PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κοπή πίτας για το 2006: 11 Φεβρουαρίου στην Λέσχη
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 03:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως πολυ καλη η συναντηση (αν και δε μπορω να συγκρινω με αλλες παλιοτερες..)!
Παντα με τετοια διαθεση! Smile

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 05:12:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ ωραια ηταν... Wink (και κυριως αυτο που επακολουθησε... Twisted evil )
Lefo <Πεεες μας τιι πινεις,εεεσυ και δε μας δινεις...> Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 06:05:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Εμενα καποιος προσπαθησε να με ξυπνησει,αλλα μαζευα τα κομματια μου απο χθες το βραδυ! Laughing

Ποιός??? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Tiesto έγραψε:

Σε ποιους επεσαν δωρα?

Αυριο (δηλάδη σημερα... αφού κοιμηθώ και ξυπνήσω...) θα γράψω αναλυτικό κατάλογο (σε σχετικό τόπικ) γιατί αυτή τη στιγμή δεν αντέχω....

Baphomet έγραψε:
χαλαρά η καλύτερη εκδήλωση μας ever... πάρα πολλά μπράβο σε ολους όσους ασχολήθηκαν και σε όσους ήταν εκεί και μας τίμησαν. PS Club Rulz Wink Wink Wink

Θα συμφωνήσω απόλυτα (χωρίς να θέλω να "μειώσω" φυσικά προϋγούμενες εκδηλώσεις). Ίσως και επειδή έγινε στον δικό μας χώρο.
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω "επιτούτου" Laughing τους 3 dj "μας" (Photoman/nickzotos/kanelj) για τις άριστες μουσικές επιλογές τους και φυσικά τον κ.Vinman για όοοολα όσα έκανε.

Ghost Dog έγραψε:
Πολυ ωραια ηταν... Wink (και κυριως αυτο που επακολουθησε... Twisted evil )
Lefo <Πεεες μας τιι πινεις,εεεσυ και δε μας δινεις...> Laughing Laughing Laughing

Η ζωή είναι "στο" (....και όχι "στα") 22.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Exclamation υ.γ. εύχομαι όλοι οι τυχεροί πραγματικά να χαρείτε/αξιοποιήσετε τα δώρα που κερδίσατε!!
...εεε και όταν τα παραλάβετε γράψτε και κάνα καλό λόγο για τους δωροθέτες μας που μας τίμησαν με τόσα δώρα! Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 06:30:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eιμαι εδω και μιση ωρα δουλεια.....
Επειδη φυγαμε κατα τις 3.00 το πρωι και δεν εχω κοιμηθει καθολου...θα γραψω μετα ενυπωσεις.... Morning Morning Morning

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 08:31:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω να καταγγειλω οτι....ηταν πολυ ωραια χθες και τελικα ειναι αλλιως να εισαι στο δικο σου χωρο.
επισης ξανα-καταγγελω οτι οσοι φορανε ζαντες πρεπει να αποκλειονται απο τις κληρωσεις και να ξανακερδιζουν ζαντες. Laughing
οι dj ηταν καλουτσικοι...να προσπαθησουν περισσοτερο. Laughing
το bar ηταν επιεικώς καλο...να παει για μετεκπαίδευση και να ξαναρθει...ακους εχει να μην εχει drambuie !! Laughing
η πορτα ηταν απαραδεκτη...αφου μεχρι και ο tomcat φορωντας ενα σακακι της πλακας μπορεσε και μπηκε!! Cool
καλα για το ανυπαρκτο parking τι να πω τωρα ; θελετε να γινω κακος; Laughing

επισης ξανα-ματα-καταγγειλω οτι δεν μου εφτασαν τα 2 δωρα που κερδισα Rolling eyes Rolling eyes

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ! ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ !
και του χρονου τα καλυτερα!

αληθεια, το πρωινο συνεργειο για τις καθαριοτητες ποτε ξεκιναει;

Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 12:49:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα κι από εμένα. Θέλω και εγώ να πω ότι ήταν παρα πολύ ωραία η εκδήλωση και να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όσους συνετέλεσαν στην οργάνωση και την επιτυχία της. Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν φέτος και να είναι μια εξίσου δημιουργική χρονιά για το Club μας!Επίσης ευχαριστώ το φίλο μου το Μάνο για την τούρτα χθες, καθώς και τα παιδιά που παρεβρέθησαν στο σβήσιμο της τούρτας για τα σημερινά μου γενέθλια! (ετών 33 παρακαλώ!). Ευχαριστώ πολύ!

ΥΓ: Μήπως θα έπρεπε να διοργανώσουμε κι ένα αποκριάτικο πάρτυ, μετά τη χθεσινή επιτυχία της εκδήλωσης;

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 14:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φοβερή βραδιά η χθεσινή!
Πάντα τέτοια και καλύτερα μας εύχομαι!!! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
kost206 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16V) XS(2004)

Ένταξη: 23 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 15:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας αναφέρω κι εγώ τη γνώμη μου σαν πρωτοεμφανιζόμενος!
Πολύ καλή οργάνωση!!Πολύ φιλικό περιβάλλον και σε γενικές γραμμές
μια πολύ ευχάριστη βραδιά!!Πιστέυω η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη!!

Very happy Very happy Cool

206 forever!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 15:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακαρι να ερχομουν και εγω. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ....να παρω και κανενα δωρακι (τα δωρα ποιος τα πηρε? ποσο εκανε ο λαχνος?)αλλα....την εβδομαδα αυτη το αμαξι ηταν στο συνεργειο,γιατι πολυ απλα......ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΑΣΑΝΕ!

Εμεινε τελικα και το Σαβ-Κυρ μεσα...Απο Δευτερα θα το εχω(ελπιζω)!

τα δωρα ποιος τα πηρε? ποσο εκανε ο λαχνος?

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 15:28:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι λαχνοί εξαφανίστηκαν σε 10 λεπτά...μάλλον έπρεπε να έχουμε κι άλλους!!! κόστιζαν 5 ευρώ/φακελάκι (1 φακελάκι=3 λαχνοι). Το μεγάλο δώρο, τις Peugeot Sport ζάντες τις πήρε ο Ady (Ανδριανός). Θολόμπαρα τσίμπησε ο ROM206 (Ιγνάτιος). Τα υπόλοιπα δεν θυμάμαι...Α! και το φλουρί στην πίτα το κέρδισε ο ιδιοκτήτης της έδρας μας. Το δώρο είναι δωρεάν 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο επόμενο τούρινγκ μας. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 16:00:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα γίνει σύντομα ένα update απο τον Μάνθο με το τι κέρδισε ακριβώς ο καθένας.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 16:56:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ ωραια χτες!
Εγω με δωro ηρθα και με δωρο εφυγα,και μαλιστα ακρως συμβολικο!
Ενα μπλουζακι psclub!
Πολυ ωραια η ατμοσφαιρα και η λεσχη γεματη κοσμο!
Και εις αλλα με υγεια!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 17:00:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελος ξεχασα να καταγγειλω (οπως και ο ντιμιπης! Laughing )
Τρεις βασικες απουσιες!
Christhehealer, Ronin, UnderTaker!Που εισασταν εσεις?Οεο?
[Καλα ο τριτος παροτι καλος μαθητης εχει μεινει απο απουσιες!Τα χιονια περασαν και αυτος αφαντος! Shocked ]

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 17:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Οι λαχνοί εξαφανίστηκαν σε 10 λεπτά...μάλλον έπρεπε να έχουμε κι άλλους!!! κόστιζαν 5 ευρώ/φακελάκι (1 φακελάκι=3 λαχνοι).

Εγώ πάλι την έκανα την εξυπνάδα μου Shocked Shocked Shocked Έβγαλα μόνο ένα χαρτάκι από κάθε φάκελο και μετά το πέταξα Mad Mad

Πάντως ήταν όλα άψογα, συγχαρητήρια παιδιά κι από εμάς.

ΥΓ. Που ήταν ο Chris the Attica???????
Τον αξιότιμο κύριο Undertaker ακόμα δεν τον έχουμε γνωρίσει Exclamation Exclamation

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την underage στις Κυρ 12 Φεβ 2006, 17:12:34, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 17:10:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

underage έγραψε:
Baphomet έγραψε:
Οι λαχνοί εξαφανίστηκαν σε 10 λεπτά...μάλλον έπρεπε να έχουμε κι άλλους!!! κόστιζαν 5 ευρώ/φακελάκι (1 φακελάκι=3 λαχνοι).

Εγώ πάλι την έκανα την εξυπνάδα μου Shocked Shocked Shocked Έβγαλα μόνο ένα χαρτάκι από κάθε φάκελο και μετά το πέταξα Mad Mad

Πάντως ήταν όλα άψογα, συγχαρητήρια παιδιά κι από εμάς.

ΥΓ. Που ήταν ο Chris the Attica???????

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
αν έχει περισσέψει κανένα δώρο θα ξέρουμε ποιος το πέταξε στα σκουπίδια! Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 17:30:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
πολυ ωραια χτες!
Εγω με δωro ηρθα και με δωρο εφυγα,και μαλιστα ακρως συμβολικο!
Ενα μπλουζακι psclub!
Πολυ ωραια η ατμοσφαιρα και η λεσχη γεματη κοσμο!
Και εις αλλα με υγεια!

Λευτέρη το καλάθι με τα κρασιά και προιόντα Θρέψις από το κατάστημα του αδελφού σου καθώς και μία κουτα croisant Κατσέλης από τον vinman τα κέρδισε ο φορουμάρχης μας Chatasos ο οποίος και τα άφησε για να τα καταναλώσουμε στην Λέσχη όλοι μαζί.

ΩΡΑΙΟΣ ο Chatasos!!! Thumb right

Εκτός από το λευκό κρασί το οποίο το δώσαμε "τιμητικά" στον κ.Πρόεδρο για το τρέξιμο που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό για τα γνωστά αγωνιστικά θέματα και όχι μόνο... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 07:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντα τετοια,πολυ καλη βραδυα!!Και του χρονου!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 09:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ένα μπράβο σε όλους όσους έτρεξαν για αυτή την επιτυχημένη βραδιά!
η ατμόσφαιρα γιορτινή, τα δώρα πλούσια και η πίτα άπαιχτη!!!! (αφού πήρα και για το σπίτι Razz Embarassed )

τσίμπησα και ένα δωράκι! Cool Cool θα σας πει ο Μάνθος τι ήταν! και την καρτούλα μέλους! σπεύσατε, είναι ζούπερ Wink

Πάντα τέτοια!!

υγ: συγνώμη που δεν μπόρεσα να βοηθήσω στην οργάνωση όσο θα ήθελα, υπήρχαν όμως σοβαροί λόγοι.

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 11:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που δούλεψαν για να περάσουμε ένα υπέροχο Σαββατόβραδο!!! Cool

Άντε και του χρόνου με υγεία εκεί θα είμαστε πάλι! Wink

Υ.Γ: Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΣ που γράφτηκε φέτος σωστά το επώνυμο μου πάνω στην κάρτα μέλους!!!!!! Silly Silly

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 14:54:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστούμε όλους και όλες που ήλθατε στην κοπή της πίτας μας. Περάσαμε υπέροχα, ο κόσμος ήταν πολύς και η διάθεση φανταστική.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά και να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους δωροθέτες που προσέφεραν πλούσια δώρα για την εκδήλωσή μας και ιδιαίτερα την KONΔΩΡ (Peugeot Sport) για τις υπέροχες ζάντες του μεγάλου τυχερού.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έτρεξαν για αυτή την υπέροχη βραδιά.

Ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς

Η κοπή της πίτας

Ο κόσμος...

Τέλος, όταν ρωτήσαμε τον μπάρμαν τί ποτά σερβίρει μας απάντησε....
Αυτό εξηγεί και τον πονοκέφαλο της επόμενης ημέρας!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης