PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μου άνοιξε η πολλαπλή σαν μανιτάρι

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 14:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Μου άνοιξε η πολλαπλή σαν μανιτάρι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως η πλαστικη πολλαπλη του 206 μου ελιωσε . Πρεπει να αντικατασταθει επειγοντως με μεταλλικη .

Τι προτασεις εχουμε ειτε για aftermarket ειτε απο καποιο αλλο μοντελο ;

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 15:06:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα πως κατάφερες και "άνοιξες" πολλαπλή εισαγωγής σε ατμοπφαιρικό αυτοκίνητο?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 15:13:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε μπαγάσα, αντίθετα με όσα σκέφτεσαι, εγώ σε πάω πολύ. Αυτό το στυλάκι είναι όλα τα λ7.

Βασικά, τέτοιου είδους ερωτήσεις, απαντιώνται στην λέσχη (από κοντά) όπου εκεί μπορούμε να το αναπτύξουμε το θέμα σε βάθος. Ομως η άρνηση (στο να έρθεις στην λέσχη) είναι τέτοια που έχετε γίνει όλοι forumολάτρες και πληκτρολογιολάγνοι!

Και άσχετα με εσένα, υπάρχουν και δεν ξέρω εγώ πόσοι που θέλοντας να κάνουν αμπελοφιλοσοφική συζήτηση γύρω από τις βελτιώσεις (γιατί το να κάνουν κάτι φαντάζει επικίνδυνο και πανέξοδο) κατεβάζουν βιβλία, λεξικά το internet ολόκληρο, κάθονται και αναλύουν ώρες επί ωρών θεωρίες (συνομωσίας) μόνο και μόνο για να ξαλαφρώσουν λίγο τον internetικό τους εθισμό. Και όταν έρθει η ώρα για πράξη, θα δράσουν ακριβώς το αντίθετο από το σωστό, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσουν αυτή την "στάση ζωής" και θα περιφανεύονται ότι ανακάλυψαν την Αμερική τον 21ο αιώνα....

Τεσπα, αν έχει σπάσει η πολλαπλή σου (απίστευτο) συνέβει επειδή το μοτερ σου δεν είναι χρονισμένο σωστά ή το πρόγραμμα είναι λάθος. Αυτό συμβαίνει όταν με ανοιχτές τις βαλβίδες εισαγωγής γίνονται καύσεις.

Αν έχεις ατμοσφαιρικό μοτερ κάτω των 150 ίππων ξαναβάλε την ίδια για να έχεις ροπή. Αν έχεις υπερσυμπιεστή βάλε μια αλουμινένια. Το ίδιο ισχύει αν έχεις βελτίωση άνω του 50% και αυτό όχι για να κερδίσεις κάτι, αλλα΄γιατί θα έχεις μεγάλες θερμοκρασίες. Ναι, λοιπόν, την αλουμινένια την βάζουν για τις θερμοκρασίες και όχι γιατί είναι καλύτερη. Του C2 είναι ίδια με την δικιά σου και δεν προσφαίρει κάτι. Ισα ίσα μπορεί να χάσεις -με νορμαλ μοτερ ή ελαφρώς βελτιωμένο- σε ροπή χαμηλά.

Στα παλιατζίδικα θα βρεις πολλές φτηνές πλαστικές, ενώ αν θα βάλεις την αλουμινένια θέλει λιγο δουλίτσα γιατί ναι μεν μπαίνει αλλά θέλει ο μάστορας να κάνει κάτι πατέντες στους αισθητήρες.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 15:47:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγω σας παω και στη λεσχη εχω ερθει , και σε μια εκθεση ειχα ερθει να δωσω παρον, αλλα μετα ειπωθηκαν τρελες μαλ***ες και ετσι απο μακρια κι αγαπημενοι με αγκαλια το πληκτρολογιο μου .

Στο θεμα μας . Το αυτοκινητο δουλευει εδω και μια βδομαδα στα 0.6bar με μια Κ03 μονο με μεταλλικη φλατζα . Η πολλαπλη ελιωσε ευτυχως σε μετρησεις 0-100 και ηταν ψιλοαναμενομενο απλα δεν το περιμενα τοσο νωρις .

Για ψυχολογικους λογους κυκλοφορω ΝΑ με μεταχειρισμενη πολλαπλη αλλα με συμπιεση 8,8:1 ... γα** την δυσπιστια σας

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 16:02:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
Κι εγω σας παω και στη λεσχη εχω ερθει , και σε μια εκθεση ειχα ερθει να δωσω παρον, αλλα μετα ειπωθηκαν τρελες ΜΑ**ΚΙΕΣ και ετσι απο μακρια κι αγαπημενοι με αγκαλια το πληκτρολογιο μου .

Eλα αύριο σε παρακαλώ να μιλήσουμε προσωπικά οι δυό μας. Είναι σημαντικό.

gianic έγραψε:

Στο θεμα μας . Το αυτοκινητο δουλευει εδω και μια βδομαδα στα 0.6bar με μια Κ03 μονο με μεταλλικη φλατζα . Η πολλαπλη ελιωσε ευτυχως σε μετρησεις 0-100 και ηταν ψιλοαναμενομενο απλα δεν το περιμενα τοσο νωρις .

Για ψυχολογικους λογους κυκλοφορω ΝΑ με μεταχειρισμενη πολλαπλη αλλα με συμπιεση 8,8:1 ... γα** την δυσπιστια σας

Εφ'όσον το δουλεύεις με υπερπλήρωση βάλε μεταλλική. Του C2 σου κάνει. Αν δεν έχεις βάλει intercooler καλό είναι να βάλεις έστω και κάποιο μικρό.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2006, 16:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
gianic έγραψε:
Κι εγω σας παω και στη λεσχη εχω ερθει , και σε μια εκθεση ειχα ερθει να δωσω παρον, αλλα μετα ειπωθηκαν τρελες ΜΑ**ΚΙΕΣ και ετσι απο μακρια κι αγαπημενοι με αγκαλια το πληκτρολογιο μου .

Eλα αύριο σε παρακαλώ να μιλήσουμε προσωπικά οι δυό μας. Είναι σημαντικό.

Θα ερθω αλλα μετα την εξεταστικη κι οχι μονο για να μιλησουμε αλλα και για ενα φιλικο ανοιγμα ΝΑ vs TC Armed

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 09:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε Γιαννη πως τα καταφερες με 0,6 να σπασεις την εισαγωγη; Δεν πιστευω να σου εσπασε μαζι και το παμπριζ γιατι συνιθηζεται με τετοια κρακ! Rolling eyes Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις μια πολλαπλη εισαγωγης απο C2 vts αυτο με τα 125αλογα. Ειναι η πιο φθηνη σε σχεση με της αφτερ και δεν μπαινει απο το 1300 το 8ν μηπως εβρισκες καμια μεταχηρησμενη! Παρε με ενα τηλ στο 6944385605 αν θελεις να σου πω κατι γιατι υποψιαζομαι τον λογο που εγινε αυτο!Καλο τουρμπιστος!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 09:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλε κατ'ευθειαν την αλουμινενια ή πετα μια προχειρη πλαστικη και οταν ανεβεις Αθηνα πεταγομαστε σε 1-2 δικους μου να ρωτησουμε... Wink
Θα εχω προχειρες κανα δυο σκαστρουλες που μου εχουν μεινει να ακουμε τιποτα στον δρομο! Shocked Very happy (Ξερεις,οπως λεμε θα φερω κανα cdακι να ακουσουμε... Laughing )
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Φεβ 2006, 19:39:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
ρε Γιαννη πως τα καταφερες με 0,6 να σπασεις την εισαγωγη; Δεν πιστευω να σου εσπασε μαζι και το παμπριζ γιατι συνιθηζεται με τετοια κρακ! Rolling eyes Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις μια πολλαπλη εισαγωγης απο C2 vts αυτο με τα 125αλογα. Ειναι η πιο φθηνη σε σχεση με της αφτερ και δεν μπαινει απο το 1300 το 8ν μηπως εβρισκες καμια μεταχηρησμενη! Παρε με ενα τηλ στο 6944385605 αν θελεις να σου πω κατι γιατι υποψιαζομαι τον λογο που εγινε αυτο!Καλο τουρμπιστος!

george πρεπει να ανεβασε στιγμιαια και να ξεπερασε τα 0.8 δεν εξηγειται αλλιως . ολοι οι δρομοι οδηγουν στην πολλαπλη του vts . thnx βλεποντας και κανοντας απο δω και περα .. DIY δεν ηθελα ? Laughing

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης