PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

1o Touring: Πήλιο! Πότε προτιμάτε να γίνει;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Πότε θέλετε να γίνει το Touring στο Πήλιο;
30 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου
0%
 0%  [ 0 ]
7 με 8 Δεκεμβρίου
46%
 46%  [ 7 ]
Δεν με πειράζει και οι δύο ημερομηνίες με βολεύουν
53%
 53%  [ 8 ]
Σύνολο Ψήφων : 15

Συγγραφέας Μήνυμα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 12:26:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα έχουμε και 1.6 με χταπόδι και 1.4 φουλ ντυμένο!!!
θα έχουμε και δυο νταμιτζάνες τσίπουρο
και πονοκέφαλο θα έχουμε......και καούρες.....

άστο χάλια θα γίνουμε!!!!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 12:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
θα έχουμε και 1.6 με χταπόδι και 1.4 φουλ ντυμένο!!!
θα έχουμε και δυο νταμιτζάνες τσίπουρο
και πονοκέφαλο θα έχουμε......και καούρες.....

άστο χάλια θα γίνουμε!!!!

Δεν αφήνω τίποτα. Tο touring θα γίνει, ειδικά τώρα που έχουμε και θέμα...

Για το 1.6 με το χταπόδι έλεγα... τι νομίζατε δηλαδή ... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Eπίσης θα έχουμε και Darkvow. Aυτού του παιδιού μην του πεις για Internet. Πες του όμως για βόλτα, να δεις πως φωτίζει το προσωπό του.

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 14:36:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Case Closed!

Το Τοuring επισημοποιείται και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου!

Σε λίγο θα μπεί ανακοίνωση με λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 14:48:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάνε και μια καλή τιμή και φύγαμε. Ελπίζω να έχουμε και κάποιο πρόγραμμα, μια τυπική οργάνωση, για να μην πάμε σαν τα πρόβατα στη σφαγή (που λέει ο λόγος...). Αρχίζω να ...ζεσταίνω την μηχανή

Υ.Γ.: Είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί έγινα και εγώ "σερίφης" (πρώτο αστέρι στο forum). Αντε και εις ανώτερα (7 αστέρια, γιατί όχι;)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 16:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eυάγγελε οργανωνώμαστε με βραδύς-ταχέως ρυθμούς.

H διαδρομή υπάρχει στην αρχή του topic. Mάλλον να την ξαναβάλω.

Eάν πάρω σαν αφετηρία το Βόλο έχουμε και λέμε....

Βόλος - Στεφανοβίκι - Κανάλια - Κερασιά - Βόλος

Περί της λίμνης Κάρλας για καμπίσιους, τουρμπάτους κ.α. Μην τους αρχίσουμε με τα δύσκολα.

Μετά Βόλος - Πορταριά - Μακρινίτσα - Πορταριά - Χάνια - Ζαγορά - Μακρυράχη - Ανήλιο - Κισσό - Μούρεσι - Τσαγκαράδα - Ξουρίχτι - Λαμπινού - Μηλιές - Βυζίτσα - Βόλο.

Ο γύρος του Πηλίου δεν σας είπα και τίποτα φοβερό.

Εάν όμως κάνεις την διαδρομή ανάποδα και αντί για Bυζίτσα φτάσεις μέχρι Καλά Νερά και από εκεί πας Μηλιές και από Μούρεσι για Μακρυράχη πας μέσω Αγ. Δημητρίου είναι η διαδρομή του Ράλυ Κένταυρος. Ή μια απ' όλες τέλος πάντων, γιατί την αλλάζουνε κατά καιρούς

Aνοίχτε τους χάρτες για να πάρετε μια ιδέα. Eάν κάποιος έχει κάτι διαφορετικό το λέει.

Θα μπω οδηγός εγώ που δεν πάω πάνω από 110-120 στην Eθνική και έτσι δεν θα έχουν πρόβλημα και τα 1.1 που θα έρθουν μαζί μας. Tο μόνο πρόβλημα έιναι στο στροφιλίκι που πάω με τα ίδια συνήθως και μάλλον εκεί θα έχουν πρόβλημα και τα δίλιτρα. Shocked Shocked Shocked Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Σοβαρά τώρα. Yπολογίστε 100 και βγάλε στην Eθνική και στα περί του Πηλίου 50-60 και βγάλε γενναία αυτή τη φορά. Aυτό θα τηρηθεί και είμαι κάθετος, επειδή θα έχουμε και νέους και άπειρους.

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 16:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερώτηση Αλφατα: Ποσο παέι το μαλλί σε χιλιόμετρα;
Ερώτηση Βητατα: Ποιος θα είναι ουραγός;
Ερώτηση Γ@ματα: Να ερθω από πίσω σου για με ...μάθεις να μπαίνω στις στροφές με 120 ή θα περάσω από πάνω σου; Laughing Laughing Laughing
Ο.Κ. Κανένα πρόβλημα, αρκεί να τηρηθούν βασικοί κανόνες και να μην γίνουν μαγκιές

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 16:33:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oργάνωση θα γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη. O Chris έβγαλε την διαδρομή, θα βγάλουμε ΑSAP και τους χρόνους.

Οντως επειδή θα έχουμε διάφορες κατηγορίες αυτοκινήτων/οδηγών το τμήμα ασφαλείας του 206 Club θα οργανώσει τα αυτοκίνητα έτσι ώστε να μην υπάρχει πουθενά πρόβλημα.

Στείλτε εσείς τα στοιχεία που γράφουμε στις ανακοινώσεις και θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για όλες τις λεπτομέρειες!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 16:37:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Ερώτηση Αλφατα: Ποσο παέι το μαλλί σε χιλιόμετρα;
Ερώτηση Βητατα: Ποιος θα είναι ουραγός;
Ερώτηση Γ@ματα: Να ερθω από πίσω σου για με ...μάθεις να μπαίνω στις στροφές με 120 ή θα περάσω από πάνω σου; Laughing Laughing Laughing
Ο.Κ. Κανένα πρόβλημα, αρκεί να τηρηθούν βασικοί κανόνες και να μην γίνουν μαγκιές

Αλφατα: Τουλάχιστον 2 ρεζερβουάρ βενζίνη πηγενέλα
Βήτατα: Μπροστά Chris, Μέση Chatasos Πίσω Sidobre να μαζεύει τους απολεσθέντες!

Τρίτον (σιγά μην ενδώσω σε ασεμνολογίες) Κάτσε καλά ρε γιατί θα σας δαγκώνω τους πισινούς!

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 17:18:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Over me Question Question Question Confused:Mου αρέσουν οι αισιόδοξοι. Tελευταίο θύμα ένα Saab Turbo Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Aλλά όπως λέει και ο Sidobre

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ!

Θα έχω αντιεροπορικά στην οροφή για τους γρήγοροι... Tον p206mike θα τον έχω και δεμένο. Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 17:29:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xιλιόμετρικές αποστάσεις θα ανεβάσω στο forum το βράδυ μετά τις 10, οπότε θα μπορείτε να υπολογήσετε και βενζίνες περίπου.

Δυο ρεζερβουάρ μου φαίνεται πολύ για το δικό μου, Tασο. Ένα και κάτι ψιλά το βλέπω. Aθήνα - Nαύπλιο 150 χλμ. με 80 μ.ω (από το trip computer αυτό), δεν φτανω ούτε στο 1/4.

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 17:40:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Θα έχω αντιεροπορικά στην οροφή για τους γρήγοροι... Tον p206mike θα τον έχω και δεμένο. Rolling eyes Rolling eyes

Xα χα!

Του έχω υποσχεθεί ότι θα τον δέσω και στο δικό μου!

Να δω που θα πάει τώρα!

Για το ρεζερβουάρ, το πάω με την λογική ότι θα κάνουμε και μια βόλτα εκεί γύρω, αλλά σίγουρα κάτι θα περισσέψει στο τέλος!

Αθήνα - Θεσσαλονίκη ένα ρεζερβουάρ παρά κάτι ψιλά...

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 18:24:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εκείνο που πρέπει να τακτοποιήσουμε είναι το θέμα της αναχώρησης....παρασκευή ή σάββατο!!!
εγώ αν δεν ξυπνήσω το σάββατο στο βουνό ...... είμαι για τα κλαρίνα μετά....Πολίτη κανόνισε κανα δυο δίκλινα για μας τους παρασκευιάτικους!!!

και μέχρι να έρθετε εσείς οι "γρήγοροι" θα κάνω κόντρες με το ghost car μου......
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :D

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 23:42:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χιλιομερτικές αποστάσεις:

Αθήνα - Βόλος => 321 χλμ

Το πρώτο κομμάτι στην λίμνη Κάρλα => 55 χλμ

Γύρος του Πηλίου => 120 χλμ.

Πρόγραμμα για το που σταματάμε => ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 08:52:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και να ήθελα να κάνω μια ...αεροπορική επιδρομή δεν μπορώ, γιατί το μυαλό θέλει αλλά το σώμα (κινητήρας) δεν ακολουθεί. Εξάλλου δεν είμαι και άτομο της ...υπερβολής, αλλά αν ...τσιμπήσεις το λιονταράκι, αυτό ...βρυχάται. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει ένα φτωχό Corsa χτες βράδυ...
Πάντως, για να πω και την άποψη μου για τη διαδρομή, πολύ καλή είναι αλλά μου φαίνονται αρκετά τα km για να καλυφθούν σε μικρό χρόνο

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 09:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Και να ήθελα να κάνω μια ...αεροπορική επιδρομή δεν μπορώ, γιατί το μυαλό θέλει αλλά το σώμα (κινητήρας) δεν ακολουθεί. Εξάλλου δεν είμαι και άτομο της ...υπερβολής, αλλά αν ...τσιμπήσεις το λιονταράκι, αυτό ...βρυχάται. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει ένα φτωχό Corsa χτες βράδυ...
Πάντως, για να πω και την άποψη μου για τη διαδρομή, πολύ καλή είναι αλλά μου φαίνονται αρκετά τα km για να καλυφθούν σε μικρό χρόνο

τι επαθες ρε ατομο;
ακουω για corsa και χωματα.
εισαι πολυ κρυπτογραφικος τυπος.
για πες μας, απλη περιεργεια ειναι αυτη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 09:41:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Και να ήθελα να κάνω μια ...αεροπορική επιδρομή δεν μπορώ, γιατί το μυαλό θέλει αλλά το σώμα (κινητήρας) δεν ακολουθεί. Εξάλλου δεν είμαι και άτομο της ...υπερβολής, αλλά αν ...τσιμπήσεις το λιονταράκι, αυτό ...βρυχάται. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει ένα φτωχό Corsa χτες βράδυ...Πάντως, για να πω και την άποψη μου για τη διαδρομή, πολύ καλή είναι αλλά μου φαίνονται αρκετά τα km για να καλυφθούν σε μικρό χρόνο

Ρε σεις,αυτός είναι σαν και μένα :D :D Wink
Και εγώ φίλε μου έχω πάρει ειδίκευση στις κηδείες... Wink
Αν και δεν είναι το κατάλληλο topic-sorry admins- το τελευταίο θύμα ένα mx5 κάνει παρέα στο corsaκι σου :D

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 10:24:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

τι επαθες ρε ατομο;
ακουω για corsa και χωματα.
εισαι πολυ κρυπτογραφικος τυπος.
για πες μας, απλη περιεργεια ειναι αυτη.

Αν και δεν είναι σωστό για το topic, χτες βράδυ ένα Corsa με αεροτομές, εξατμίσεις μπλα,μπλα κλπ απόλαυσε για αρκετή ώρα το σήμα του 206club.gr στο πίσω μου τζάμι, μέχρι που βαρέθηκε και έστριψε. Κρίμα, δεν μπόρεσε να δει το λιοντάρι μου στο καπώ...

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 11:04:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Bαγγέλη είναι υπολογισμένα να βγούν σε ένα Σαββατοκύριακο, χαλαρά.

Eάν προσέξεις τα πιο πολλά είναι το Aθήνα-Bόλος όλα Eθνική.
Yπολόγιζε 3-4 ώρες ανάλογα με τις στάσεις για το Aθήνα - Bόλος.

Tον γύρο του Πηλίου τον κάνουν τα λεωφορεία σε μισή μέρα. Δεν θα τα καταφέρουμε εμείς με τα 206. Mην το πεις πουθενά αυτό. Θα μας γιουχάρουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 11:09:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΜΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 11:13:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν την επόμενη ώρα δεν δηλώσει κανείς...

τότε θα γίνει πραγματικότητα η υπογραφή μου... Mad Mad Mad

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης