεπει να οδηγαμε σαν "κυριες" για να μην ακουγεται τιποτα??Ειναι δυνατον???Τοσο ευαισθητα ειναι τα πεζο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης