PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 η 307cc(το παλιο)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2006, 21:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο. Αρκεί να συμβιβαστεί κανείς με την ιδέα ότι δεν παίρνεις όλη την παρέα μαζί σου.

Όσο για Megane είναι μια επίσης καλή επιλογή (το σκεφτόμουν και γω κάποτε, στα 1,6lt όμως, αλλά δεν έπαιζαν τόσα χρήματα τότε...)

Χρήστο αυτό που λέει ο φίλος σου για το 307cc sport (ότι δεν έχει νεύρο) το έχω ακούσει και από αρκετά έμπειρη "πηγή" Rolling eyes και οφείλεται στο βάρος του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με την ροπή του 180αρη κινητήρα και την κλιμάκωση του κιβωτίου στις χαμυλές στροφές/ταχύτητες (=μέσα στην πόλη).

Μάλιστα η εν λόγω πηγή μου έλεγε ότι το απλό 2λιτρο 307CC (με τα 138ps, το οποίο πλέον έχει αναβαθμιστεί σε 143 με πολλές ενδιαφέρουσες αλλαγές) με συνθήκες καθυμερινής μετακίνησης είναι πιο ευχάριστο στην οδήγηση από το Sport Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2006, 01:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαφώς και στο βάρος οφείλεται καθώς και στο εύρος στροφών που αποδίδει τη ροπή. Λέω εγώ όμως τώρα, αν κάποιος με το 180άρη θα ήθελε 140άρη εγώ δέχομαι την τράμπα Wink με βαριά καρδιά θα δώσω τον 138 με τα 20.000 χλμ για να πάρω έναν 180 Cool αρκεί να έχει κάτω από 70.000 χλμ ... άντε κάτοχοι 307cc ψηθείτε γιατί αν περιμένω να ψηθεί κάτοχος RC θα περιμένω πολύυυυ Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2006, 09:31:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παλι τωρα που το εψαξα το θεμα βλεπω οτι για να παρεις ενα μεταχειρισμενο 307cc μπορεις ανετα να παρεις ενα καινουργιο rc!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2006, 20:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
.....Μάλιστα η εν λόγω πηγή μου έλεγε ότι το απλό 2λιτρο 307CC (με τα 138ps, το οποίο πλέον έχει αναβαθμιστεί σε 143 με πολλές ενδιαφέρουσες αλλαγές) με συνθήκες καθυμερινής μετακίνησης είναι πιο ευχάριστο στην οδήγηση από το Sport Wink

βέβαια αν στο απλό βάλεις όλο τον εξοπλισμό που έχει το 180 άρι τότε γίνεται πολύ ακριβότερο από αυτό...

γενικά πιστεύω ότι το απλό είναι πολύ ακριβό συγκριτικά ε το 180άρι....

απότην άλλη είναι εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο απο το rc οπότε δεν πρέπει καν να το συγκρίνεις....είναι "άλλο" αυτοκίνητο... είναι γρ'ηγορο πολύ - όχι πύραυλος - αλλά βέβαια πληρώνεις την σιδερένια οροφή !!!

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης