PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

2η Έκθεση Φωτογραφίας και Αγωνιστικών Αυτοκινήτων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2006, 10:12:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος για δεύτερη χρονιά φέτος θα διοργανώσει την 2η Έκθεση φωτογραφίας και Αγωνιστικών Αυτοκινήτων.

Για φέτος η μορφή της διοργάνωσης θα αλλάξει σε πολλούς τομείς ώστε να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με σκοπό την μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου ενώ ελπίζουμε να καθιερωθεί κάθε χρόνο ως θεσμός πλέον.

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι πλέον διήμερη και θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 18-19 Φεβρουαρίου. Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί θα είναι η αποθήκη 8 η οποία βρίσκεται και αυτή μέσα στον ΟΛΘ. Θα υπάρχει μια ανοικτή έκταση ακριβώς δίπλα στην αποθήκη στην οποία θα δημιουργηθεί μια μικρή «ειδική διαδρομή» στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν σε αγωνιστικά αυτοκίνητα ενώ θα μπορούν να οδηγήσουν και ορισμένα μοντέλα test drive. Επίσης στον ίδιο χώρο θα υπάρχει το SKID CAR της σχολής ασφαλούς οδήγησης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Ε. Image

Σαν κλείσιμο του διημέρου θα γίνουν και πάλι όπως και πέρυσι οι ετήσιες απονομές του Μακεδονικού Κυπέλλου ΣΟΑΑΒΕ. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10 π.μ. έως και τις 10 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2006, 10:14:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα έχω και το 106 μέσα στην έκθεση, και θα είμαι εκεί γύρω, πιο πολύ θα κάθομαι και στο περίπτερο του ΣΜΑΚ, θα έχουν και οι λέσχες περίπτερα μέσα.

περάστε καμιά βόλτα να τα πούμε, θα έχουμε και κασέτες Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2006, 13:28:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με μεγαλη ευχαριστηση θα περνουσα μια βολτιτσα ρε γα**το να σε δω να τα λεγαμε και λιγο περι 106...αυριο πεταω για αγγλια οποτε ανανεωνω την οποια συναντηση για τελη μαρτιου.
ευχομαι τα καλυτερα για την εκδηλωση του διημερου!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2006, 14:10:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άκρως ενδιαφέρον Wink
αλλά είναι το ράλλυ στον Αγ.Κωσταντίνο κα δεν θα μπορέσω να ανέβω με τον Photoman...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2006, 17:15:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κρίμα tsosmoylis, ούτε συνενοημένος να ήσουν Smile

Μάνθο ναι ξέρω για το σπριντ κάτω, τρέχει και κάποιος "γνωστός" εεε?

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2006, 07:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν στην έκθεση στήσαμε tv και dvd και έχω μαζί μου και dvd από Γαλλία και Αγγλία με μπόλικα S1600. Σήμερα το πρωι θα είμαι και μόνος στο "stand" του ΣΜΑΚ και θα βάζω οτι θέλω Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2006, 20:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
Λοιπόν στην έκθεση στήσαμε tv και dvd και έχω μαζί μου και dvd από Γαλλία και Αγγλία με μπόλικα S1600. Σήμερα το πρωι θα είμαι και μόνος στο "stand" του ΣΜΑΚ και θα βάζω οτι θέλω Smile

Αυτα ειναι!! Twisted evil Twisted evil Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2006, 10:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ω ναι... πέρασα όλη τη μέρα στην έκθεση ! και ας μην είχε πολύ κόσμο (λόγω Σαββάτου).

είδαμε όλα τα DVD, κουβεντούλα με φίλους και τα DVD με τα πρωταθλήματα εξωτερικού να παίζουν στις τηλεοράσεις στο... μπαρ της αίθουσας.

nice...

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2006, 12:11:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

very nice θα έλεγα.

Τι έγραψε το rally για την έκθεση: "εδώ"

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης