PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κολλημένο φρένο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2006, 19:01:44    Θέμα δημοσίευσης: Κολλημένο φρένο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα παιδες, που κολλησε το ταμπουρο (ταμπουρλο Very happy ) το δεξιου πισω τροχου. Δηλαδη μου φρεναρει συνεχεια το τροχο. Απ τη μηρωδια και μονο μαντευω πως τα τακακια μεσα πρεπει να ειναι απο καλοψημενα εως ξεροψημενα.....Αυριο το πρωι παω να το φτιαξω. Να σημειωσω πως μεχρι τωρα (100.000 χλμ) δεν εχω αλλαξει πισω τακακια (μηπως φταιει καθολου αυτο ?).
Το ερωτημα ειναι: παθαινουν ζημια τα ταμπουρα ??? Υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να αλλαξω το κεληφος του ταμπουρου δηλαδη ???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2006, 21:16:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαταρχας δε λεγονται τακακια αλλα σιαγονες.Εισαι σιγουρος πως δεν τις εχεις αλλαξει εδω και 100.000 χλμ?
Αν δεν τις εχεις αλλαξει ειναι μαλλον σιγουρο οτι θα σου αλαξουν και τα ταμπουρα.Αν και ετσι οπως το αναφερεις ακουγεται περιεργο ισως να ειναι και οι ντιζες του χειροφρενου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2006, 21:29:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι λογικό να μην έχει αλλάξει πίσω φρένα και ας έχει 100.000χλμ. δεν τρώγονται και πάρα πολύ εύκολα εκτός εάν δεν έχουν ρυθμιστή καλά.
Τώρα για την περίπτωση σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει ξεκολλήσει κάποιο υλικό τριβής επάνω από την σιαγώνα και να φράκαρε με αποτέλεσμα ή να κολλήσει ο τροχός και να μην γυρνάει καθόλου ή να γυρνάει με δυσκολία με αποτέλεσμα την υπερθέρμανση. Συνήθως σε αυτήν την περίπτωση εάν τα ταμπούρα ( τύμπανα ) Laughing είναι σε καλή κατάσταση με ένα σετ σιαγώνες θα είσαι οκ , κι ας ελπίζουμε ότι δεν θα έχει διαρροή και κάποιο κυλινδράκι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2006, 21:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον εχει ως εξης:
100% δεν εχω αλλαξει πισω σιαγονες. ΠΟΤΕ...
Η ροδα δεν κολλαει εντελος, παντως προβαλει αρκετη αντισταση ωστε να το καταλαβαινεις στο ξεκινημα. Αυτο σημβαινει μονο στη δεξια, η αλλη ειναι ΟΚ. Το χειροφρενο δουλευει κανονικα, ομως το τελευταιο καιρο κατι ειχα παρει πρεφα οτι δεν πηγαινε καλα. Οταν κατεβαζα το χειροφρενο για να ξεκινησω ηταν σαν να κολλουσε στιγμηαια μια πισω ροδα (η δεξια προφανος) και μετα απο ενα ελαφρο γκρακ....(ηχος Confused ) ξεκολουσε. Ολο ελεγα θα παω να το κοιταξω και σημερα απ'οτι φενεται βαρεθικε να περιμενει το προβλημα.
Anyway, με τη παρουσα κατασταη (κολλημενο πισω φρενο) εχω κανει περιπου 30 χλμ. Τι λετε το γλιτωνω το ταμπουρΛο ???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2006, 21:46:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι όπως είπα τότε και κακώς το άφησες , ήσουν τυχερός πάντως.
Όσο για το ταμπούρο …. Θα δείξει όταν ανοιχτή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Φεβ 2006, 09:01:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εεεεεεεεεεεεεε
δε βαζεις δισκους πισω?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Φεβ 2006, 09:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
..Τώρα για την περίπτωση σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει ξεκολλήσει κάποιο υλικό τριβής επάνω από την σιαγώνα και να φράκαρε με αποτέλεσμα ή να κολλήσει ο τροχός και να μην γυρνάει καθόλου ή να γυρνάει με δυσκολία με αποτέλεσμα την υπερθέρμανση. Συνήθως σε αυτήν την περίπτωση εάν τα ταμπούρα ( τύμπανα ) Laughing είναι σε καλή κατάσταση με ένα σετ σιαγώνες θα είσαι οκ , κι ας ελπίζουμε ότι δεν θα έχει διαρροή και κάποιο κυλινδράκι.

Ακριβως αυτο ειχε γινει τελικα (α ρε Tourista μαστορα...!!!)
Αλλαξα σιαγονες. Το ενα κυλινδρακι (αριστερο) ψιλοεχανε υγρο οποτε καλου κακου πηραν και τα δυο συνταξη...
To ταμπουρΛο (κυμβαλο Laughing ) ηταν ΟΚ.

Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Φεβ 2006, 09:57:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσο σου κόστισε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
_205rallye_ (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye

Ένταξη: 26 Σεπ 2005
Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Φεβ 2006, 13:54:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κυλινδρακι που αλλά3α στο 205 προχτες ειχς 48ευρω.παθαινουν τετοιες βλακειες συχνα,αν και η γνωμη μου ειναι οτι δεν δημιουργηθηκε μονο του αυτο αλλα θα την ειδες να μπεις σε καμμια στροφη αλλα...ari vattanen... και το τραβηξες αποτομα με αποτελεσμα να ξεκολλησει το φερμουιτ.αυτα ειναι πριτσινωτα και με κακη χρηση χειροφρενου δεν θελουν και πολυ για να ξεκολλησουν. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Φεβ 2006, 15:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:
Πόσο σου κόστισε?

Οι σιαγονες (Ferodo ενα σετ): 52 ευρο
Δυο κυλιδρακια: 26 ευρο
Υγρα φρενων (συμπλιρωμα): 5 ευρο

Πληροφοριακα δεν τραβαω ποτε χειροφρενα (υπαρχουν και αλλοι τροποι να διωχνεις το κωλο.. Very happy ). Το προβλημα ηταν υπαρκτο οπως ειπα παραπανω και ΙΣΩΣ απ΄τις Αφιδνες το Σαββατο να εγινε χειροτερο. Ισως φταινε και τελευταιοι απανωτοι παγετωνες, το καταπονουν το χειροφρενο.

Επιστροφή στην κορυφή
_205rallye_ (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye

Ένταξη: 26 Σεπ 2005
Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Φεβ 2006, 23:31:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι λες ρεεεεε Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Question Question Question Question ,δυο κιλυνδρακια 26 Question Question Question Question,εγω ενα bendix το πληρωσα 48.που το εβαλες?θα τρελλαθω γα** το.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάρ 2006, 00:31:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι'εμενα μου φανικε πολυ λιγο.... Μου ειπε και ο Αργυρης τιμη απο Peugeot (35 το ενα). Ομως εχω το τιμολογιο εδω μπροστα μου. Τι να πω...?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης