Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
geo1st487 (Γιώργος) Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp
Ένταξη: 04 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 151
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Φεβ 2006, 23:14:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
whitehed έγραψε: | Αυτη τη λυχνια λεω George...τωρα το μωρο μου και κρυο και ζεστο μια χαρα συμπεριφερεται... Το δικο σου συνεχιζει τα ιδια??? |
Οταν αλλαξα τα μπεκ ηταν ολα καλα. Τωρα ομως αν παω να το ξεκινησω κρυο κλωτσαει και σβηνει ετσι αναγκαστηκά το αφηνω 3 λεπτα στο ρελαντι να ζεσταθει. Οπως ειπα και πριν το προβλημα δεν ειναι μονο αυτο. Μερικες φορες οσο περιμενω να ζεσταθει εχοντας το στο ρελαντι ανεβοκατεβαζει στροφες και σβηνει. Πριν αλλαξω τα μπεκ το εκανε καθε φορα που εβαζα μπρος με κρυο κινητηρα και καποια στιγμη αναψε το λαμπακι που αναψε και σε σενα. Δεν αποκλειεται καποια στιγμη να χειροτερεψει και να γινει οπως πριν. Δεν νομιζω αν παω σε αλλη αντιπροσωπεια peugeot να χαθει η εγγυηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
whitehed (Manos) Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 16V
Ένταξη: 20 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 15
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 10:38:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οχι βρε εχουμε δυο χρονια εγγυηση πηγαινε και τριξτους τα δοντια... Να σου πω την αληθεια του εμεινε ενα μικρο κουσουρι απο εκεινο το προβλημα που πριν δεν μου το εκανε,βεβαια το εχω συνηθησει,αλλα στο μεγαλο service των δυο χρονων θα το φτιαξουμε.Οταν αλλαζω ταχυτητες ειδικα σε υψηλες στροφες κραταει τις στροφες του κινητηρα για λιγο, κανοντας τον να μουγκριζει,και μετα τις ριχνει!!! Αυτο απο τι μπορει να ειναι βρε παιδια???
206 Club - Hellas
Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
geo1st487 (Γιώργος) Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp
Ένταξη: 04 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 151
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2006, 23:04:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απο τοτε που αλλαξα τα μπουζι δεν παρουσιασε κανενα προβλημα. Το ξεκιναω με κρυο κινητηρα (οταν ειναι αναγκη μονο) και δεν σβηνει ουτε ανεβοκατεβασε στροφες μεχρι τωρα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|