PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποιό αμάξι θα επιλέγατε
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Επιλογή Αυτοκινήτου
VW Golf GTI
31%
 31%  [ 16 ]
Opel Astra GTC OPC
23%
 23%  [ 12 ]
Focus ST
27%
 27%  [ 14 ]
Megane RS
17%
 17%  [ 9 ]
Σύνολο Ψήφων : 51

Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 13:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ έτσι το σκέφτομαι και 'γώ...
Αλλά με "αυτό το 2λιτρο":
χιχιχιχι και ας είναι χωρίς άμεσο ψεκασμο, με 6ps και μερικά kgr λιγότερα.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Πάντως όντως οι "5" μήνες τις VW μπορεί εύκολα να γίνουν "6-7"....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 15:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) Megane
2) Astra OPC
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 17:33:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω θα διαλεγα ενα CRX για τις οικογενειακες μου μετακινησεις και ενα RX7 για μια ηρεμη βολτιτσα το βραδακι..... Cool Cool Cool

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 17:56:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμαν ρε τιροκομε ολο Jap Car θελεις.Στο μοναδικο που συμφωνουμε ειναι για την καταναλωση του Rx8.Να συμπληρωσω οτι οποιος παρει Rx8 να κανει εισαγωγη και μηχανικου 100% σχηστοματι απο Japan.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 18:29:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Αμαν ρε τιροκομε ολο Jap Car θελεις.Στο μοναδικο που συμφωνουμε ειναι για την καταναλωση του Rx8.Να συμπληρωσω οτι οποιος παρει Rx8 να κανει εισαγωγη και μηχανικου 100% σχηστοματι απο Japan.
Ή να παρει ενα καταναλωτικο δανειο καπου στα 300.000.000 ευρω για να το επισκευαζει στην αντιπροσωπεια της Mazda.... Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 18:31:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

overgr έγραψε:
Οδήγησα χθες το golf με κιβωτιο dsg. Μου άρεσε πάρα πολύ.

Είναι σφιχτό αλλά παρά τις 18αρες που φόραγε δεν κοπανούσε.

Το μοτέρ είναι αρκετά δυνατό (το αμάξι είχε κάνει μόνο 1500 χλμ οπότε πιθανόν η αίσθηση να βελτιωθεί περαιτέρω) και τρομερά γραμμικό.

Το μοτέρ βελτιώνεται με πρόγραμμα από την MTM (245hp/35Kg) διατηρώντας την εγγύηση του αυτοκινήτου με περίπου 1000 Ευρώ.

Δυστυχώς είχε κίνηση και δεν το έστριψα πολύ σε στροφές, αν και από κανα δυο σημεία που κάτι κατάφερα να κάνω, το αμάξι ήταν άψογο.

Βάζει τη δύναμη κάτω με κουφό τρόπο, τρομερή πρόσφυση.

Και η αποκάλυψη ήταν... το DSG. Με απλά λόγια - κορυφαίο!!! Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτόματο κιβώτιο θα ήταν έτσι. Γρήγορο και έξυπνο. Ότι και να του έκανα, δεν κατάφερα να το μπερδέψω. Ενθουσιάστηκα από αυτό. Μια σκηνή θα περιγράψω μόνο: Φτάνω σε στροφή με αρκετά χλμ και μεγάλη σχέση. Φρένο και ταυτόχρονα δύο κλίκ στο αριστερό paddle. Φεύγουν δύο ταχύτητες κάτω και προχωράμε. Σουμάχερ κατάσταση.

Τεσπά, μοναδικό πρόβλημα... 5 μήνες παράδοση... Θα γεννήσω μέχρι τότε... οπότε όπως καταλάβατε... η επιλογή έγινε!

Χαιρομαι πολυ για σενα χωρις να σε ξερω! Καλοταξιδο! χρωματακι?

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2005, 02:16:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοταξιδο φιλε μου! Εκανες μια απο τις καλυτερες επιλογες στην κατηγορια αυτου του μοντελου! Μονο που ειναι μπροστοκινητο αλλα δεν μου πεφτει λογος! Καλογκαζωτο! Wink Wink Wink Very happy Very happy Very happy Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΠΟΔΑΡΑΤΟΣ (ΣΑΚΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Πεζό 2 Gr.A

Ένταξη: 26 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2005, 11:06:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λαμβάνοντας υπό όψην τον αυξημένο κυβισμο του Focus και την προέλευση από Γερμανία μεριά (με ότι αυτό συνοδεύεται) των Golf και Astra προτείνω Megane παραβλέποντας πάντα την αμφιλεγόμενή του εμφάνιση

Livin'Loud
Επιστροφή στην κορυφή
ninjalex (ALEX)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

CITROEN XSARA 1.6 (16V) VTS

Ένταξη: 23 Δεκ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2006, 19:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
Αstra opc !!!!
Ημουν φανατικος της C4 μεχρι που ειδα αυτο το αριστουργημα απο κοντα ...
Ειναι οτι πιο σπορ χαμηλο (!) μικρομεσαιο κυκλοφορει σημερα (εμφανισιακα τουλαχιστον) .

ποιο απ τα 2 λες ; 200 ή 240 αλογα ;
αυτο με τα 240 αλογα ειναι και γρηγοροτερο απ τ αλλα... Εχει και κατι γκατζετακια απιστευτα (ηλεκτρονικη αναρτηση ... κλπ κλπ )

Πολυ ωραιο το Astra αλλα οχι οτι το C4 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το κανεις 200 ps?
Πολυ ευκολα!!!Σκεψου και την χρηματικη διαφορα που εχουν!!Τοποθετησε με αυτη την διαφορα ενα σαληγκαρι μετα το συστημα πεδησης,χαμηλομα,φρενα!Και θα γινει μπουνια!! Wink Μην ξεχναμε οτι κανει αγορα στα 23,500 ευρωπουλα! Exclamation Wink
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2006, 15:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ninjalex έγραψε:
giannis_cc έγραψε:
Αstra opc !!!!
Ημουν φανατικος της C4 μεχρι που ειδα αυτο το αριστουργημα απο κοντα ...
Ειναι οτι πιο σπορ χαμηλο (!) μικρομεσαιο κυκλοφορει σημερα (εμφανισιακα τουλαχιστον) .

ποιο απ τα 2 λες ; 200 ή 240 αλογα ;
αυτο με τα 240 αλογα ειναι και γρηγοροτερο απ τ αλλα... Εχει και κατι γκατζετακια απιστευτα (ηλεκτρονικη αναρτηση ... κλπ κλπ )

Πολυ ωραιο το Astra αλλα οχι οτι το C4 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το κανεις 200 ps?
Πολυ ευκολα!!!Σκεψου και την χρηματικη διαφορα που εχουν!!Τοποθετησε με αυτη την διαφορα ενα σαληγκαρι μετα το συστημα πεδησης,χαμηλομα,φρενα!Και θα γινει μπουνια!! Wink Μην ξεχναμε οτι κανει αγορα στα 23,500 ευρωπουλα! Exclamation Wink

Πεστα!!!!!Και εγω μαζι σου!!!Και 200 μπορεις και 240 μπορεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ninjalex (ALEX)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

CITROEN XSARA 1.6 (16V) VTS

Ένταξη: 23 Δεκ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2006, 19:58:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Πεστα!!!!!Και εγω μαζι σου!!!Και 200 μπορεις και 240 μπορεις.

Χαλαρα τα 240 γιατι κανεις οτι τροπετο θελεις, και το συστημα πεδησης βαζεις αυτο που γουσταρεις αλλα να λεμε και την αλήθεια με 35000 παίρνεις σε αριστη κατασταση WRX το οποιο αυτο και θα κανω εγω εαν ο Θεος με εχει καλα!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 17:58:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά επειδή τα έψαχνα και εγώ την εβδομάδα που μου είχαν κλέψει το κάρο, το γκόλφ με το DSG ξεκινά στα 32 και με δύο μαλακίτσες έφτασε 36 (Ξένον,χειριστίρια στο τιμόνι,αναδιπλούμενους καθρέπτες και navi) που είναι υπερβολικά για την κατηγορία. Δεύτερον μου είπαν για 6-7 μήνες παράδοση χωρίς δυνατότητα τεστ ντράιβ.Τρίτον έμαθα από γνωστό μου μέσα στη VW ότι έρχονται μέσα στο μάρτιο τα πρώτα 15 -20 κομμάτια του Golf GT με τον 1.4/170 οπότε φίλε μου μήπως να το ακυρώσεις και να καπαρώσεις ένα απο δαύτα; Τιμή δεν έχει βγει ακόμα γιατί δεν έχει γίνει εκτελωνισμός αλλά θα είναι κάπου μεταξύ 23 και 25. Το φόκους ακόμα δεν έχει έρθει ελλάδα και θα έρθει μάλλον αρχές Μαρτίου με τιμή πιθανότατα 28900 δεν ξέρω αν θα έχει τρία επίπεδα εξοπλισμού όπως στην Αγγλία. Στην Αγγλία λένε ότι είναι κάπως μπροστόβαρο το αμάξι. To astra είναι πολύ πολεμικό και στο ελληνικό οδόστρωμα σπινιάρει αλλά στην Ιταλία σε πίστα ήταν μόλις 1 δευτερόλεπτο πιο αργό στο γύρο από 130 και R32! Με γύρο 1.25 Μια άλλη επιλογή που κανείς δεν ανέφερε είναι το LEON σε δυναμομέτρηση βγαίνει ότι και τα δύο βγάζουν τα ίδια άλογα περί τα 188. Σημαντικά φτηνότερο παράδοση 10μέρες ή δυο μήνες αν βάλεις περίεργα έξτρα.
Αυτά, για όσους ψάχνονται στη κατηγορία τώρα. Το νέο TypeR και RR θα αργήσει αφού στη Γενεύη το Μάρτη θα παρουσιαστεί σαν πρωτότυπο θα έχει υπερκυβισμένο τον κινητήρα του προηγούμενου στα 2.2 για περισσότερη ροπή. Αν αποφασιστεί να βγεί RR θα έχει μάλον 230+ άλογα και πιθανώς πίσω κίνηση. Αυτά. Φυσικά υπάρχει και το Mazda που είναι θεά αλλά θέλει προσοχή μωρού με λάδια , ζέσταμα, κρύωμα και σέρβις ενώ είναι ευαίσθητο και στην κακή βενζίνη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 19:07:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτες οι δυο μαλακιτσες πιστευω οτι το κανουν να διαφερει πολυ απο το απλο DSG.Το Focus ST ειναι μια πολυ καλη περιπτωση που ηδη αρχισε να διαφημηζετε αρα συντομα θα το εχουμε.Το Mazda δεν το πηγαινα ποτε ως Jap.Εκτος απο το RX-7.Το καλυτερο απο ολα αυτα που διαβασα ειναι το VW GT.Και αυτο γιατι πιστευω θα εχει το καλυτερο Value for Money.Προσωπικα δεν πιστευω να ξεπερνα τα 24000.Γι'αυτο το ειχαμε χαρακτηρισει και παλιοτερα το GTi του φτωχου.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 19:24:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μολις μιλησα με φιλο απο 4τ που γυρισε απο σερρες με ολα τα παραπανω σε τεστ .

η απαντηση του? γκολφ και παλι γκολφ............................
το φοκους το χαρακτηρισε gt Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2006, 21:27:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδακια οντωσ ενα φιλαρακι μ πηρε το golf gti..εινα ιαπλα τελειο..αν ητανε+cabrio Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 01:12:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
παιδακια οντωσ ενα φιλαρακι μ πηρε το golf gti..εινα ιαπλα τελειο..αν ητανε+cabrio Laughing

Γιωργάκη , έρχεται και το δικό μας σε έκδοση rc με 180 αλογατάκια !!! Wink

όσο για το focus ωραίο αυτοκίνητο ρε παιδιά και σε καλή τιμή όμως έχεται σκεφτεί ότι κάθε χρόνο θα πρέπει να πληρώσεται κοντά στα 500 ευρώ τέλη κυκλοφορίας ??? και ασφάλιστρα για δυομισάλιτρο ???? δεν λέει με τίποτα.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 09:14:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

το φοκους το χαρακτηρισε gt Shocked

Έεεεεεεετσι...!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 09:17:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως περιμενα οτι το φοκους θα ειναι πιο σκληροπυρηνικο απο γκολφ....
ισως ελεω rs να το εχουν κανει ετσι επιτηδες.
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 09:27:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To Focus η πρωτη 10αδα θα ερθει μεσα Απριλιου μαλλον και για μαντεψτε ποιος εχει κλεισει ενα απο αυτα εδω και κατι μηνες με καινουργιο εγκεφαλο....! Wink
Και μην ακουω βλακειες για golf...θα ξερασω πρωινιατικα!
Oποιος εχει μπει σε Focus μπορει να μιλησει! Cool
"Το απολυτο αγωνιστικο αυτοκινητο δρομου" !
Και δεν το λεω εγω αυτο...το λενε μερικοι εμπειροι ανθρωποι που ειπαν το ιδιο και για το καινουργιο!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2006, 09:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουπς!
Μολις τωρα ειδα το μιλατε για το ST και οχι για RS!!!! Laughing Laughing Embarassed
(Ή κανω λαθος? Rolling eyes )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης