PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Mother Funkerz Demo
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2006, 19:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Mother Funkerz Demo Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 από τα τραγούδια του demo που ηχογραφήσαμε με τους Mother Funkerz πρόσφατα για το κλείσιμο Live:

Jailhouse Rock
http://rapidshare.de/files/12175956/03_Mother_Funkerz_demo_-_Jailhouse_Rock.mp3.html

& Mad About You
http://rapidshare.de/files/12176564/04_Mother_Funkerz_demo_-_Mad_About_You.mp3.html

Έτσι για να μας ακούσετε κι εσείς που δεν έχετε έρθει σε live yet.. Wink
njoy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2006, 19:45:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια, τα κομματακια και ειδικα το 1ο ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλα! Πολυ επαγγελματικη δουλεια και μπραβο στα παιδια!

(Δεν παιρνω ποσοστα ε! Razz)

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tiesto στις Δευ 30 Ιαν 2006, 20:58:14, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2006, 19:54:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να και τα ακούσει και live για αλλη μια φορά:

ΑΡΙΣΤΑ!!!! Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2006, 20:01:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanx guys Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2006, 20:11:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, ασυγχγόνιστοι, λίγο παγάφωνοι αλλά σας βάζω άγιστα Τγία!

Πέρα από την πλάκα τώρα, δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να έρθω να σας δώ από κοντά ρε γα**το, αν και ξέρετε τον λόγο, αλλά τώρα που σας άκουσα μπορώ να πω ότι είστε πάρα πολύ καλοί. Μάλιστα που το συζήταγα εδώ και με τον Θειό μου που ασχολειόταν και αυτός ιδιαίτερα με μουσική, συμφωνήσαμε σε ένα πράγμα. Μπράβο γιατί κάνετε ότι γουστάρετε και ιδιαίτερα για την πάρτη σας και φαίνεται ότι αυτό βγαίνει από μέσα σας αντίθετα με την σαβούρα που κυκλοφορεί "δήθεν" και το παίζουν φίρμες.

Και πάλι εύγε και ευχομαι να φτάσετε εκεί που ΘΕΛΕΤΕ

If everything seems under control, you're just not going fast enough...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sidobre στις Δευ 30 Ιαν 2006, 20:16:04, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2006, 20:14:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Τάσο... η αλήθεια είναι οτι μαζευτήκαμε 6 ανθρωποι με εντελώς διαφορετικά ακούσματα και καταφέραμε να κάνουμε κάτι που να αρέσει σε όλους μας αλλά και στον κόσμο που έρχεται να μας ακούσει. Περνάμε όμορφα Very happy
Να είστε καλα!
Επιστροφή στην κορυφή
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2006, 21:42:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλή δουλειά Exclamation Exclamation Exclamation Καλή συνέχεια

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 00:28:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Perfect!!! Είστε ειλικρινά πολύ καλοί! Τα κατέβασα και τα δύο. Υποθέτω δεν γίνεται να έχουμε κ άλλα τραγουδάκια...; Smile Smile Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 03:54:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γίνεται Very happy
στο επόμενο Live Very happy

thanx Ζήση!! Wink
(θα ανεβάσω κανένα ακόμα αύριο)
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 05:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Τάσο... η αλήθεια είναι οτι μαζευτήκαμε 6 ανθρωποι με εντελώς διαφορετικά ακούσματα και καταφέραμε να κάνουμε κάτι που να αρέσει σε όλους μας αλλά και στον κόσμο που έρχεται να μας ακούσει. Περνάμε όμορφα Very happy
Να είστε καλα!

Αυτο ειναι το πιο σημαντικο πιστευω.Μπραβο σας!!!!

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 06:01:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγώ που άκουσα και το cd που είχες φέρει την Κυριακή στη λέσχη ενθουσιάστηκα... Wink
Πραγματικά πάρα πολύ καλοί... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 20:18:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όπως έγραψα και στο άλλο topic... παίζουμε Live παρασκευή 10 φεβρουαρίου στα 5/4!!! Σας περιμένω!!
Επιστροφή στην κορυφή
Stalitsa (Αιμιλία)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 27 Μάϊ 2005
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 09:48:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα εχω ακουσει και live αλλα και απο το demo και ειναι πραγματικα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!
Ειναι πολύ καλοι και το αξιζουν!!!
Συγχαρητηρια και δημοσιως απο μενα στον Πετρο μου και σε ολα τα παιδια που δινουν καθε φορα ενα κομματι απο την ψυχουλα και το μερακι τους για την διασκεδαση μας και την διασκεδαση τους!!! Wink

Είναι κάτι στιγμές,που στα σύννεφα χάνονται,στον ουρανό...
Πρόσωπα αγαπημένα,πρόσωπα λατρεμένα που αφήνουν κενό...
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 12:13:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα έλεγα στον Πέτρο να ηχογραφούν και τα live τους. Αν είναι δυνατόν όλα.

Εϊναι ο μοναδικός τρόπος να γίνονται καλύτεροι και να διορθώνουν τα λάθη τους, όπου υπάρχουν. Η κασσέτα δεν κάνει ποτέ λάθος όπως λέει και ο Grossman...

Tαλέντο υπάρχει, μουσικό background υπάρχει, περιμένω πολλά περισσότερα από τους Μ-FuNkers, γιατί προσωπικά θεωρώ ότι "το 'χουν".

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 13:47:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

!! μπράβο Πέτρο. μακάρι αμα ξανακατέβω να σας πετύχω και live !!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 18:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Perfect!!! Είστε ειλικρινά πολύ καλοί! Τα κατέβασα και τα δύο. Υποθέτω δεν γίνεται να έχουμε κ άλλα τραγουδάκια...; Smile Smile Smile

μην μου μείνεις με το παράπονο...

Play that Funky Music
http://rapidshare.de/files/12314302/05_Mother_Funkerz_demo_-_Play_that_Funky_Music.mp3.html

& Ι Will Survive

(μην νομίζετε οτι τα είδατε όλα...έχουμε περιπου 40 τραγούδια ακόμα στο Live) Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Wink

Σύντομα θα ακούσετε και το κομμάτι έκπληξη που ετοιμάζεται... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 18:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

μην μου μείνεις με το παράπονο...

Play that Funky Music
http://rapidshare.de/files/12314302/05_Mother_Funkerz_demo_-_Play_that_Funky_Music.mp3.html

& Ι Will Survive
http://rapidshare.de/files/12314839/06_Mother_Funkerz_demo_-_I_Will_Survive.mp3.html

(μην νομίζετε οτι τα είδατε όλα...έχουμε περιπου 40 τραγούδια ακόμα στο Live) Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Wink

Σύντομα θα ακούσετε και το κομμάτι έκπληξη που ετοιμάζεται... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ο ΚΑΤΕΛΗΣ έγραψε:
να και τα ακούσει και live για αλλη μια φορά:

ΑΡΙΣΤΑ!!!! :Cool

Laughing Laughing Laughing Laughing τι θες να πεις ???
Επιστροφή στην κορυφή
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 19:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ καλοι!!! εμεινα λεμε! που παιζετε ρε οταν ερθω αθηνα να σας δω?

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 19:59:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή δεν έχω έρθει 5/4, πως είναι η φάση εκεί; Είναι μπαράκι ή κανονική μουσική σκηνή; Αν θέλουμε να έρθουμε, θα πρέπει να κλείσω εγκαίρως μέσω εσένα ή θα βρω και την ίδια μέρα...;

Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Stalitsa (Αιμιλία)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 27 Μάϊ 2005
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2006, 01:51:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Αν θέλουμε να έρθουμε, θα πρέπει να κλείσω εγκαίρως μέσω εσένα ή θα βρω και την ίδια μέρα...;
Rolling eyes

Μπορεις να ερθεις την ιδια μερα και να κατσεις οπου θες αλλα αν θες θεση σε καλο τραπεζακι πες σε μενα ποσα ατομα θα ειστε και θα στο κανονισω εγω! Very happy

Είναι κάτι στιγμές,που στα σύννεφα χάνονται,στον ουρανό...
Πρόσωπα αγαπημένα,πρόσωπα λατρεμένα που αφήνουν κενό...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης