PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συναντήσεις ... εκτός Λέσχης ... !!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 217, 218, 219  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Μάρ 2006, 12:35:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι εγω....σε 45 λεπτα θα φυγω... Evil
Ολη μερα καθε μερα δουλεια δουλεια δουλεια δουλεια δουλεια..... Sad

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Μάρ 2006, 16:08:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά sorry, γύρισα ξημερώματα & ούτε που άκουσα το κινητό..... Crying or Very sad ....Next time Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάρ 2006, 00:09:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!! Cool

ΛΙΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! Shocked Cool

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΌΡΟΥΣ / ΕΞΑΤΜΊΣΕΙΣ / ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ / ΣΧΕΣΕΙΣ / ΚΟΡΩΝΟΠΉΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Με τους Stenon, Άκης (δεν θυμάμαι nickname), Γιάννης (106) με την "γυναίκα" του, Lef205 (κλασσικά ολίγον καθυστερημένος, πάντα χαλαρά... μετά γυναικείας συνοδείας) μαζί με τον kanelj που σχόλασε εκείνη την ώρα και τον bob μαζί με τον αδελφό του και 2~3 φίλους, καθώς και τον RASTAVIPER με την miss_pug αράξαμε στον "Ιππόκαμπο" στην Δροσιά (έξω από Χαλκίδα) για μια μακράς διάρκειας καφεδοποσία... Cool

Φυσικά έγινε και το σχετικό παιχνίδι στην άμμο με το "κατσικάκι" της παρέας ..., αλλά και το μικρό θερμικό πυραυλάκι που είχε μαζί του ο Γιάννης. Wink

Πηγαίνοντας για να γλιτώσουμε την κίνηση αντί μετά τα διόδια Σχηματαρίου να κάνουμε δεξιά για Χαλκίδα πήγαμε ευθεία και κάναμε δεξιά και πήγαμε από Ριτσώνα κάνοντας την δέουσα κατάβαση σε χαλαρούς ρυθμούς φυσικά.

Μετά τον καφέ έπεσε και η δέουσα μάσα... Μιλάμε για πολύ φαί... Laughing Laughing .... ενώ φέυγοντας γυρίσαμε πάλι από Ριτσώνα πάλι για να αποφύγουμε την κίνηση αν και είχε κίνηση και στην ανάβαση.

Very very very very nice . . . . . . . και έπεται συνέχεια ! ! ! ! !

υ.γ.
Arrow Dimip και Road_Runner δεν πειράζει θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες βόλτες... Wink Wink
Arrow κ.vinman σε λάθος μέρα κανονίσατε "οικογενειακές" υποχρεώσεις...!! Rolling eyes Την επόμενη φορά δεν θα δεχτούμε τέτοια απουσία! Cool Laughing
Arrow δις pygolabida την επόμενη φορά θα έρθω να σε πετάξω από το κρεβάτι αν δεν ακούς το κινητό... Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάρ 2006, 00:12:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
Κυριακη ολη την ημερα θα ειμαι Ναυπλιο με το amore και την Δευτερα εξοχικο στον Ωροπο!

Κρίμα φίλε. Τώρα είδα το post σου. Είχα πάει σήμερα (Κυριακή) βόλτα στο Ναύπλιο επίσης με το amore και ένα φιλικό ζευγάρι. Αν είχα δει τη δημοσιευσή σου νωρίτερα θα συναντιόμασταν σίγουρα. Πάντως στο Ναύπλιο γινόταν πανικός χωρίς προηγούμενο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάρ 2006, 02:17:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι διαμαρτυρεστε που αργω!
Αφου παντα οτι ωρα και να ερθω αραζουμε τοσο που καποια στιγμη λυπαμαι και εσας που εισασταν απο πιο πριν! Laughing Laughing Laughing
Πολυ ωραια σημερα και οφειλω να ομολογησω οτι ξεμουδιασα.
Οσο για την προωρη αποχωρηση, θεωρω πως αυτη που τους τελευταιους 9 μηνες κανει υπομονη μαζι μου (η κοπελα μου) της αξιζαν λιγες ωρες ηρεμιας μετα απο 2 Σ/Κ σε αγωνες! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάρ 2006, 02:40:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης ξεχασα να ευχαριστησω τον Γιαννη για τη βολτα του με το "χειροποιητο" 106 του.Ειλικρινα μου αρεσε παρα πολυ το αυτοκινητο και φαινεται οτι εχει πεσει πολλη μελετη (οπως θα ελεγε ενας κοινος γνωστος! Wink ) για να φτασει σε αυτο το επιπεδο!
Την αλλη Κυριακη λεω να παμε Μεγαρα, καφε δεν εχει αλλα θα παρουμε απο το σπιτι μας. Morning Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάρ 2006, 06:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ ωραια οντως η βολτα σημερα!!
Ειχε και ωραιο καιρο οποτε εκατσε μια χαρα!
Μανθο μην "κλεβεις" δε λεγαμε μονο για εξατμισεις,διαφορικα,κτλ...
Laughing Cool Cool
Λευτερη ποιον αραγε να εννοεις.. Whistling Laughing
μανοποιητο το 106 Laughing

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάρ 2006, 09:19:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο ρε Μάνθο! Ωραίος είσαι. Εστειλες σε όλους sms, ρίξε και κανένα από εδώ! Τέλος πάντων την επόμενη φορά κανόνησε την πορεία σου...Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή!

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάρ 2006, 10:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Arrow κ.vinman σε λάθος μέρα κανονίσατε "οικογενειακές" υποχρεώσεις...!! Rolling eyes Την επόμενη φορά δεν θα δεχτούμε τέτοια απουσία! Cool Laughing

Salute Salute Salute Salute Salute
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάρ 2006, 11:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Spyros_L έγραψε:
CC-Gio έγραψε:
Κυριακη ολη την ημερα θα ειμαι Ναυπλιο με το amore και την Δευτερα εξοχικο στον Ωροπο!

Κρίμα φίλε. Τώρα είδα το post σου. Είχα πάει σήμερα (Κυριακή) βόλτα στο Ναύπλιο επίσης με το amore και ένα φιλικό ζευγάρι. Αν είχα δει τη δημοσιευσή σου νωρίτερα θα συναντιόμασταν σίγουρα. Πάντως στο Ναύπλιο γινόταν πανικός χωρίς προηγούμενο.

Κριμα... Crying or Very sad

Θα τα πουμε σε καμια αλλη βολτα παντως!

Χαμος στο Ναυπλιο, ουτε για να φαμε δεν ειχε τραπεζι!!! Twisted evil

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Μάρ 2006, 18:41:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 ARMY! έγραψε:
Μπράβο ρε Μάνθο! Ωραίος είσαι. Εστειλες σε όλους sms, ρίξε και κανένα από εδώ! Τέλος πάντων την επόμενη φορά κανόνησε την πορεία σου...Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή!

ωχ σε ξέχασα! σορρυ Νίκο! Embarassed

Βασικά λόγω αλλαγής συσκευής κάποιων τα νουμερα δεν τα έχω και στο καινούργιο κινητό (ακόμα).

Πάντως επειδή δεν μας πληρώνει τους λογαριασμούς των κινητών ο Σύλλογος δεν γίνεται για κάτι "ενεπίσημο" ούτε να τηλεφωνούμε σε όλους ούτε και να στέλνουμε σε όλους sms οπότε απλά το γράφουμε εδώ (κατά προτίμηση εγκαίρως εκτός και αν προκύψει εκτάτως όπως για χθες και όποιος το δει).
Exclamation (εκτός και αν είναι κάτι "επίσημο" του club όπου και υπάρχει σχετική αυτοματοποιημένη διαδικασία) Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάρ 2006, 07:28:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματι ωραια ηταν!
Αλλα πολυ ζεστη βρε παιδακι μου!!
Και αυτος ο καφες...με κοκκαλα ηταν!
Σορρυ παιδια που δεν ηρθα μετα για φαγητο,αλλα με επριξαν ολοι και δεν προλαβα!
Οσο για το "κατσικακι" μου...απλα δεν μπορω να αναφερω με λογια τι εγινε Κυριακη βραδυ και Δευτερα βραδυ....μονο αν δειτε το αυτοκινητο μου θα καταλαβετε!!! Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάρ 2006, 10:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:

ωχ σε ξέχασα! σορρυ Νίκο! Embarassed

Βασικά λόγω αλλαγής συσκευής κάποιων τα νουμερα δεν τα έχω και στο καινούργιο κινητό (ακόμα).

Πάντως επειδή δεν μας πληρώνει τους λογαριασμούς των κινητών ο Σύλλογος δεν γίνεται για κάτι "ενεπίσημο" ούτε να τηλεφωνούμε σε όλους ούτε και να στέλνουμε σε όλους sms οπότε απλά το γράφουμε εδώ (κατά προτίμηση εγκαίρως εκτός και αν προκύψει εκτάτως όπως για χθες και όποιος το δει).
Exclamation (εκτός και αν είναι κάτι "επίσημο" του club όπου και υπάρχει σχετική αυτοματοποιημένη διαδικασία) Wink

Καλημέρα Μανθούκο! Πλάκα έκανα, αλλά επειδή ξέρεις την λατρεία μου για εκδρομούλες, όταν αποφασίσετε κάτι καινούριο κάνε μια κλίση στο κινητό! Και πάλι καλημέρα.

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάρ 2006, 10:59:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb right Thumbs Up Thumb Left
Wink Wink Wink Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάρ 2006, 12:03:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ είχα πάει Θήβα>Παρνασσό>Αράχωβα>Θήβα>Αγίο Γεώργιο>Θήβα>Αλίαρτο>Θήβα>Αθήνα το ΣΚΔ και το έχασα!

Αν το έβλεπα πιο νωρίς θα ερχόμουν αφού ήμουν αρκετά κοντά!

Ελπίζω να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο σύντομα! Wink

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάρ 2006, 13:23:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λέτε; το Σαββατο πάμε πίστα;; Όχι απαραίτητα να βάλουμε τα αμάξι μέσα. Να δούμε, και όποιος έχει όρεξη και λευτά το βάζει μέσα.. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Γιώργος-WRC (Giorgos)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 14 Απρ 2005
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθεάρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάρ 2006, 13:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεσα για .................. . . . . . . . . ΑΦΙΔΝΕΣ Shocked Shocked

Cool
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάρ 2006, 19:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα στο γυρισμο, σταματησατε για καφε??Μετα τη Ριτσωνα που αμοληθηκα, κατι ακουσα οτι οταν εγω εφτανα Κηφισια, εσεις εισασταν ακομα Σειριο??? Exclamation Exclamation

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Μάρ 2006, 19:20:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού δεν μας είπες ότι θα το "πατήσεις".
Ερχόμασταν δεξιά/μεσαία λουρήδα με 80~90km/h.

Χαλαρά και με ανοιχτό παράθυρο, καθότι δεν υπήρχε καμία βιασύνη Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Μάρ 2006, 02:07:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αύριο μετά την λέσχη 11-12 προτείνω καγκουροβολτίτσα προς τα "νότια προάστεια".
Είστε μέσα;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 217, 218, 219  Επόμενη
Σελίδα 87 από 219

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης