PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεν τραβάει (στην ανηφόρα)......

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
_205rallye_ (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye

Ένταξη: 26 Σεπ 2005
Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 11:14:05    Θέμα δημοσίευσης: Δεν τραβάει (στην ανηφόρα)...... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα παιδια.προχτες εκανα μια βολτα με το 206 και βρεθηκα σε μια πολυ αποτομη ανηφορα που συναντιοταν με διασταυρωση,ετσι λοιπον σταματησα και ενω πηγα να ξεκινησω,συνηθισμενος απο το 8 βαλβιδο 205 εβαλα λιγοτερο γκαζι και μου σβησε.ξαναβαζω μπροστα,παω να φυγω να πατιναρω μια ωρα με 3-3.5 χιλ στροφες και το αμαξι να κανει λες και ηταν 5 τονους.θελω να μου πει ο τασος που εχει αλλαξει το ηλεκτρογκαζο αν εχει πλεον τετοια προβληματα;επισης η 2α αν δεν πατησω το γκαζι πατωμα στην αλλαγη,κρεμαει.πειτε μου ρε παιδια αν εχετε και εσεις τετοια γιατι μου την εχει βαρεσει πολυ αυτη η ιστορια.το βαρος του 206 roland garros δεν νομιζω οτι ειναι τραγικο ωστε να μην μπορει να ανταπεξελθει ο κινητηρας.τασο να βαλω εισαγωγη απο c2 vts;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 12:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ’οτι εχω διαβασει και παλιοτερα το παθεναν και αλλοι αυτο στην ανηφορα. Φταιει η ηλεκτρικη πεταλουδα (οχι οτι εχει βλαβη, ετσι ειναι ο σχεδιασμος του συστηματος....)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 12:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλές φορές η αναβάθμιση στην ECU βοηθάει σε τέτοια συμπτώματα.

Οντως αυτό είναι μειονέκτημα του ηλεκτρόγκαζου κάτι που σε εμένα πλέον έχει εκλείψει παντελώς...

Η εισαγωγή που λες δεν πρόκειται να κάνει καμία διαφορά, δεν φταίει σε καμία περίπτωση το plenum. Δοκίμασε με αναβάθμιση και αν συνεχίσει θα βρούμε την λύση Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
giannos (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) Gti (2003)

Ένταξη: 13 Φεβ 2006
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Γιάννενα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 13:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν λέμε αναβάθμιση τί εννοούμε.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 14:00:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannos έγραψε:

Κατά καιρούς η Peugeot βγάζει αναβαθμίσεις της ECU για να βελτιώσει κάποια σημεία που θεωρεί ότι χρείζουν βελτίωσης. Αυτά μπορεί να είναι από κατανάλωση έως τέτοιες μικρές καθυστερήσεις του ηλεκτρικού γκαζιού.

Το κακό είναι ότι από μόνες τους οι αντιπροσωπείες δεν κάνουν πάντα την αναβάθμιση στα αυτοκίνητα (μόνο όταν συντρέχει λόγος) και αν το ζητήσεις μπορεί και να στο χρεώσουν.... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 17:16:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
giannos έγραψε:

Κατά καιρούς η Peugeot βγάζει αναβαθμίσεις της ECU για να βελτιώσει κάποια σημεία που θεωρεί ότι χρείζουν βελτίωσης. Αυτά μπορεί να είναι από κατανάλωση έως τέτοιες μικρές καθυστερήσεις του ηλεκτρικού γκαζιού.

Το κακό είναι ότι από μόνες τους οι αντιπροσωπείες δεν κάνουν πάντα την αναβάθμιση στα αυτοκίνητα (μόνο όταν συντρέχει λόγος) και αν το ζητήσεις μπορεί και να στο χρεώσουν.... Confused

Κοινος να επαναπρογραμματισεις τον εγκεφαλο.Εγω παντως ειδα μεγαλη διαφορα μετα το προγραμμα που του εβαλα.Το καταλαβα σε μια ανηφορα που με 2α δεν τραβουσε και τωρα παει τελεια χωρις να ζοριζετε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 18:40:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο αναπρογραμματισμος της μαμας ECU (update) με το να βαλεις προγραμμα ειναι το ιδιο?τωρα μπερδευτηκα...

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 18:58:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαμμία σχέση το ένα με το άλλο.

Ναι μεν το update είναι καινούργιο "πρόγραμμα" αλλά έχει την ίδια λειτουργία με πριν. Απλώς βελτιώνει σφάλματα ή παραμέτρους. Σε πολλές αντιπροσωπείες γίνεται δωρεάν αλλά σε κάποιες άλλες γίνεται μόνο αν συντρέχει λόγος αναβάθμισης (αν το έχει ζητήσει ο κατασκευαστής ή αν παρουσιάζει σφάλματα το αυτοκίνητο)

Ο προγραμματισμός (chip tunning) είναι εντελώς διαφορετικός και σημαίνει βελτίωση των χαρτών του εγκεφάλου ώστε να αποδίδει την μέγιστη δύναμη χωρίς να λαμβάνει υπ'όψη τα καυσαέρια ή την κατανάλωση. Αυτό ΔΕΝ γίνεται από τον κατασκευαστή αλλά από βελτιωτές και ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΡΑ.

Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 19:01:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
ο αναπρογραμματισμος της μαμας ECU (update) με το να βαλεις προγραμμα ειναι το ιδιο?τωρα μπερδευτηκα...

Καμια απολυτως σχεση....οταν περνας ενα update απο το εργοστασιο οι περισσοτεροι χαρτες μενουν ιδιοι απλα αλλαζουν μερικα πραγματακια πολυ μικρα οπως ειπε και ο Τασος τα οποια κρινει η εταιρεια οτι χρειζουν βελτιωσης....οταν αλλαζεις το προγγραμα γινονται μεγαλυτερα χειρουργεια.....εγω που περασα ενα update μια φορα δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα στις επιδοσεις απλα εβγαλαν το σκασμο κατι πειρακια που ακουγα στισ χαμηλες στροφες.....

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 19:25:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παντως μου ειχαν πει να κανω με την μια Chip Tuning και οχι Update.Ο λογος ηταν ακριβως οτι δεν θα κερδιζα τιποτα σε δυναμη σε σχεση με το προγραμμα ενος βελτιωτη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 19:50:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Εμενα παντως μου ειχαν πει να κανω με την μια Chip Tuning και οχι Update.Ο λογος ηταν ακριβως οτι δεν θα κερδιζα τιποτα σε δυναμη σε σχεση με το προγραμμα ενος βελτιωτη.

Tο update απλα βοηθαει στην πιο σωστη και πολιτισμενη κατα την αποψια της εταιρειας λειτουργια του κινητηρα...δεν εχει καμια σχεση με το "δυναμωμα" να το πω μπακαλικα αυτου......

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2006, 20:21:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω απολυτα μαζι σου ρε τυρεμπορα και για αυτο μπερδευτηκα με το post του brz20.μην λεμε οτι να ναι στο παιδι. και αποτι καταλαβα ο τασος για update του μιλησε.οχι για chip tuning...
brz20 έγραψε:

brz20 έγραψε:

Κοινος να επαναπρογραμματισεις τον εγκεφαλο.Εγω παντως ειδα μεγαλη διαφορα μετα το προγραμμα που του εβαλα.Το καταλαβα σε μια ανηφορα που με 2α δεν τραβουσε και τωρα παει τελεια χωρις να ζοριζετε.

οποτε αυτο το statement ειναι λανθασμενο Laughing

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2006, 21:26:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι παιδια εχετε δικαιο.Μπερδεψα τα λογια του Τασου που νομιζα οτι μιλα για προγραμμα που δυναμωνει(αλλαζει χαρτες και τα λοιπα) μεσα απο την Peugeot.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης