Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
TRICK (Τάσος) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) Sport Pack (2006)
Ένταξη: 08 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 9 Τόπος: Θεσ/νίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάρ 2006, 03:55:24 Θέμα δημοσίευσης: Eισαγωγή μεταχειρισμένου peugeot |
|
|
Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο peugeot απο την Γαλλία. Εχω βρεί μερικές πολύ καλές ευκαιρίες αλλά το πρόβλημα μου είναι να υπολογίσω τα έξοδα μεταφοράς (πλοίο ή τρένο) και φορολογίας μόλις περάσω τα... αναθεματισμένα ελληνικά σύνορα. Σκοπεύω να ξοδέψω μέχρι 8000 Euro για να το αγοράσω. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τελωνειακούς ή καποιον που να έχει εισάγει αυτοκίνητο απο έξω. Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν κάποιος που γνωρίζει απο παρόμοιες περιπτώσεις μπορεί να με βοηθήσει για το πόσο να υπολογίζω οτι θα βγεί η τελική του τιμή.
p.s. Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι ενα τόσο εξιδεικευμένο site θα είχε τετοια απήχηση. Τα συγχαρητήρια μου σε όλους |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DrJekyll (Αλέκος) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 789 Τόπος: Serres
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάρ 2006, 09:51:38 Θέμα δημοσίευσης: ... |
|
|
Τελωνειακός δεν είμαι...
Αλλά από ότι είχα ρωτήσει πριν από κάτι μέρες....
-Συμφέρει να φέρεις μόνο 2001 και μετά μοντέλο...
-Όσο πιο πολλά έχει το αυτοκίνητο που θα φέρεις (clima,δερμα,ηλιοροφές κλπ κλπ) τόσο πιο πολύ βγαίνει το τελωνείο...
-Χμμ... ΒΑΣΙΚΟ ΔΕΝ συμφέρει να το εκτελωνήσεις σε μεγάλη πόλη....
-Χοντρικά, ο εκτελωνισμός για κάτι μέχρι 2000cc και με normal extra είναι στα 4000-5000 ευρώ...
Αυτά....... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάρ 2006, 10:18:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απο οτι θυμαμαι μετα τη πενταετια αρχιζουν τα προβληματα με τους ρυπους και αυξανεται τραγικα η φορολογια.αρα 2001 το πολυ...
τα εξτρα δεν ειναι τοσο πολυ μεγαλο θεμα.καλο εκτελωνιστη θελει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Timour21 (Stathis) Μέλος

Peugeot 306 GTI-6
Ένταξη: 28 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 158 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάρ 2006, 10:23:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όπως σου είπε και ο φίλος ποιο πάνω, είναι αδύνατον να υπολογίσεις το κοστούμι του εκτελωνισμού εκ των προτέρων. Είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσεις. Μπορεί να πάρεις 2 διαφορετικές τιμές από το ίδιο τελωνείο από 2 διαφορετικούς τελωνιακούς. Χοντρικά πάντως και για μοντέλο νεότερο από 5ετία θα σου στοιχίσει γύρω στα 5000. Μεταφορά με καράβι και τρένο είναι πολύ μανίκι να το κάνεις μόνος σου, θα πρέπει να σου το κανονίσει μεταφορική. Εγώ που ήθελα να φέρω από αγγλία θέλανε να μην έχει καθόλου υγρά το αμάξι επάνω του (καύσιμα, λάδια κλπ) και μου δίνανε χρόνο παράδοσης ένα μήνα περίπου. Ποιο πολύ αξίζει να το φέρεις οδικώς μέσω ιταλίας πάντως. Δεν θα σου στοιχίσει με τίποτα παραπάνω από 500 ευρώ.
Για να αγοράσεις πάντως αυτοκίνητο στη Γαλλία πρέπει να έχεις (εσύ ή κάποιος φίλος) διεύθυνση εκεί. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RASTAVIPER (THOMAS) Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V
Ένταξη: 23 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 904 Τόπος: JAMAICA
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Μάρ 2006, 19:23:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να φερεις κανενα 350ζ απο εξω το καταλαβαινω αφου εδω εχει 50 και εξω καμια 25,,Να φερεις καμια μεταχειρισμενη μ3 παλι το καταλαβαινω..
Αλλα να φερεις ενα αμοιρο pug και να καταχρεωθεις στο τελωνειο μου φαινεται περιττο...Μπορεις να βρεις τοσα αν κοιταξεις γυρω σου..Και σιγα μη το βρεις πιο φτηνα απο εξω.
ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Μάρ 2006, 19:53:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και γω για ένα απλό 206 το θεωρώ τουλάχιστον ταλαιπωρία όλο αυτό, άσε που αν δεν το δεις από κοντά ένα αμάξι πως θα το αγοράσεις. 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|