PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 407-4θυρο cc-με σκληρή οροφή!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2006, 18:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 407-4θυρο cc-με σκληρή οροφή!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρωτότυπο που ακούει στο όνομα Macarena θα παρουσιάσει στην ερχόμενη έκθεση της Γενεύης η γαλλική εταιρεία Heuliez. Πρόκειται για την ανοιχτή έκδοση, με σκληρή αναδιπλούμενη οροφή, του τετράθυρου Peugeot 407 sedan που όμως δε αναμένεται να περάσει στην παραγωγή. ( Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ).

Η εταιρεία Heuliez συνεργαζόταν μέχρι τώρα με την PSA σε μοντέλα όπως το 206 CC. Tώρα παρουσιάζει την τεχνολογία που έχει αναπτύξει για την σκληρή οροφή του 407 στη Γενεύη με στόχο να προσελκύσει και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 09:42:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Latest CC is the four tops!

Παράθεση:
....The latest innovation from French coach-builder Heuliez (which builds the folding metal roof mechanism for the hugely popular Peugeot 206 CC) the unique Peugeot - called the Macarena - has four doors and a four-piece glass top....

....However, cutting the roof off such a big car has serious consequences, so the firm has installed a strengthening beam behind the front seats to brace the chassis. This addition doesn't only benefit the newcomer's structural rigidity, though, because it also houses a pair of LCD television screens for the rear passengers....

ΕΕΕΕΕΕΕ μήπως είναι γαμάτο!!!!
Τολμάω να πω ότι μου αρέσει περισσότερο από το 307 CC (λόγω "οπισθίων" κυρίως)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 18:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως είναι πανέμορφο... Wink Wink
Ωραία θα ήταν να έβγαινε στην παραγωγή... Twisted evil Wink Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 18:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι κατι παραπανω απο ομορφο...! Shocked Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 23:54:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
.....ΕΕΕΕΕΕΕ μήπως είναι γαμάτο!!!!
Τολμάω να πω ότι μου αρέσει περισσότερο από το 307 CC (λόγω "οπισθίων" κυρίως)

Δηλαδη θες να μου πεις οτι το 307 δεν εχει ωραια οπισθια?Εμενα μ'αρεσει λογο Led!!!Το 407 ειναι παρα παρα πολυ απλα τελειο.Συνδιαζει πολλα στυλ .

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 10:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον δεν κατάλαβες τι διάβασες, αλλά και τι απάντησες...
Εϊπα ότι μου αρέσει περισσότερο το project 407cc (λόγω οπισθίων) από 307cc. Wink Cool Wink
(Όσο για τα οπίσθια του 307cc θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα, και μπορούν να βελτιωθούν με aftermarket, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας οπότε ας μην το συνεχίσουμε εδώ)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Φεβ 2006, 03:46:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα ενταξει.Παντως δεν εχω δει καμια εταιρια να βγαζει aftermarket φαναρια για το CC.Ας συνεχεισουμε στο θεμα μας ομως.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Φεβ 2006, 12:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλεεεέ!!! Ξεκόλλα από τα φανάρια του 307!
Δεν είπε κανείς τίποτα για τα φανάρια του 307!
Μια χαρά είναι(αν και θα μπορούσαν να ταιριάξουν την κλίση των 2 σειρών led με την κλίση των φαναριών! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Anyway.

Λέτε να δούμε 407 cc ποτέ βασισμένο στο sedan 407 ή θα κάνει καμια κίνηση "ρουα-ματ" η Peugeot βασιζόμενη στο 407coupe... Question Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 01:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

....Λέτε να δούμε 407 cc ποτέ βασισμένο στο sedan 407 ή θα κάνει καμια κίνηση "ρουα-ματ" η Peugeot βασιζόμενη στο 407coupe... Question Cool

Μάλλον δεν θα δούμε ποτέ ούτε το ένα ούτε το άλλο... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 13:31:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι ρε παιδια Question Question Question
Εμενα μου φενετε οτι αν βγει στην παραγωγη θα πιασει γιατι το 407 εχει λιγο καιρο και το βλεπω ολο και περισσοτερο στον δρομο.Φανταζομαι οτι καποιο απο αυτους θα τους αρεσε να ειχαν και μια σκληρη αναδιπλουμενη οροφη πανω απο το κεφαλι τους.Ο πατερας μου θα ηταν ενας απο αυτους σιγουρα.

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 16:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε και εμένα θα μου άρεσε...αλλά τον τελικό λόγο τον έχει η μαμά Peugeot... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Φεβ 2006, 19:41:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μαμα Peugeot ξερει.....Το κοβω να μας αφηνει αφωνους καμια μερα.

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 18:34:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arrow http://www.youtube.com/watch?v=H7Bv13eiRUA

Ότι και να πώ θα είναι λίγο........ Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 09:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω να μπορεί να βγει τέτοιο αυτοκίνητο σε παραγωγή διότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει Crash Tests σε πλευρική σύγκρουση με αυτές τις πόρτες που πιάνουν πάνω σε μια "αιωρούμενη" κεντρική κολώνα αμφιβόλου αντοχής.

Επίσης έχω και σοβαρές αμφιβολίες αν θα μπορεί να περάσει και την μπροστινή σύγκρουση χωρίς να διπλώσει στη μέση.

Ωραίο ναι αλλά μάλλον θα μείνει Concept Car πιστεύω.

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 12:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Arrow http://www.youtube.com/watch?v=H7Bv13eiRUA

Ότι και να πώ θα είναι λίγο........ Exclamation Exclamation

Stunned

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2006, 21:32:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Δεν νομίζω να μπορεί να βγει τέτοιο αυτοκίνητο σε παραγωγή διότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει Crash Tests σε πλευρική σύγκρουση με αυτές τις πόρτες που πιάνουν πάνω σε μια "αιωρούμενη" κεντρική κολώνα αμφιβόλου αντοχής.

Επίσης έχω και σοβαρές αμφιβολίες αν θα μπορεί να περάσει και την μπροστινή σύγκρουση χωρίς να διπλώσει στη μέση.

Ωραίο ναι αλλά μάλλον θα μείνει Concept Car πιστεύω.

Και όμως Χάρη είχαν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι της heuliez ότι το αυτοκίνητο θα έπαιρνε 5 αστέρια ακριβώς όπως και το sedan,και αυτό χάρη στην ενισχυμένη δομή του αυτοκινήτου...παρόλο που δεν φαίνεται απο τις φωτογραφίες ή το video...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2007, 16:53:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.tuningfever.fr/Photos/u_13307/249156_max.jpg
http://www.tuningfever.fr/Photos/u_13307/249155_max.jpg Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Φεβ 2007, 18:30:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Clapping Worthy
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Φεβ 2007, 01:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορω να πω τιποτα.
Μα τιποτα.
Ειδα τουλαχιστον 10 φορες το βιντεο.

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2007, 00:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=hwYqAlXsTi4&NR=1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης