PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 και τριξίματα!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
roni8223 (Roni)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc

Ένταξη: 24 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 02:15:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια απο ενα ολοκαινουργιο μελος(του κουτιου) αλλα με αρκετες αποριες... το θεμα μου ειναι οτι απο τι μερα που πηρα το 206cc μοντελο2002(μεταχ.) τριζει ολη η οροφη...αυτο ειναι θεμα ολων των cc η μονο το δικο μου εχει προβλημα!?! διορθωνετε με καποιο τροπο? θα μου στοιχιζει πολλα!?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 09:34:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Roni Kαλημέρα και καλώς ήλθες στην παρέα μας,
το πρόβλημα που αναφέρεις δυστηχώς δέν το αναλύεις αρκετά.
Γενικά τριγμούς στην οροφή έχουν όχι μόνο όλα τα 206CC αλλά όλα τα cabrio γενικότερα.
Απο εκεί και πέρα άν π.χ = το πρόβλημα εντοπίζεται πιο πολύ στους γάντζους της οροφής αυτό διορθώνεται εύκολα απλά με σφήξιμο των αντίστοιχων βιδών.
Βοήθησε λίγο ακόμα... Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
roni8223 (Roni)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc

Ένταξη: 24 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 10:47:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω για την απαντηση...αλλα ψαχνωντας λιγο στα αλλα τοπικς βρηκα καποιες απαντησεις..βεβαια θα ακολουθησει μια βροχη αλλων ερωτησεων αλλα σε αλλο τοπικ (μη ξεφευγουμε κιολας!) θα σας κουρασω αρκετα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 11:51:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

roni8223 έγραψε:
ευχαριστω για την απαντηση...

Τίποτα για αυτό το λόγο είμαστε..ώπου μπορούμε να βοηθάμε. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vagg4 (vaggelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 gti 1600

Ένταξη: 09 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2006, 03:15:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σας χεραιτιζω και γω σαν καινουριο μελος- διαβαζω καιρο το site αλλα δυστυχως ετυχε να γραψω σαυτο το θεμα πρωτη φορα.εμενα ο τριγμος ακουγεται απο το δεξι πλαστικο καλυμα του twiter απο τον πρωτο μηνα που το πηρα και δεν βλεπω να κανουνε κατι στην πεζο...αμα το πατησεισ σταματαει και ξαναρχιζει μετα απο μερικες λακουβες παλι...μπορω να κανω κατι ?με σπρει σιλικονης σταματαει μιση μερα και μετα παλι...πειτε κατι ρεπαιδια ειναι κριμα γιατι το αμαξι μαρεσει πολυ και το μονο που με χαλαει ειναι αυτο το πραγμα ιδιως καποιεσ φορες που ειναι πολυ εντονο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2006, 09:23:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vagg4 έγραψε:
.εμενα ο τριγμος ακουγεται απο το δεξι πλαστικο καλυμα του twiter απο τον πρωτο μηνα που το πηρα

Γεία σου Βαγγέλη και καλώς ήρθες.
Αρχικώς το τριγωνάκι το έχεις ανοίξει ποτέ??Ίσως να έχει σπάσει κάποιο κλίπ και για αυτό να έχεις αυτούς τους τριγμούς,και εγώ αυτό είχα πάθει και το διορθωσα με μία ταινία διπλής όψεως τύπου<<σφουγγαράκι>> δοκίμασε και αυτό και τα ξαναλέμε. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
giannos (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) Gti (2003)

Ένταξη: 13 Φεβ 2006
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Γιάννενα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 10:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα! (Κι εγώ νέος...) Εμένα τρίζουν πιο πολύ τα πλαστικά στα πίσω φτερά και κάτι θόρυβοι ακούγονται απ'το πορτ-μπαγάζ..... Very happy
Τί μπορώ να κάνω;;;
Σκεφτικά να το ανοίξω να δώτι γίνεται αλλά φοβάμαι τον κίνδυνο να χαλαρώσουν τα πλαστικά και να τρίζει πιο πολύ μετα Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 10:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιαννο ακριβως ιδιο ειχα και εγω. οταν ανεβαινα ραμπες διαγωνια ακουγα κρακακρουκ πισω στις επενδυσεις των φτερων...μετα απο 4 φορες και απειρο κραξιμο μου το εφτιαξαν στη πεζο...
Επιστροφή στην κορυφή
giannos (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) Gti (2003)

Ένταξη: 13 Φεβ 2006
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Γιάννενα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 10:42:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ'έυχαριστώ volvos, μου έδωσες μια μεγάλη ελπίδα αυτή τη στιγμή!!! Very happy Very happy
Αλλά δε μου είπες ... πόσο βγήκε το μαλλί:::: Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16v Dynamique

Ένταξη: 08 Μάρ 2006
Τόπος: A.Toυμπα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάρ 2006, 14:17:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eιναι πολυ παραξενο το γεγονος οτι καινουρια μελη αναφερουν προβληματα... Σαν καινουριο λοιπον μελλος αναφερω και εγω τα δικα μου προβληματα...
Εψω το αυτοκινητο 2-3 μηνες και απο την ηλιοροφη ακουγεται ενας θορυβος συνεχως!! Στην αρχη σκεφτηκα οτι θα εκανα καμια μαλ***α και θα επεσα σε καμια τεραστια λακουβα που θα ειχε σαν αποτελεσμα αυτο τον θορυβο απο την ηλιοροφη... Αλλα σε ποσες λακουβες μπορει να επεσα σε 3 μονο μηνες??? Οσο για τους τριγμους στις πορτες τους εχω και εγω. Καθε φορα που θα κλεισω το παραθηρο και μετα θα αγγιξω το τζαμι ακουγεται ενας τριγμος.....Λοιπον ξερει κανενας τι τρεχει με την ηλιοροφη??????? Βεβαια κατα τ'αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο και καταγουσταρω την καθε μου μετακινηση... Αλλα δεν περιμενα να εχω το παραμικρο προβλημα απο τοσο νωρις........ Τελος να σημειωσω οτι προτιτερα ειχα ενα CITROEN SAXO 2001 που το ξεσκισα κυριολεκτικα και οχι τριγμους δεν ειχε αλλα δεν παρουσιασε κανενα προβλημα ποτε.....

Edited by STELIOS - Greeklish to Greek

Ramirez καλοςηρθες στις σηζητησεις μας αλλα σε παρακαλω γραφε με κανονικα γραματα. Τα κεφαλαια συμβολιζουν εντονο τονο (φωνη).
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάρ 2006, 15:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοσώρισες φίλε Ramirez.

Μας έχεις ξεκουφάνει με τις φωνές σου όμως!!!!!!! Άλλη φορά μη γράφεις με κεφαλαία αν είναι δυνατόν! Cool

Εφόσον το αμάξι είναι σε εγγύηση καλό είναι να κάνεις μια λίστα με τα προβλήματα που αναφέρεις και να το πας στο συνεργείο της Peugeot που το πήρες μπας και στα λύσουν.........

Έτσι και αλλιώς δεν θα κοστίζει τίποτα! Δεν έχεις και τίποτα να χάσεις.....

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάρ 2006, 16:56:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατσε ρε χαρη που δε κοστιζει???????????????????
εσυ δηλαδη ποσο κοστολογεις το χρονο που χανεις?
εκτος αν δε δουλευει το παιδι οποτε ολα ειναι οκ.
παιρνεις και ενα αντισκοινο και στηνεσαι για 2 χρονια εξω απο τη πεζο Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάρ 2006, 18:04:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω για τη συμβουλη ultra-one...Ευτυχως μεσολαβουν 2 απανωτα ρεπο και ηδη εκλεισα ραντεβου στην αντιπροσωπεια...Αν με πουνε η μαθω τιποτα θα ενημερωσω για να ξερετε και οι υπολοιποι...
Παντως παρατηρησα οτι πολλοι εχουν προβληματα που εχουν να κανουν με την συναρμολογηση και οτι με οσους μιλησα σχετικα με τη μηχανη ειναι ολοι πολυ ικανοποιημενοι...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάρ 2006, 19:37:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως σου ειπε και παραπανω ο Χαρης απευθηνσου στην αντιπροσωπια αλλα προς θεου μην τους πεις τιποτα για λακουβες γιατι πολυ απλα θα σου πουν πως φταιει αυτο και γενικα δεν θα ασχοληθουν πολυ.
Συνηθος αυτο που τριζει (πρωτο) στην ηλιοροφη ειναι το εσωτερικο σκιαδιο. Αργοτερα, με το καλο Very happy , θα σου τριζει και η ιδια η ηλιοροφη αλλα οχι τιποτα φοβερο και με λιγο λυπαντικο σπρεϊ συλικονης που και που θα ειναι ΟΚ.
Παντως κατα την αποψη μου καλα εκανες και πηρες με ηλιοροφη, ειναι πολυ πρακτικη και ομορφη οταν αρχιζει και ανοιγει ο καιρος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Μάρ 2006, 13:56:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Στελιο η ηλιοροφη ειναι ολα τα λεφτα...Πραγματικα οποιος πρωτοβλεπει το αυτοκινητο το πρωτο πραγμα που θα τον ενθουσιασει και θα σχολιασει ειναι η ηλιοροφη που εχει να δειξει κατι το διαφορετικο σε σχεση με τις αλλες....
Βεβαια αμα ηξερα οτι θα ξεκινουσαν οι τριγμοι τοσο γρηγορα θα το σκεφτομουν να την βαλω...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Μάρ 2006, 15:24:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προβλημα με την ηλιοροφη ειχα κιεγω!!! Οταν ειχα ανοιχτη την ηλιοροφη (ειτε στο πρωτο σημειο ειτε στο δευτερο) ακουγα ενα τριξιμο απο το δεξι- μπροστα τμημα της!!! Και οταν την επιανα και την κουναγα με το χερι ακουγα τον ιδιο θορυβο!!! Οταν το πηγα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι θελει συντηρηση!!! Στην αποδειξη (δεν πληρωσα τιποτα βεβαια λογω εγγυησης) εγραφε κιτ επισκευης ηλιοροφης και περιελαμβανε κατι παππουτσακια, κατι ελατηριακια κτλ.!!! Μετα ηταν ολα ΟΚ!!! Ενα περασμα με σπρει σιλικονης που και που παντως ειναι καλο!!! Το ιδιο ισχυει και για τις τσιμουχες των πορτων και παραθυρων!!!

Οταν ειναι κλειστη παντως ειναι πηγη τριγμων!!! Οχι πολυ μεγαλη, αλλα... ειναι!!!

Το καλλυμα το εχω συνεχως ανοιχτο οποτε δεν με απασχολουν οι τριγμοι απο αυτο!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ramirez 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Μάρ 2006, 11:08:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα πηγα το αυτοκινητο στην peugeot για την ηλιοροφη προχθες...Απο οτι με ειπαν την "ελυσαν" και την ξανασυναρμολογησαν γιατι δεν μπορουσαν να εντοπισουν συγκεκριμενο προβλημα...Παντως ακομα κανενα τριγμο δεν ακουσα...
Βεβαια δεν πληρωσα τιποτα γιατι ηταν μεσα στην εγγυηση...Αληθεια ξερει κανενας ποσα περνουν για τετοια δουλεια αν εχει ληξει η εγγυηση...?
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2006, 18:09:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τ ρ ι ζ ε ι το καθισμα του ο δ η γ ο υ . . .

μπεεεε...εχω φρικαρει.

ειναι ο χειροτερος εφιαλτης μου στα 4πορτα...κανει κατι τσικ τσακ τσουκ οχι συνεχεια...δοκιμασα αλλη θεση σε υψος κλπ κλπ και καμια αλλαγη...
δεν ειναι απο ασφαλεια ζωνης το τσεκαρα.
επισης το καθισμα εχει ενα χχχχ τζογο πανω κατω...
πρεπει να εχουν παρει μποσικα οι μπιλιες που κινουνται στους οδηγους αλλα αυτο ειναι το λιγοτεροοοοοοοο

θα τρελαθω.ολα τα αντεχω να τριζουν αλλα οχι το καθισμα... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

Ένταξη: 03 Δεκ 2005
Τόπος: Αν. Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2006, 19:06:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα, δες αν ειναι καλα βιδωμένες οι ραγες. Μπορει να εχουν χαλαρώσει

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούν 2006, 15:41:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου τη δίνει Evil Evil Evil
εδώ και 5-6 μέρες τρίζει η πόρτα του οδηγού σε ένα σημείο κατά το κλείσιμο-άνοιγμα..

κοίταξα αλλά δεν εντόπισα κάποιο σημείο που να "βρίσκει" και να τρίβετε...

λες να έχει "κρεμάσει"?

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης