Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Spyros_L Μέλος

Old school
Ένταξη: 25 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2006, 12:17:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote="RASTAVIPER"]
Ωπα παιδια μη γραφουμε τωρα ο,τι ακουμε δεξια και αριστερα...
ΚΑταρχην τους ποντους τους παιρνουν στους 24-25 (δε θυμαμαι ακριβως, αλλα αποκλειεται στους 18).Για το κουστουμακι που εφαγε το παληκαρι επρεπε να προσεξει πριν φτασει δικαστηριο η υποθεση.αν και δε μας λες ποσο οριο ειχε κανονικα ο δρομος.Αν ειχε επιλογη να πληρωσει την κληση πριν το δικαστηριο θα γλυτωνε πολλα λεφτα.
Τωρα το αλλο που λες για μεταφορα κλησης, μου ακουγεται για πολυ sci-fi και δε νομιζω να γινεται, γιατι αλλιως θα το καναμε για ολες μας τις κλησεις.Αλλωστε οταν σε πιασουν και υπογραψεις την κληση κατα την παραλαβη, τελειωσε το θεμα.Ειναι τα δικα σου στοιχεια περασμενα..[/quote]
Μιλάω για τις κλίσεις τέτοιου τύπου σαν αυτή που έφαγα εγώ. Μου ήρθε δηλαδή στο αστυνομικό τμήμα και με πήρανε τηλέφωνο να την παραλάβω. Εκεί φυσικά μπορείς να πεις οτι τη συγκεκριμένη ημερομηνία το οδηγούσε το αμάξι ο τάδε γνωστός σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό να έχει συμβεί άλλωστε. Δεν τους ενδιαφέρει αυτούς ποιος οδηγούσε, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να υπογράψει κάποιος εκείνη τη στιγμή. Έχει συμβεί αυτό, δεν στο λέω τυχαία. Σε περίπτωση που σε τσακώσουν επι τόπου εννοείται οτι μόνο εσύ υπογράφεις για την κλίση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2006, 16:09:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RASTAVIPER έγραψε: | [Ωπα παιδια μη γραφουμε τωρα ο,τι ακουμε δεξια και αριστερα...
ΚΑταρχην τους ποντους τους παιρνουν στους 24-25 (δε θυμαμαι ακριβως, αλλα αποκλειεται στους 18).Για το κουστουμακι που εφαγε το παληκαρι επρεπε να προσεξει πριν φτασει δικαστηριο η υποθεση.αν και δε μας λες ποσο οριο ειχε κανονικα ο δρομος.Αν ειχε επιλογη να πληρωσει την κληση πριν το δικαστηριο θα γλυτωνε πολλα λεφτα.
Τωρα το αλλο που λες για μεταφορα κλησης, μου ακουγεται για πολυ sci-fi και δε νομιζω να γινεται, γιατι αλλιως θα το καναμε για ολες μας τις κλησεις.Αλλωστε οταν σε πιασουν και υπογραψεις την κληση κατα την παραλαβη, τελειωσε το θεμα.Ειναι τα δικα σου στοιχεια περασμενα.. |
Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ‘ξεχασει’ τη κληση για να πας δικαστηριο. Αν εισαι πολυ πανω απ’το οριο και σε σταματησουν δεν σου κοβουν κληση επιτοπου. Σου σημειωνουν τα στοιχεια και σου ερχεται χαρτι για δηκαστηριο κατευθειαν (εχω συντομα κ’εγω ενα...). Επεισης αυτο με τη μεταφορα γινεται μονο οταν ΔΕΝ σ’εχουν σταματησει επιτοπου (γιατι τοτε παιρνουν τα στοιχεια του οδηγου). Αν η κληση ειναι απο καμερα, τοτε ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου λεει οτι πχ. Δεν οδηγουσα εγω αλλα η γυναικα μου ή ο γιος μου, και με τη συγκαταθεση του γιου ή της γυναικας του μεταφερεται η ευθηνη στον παραβατη. Αν πχ. σε καλουν στο τμημα να παρεις την κληση, ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ επιτοπου. Τους λες θα ερθω αργοτερα με τον παραβτη να την υπογραψει αυτος. Δεν προκειτε να σε σταματησουν, δεν εισαι ουτε κανας φυγας ουτε η υπερβαση οριου ταχητητας ειναι κανα εγκλημα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RASTAVIPER (THOMAS) Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V
Ένταξη: 23 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 904 Τόπος: JAMAICA
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Φεβ 2006, 01:45:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: |
Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ‘ξεχασει’ τη κληση για να πας δικαστηριο. Αν εισαι πολυ πανω απ’το οριο και σε σταματησουν δεν σου κοβουν κληση επιτοπου. Σου σημειωνουν τα στοιχεια και σου ερχεται χαρτι για δηκαστηριο κατευθειαν (εχω συντομα κ’εγω ενα...). Επεισης αυτο με τη μεταφορα γινεται μονο οταν ΔΕΝ σ’εχουν σταματησει επιτοπου (γιατι τοτε παιρνουν τα στοιχεια του οδηγου). Αν η κληση ειναι απο καμερα, τοτε ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου λεει οτι πχ. Δεν οδηγουσα εγω αλλα η γυναικα μου ή ο γιος μου, και με τη συγκαταθεση του γιου ή της γυναικας του μεταφερεται η ευθηνη στον παραβατη. Αν πχ. σε καλουν στο τμημα να παρεις την κληση, ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ επιτοπου. Τους λες θα ερθω αργοτερα με τον παραβτη να την υπογραψει αυτος. Δεν προκειτε να σε σταματησουν, δεν εισαι ουτε κανας φυγας ουτε η υπερβαση οριου ταχητητας ειναι κανα εγκλημα. |
Για αυτο το τελευταιο με το εγκλημα μην εισαι τοσο απολυτος.. Αφου θεωρειται η υπερβαση του οριου πανω απο καποια χλμ ως πλημμελημα, τοτε αλλιως το βλεπει ο νομος.
ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
Ένταξη: 25 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Φεβ 2006, 09:46:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδιά νομίζω οτι το έχουμε ξεκαθαρίσει το θέμα. Έχω όμως μια απορία: Αλήθεια όλους αυτούς που οδηγούν γερά γκάζια, απο impreza sti μέχρι και ferrari, που είναι αδύνατον ρε φίλε να τρέξεις στην εθνική οδό με το όριο που σου δίνουν, τί ακριβώς γίνεται? Έχουν άραγε κάνει συλλογή διαφόρων τύπων κλίσεων? Έχω ακούσει οτι σε κάποιες περιπτώσεις αυτοκινήτων κάνουν τα στραβά μάτια. Να αληθεύει άραγε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Φεβ 2006, 18:13:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Spyros_L έγραψε: | Έχω ακούσει οτι σε κάποιες περιπτώσεις αυτοκινήτων κάνουν τα στραβά μάτια. Να αληθεύει άραγε? |
Ναί..........
Υ.γ= το έχω πάθει εγώ....(δεν το αναλύω ποιο πολύ γιατί θα τα πάρω...... )
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2008, 10:16:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eπειδη θα πηγαινωερχομαι ανελλιπως, εχει παρει το αυτι κανενος τι γινεται με τις καμερες στην Αθηνων-Κορινθου,Κορινθου-Πατρων?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC
Ένταξη: 12 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 2485 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2008, 11:17:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ghost Dog έγραψε: | Eπειδη θα πηγαινωερχομαι ανελλιπως, εχει παρει το αυτι κανενος τι γινεται με τις καμερες στην Αθηνων-Κορινθου,Κορινθου-Πατρων?  |
Για Αθηνων-Κορινθου προσεχε κυριως μπροστα απο τις συρραγες στην κακια σκαλα οπως μπαινεις.
Εκει εχει φωτογραφικα ρανταρ τα οποια λειτουργουν.
Για το αλλο κομματι δεν γνωριζω.
Να σου στειλω ενα αντιρανταρ το οποιο εχω και χρησιμοποιησα μονο μια φορα να κανεις δουλεια σου?
Ειναι πολυ καλο και εντοπιζει οτιδηποτε σταθερο ρανταρ αλλα και πιστολια μολις χτυπουν πινακιδες μπροστινων σου.
Εγω δεν θα το ξαναχρησιμοποιησω ουτως η αλλως.(Εμενα προσωπικα οσες φορες το εχω χρησιμοποιησει με ποναει το κεφαλι μου λογω ακτινοβολιας,αλλους μεσα στο αυτοκινητο στο ιδιο ταξιδι οχι).
Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.
http://www.panoslahanas.blogspot.gr/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάρ 2008, 11:55:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να προσέχεις επίσης τα σημεία στον Κορίνθου Πατρών που έχει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και μπαριέρα στη μέση ειδικά σε τέτοια σημεία την στήνουν!
ΥΓ Προσοχή στα φώτα των απέναντι συνήθως σε προειδοποιούν ακόμα κι αν έχουν δει το μπλόκο αρκετά μακριά 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Νοέ 2008, 17:43:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τέτοια κουτιά υπάρχουν σχεδόν παντού... Το θέμα είναι, γράφουν αυτές οι κάμερες; Στέλνουν κλήσεις; Έχετε ακούσει κανέναν τελευταία να χει πάρει κλήση από σταθερό ραντάρ;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Νοέ 2008, 11:16:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για τους ερχόμενος απο ευζώνους προς θεσνικη,στο υψος της αερογέφυρας παλαιας εθνικης οδου (αγιος αθανασιος θεσνικης) τοποθετηθηκε φωτογραφικη καμερα (ή το κουτι οπως λετε).
Υπαρχουν σχετικές πινακιδες "μπλαμπλαμπλα με τεχνικα μεσα" και καλο ειναι να εχετε το νου σας.
Μαλιστα εχουν τοποθετηθει εκατερωθεν της οδου,οπου υπαρχει ανωτατο οριο 80 και οχι 110.
Δεν λειτουργουν ακομη συμφωνα με πληροφοριες του τμηματους που τις διαχειριζεται,αλλα καλο ειναι να προσεξετε ωστε να μην εχουμε παρατραγουδα.
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orgilos (χρηστος) Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 1.6(16v)(2003)
Ένταξη: 02 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 9 Τόπος: ελευσινα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2009, 18:28:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδες για να προσεχετε σε ολη την αττικη οδο μια καμερα με φωτο υπαρχει και αυτη ειναι την εισοδο1 στην μανδρα δηλαδη στην πρωτη γεφυρα μετα τα διοδια μανδρας μεσα στο τουνελ...ολες οι αλλες ειναι διαχειρηση κικλοφοριας..και τετοιες καμερες κυκλοφοριας εχει καθε 500-1000μετρα.φυσικα εχει μερικα σημεια που την στεινουν με την καμερα χειρος...εξοδο 5 κτλπ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 18:48:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δε μας παρακολουθείς τελικά!
Έχουμε πει να κάνουμε gb γι'αυτά! 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...) Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...
Ένταξη: 16 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1056 Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 19:17:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λοιπον προσωπικη εμπειρια
Περιφεριακος Πατρων απο Κυλληνη για Κορινθο με σταματησανε και εμενα και φιλο με σαξο και οι δυο σχδον 200αρα(194)μετα τις γκρινιες τους κλπ και τις κλαψες μας ωστε να μη χασουμε τις πινακιδες μας πηραν τα διπλωματα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.
Μετα απο 2 μερες γυρισα στο νησι και εκανα τα κονε μου για να παρω το διπλωμα πισω (για την κληση ουτε λογος και φτηνα τη βγαλαμε καθως το οριο ηταν 120 και μας κοψανε μια 350αρα{με 175 καθαρισα}),και ρωτησα φιλο αστυνομικο για το αν μπορει να μου το παρει.
Λοιπον επεσα απο τα συννεφα καθως οχι μονο μπορει να το παρει αλλα και να μου ξηλωσει και τις πινακιδες επιτοπου(καλα τη βγαλαμε δλδ).
Το αστειο της υποθεσης?
ΠΟΥΘΕΝΑ μα ΠΟΥΘΕΝΑ το εγχειριδιο δεν αναφεροταν σε ποντους και δεν τσιμπησα ουτε εναν.Απο ταλεγομενα του καταλαβα οτι η πρεπει να πηγαινεις εντελως αεροπλανο η να εισαι μεθυσμενος για να φας ποντους η οτι αλλο που δεν το γνωριζω...
Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 01:12:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimkeras έγραψε: |
Δε μας παρακολουθείς τελικά!
Έχουμε πει να κάνουμε gb γι'αυτά!  |
και γιατι δεν κανατε? Το σπρει κανει δουλεια?
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 09:39:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το σπρέι κάνει 100% δουλειά (τουλάχιστον στις απλές φωτογραφικές μηχανές δεν φαίνεται η πινακίδα), αλλά για να σε φλασάρει το φωτοραντάρ δεν πρέπει να είναι βράδυ;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 10:59:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΑΙ ειναι και αυτο.... :-S αλλα ετσι κιαλλιος τις περισοτερες φορες βραδακι το παταμε λιγο παραπάνω..
δεν κανατε τελικα παραγγελια?
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 00:05:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | ΝΑΙ ειναι και αυτο.... :-S αλλα ετσι κιαλλιος τις περισοτερες φορες βραδακι το παταμε λιγο παραπάνω..
δεν κανατε τελικα παραγγελια? |
Καλά, εσύ κόλλησες εκεί λέμε!!!!
Και τελικά, ΟΧΙ, δεν κάναμε!
Οι mythbusters λένε πως δεν κάνει το σπρέι. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
velvet (φιλία) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (2004)
Ένταξη: 16 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 49