PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Με 5η χτυπάει κόφτη;;;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2006, 10:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Άρα το κοντέρ έχει λάθος 5%. Απλό.

Ή αποκλιση, ή σφαλμα 5%.
Και αυτη η ορολογια ειναι δοκιμη, μιας και ψειριζουμε τη μαϊμου! Laughing Laughing Laughing

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannos (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) Gti (2003)

Ένταξη: 13 Φεβ 2006
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Γιάννενα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2006, 14:49:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ γιατί νομίζω οτι όλοι έχεται δίκιο απλά .......κολλάτε στις λέξεις????????? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2006, 14:52:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannos έγραψε:
Εγώ γιατί νομίζω οτι όλοι έχεται δίκιο απλά .......κολλάτε στις λέξεις????????? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Wink Thumb right Wink Thumb right Wink Thumb right

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2006, 15:03:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannos έγραψε:

Ετσι ειναι, κολλησαμε στις λεξεις... Η διαφορα μας με το Γιαννη ηταν απλα οτι εγω δεν υπολογιζα το αρχικο σφαλμα του ταχημετρου (error) ενω ο Γιαννης το εκανε. Βεβαια το διυκερηνισα απ΄την αρχη αυτο:

STELIOS έγραψε:
bob έγραψε:
εννοεις οτι παει στα 200 του κοντερ 193,4?
αν ναι εχεις λαθος γιατι και πριν (με μαμα διασταση εχεις αποκλιση) δεν πηγαινε με 200 αλλα με λιγοτερα! Wink

Mα φησικα και δεν δειχνει ακριβως το κοντερ, κανενα κοντερ δεν ειναι ακριβειας. Απλα εξειγω οτι ΑΝ πχ. δειχνει περιπου 200 τοτε πραγματικα πας με περιπου 6.6 χλμ λιγοτερα ή τελος παντων με 3.3% χλμ λιγοτερα...

Οποτε πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιστικαν τα κατεβατα και εγινε τοσο θεμα...
Anyway σημασια εχει να συνενοουμεθα ψυχραιμα και λογικα, απο κει και περα παντα θα τη βρισκουμε την ακρη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2006, 00:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλκανια ειναι Στελιο και αναβουν ευκολα τα αιματα.Πιστευω τωρα να ειμαστε ολοι ενταξει.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2006, 10:32:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Βαλκανια ειναι Στελιο και αναβουν ευκολα τα αιματα.Πιστευω τωρα να ειμαστε ολοι ενταξει.

Very happy Laughing alles gut

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης