PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Focus ST 2.5 ή Toyota Prius 1.5 vvti ;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 12:30:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα όπως ξέρετε αρκετοί πρόσφατα μου κλέψαν το cc Confused εποικοινώνησα με την ασφάλεια μου και μου είπε ότι εφόσον δεν βρεθεί θα μου δώσει σε δύο μήνες 18.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί λοιπόν σκέφτομαι ως επόμενο ένα εκ των εξής δύο :
Focus ST 2.5
Toyota Prius 1.5 vvti

Θα σας φανεί ανορθόδοξο το δίλημα αλλά θέλω ένα αμάξι ροπάτο με καλές ρεπρίζ αρκετά μικρό για τη πόλη και χιλιομετροφάγο για ταξίδια. Το τογιότα λόγω του ηλεκτρικού κινητήρα έχει ρεπρίζ δίλιτρου και άνω (βέβαια δεν πάει πάνω απο 150-160) και καίει τίποτα στη πόλη ενώ μπαίνει και καθημερινά στο δακτύλιο. Το Φορντ το φέρνει 29000 με ρεκάρο μπάκετ και τα κυβικά του τα λένε όλα για ροπές. Εσείς τι λέτε; Τα δύο αυτοκίνητα είναι παραπλήσια σε μέγεθος (4.3μ το φορντ, 4.4μ το τογιότα). Δεν είμαι ούτε κοντράκιας ούτε γκαζοφονιάς ένα αμάξι τουρισμού θέλω και αν επιτρεπόταν θα έπερνα πετρέλαιο. Αυτά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 13:25:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως γιατι δεν παιρνεις diesel? Εχεις αρκετες επιλογες σ αυτα τα λεφτα.

Αν επιμενεις στην βενζινη και εισαι 100% αναμεσα σ αυτα θα λεγα να παρεις το ST. Εχεις βεβαια και αλλες καλες επιλογες οπως το Astra OPC, το Golf GTI κτλ.

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 14:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Diesel και Αθηνα δυστυχως δεν πανε μαζι...

Και λεω εγω τωρα... Το αυτοκινητο ποτε θα αγοραστει??? Αν μπορει να περιμενει λιγο (πανω κατω οσο και η διορια απο την ασφαλεια) γιατι δεν σκεφτεσαι το 207?!?!?

Απο τα παραπανω παντως, βασει των απαιτησεων σου, πιστευω το Τoyota σε καλυπτει καλυτερα!!! Αν και δεν ξερω αν εχει τιποτα κουσουρια...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 15:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ρε σεις εχω δει καμποσα diesel πολιτικα εδω αθηνα.

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 15:42:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή έχει τύχει να οδηγήσω το PRIUS σε παρουσίαση στο Πολυτεχνείο ... σου λέω ότι έχει Ροπάρα 370-400 Νm χαμηλά λόγω ηλεκτροκινητήρα.... & Γραμμικότατη !!! Ο ηλεκτροκινητήρας στις χαμηλές είναι τρομερός .. και όποτε υπάρχει ανάγκη φορτίου.. συνισφέρει στο βενζινοκινητήρα σχεδόν σε όλο το εύρος στροφών... Επίσης όταν οδηγάς συμβατικό αυτοκίνητο ..σου φαίνεται κάπως..το να βλέπεις στο Display..κατανάλωσεις τύπου 2-2,5 L/100km σε normal χρήση!!

Αν είσαι Wanna be οικογενειάρχης .....μην το σκέφτεσαι!! Είναι και λίγο διαστημόπλοιο εντός...

Τώρα για το FOCUS...ST ...225Hp θεωρείται ένα από τα BEST...τις φετινής χρονίας... έχει και μια μούρη απίστευτη!! Aν είσαι φαν της κατηγορίας TYPE R...FOCUS RS....206RC...CLIO SPORT...κτλ.... φαντάζομαι τζάμπα ..στα γράφω!! Απλώς να Τ.Ο.Ν.Ι.Σ.Ω......τέλη Κυκλοφορίας ...2500cc... 483€ ....!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 03:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πετρέλαιο μακάρι αλλά ακόμα δεν με τους μ... που κυβερνούν αυτή τη χώρα! και δεν προβλέπεται για καιρό ακόμα όπως πάει...
Τώρα οικογενειάρχης δεν είμαι ούτε σκοπεύω να γίνω στα επόμενα 2-3 χρόνια αλλά με 8 χρόνια εγγύηση που έχει το τογιότα ποιός ξέρει μπορεί να προλάβει το μωρό Rolling eyes όσο για τις άλλες επιλογές στην κατηγορία hot hatch 206 Rc ωραίο αλλά να αγοράσω και τρίτο 206 έλεος ... κάπου το βαριέσαι εκτός αν είναι τόσο καλό όσο το 306 gti race που διστυχώς το RC δεν είναι. Clio αργεί ακόμα το καινούργιο σε έκδοση sport. Megane RS το οδήγησα στα μέγαρα και δεν μου άρεσε όπως και το fiesta ST. Golf GTI DSG ιδανικός ταξιδιάρης αλλά αν είναι να περιμένω 3 μήνες να πάρω τα λεφτά και άλλους 6 να πάρω τ'αμάξι ... παίρνω και λεοφωρίο θα έχω συνηθίσει ως τότε άλλωστε τις συγκοινωνίες Razz ακριβότερο 3-4 χιλιάρικα από το φόκους και η φορντ αν κρίνουμε από την προηγούμενη γενιά μακράν πιο αξιόπιστη (Focus I vs Golf IV) Ταπερ και RX-8 είναι για redliners εγώ θέλω ΡΟΠΗ. Όσο για το όπελ δεν μου αρέσει ιδιαίτερα σχεδιαστικά και γράφουν οτι σπινιάρει στην Ιταλία και στην Αγγλία άρα στην Ελλάδα θα ψαρεύει. Φίλε εσύ που το οδήγησες στο πολυτεχνείο το πρίους το πήγατε καμια βόλτα ; γιατί εγώ που είχα κάνει ένα τεστ ντράιβ στο Πειραιά στη Τογιότα όταν είχε βγεί γύρω γύρω το τετράγωνο με έκανε ο πωλητής και το βάφτισε τεστ ντράιβ. Twisted evil Όταν η Όπελ έκανε την προσφορά για το 48ωρο είπα να κάνω αλλά δεν είχε το δίλιτρο και το άφησα (ήταν και ακαδημαϊκό το ενδιαφέρον τότε...) Τα τέλη κυκλοφορίας του ST δεν με προβληματίζουν ούτε η ασφάλεια του απλά γιατί δεν είναι ιδιαίτερα πιο ακριβά από ότι πλήρωνα ως τώρα με 2 λίτρα. Πεζό θα έπαιρνα με τα χίλια το 308 με κινητήρες Bmw αλλά βγαίνει το 2008 Confused Θα ήθελα να πιάσω το Μάη ή έστω τον Ιούνη με νέο κάρο αν δεν βρεθεί το παλιό βεβαίως Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 03:11:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης πήγα σήμερα στην Τογιότα να ρωτήσω και ψάρωσα με την εξυπηρέτηση ... η γκαντεμιά είναι ότι έγινε facelift και παραλαμβάνουν τα νέα από τέλη Μαρτίου. Ενδόμυχα και εγώ πιστεύω ότι το Prius είναι η λογική επιλογή , ο αντίλογος είναι απλά ότι όπως και το αδικοχαμένο κάμπριο, αν είναι να πάρω αμάξι επιδόσεων τώρα είναι ο καιρός να το πάρω στα 28-29 και όχι στα 35 με παιδί και γυναίκα Wink για αυτό και σκέφτομαι το φόκους (θα αλλάξω κλαμπ βέβαια αλλά τι να γίνει...). Αν ερχόταν πιό νωρίς το ρημάδι το 308...
Το 207 χωρίς παρεξήγηση δεν είναι ωραίο όπως το 206 ενώ οι καλοί κινητήρες 1.6 140 light turbo και 1.6 170 ή 180 turbo θα αργήσουν. Τους κινητήρες αυτούς θα φοράει και το επόμενο mini couper και ίσως και κάποιες εκδόσεις της ΒΜW 1 series... Μου φένεται καλύτερα να βρεθεί το cc αλλά το κόβω από χλωμό έως κατάχλωμο διστυχώς. Με το ST επίσης σκέφτομαι ότι αν η διάρηξη είχε γίνει για το αμάξι ίσως δεν προλάβω να χαρώ και το καινούργιο... κοινώς αν με παρακολουθούν μιας και η περιοχή δεν έχει πολλά καλά αμάξια τότε το Focus ίσως δεν προλάβει καν να αλλάξει λάδια ενώ το Prius ποιός να το κλέψει? Ωρίστε ψυχικά τραύματα μου έχουν δημιουργήσει... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 03:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην το σκεφτεσε ετσι.Σιγουρα σε κοστισε πολυ να χασεις το αμαξι σου με τετοιο τροπο αλλα πρεπει να δεις μπροστα.Εγω θα σου ελεγα ST.Ειναι καθαρα θεμα εταιριας.Την Toyota δεν την πηγαινα ποτε.Βεβαια τωρα τελευταια εχω αρχισει να την συμπαθω λογο της συμπαραγωγης των C1,107 και Aygo αλλα και παλι στο ελαχιστο.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 03:33:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν η μονη σου εννοια για το Opel ειναι οτι σπινιαρει dont worry. με esp on δεν καταλαβαινει τπτ!

Τωρα, αν δεν σ αρεσει εξωτερικα ειναι αλλο θεμα.

Σχετικα με το πετρελαιο, εχω ακουσει οτι αν εισαι απο επαρχια μπορεις να παρεις. με επαρχιωτικες πινακιδες. καμια σχεση με επαρχια τπτ εχεις?

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 22:17:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου το οδηγήσα..μέσα στο Πολ..σε μια παρουσίαση υβδριδικών αυτοκινήτων ..που είχε γίνει στην Σχολή...πριν 2 χρόνια περίπου. Δεν μπορώ να σου πω ότι είναι ο καταλληλότερος χώρος για συμπεράσματα.. δεδομένου ότι δεν μπορούσα να το ανοίξω... (Κάθε 50m πλατύ σαμαράκι..) απλώς ... ΣΕ καποια ανηφορικά κομμάτια ..που υπάρχουν .. η Ροπή φάνηκε... από πολύ χαμηλά ... <800 rpm..... και ι καταναλωση.. πολύ χαμηλά..

Από επιδόσεις πάντως ....0....μην περιμένεις νύχτες.. σε βρώμικα στέκια..με τον Japanese!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 23:42:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι επιδοσεις εχει δηλαδη?Καποτε ειχα δει στην εκπομπη της F1 την διαδρομη που ειχαν κανει μεχρι Κωνσταντινουπολη με το Prius και ειχαν πει οτι ηταν πολυ οικονομικο αλλα δεν ειχαν αναφερει κατι για επιδοσεις.Δεν ειναι αμαξι για βελτιωση.Ειναι για τελειως αλλη κατασταση.

Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 23:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα μου πε ο αδερφος μου πως αν παρεις πετρελαιοκινητο απο επαρχια μπορεις να το χεις στην αθηνα. Ψαχτο λιγο αν θες φιλε μου γιατι κατα την γνωμη μου αξιζει παρα πολυ!

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 23:58:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα καλα με το πετρελαιο αλλα αυτος ο ηχος που βγαζει ειναι ξενερωμα.Σαν να εχεις ταξι ειναι.

Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 00:34:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα καινουρια μοτερ οχι τοσο... Ασε που οταν φουσκωνει το turbo (συνεχεια δλδ) ειναι απιστευτο!

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 00:50:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
Βασικα μου πε ο αδερφος μου πως αν παρεις πετρελαιοκινητο απο επαρχια μπορεις να το χεις στην αθηνα. Ψαχτο λιγο αν θες φιλε μου γιατι κατα την γνωμη μου αξιζει παρα πολυ!

Φίλε μου δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... για τα πετρελαιοκίνητα.. ακόμα ... πρέπει να έχεις είδικο λόγο για να βγάλεις άδεια.. Αγρότης Επαγγελματίας , κτλ..... Όλα αυτά τα αυτοκίνητα ταξινομούνται με συγκεκριμένη έδρα.....στα όρια της οποίας έχουν δικαίωμα να κινούντε ..

Στα Μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) Απαγορεύεται η κίνηση και η ταξινόμηση παντώς είδους αυτοκινήτου Diesel , εκτός στρατιωτικών οχημάτων , ταξί , βαρέων φορτηγών και λεωφορείων , εξαίρεση αποτελούν τα φορτηγά Ι.Χ κάτω την 4tn όπου οι κάτοχοι κατέχουν άδεια παραγωγού ή πωλητή σε Λαικές αγορές ΦΕΚ 519Β 12-8-92

Για περισσότερες λεπτομέριες .... ψάξτε το pdf των 4 τροχών για το DIESEL

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tomcat στις Παρ 10 Φεβ 2006, 01:01:34, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 00:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αααα μαλιστα!

Ευχαριστω για το info!

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 21:25:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το cc του Χρήστου (206xs) βρέθηκε οπότε πλέον δεν υπάρχει προβληματισμός για το ποιο από τα δύο να διαλέξει.

Η συνέχεια της εύρεσης του cc εδώ

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης