PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κραδασμοί σε 206 1.6 xt 2005
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Faster (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) XT (2005)

Ένταξη: 25 Σεπ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2006, 22:11:45    Θέμα δημοσίευσης: Κραδασμοί σε 206 1.6 xt 2005 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει γιατί όταν επιταχύνω απότομα έχοντας πρώτη και 2000 περίπου στροφές έχω κραδασμούς έντονους στη μηχανή σαν να χοροπηδάει και χτυπάει κάτι μπροστά και δεξιά . σαν να τερματίζει η ανάρτηση . έχω αλλάξει δεξιά βάση μηχανής και αμορτισέρ (κονι κίτρινα) . έχω 206 1.6 xt 2005 με 5500 χιλιόμετρα .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 14:27:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κανει καμοια φορα οταν σπιναρει εντονα σε "καλη" ασφαλτο!!!

Δεν μπορω να φανταστω οτι μπορει να ειναι βαση μηχανης, γιατι θα ειχες εντονους κραδασμους συνεχεια!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 15:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Re: κραδασμοί σε 206 1.6 xt 2005 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Faster έγραψε:
θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει γιατί όταν επιταχύνω απότομα έχοντας πρώτη και 2000 περίπου στροφές έχω κραδασμούς έντονους στη μηχανή σαν να χοροπηδάει και χτυπάει κάτι μπροστά και δεξιά . σαν να τερματίζει η ανάρτηση . έχω αλλάξει δεξιά βάση μηχανής και αμορτισέρ (κονι κίτρινα) . έχω 206 1.6 xt 2005 με 5500 χιλιόμετρα .

Mπροστά και δεξιά. Τα λες όλα μόνος σου. Ξεκινάς απότομα και το αυτοκίνητο σπινάρει αλλά επειδή πιάνει σταδιακά πρόσφυση το λάστιχο, ταλαντώνεται (πάνω κάτω). Φυσιολογικό να στο κάνει δεξιά επειδή είσαι μόνος σου και η δεξια πλευρά είναι πιο ελαφρυά (όχι ότι αποκλείεται να στο κάνει και με άλλον μέσα).

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Faster (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 21:47:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τους κραδασμούς τους κάνει και με δυο και τρία άτομα , πολύ σπάνια στη καλή και λεία άσφαλτο και σχεδόν πάντα όταν ο δρόμος έχει ανωμαλίες . στη βροχή το κάνει σε οποιοδήποτε οδόστρωμα μόλις βρει πρόσφυση . αυτό είναι φυσιολογικό ή είναι κάτι που μπορεί να σταματήσει η να λιγοστεύει μα κάποιο τρόπο (αν βάλω ελατήρια της eibach ή της ps sport τα φαρδιά θα κάνω κάτι )
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 01:31:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που ανφερεις ειναι φυσιολογικο,μπορει να σταματησει ευκολα και οικονομικα αν το ξεκινας πιο γλυκα και σε βρεγμενο και σε κακο οδοστρωμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 10:32:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εμενα το κανει αυτο και το αυτοκινητο ειναι 8 μηνων...το πηγα να το δουν και καλα η αναρτηση ηθελε λιπναση Razz ελεος δλδ lion τι περιμενεις...αλλα δεν ειχε καμια αλλαγη....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 12:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
ελεος δλδ lion τι περιμενεις...αλλα δεν ειχε καμια αλλαγη....

Aφού είναι φυσιολογικό που στο κάνει! Αυτοί τώρα τί φταίνε; Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Faster (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 14:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας .
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 14:12:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Faster έγραψε:
...αυτό είναι φυσιολογικό ή είναι κάτι που μπορεί να σταματήσει η να λιγοστεύει μα κάποιο τρόπο (αν βάλω ελατήρια της eibach ή της ps sport τα φαρδιά θα κάνω κάτι )

Σκληραίνοντας τα ελατήρια πάντως σαφώς θα μειωθεί το φαινόμενο. Ο Τροχός θα έχει λιγότερη πρόθεση να ανεβοκατέβει..

Επιστροφή στην κορυφή
sotiris13 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) GTi

Ένταξη: 11 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 12:42:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημέρα παιδιά.
και μένα 2-3 φορές, εχω νιώσει να χοροπηδήσει μπροστά δεξιά ο τροχός, έχοντας πρώτη μέσα και πατοντας τέρμα το γκαζι, αλλα όλες τις φορές που το έκανε απο ο,τι θυμάμαι ήταν βρεχμενα ή γλύστραγε κατω ο δρόμος.
Το θέμα είναι οτι δεν σπινιαρε απλά ακουγοταν θόρυβος και ένιωθα να κλοτσάει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 13:39:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθαρά από έλειψη πρόσφυσης. Σπίναρε ελαφρά και γι'αυτό ταλαντώθηκε το ελατήριο. Φυσιολογικό είναι και το κάνουν όλα τα αυτοκίνητα.

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 14:43:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Φυσιολογικό είναι και το κάνουν όλα τα αυτοκίνητα.

Για να είμαι ειλικρινής ΔΕΝ το έχω ξαναδεί ποτέ σε κανένα αυτοκίνητο να γίνεται τόσο έντονα εκτός στο 206 και σε κάτι μπακατέλες με χαλασμένα αμορτισέρ και διαλυμένη ανάρτηση. Shocked

To κάνει και εμένα έντονα σε όλα τα είδη ασφάλτου, είτει βρεγμένο είτε στεγνό και ανεξάρτητα αν το ESP/Antispin είναι on ή off.
Μόλις πάει να σπινιάρει λίγο ο μπροστά δεξιά τροχός, τότε αρχίζει να χοροπηδάει σαν τρελλός και μαζί του το ταμπλό και όλο το αυτοκίνητο που νομίζεις ότι θα ξηλωθεί!
Γενικά το 206 δεν σπινιάρει ποτέ φυσιολογικά! Πάντα χοροπηδάει ο μπροστά δεξιός τροχός και σε αναγκάζει να κόψεις πριν ξηλωθούν τα πάντα........

Νόμιζα ότι μπορεί να έχω χαλασμένο αμορτισέρ δεξιά μπροστά αλλά τώρα που διαβάζω και αυτά άρχισα να πιστεύω ότι πιθανόν να οφείλεται και αυτό σε κακό σχεδιασμό της μπροστινής ανάρτησης του 206....... Thumb Down

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 14:50:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To βιολί σου εσύ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μην τολμήσεις να παρεξηγηθείς... ξέρεις την καλή μου διάθεση!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 14:51:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σορρυ για το Off-topic/spam Post... αλλά έλιωσα στα γέλια...
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 23 Φεβ 2006, 14:54:08, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 14:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

To βιολί σου εσύ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γιατί τότε σε όλα τα 206 και πάντα δεξιά ρε μάστορα?????????????? Tease Tease Tease

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 15:01:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Γιατί τότε σε όλα τα 206 και πάντα δεξιά ρε μάστορα?????????????? Tease Tease Tease

Βασικά αν ήξερα να σου απαντήσω με λεπτομέρειες, μάλον θα δούλευα υπεύθυνος στην Proflex....

Σίγουρα έχει να κάνει πάντως με πολλούς παράγοντες όπως αυξημένο βάρος αριστερά, με την τοποθέτηση του κινητήρα, πιθανά με το μήκος του ημιαξονίου, την σκληρότητα του ελατηρίου κλπ κλπ κλπ. Πάντως και με την SPAX που είχα και τώρα με την Peugeot Sport ΔΕΝ το κάνει. Αντε να μου το έχει κάνει 1 φορά με βροχή γιατί δεν κρατάω απόλυτα στατιστικά. Και βέβαια έτσι όπως το εξηγώ μάλλον φταίει το γουρούνι που είναι αριστερά και το δεξί μέρος είναι 100 κιλά ελαφρύτερο. Η ταλάντωση πάντως είναι κάτι που κάνουν ΠΟΛΛΑ αυτοκίνητα και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ. Οσο πιο σκληρό, τόσο πιο λιγο.

Απεναντίας, αυτό που λες για τις μπαχατέλες (πολλά αν όχι όλα τα παλιά αυτοκίνητα συμπεριλαμβανομένου κάτι 309 και πολλά TAXI Laughing ) δεν το κάνουν από τροχό αλλά από ελλειπή στήριξη της μηχανής όπου συντονίζεται ο κινητήρας (τσεκαρισμένα). Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 15:40:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Απεναντίας, αυτό που λες για τις μπαχατέλες (πολλά αν όχι όλα τα παλιά αυτοκίνητα συμπεριλαμβανομένου κάτι 309......Laughing)

Ακόμα και με τα μαμά αμορτισέρ, το 309 δεν μου το είχε κάνει ποτέ!
(Όπως ούτε το Mazda 323GT που είχα πιο πριν)

Για να είναι το μπροστινό σύστημα "unstable" και να κάνει τέτοια ταλάντωση, το πρώτο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα μαμά αμορτισέρ σε όλα τα 206 έχουν αδύνατο rebound και δεν ελέγχουν αποτελεσματικά τις ταλαντώσεις.
Σίγουρα το rebound που έχουν τα μαμά αμορτισέρ του 206 δεν έχει καμιά σχέση με το rebound των μαμά αμορτισέρ του 309GTI...

Τάσο επίσης αυτό που λες για το μήκος των ημιαξονίων είναι απόλυτα σωστό. Συνήθως τέτοια φαινόμενα δεν υπάρχουν όταν τα ημιαξόνια είναι ισομεγέθη και η ροπή μεταφέρεται σε ίσες ποσότητες στους 2 τροχούς Cool

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ultra-one στις Πεμ 23 Φεβ 2006, 15:44:43, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 15:44:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Για να είμαι ειλικρινής ΔΕΝ το έχω ξαναδεί ποτέ σε κανένα αυτοκίνητο να γίνεται τόσο έντονα εκτός στο 206 και σε κάτι μπακατέλες με χαλασμένα αμορτισέρ και διαλυμένη ανάρτηση. Shocked

Εγώ πάλι το έχω δεί και σε κάτι GOLf,A3,Corolla κτλ...

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 15:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Απεναντίας, αυτό που λες για τις μπαχατέλες (πολλά αν όχι όλα τα παλιά αυτοκίνητα συμπεριλαμβανομένου κάτι 309......Laughing)

Ακόμα και με τα μαμά αμορτισέρ, το 309 δεν μου το είχε κάνει ποτέ!
(Όπως ούτε το Mazda 323GT που είχα πιο πριν)

Aν ξαναδιαβάσεις το ποστ μου θα δεις ότι έγραψα ότι σε πολλά παλιά δεν "τσινάει" ο τροχός, αλλά η μηχανή και συντονίζεται.

Τέτοιες ταλαντώσεις (περαν δηλαδή του τροχού) μπορείς να δεις σε παλιά αυτοκίνητα από ταλαιπωρημένες βάσης μηχανής ή ακόμα και από φθαρμένους δίσκους. Wink

Πάντως όπως έγραψε και ο Σταύρος, ταλαντώσεις του τροχού κάνουν σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα ιδιαίτερα αυτά με την "άνετη" ανάρτηση και δεν είναι σφάλμα. Δοκίμασέ το σε κανένα άλλο αυτοκίνητο και θα δεις Wink

Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2006, 16:05:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εχω παρατηρησει και στο 206 του αδελφου μου, 1.4 16V
δε νομιζω να φταει μονο το rebound αλλα ο συνδυασμος bump-rebound-ελατηριου-βαρους ζαντας (αλλωστε το rebound ειναι "υπευθυνο να "κατεβαζει" το αμαξωμα )
γιατι να ειναι κακο απαραιτητα, επεδειδη δε το κανουν αλλα αυτοκινητα και μονο?? Shocked οπως ειπε και ο τασος το πιθανοτερο ειναι λογω προσφυσης!
σκεφτειτε πως αν δεν το εκανε αυτο ή θα σπιναριζε σαν τρελο (δειγμα σκληροτερης αναρτησης) ή θα ξεκιναγε χωρις να κανει κιχ!προφανως ειστε καπου αναμεσα!!ισα ισα που ειναι καλο (βεβαια μπορει να ειναι και ελλειψη δυναμης σε σχεση με τη δεδομενη αναρτηση!!)
απλα προσεχτε γιατι ειναι οτι πρεπει για να παρετε νεο σετακι ημιαξονια!! Shocked Laughing (επισης το ψηλο προφιλ βοηθαει σε ενα βαθμο την διαμηκη επιταχυνση, δηλαδη εκκινηση)να κανουμε ομοιες συγκρισεις και οχι πχ με 106 rallye που εχουν 194/45 ή 185/55 ενω τα 206 συνηθως 195/55!!

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης