PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οδηγικό Corvette Z06
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geopili 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 18:07:56    Θέμα δημοσίευσης: Οδηγικό Corvette Z06 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποστολή στη Γαλλία και αποκλειστικό οδηγικό της νέας Corvette Z06 στο Automotopress:

http://www.automotopress.gr/showape.asp?ID=54
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 19:27:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Ψυγεία λαδιού σε κινητήρα, μετάδοση, σύστημα διεύθυνσης και διαφορικό

Περαστηκά.........

θέλω και εγώ.... Cussing out Cussing out

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 00:05:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αϊ εμ ιν λοβ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 01:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου άρεσε και αυτό

Παράθεση:
Xαλαρώνω(Wink ακόμα πιο πολύ, στροφόμετρο στις 2.000 σ.α.λ., κοντέρ 160!!

Οπως και αυτο

Παράθεση:
113.950 € (τιμή)

Πλάκα , πλάκα οι αμερικάνοι , μπορεί να τους ψιλοκοροιδεύουμε για την τεχνολογία τους στα αμάξια , αλλά τα SuperCars τους τα πουλάνε "τσάμπα"

Γύρω στα 90Κ ευρώ - τιμή Ελλάδας - έχουν το καινούργιο το Corvette το C6, οπως και το Dodge Viper

Τωρα για το Ζ06 των 512HP πας στα 113Κ αλλά έχεις πλέον επιδόσεις επιπεδου Ferrari F430 και πάνω, η οποια όμως κοστίζει περί τα ......220Κ

Τι δεν έχεις?
Προφανώς τεχνολογία, τεχνογνωσία, πρεστίζ Ferrari αλλα και ....αλογάκι πάνω στο καπό Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 02:04:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BUBA έγραψε:
....Τι δεν έχεις?
Προφανώς τεχνολογία, τεχνογνωσία, πρεστίζ Ferrari αλλα και ....αλογάκι πάνω στο καπό Smile

Προφανώς και δεν συγκρίνονται... αλλά... δεν θα με χάλαγε καθόλου μια Ζ06....

Παρεπιπτόντως στο EVO Φεβρουαρίου έχει σχετικό αρθρο/παρουσίαση της Z06.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 03:37:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουν τελειως διαφορετικη φιλοσοφια οι αμερικανοι στο θεμα του αυτοκινητου.Ειδατε τα κιβικα.7000 λεει,με ιπποδυναμη νταλικας!!!!Μ'αρεσει τρελα αυτο το αμαξι.Εδω στο Ηρακλειο υπαρχει καποιος που εχει μια Corvette σε μαυρο χρωμα.Σιγουρα δεν ειναι Ζ06 γιατι απο οτι διαβασα φτανει πρωτη φορα στην Ευρωπη.Το θεμα ειναι οτι εχει τυχει μια μερα να την εχει παρκαρει και να περναω τυχαια απο εκει την ωρα που την εβαζε μπροστα.Φοβερος ηχος ο κινητηρας καθως ανεβαζε στροφες.Κλασικος αμερικανικος.Ακομα μου εκανε εντυπωση οτι ενω ημουν στο πεζοδρομιο οι ζαντες μου εφταναν μεχρι το γονατο και οτι τα δισκοφρενα ηταν σαν δορυφορικα πιατα.Ειναι τρελοι αυτοι οι αμερικανοι!!!!!

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 08:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλλη κουλτουρα οι Αμερικανοι, αλλα αυτοκινητα.
τι να το κανεις να το παρεις το αμερικανικο θηριο των 7000 κυβικων οταν δεν θα εχεις να ταιζεις ουτε τα 2000 απο τα 7000; σε βενζινη εννοω...
καλα ειναι να τα χαζευουμε αλλα δεν νομιζω πως ειναι για μας αυτα τα αυτοκινητα, εκτος κιαν καποιος απο εμας νιωθει πολυ πολυ τυχερος και που ξερεις, αν σου κατσει ;
τοτε ναι, να παρεις και ferari και viper και corvette και μετα ...δεν θα ξερεις τι εχεις....
ατιμα λεφτα Evil

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 09:37:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Corvette ZO6

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 11:16:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
τι να το κανεις να το παρεις το αμερικανικο θηριο των 7000 κυβικων οταν δεν θα εχεις να ταιζεις ουτε τα 2000 απο τα 7000; σε βενζινη εννοω...
Evil

E ναι ...αυτά τα αμάξια προφανώς πάνε πακέτο μαζί με έναν "εργάτη" δηλαδή ένα ....Matiz, ή ένα Piccanto ή ένα C1 ή ένα (στην περίπτωση μου).....ΑΧ τέλος πάντον για τις καθημερινές μετακινήσεις

Μιλάμε για 500 χιλιόμετρα τον Μήνα κατα μέσο όρο ......αλλά ΤΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Δευτέρα με Παρασκευή γκαράζ, ξεσκόνισμα, γυάλισμα και ΣΚ καμιά βόλτα ή κανα ταξίδι.
Έτσι δεν το βαρίεσε κιόλλας!!

Άντε όλα υπολογισμένα σας τα έχω

Λοιπόν για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά :
Idea Ψήνεστε για κανα Ζ06 Group Buy ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 13:36:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BUBA έγραψε:

Μέσα. Θα το αγοράσουμε Ε.Π.Ε.;;

MEMsound έγραψε:
Παρεπιπτόντως στο EVO Φεβρουαρίου έχει σχετικό αρθρο/παρουσίαση της Z06

εσύ πως και το ξέρεις;;;; Question
Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 21:46:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BUBA έγραψε:
DimiP έγραψε:
Evil

E ναι ...αυτά τα αμάξια προφανώς πάνε πακέτο μαζί με έναν "εργάτη" δηλαδή ένα ....Matiz, ή ένα Piccanto ή ένα C1 ή ένα (στην περίπτωση μου).....ΑΧ τέλος πάντον για τις καθημερινές μετακινήσεις

Μιλάμε για 500 χιλιόμετρα τον Μήνα κατα μέσο όρο ......αλλά ΤΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Δευτέρα με Παρασκευή γκαράζ, ξεσκόνισμα, γυάλισμα και ΣΚ καμιά βόλτα ή κανα ταξίδι.
Έτσι δεν το βαρίεσε κιόλλας!!

Άντε όλα υπολογισμένα σας τα έχω

το ξερω οτι ειναι offtopic αλλα δενμπορω να κρατηθω.
πολυ ωραιο φαινεται το νεο μικρο c1!!!! το ψηφιζω δαγκωτο! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 23:48:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω δινω ψηφο στο C1.Ειναι πολυ ομορφο αμαξακι.

Στο θεμα μας τωρα.Ποτε βγηκε η Z06?Αυτα τα αμαξια ειναι γκαζια και 50ευρω.Αμα κολλησεις σε κινηση με τετοιο θηριο τι κανεις?Το σβηνεις καθε φορα που σταματας για να μην καιει?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 00:22:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι τα ευρωπαϊκα αυτοκινητα οι αμερικανοι τα "φιμωνουν" λογω αυξημενων εκπομπων ρυπως ενω τα δικα τους ρυπαινουν οσο 3 ευρωπαϊκα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 10:04:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Στο θεμα μας τωρα.Ποτε βγηκε η Z06?Αυτα τα αμαξια ειναι γκαζια και 50ευρω.Αμα κολλησεις σε κινηση με τετοιο θηριο τι κανεις?Το σβηνεις καθε φορα που σταματας για να μην καιει?

Τα πιστεύετε αυτά που λέτε για καταναλώσεις κλπ κλπ??? Question Confused Shocked

Όταν έχεις λεφτά για να αγοράσεις ένα τέτοιο δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το πόσο καίει!!!!! Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 12:27:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Όταν έχεις λεφτά για να αγοράσεις ένα τέτοιο δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το πόσο καίει!!!!! Cool Cool

Δέν έχω παρά να συμφωνίσω.....για αυτό άλλωστε και ο Μάνθος πήρε το 2λιτρο..... Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 12:42:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχαχαχα.....

Τα λέφτα που δίνω για 95άρα βενζίνη και ασφάλιστροτέλη, τα δίνετε για να βάλετε 100άρα για να προσπαθήσουν να "πάνε" τα 1600άρια, και ότι περισσεύει για να τα βελτιώσετε.. (βλ καλαμαροχτάποδα/προγράμματα και τα ρέστα...)
- -

(φυσικά πειραζόμαστε Razz Razz με τον Στάυρο, μην αρχίσετε όλοι οι υπόλοιποι, και το ..... το τόπικ...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 12:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Τα λέφτα που δίνω για 95άρα βενζίνη και ασφάλιστροτέλη, τα δίνετε για να βάλετε 100άρα για να προσπαθήσουν να "πάνε" τα 1600άρια,

Tώρα αυτό......γιατί μου το θύμισες.....έεεεεεεε?????
Η κακία θα σου μείνει.... Laughing Laughing Razz

Παράθεση:
και ότι περισσεύει για να τα βελτιώσετε.. (βλ καλαμαροχτάποδα/προγράμματα και τα ρέστα...)

Μπά.....νομίζεις....εγώ προς το παρών...μία <<σουπιά>> 2λιτρη του έχω πετάξει στο πίσω κάθισμα....και πάει....άστα...... Laughing Silly

Παράθεση:
(φυσικά πειραζόμαστε Razz Razz με τον Στάυρο, μην αρχίσετε όλοι οι υπόλοιποι, και το ..... το τόπικ...)

Ποιός κάνει πλάκα...ρέ....???? Silly

Τέλος με τα off-topic.....

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2006, 19:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ελατε στο Μανο ολοι εσεις που το παιζετε γρηγοροι με τα παπακια σας!!! Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Φεβ 2006, 03:30:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
brz20 έγραψε:

Τα πιστεύετε αυτά που λέτε για καταναλώσεις κλπ κλπ??? Question Confused Shocked

Εγω ξερω οτι η μαγκια δεν ειναι να το παρεις αλλα να το συντηρισεις.Ξερω και τυπο που εχει Ferrari αλλα την βγαζει βολτα μια φορα τον χρονο.

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Φεβ 2006, 10:20:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα τωρα αν ο ανθρωπος ειχε καμμια €150,000 να δωσει για αμαξι, δεν νομιζω να μην μπορει να την κυκλοφορησει...ας μην λεμε υπερβολες.
ισως δεν την κυκλοφορει για να μην γραψει χιλιομετρα, γιατι φοβαται την καθε κυρατσα που παει λαικη και οδηγαει χωρις να ξερει οτι υπαρχουν καθρεφτες!!και στην μεση και στην δεξια πορτα και στην αριστερη!αλλα μην τις ενημερωνετε μην παθουν κανα πολιτισμικο σοκ...

επειδη κι εγω εχω γνωστο των γονιων μου που ετσι βγαζει το εργαλειο μια στο τοσο εξω πιστεψε δεν το κανει για τα λεφτα...αν σε στουκαρουν παει ολη η μαγεια του supercar...εδω τις καποτιτσες μας χτυπαμε λιγο και ξενερωνουμε (με κοστος το αμαξι 15,000 max) φαντασου να κανει 100,000 ++++)

οποτε το τι ειναι μαγκια και τι ειναι οχι ας το αφησουμε αλλου!! Very happy Very happy

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης