PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πληροφορίες για αγορά Η/Υ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 11:58:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Ναι αλλα τι γινεται αν ειναι μονιμα ανοιχτο το κουτι?! Cool

Γέμισε με αυγοθήκες το PC room Razz Το χω σκεφτεί... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 12:55:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πλακα πλακα πως καταλαβαινουμε αν ειναι 32 ή 64 bit το εργαλειο?
εγω εχω ενα laptop, που το εκανα custom στο πλαισιο και κοστισε αρκετα λεφτα...(δεν ξερω αν το μετανιωσα ακομα ή οχι)
ο επεξεργαστης ειναι 3.2Ghz Pentium 4, μαλλον 32bit ειναι ετσι?
η αναβαθμιση σε επεξεργαστη 64bit ειναι εφικτη?
μην με ρωτησετε για την motherboard δεν μπορω να βρω τι στο δι@ολο ειναι....

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 12:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:

Splat
Αν είναι μόνιμα ανοιχτό το κουτί τότε δεν θα έχεις σωστή απαγωγή του θερμού αέρα από το εσωτερικό του υπολογιστή σου χώρια που θα γεμίζει πολύ πιο γρήγορα σκόνες... Laughing Laughing Laughing Razz

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 13:04:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
εγω εχω ενα laptop, που το εκανα custom στο πλαισιο και κοστισε αρκετα λεφτα...(δεν ξερω αν το μετανιωσα ακομα ή οχι)

Μονο η σειρα 6xx των P4 ειναι 64bit και οσοι επεξεργαστες απο την σειρα 5xx τελειωνουν σε J (και οι dual core απο 8xx)

Αν δεν υποστηριζει το motherboard 64bit, δεν ειναι εφικτη η αναβαθμιση.

Ανοιξε το EXCEL ή WORD και πηγαινε help, about, system info. Καπου εκει μεσα (στα hardware resources) γραφει για το CPU αν ειναι 32 ή 64 bit.

Aλλιως ψαξε στο BIOS SETUP.
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 13:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
kanelj έγραψε:

Splat
Αν είναι μόνιμα ανοιχτό το κουτί τότε δεν θα έχεις σωστή απαγωγή του θερμού αέρα από το εσωτερικό του υπολογιστή σου χώρια που θα γεμίζει πολύ πιο γρήγορα σκόνες... Laughing Laughing Laughing Razz

Bασικα τωρα πια εχει μονο σκονη.....!!!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 13:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:

Κατέβασε αυτό και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Homepage: http://www.cpuid.org/cpuz.php

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 13:15:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:

Στα Custom του Πλαισιου και του Multirama γινονται αναβαθμησεις τετοιες.Συγκεκριμενα μπορεις να αλλαξεις μνημη,σκληρο και επεξεργαστη.Αν εκανες σωστα δεν ξερω.Γνωμη μου ειναι οταν περνεις ενα τετοιο μηχανημα να το περνεις σφραγισμενο.Αν και 5 φιλοι μου εχουν τετοια laptop απο Multirama και μου εχουν πει τα καλυτερα.
Μονο ο AMD Turion ειναι 64bit.Ο Centrino ειναι 32bit.Συνηθως η motherboard ειναι σχεδιασμενη να υποστηριζει μια απο τις 2 εταιριες.Για laptop τουλαχιστον αυτο συμβαινει.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 13:20:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:

Στα Custom του Πλαισιου και του Multirama γινονται αναβαθμησεις τετοιες.Συγκεκριμενα μπορεις να αλλαξεις μνημη,σκληρο και επεξεργαστη.Αν εκανες σωστα δεν ξερω.Γνωμη μου ειναι οταν περνεις ενα τετοιο μηχανημα να το περνεις σφραγισμενο.Αν και 5 φιλοι μου εχουν τετοια laptop απο Multirama και μου εχουν πει τα καλυτερα.
Μονο ο AMD Turion ειναι 64bit.Ο Centrino ειναι 32bit.Συνηθως η motherboard ειναι σχεδιασμενη να υποστηριζει μια απο τις 2 εταιριες.Για laptop τουλαχιστον αυτο συμβαινει.

Centrino στα 3.2GHz δεν υπαρχει.
Μαλλον ειναι P4 640 3.2 GHz 64bit.
Παιζει ρολο και το socket, αν ειναι LGA775 ειναι σιγουρα 64αρης.
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 13:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με βαση το προγραμματακι του παναγιωτη και τα λογια του dbokos, με μεγαλη χαρα ανακαλυψα οτι το μηχανηματακι μου ειναι 64bit!
Δηλαδη:
Specification : Intel Pentium 4 CPU 3.20GHz
Name: Intel Pentium 4 640
Pachage: LGA775
90nm

ευτυχως γιατι τα νεα Windows μου αρεσαν πολυ (απο αυτα που εχω δει στο internet) και κριμα να μην μπορουσα να τα απολαυσω απο το καλοκαιρακι και μετα που θα κυκλοφορησουν...

Για να καταλαβω ετ τελει το line size ειναι αυτο που καθοριζει αν ειναι 32 ή 64bit? (γιατι στο προγραμματακι εκει λεει byte) που ξερω οτι 8 bit=1 byte...

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 22:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστος.Κατι ασχετο και σχετικο μαζι.Το να εχεις 64bit τωρα δεν παιζει και πολυ ρολο γιατι τα Windows ειναι στα 32 ακομα.Μονο τα Linux υποστηριζουν 64 bit.Απλα σε λιγο καιρο με 32bit θα σε ξεπερασμενος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 00:22:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Η λυση ειναι το Noise Control.Παρε ενα τροφοδοτικο με τετοιο συστημα.Καθε φορα που λειτουργει χαλαρα κατεβαινουν και οι στροφες στα ανεμιστηρακια.

Θελω να μην ακουω κιχ επειδη διπλα στον Η/Υ κοιμαται ο αδερφος μου και δεν ειναι ιδιαιτερα υγιες.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 04:57:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυσκολο να μην ακους τιποτα.Ειναι περα απο τους νομους της φυσικης.Μηπως να αλλαζατε θεση στο μηχανημα?Γιατι και noise control να βαλεις παλι κατι θα ακουστει.Ενας δισκος ας πουμε.

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 13:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Δυσκολο να μην ακους τιποτα.Ειναι περα απο τους νομους της φυσικης.Μηπως να αλλαζατε θεση στο μηχανημα?Γιατι και noise control να βαλεις παλι κατι θα ακουστει.Ενας δισκος ας πουμε.

Καλα χαλαρωσε βρε.. Laughing
Α θελεις απολυτη ησυχια manosm3 και να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο απο υψηλες θερμοκρασιες, μη σκασεις λεφτα για ηχομονωσεις και noise controller και λοιπες πατεντες, και προτιμησε να φτιαξεις ενα συστηματακι με νερακι.Και ολα κομπλε.. Very happy

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 14:22:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε συ πως δεν το σκεφτικα.Υδροψυξη.Φοβερο κολπο παιδια και πολυ εντυπωσιακο.Εχει ενας φιλος μου στο PC του(πριν καμια βδομαδα το εβαλε)και ειναι τρελα.Βεβαια κοστιζει λιγο.Αν θες να δεις kitακια μπες στο site της Gigabyte.

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 22:43:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Ναι ρε συ πως δεν το σκεφτικα.Υδροψυξη.Φοβερο κολπο παιδια και πολυ εντυπωσιακο.Εχει ενας φιλος μου στο PC του(πριν καμια βδομαδα το εβαλε)και ειναι τρελα.Βεβαια κοστιζει λιγο.Αν θες να δεις kitακια μπες στο site της Gigabyte.

Βασικα το νερο δε το βαζεις για φιγουρα αλλα για να εχεις σταθερα χαμηλη θερμοκρασια στο συστημα σου και χωρις να σου παιρνουν το κεφαλι δεκαδες ανεμιστηρια...
Επισης, η προταση μου ειναι οχι για καποιο επωνυμο ετοιμο σετακι νερου που ειναι στανταρ πανακριβο αλλα για homemade λυση που θα βγει πολυ φτηνοτερα και με πολυ καλη αποδοση.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 23:31:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα homemade είναι μέχρι να αρχίζουν να στάζουν Razz

Σε αυτό το θέμα είμαι υπέρ κάποιου επώνυμου και ακριβού προϊόντος (~300άρα και βάλε)! Όπου θα ψύχεις: επεξεργαστή, γραφικά, τροφοδοσία, σκληρούς, ραμ, μητρική και όλα αθόρυβα!!! Βέβαια η όλη φάση θέλει φροντίδα και προδέρμ, άσε ότι χρειάζεται αλλαγή παραφλού (που λέει ο λόγος) κάθε σύντομο χρονικό διάστημα...

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2006, 00:27:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελει και 190 ευρω αν δεν κανω λαθος; Τελικα δε γινεται να τα εχω ολα.... Αν αλλαξω ανεμιστηρακι γινεται τιποτα; Τροφοδοτικα τι προτεινετε για Ρ4 3.2;

Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2006, 05:35:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Θελει και 190 ευρω αν δεν κανω λαθος; Τελικα δε γινεται να τα εχω ολα.... Αν αλλαξω ανεμιστηρακι γινεται τιποτα; Τροφοδοτικα τι προτεινετε για Ρ4 3.2;

Καταρχήν να εντοπίσεις την πηγή του προβλήματος. Τα παλιά τροφοδοτικά είχαν μικρό σε διάμετρο ανεμιστήρα και δουλεύαν σε ψηλές στροφές (άρα και φασαριόζικα). Τα καινούρια έχουν μεγαλύτερο ανεμιστήρα σε λιγότερες στροφές. Βέβαια, λόγω stock, θέλουν να διώξουν τα "παλιά", οπότε και κυκλοφορούσαν τουλάχιστον πριν από 6μηνο. Νοέμβριο 2004 άλλαξα κουτί (και άρα τροφοδοτικό) και ο θόρυβος έπεσε στο 20-30% του αρχικού! Αν φταίει η ψύκτρα του cpu, πρέπει να ψάξεις για λύσεις εκεί. Λίγο ακριβούτσικα, αλλα βαρβάτα και αθόρυβα σε βαθμό αηδίας είναι τα τροφοδοτικά Heroichi. Έχω ακούσει τέτοιο και έπαθα πλάκα! Ή μάλλον, *προσπαθούσα* να το ακούσω...

Η υδρόψυξη είναι όντως πολύ καλή φάση, αλλά ακριβή και θέλει εκγατάσταση από ειδικό και έμπειρο (όχι τσαρλατάνο). Έχω δει φωτό από περίπτωση όπου ένα ακροφύσιο υδρόψυξης δεν πατούσε καλά στην κάρτα γραφικών και έκαψε την pcb της (το πράσινο μέρος με τα κυκλώματα). Προσωπικά το βρίσκω υπερβολικό για το μέσο χρήστη και για όποιον δεν είναι κολλημένος με άμεσο overclocking (λες και θα ξινίσει ο τραχανάς αν κάνει 3 microsecs παραπάνω). Ναι, έχω δει άρρωστο που πήρε Athlon X2 4400 και τον έκανε overclock την επόμενη μέρα! Σημειωτέον ότι στο μηχάνημα έπαιζες Doom 3 στα 1600x1200, τα γραφικά στα τέρματα, ενώ στο background έκανε DivX encoding Smile

Όσο για τα Windows σVista (ναι, "σβήστα" έπρεπε να προφέρεται!), δεν τα βλέπω να περπατάνε, γιατί τα minimum requirements είναι για κλάματα. Δηλαδή, αν φορτώσεις μερικά memory resident προγραμματάκια (π.χ. antivirus) και θες να παίξεις Doom 3, θα πρέπει να έχεις και 2ο cpu;
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2006, 11:54:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτη η Microsoft οσο παει και τα κανει χειροτερα.
Οσο για την υδροψυξη ειμαι υπερ σε ετοιμο κιτακι γιατι το να φτιαξεις μονο σου κατι μπορει να το πετυχεις αλλα σκεψου οτι εστω και μια μικρη διαροη να εχει ο υπολογιστης ειναι για πεταμα.Υγρασια=θανατος των chips.Υπαρχει βεβαια και πιο ακριβη λυση.Ψυξη με υγρο αζωτο.Σε αυτην την περιπτωση πρεπει να κανεις οπωσδηποτε overclocking γιατι ο επεξεργαστης σου θα δουλευει σε πολικες θερμοκρασιες.Οσο για τα ανεμιστηρακια ο cipher εχει δικαιο.Τα καινουργια δεν ζοριζονται οσο τα παλια γι'αυτο και δεν παραγουν πολυ θορυβο.

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2006, 13:36:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:

Ότι CPU και να βάλεις εγώ σου προτείνω να βάλεις ένα ΚΑΛΟ τροφοδοτικό >475W.

Δες τροφοδοτικά Heroichi, Thermaltake, Enermax κλπ.

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης