PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πληροφορίες για αγορά Η/Υ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 13:00:22    Θέμα δημοσίευσης: Πληροφορίες για αγορά Η/Υ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα,

Έχει κάποιος εμπειρία από H/Y Fujitsu-Siemens (Scaleo P) ?

Είναι αξιόπιστοι? Από αναβάθμιση τι γίνεται?

Σκέφτομαι να αγοράσω έναν, αλλά δεν βρίσκω αναλυτικά χαρακτηριστικά πουθενά. Θα χρησιμοποιηθεί για home PC (Internet, games, office, DVDs κ.λ.π.)

Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 16:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλάς για laptop ή για desktop PC;

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 16:26:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Μιλάς για laptop ή για desktop PC;

desktop PC
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 16:34:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιταξε να δεις.Απο Desktop δεν ξερω πως τα παει η εταιρια.Απο Laptop παντως εχουν βγει πολυ χαλια.Ξερω περιπτωσεις που απο την υπερθερμανση φευγουν οι βιδες.Εγω προτεινω την λυση "φτιαξ'το μονο σου"!!!Δηλαδη επελεξε μητρικη,επεξεργαστη,καρτα γραφικων και σκληρο δισκο της επιλογη σου.Και καλο θα ναι να κοιταξεις στο e-shop.Ειναι πολυ πιο φθηνα τα πραγματα.Ο ξαδερφος μου εφτιαξε με 1300 ευρω κορυφαιο μηχανημα.Δεν κολαει πουθενα.Αν θες πες μου αναλυτικα τι φοραει πανω να τον αξιολογισω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 16:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1300 EUR ειναι πολλα για το συστημα που σκεφτομαι.

εχω βρει 2 συστηματα με τα παρακατω χαρακτηριστικα:

P4 630 HT, 2MB cache, 64bit
1024 DDR RAM
250 HDD SATA
on board sound, modem, LAN
DVD-RW +/- Double Layer
WIN XP HOME (+καποια αλλα προγραμματα οπως NERO, WORKS κλπ)
+ keyboard, mouse, ηχεια

και η διαφορά του ενος με αλλο ειναι στην καρτα γραφικών:

ή ATI RADEON X550 Tourbo Cache 64-256MB PCI-ex
ή NVIDIA 256MB PCI-ex

To 1o κοστιζει 699 EUR και το 2ο 799 EUR

Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για το motherboard (στο site της FSC δεν υπάρχουν πληροφοριες για το καθε μοντελο)
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 22:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Απο Laptop παντως εχουν βγει πολυ χαλια.

Και η πλάκα είναι πως τον χρυσοπλήρωσα τότε. Evil Evil Evil
Χάλια δε λες τπτ.

1. Καμμένος σκληρός δίσκος την πρώτη φορά Crying or Very sad
2. Κάτι σαν απομαγνήτιση (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) όπου απλά σβήστηκαν όσα είχε περασμένα (επειδή η εγγύηση είχε λήξει 1 βδομάδα πριν θεώρησαν σωστό να μου πουν πως θέλουν 600€ για νέο σκληρό). Shocked Φυσικά και έγινα δωρητής οργάνων. Laughing Laughing Laughing
3. 1 φορά/έτος για καθαρισμό στο ανεμιστηράκι, μιας και υπερθερμαινόταν.
4. Συνήθως δεν ανοίγει με την πρώτη, αλλά αφού τον κλείσεις και τον ξανανοίξεις.
5. Όοοοοοοοοοοοοοοοοο,τι και να πάθει, πρέπει να τρέχεις μέχρι την αντιπροσωπεία στο...Κρυονέρι!!!! (ελπίζω να είναι κοντά σου. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing )

Τώρα για τους desktop έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά το aftersales service είναι το ίδιο, σωστά? Confused Confused Confused Confused

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 23:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα να δεις.Για Desktop PC δεν βαζω το χερι μου στην φωτια οτι ειναι χαλια.Για Laptop ξερω οτι και ακριβοι ειναι και σκαρτοι βγαινουν.Εγω εχω μια οθονη Fujitsu-Siemens 4 χρονια και δεν εχει παθει το παραμικρο.Αλλου τα καταφερνει και αλλου οχι μου φαινετε.Εγω παντως ψηφιζω HP για Laptop.Με HP μεγαλωσα.

Στο θεμα μας τωρα.Το κουτι που περιγραφεις ειναι ενα καλο κουτι.Θα σου βγαλει τα λεφτα του.Εχει και πολυ καλη μνημη αν και δεν μου λες στα ποσα MHz ειναι.Στα 64bit εισαι μεσα τεχνολογικα.Αν θες πες μου στα ποσα GHz τρεχει.Παντως το καλυτερο θα ηταν ενας επεξεργαστης Dual Core.Εχει μεγαλο σκληρο δισκο που ενας επιτραπεζιος τον χριαζετε και με το παραπανω.Και απο καρτα γραφικων και η δυο ειναι πολυ καλες.Προτειμω βεβαια την NVIDIA.
Το Multirama εχει μια πολυ καλη προσφορα.Θελει ψαξιμο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 01:10:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρνητικα σχολια ΜΟΝΟ!!! Εχει ενας φιλος Scaleo και τουχει βγαλει την πιστη!!! Απο την πρωτη στιγμη που το πηρε του κολλαγε το ενα απο τα δυο DVD-Drives και σαν να μην εφτανε αυτο κολλαγε και ολο το συστημα και ηθελε διακοπη ρευματος για να κανει restart, ουτε το reset δεν "επαιζε"!!! Τι Format του εχουμε τραβηξει, τι αλλαξαμε καλωδια τιποτα!!! Καθε λιγο θα βγαλει και κατι καινουριο!!!

Και μαντεψε, το επισημο service βρισκεται στο Μενιδι!!! (Αυτο ειναι το κερασακι)

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 09:51:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου για την δουλειά που το θέλεις εστίασε το ενδιαφέρον σου μόνο σε καλή κάρτα γραφικών για τα παιχνίδια. Για τα υπόλοιπα και ένα απλό συστηματάκι κάνει τη δουλειά του και με το παραπάνω!
Το μόνο που έχω να σου πω, αν σε ενδιαφέρει η αντιγραφή ταινιών, πήγαινε με κλειστά μάτια και χωρίς 2η σκέψη σε NEC DVD R/RW, είναι φτηνά και δεν έχουν προβλήματα συμβατότητας και είναι και εξαιρετικά αξιόπιστα. Εγώ με το Samsung έχω βρει το μπελά μου, γράφει μόνο σε ακριβά και επώνυμα δισκάκια, κάτι σαν αυτό που λέμε "μεταξωτά σώβρακα και επιδέξιοι κ...."!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 10:01:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο θεμα μας τωρα.Το κουτι που περιγραφεις ειναι ενα καλο κουτι.Θα σου βγαλει τα λεφτα του.Εχει και πολυ καλη μνημη αν και δεν μου λες στα ποσα MHz ειναι.Στα 64bit εισαι μεσα τεχνολογικα.Αν θες πες μου στα ποσα GHz τρεχει.Παντως το καλυτερο θα ηταν ενας επεξεργαστης Dual Core.Εχει μεγαλο σκληρο δισκο που ενας επιτραπεζιος τον χριαζετε και με το παραπανω.Και απο καρτα γραφικων και η δυο ειναι πολυ καλες.Προτειμω βεβαια την NVIDIA.
Το Multirama εχει μια πολυ καλη προσφορα.Θελει ψαξιμο.[/quote]
------------------------------------------------------------------------------------
H RAM ειναι 1024 DDR 400MHz και το CPU 3.0 GHz
Την καρτα γραφικών σκεφτομαι να την αλλαξω με την εξης : 512ΜΒ-ALBATRON 6600LE την εχει προσφορα το ΠΛΑΙΣΙΟ στα 110 EUR

Τα format να ειναι καλα και θα του αλλαξω τα φωτα αν κολλαει. Το θεμα ειναι να μην καει καποια καρτα και τοτε θα τρεχω στο Κρυονερι.

Τα ΠΛΑΙΣΙΟ & MULTIRAMA τα συστηνεις ανεπιφυλακτα?
(αν και sτο MULTIRAMA δεν μπορεις να κανεις συνθεση Η/Υ)
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 11:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην μιλαμε για Desktop Pc η μηπως εννοεις για HTPC??Παντως οτι και να θες πιστευω αν κατσεις και το φτιαξεις μονος σου, θα σου κοστισει πολυ πιο φτηνα και θα βαλεις και πανω ο,τι ακριβως εσυ θες.Ετοιμαζω και γω ενα τετοιο pcακι για λαν. μολις με το καλο κανω αναβαθμιση στο βασικο μου pc.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 11:39:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα Multirama δεν ξερω, το Πλαισιο παντως ειναι απο τα καλυτερα!!! Εχω ενα μηχανημα εδω και 3 χρονια και δεν εχει κανει κιχ οσον αφορα το Hardware κιας του εχω αλλαξει τα φωτα!!! Ο υπολογιστης μου αποτελειται απο εναν ταπεινο ATHLON XP 2700+, αλλα προσφατα απεκτησε 1,25Gb RAM και μια nvidia 6600GT και παιζει τα παντα!!! Για παραδειγμα, το NFS Most Wanted σε 1024x768 αναλυση με ολα τα γραφικα πανω το παιζει χωρις να κανει κιχ!!! Μονο αν παιζω κανα δυωρο μπορει να σκαλωσει λιγο λογο θερμοκρασιας!!!

Οσον αφορα το συστημα που θελεις θα σου πω το εξης:
Για τον επεξεργαστη μη δωσεις πολλα λεφτα, αλλα να ειναι 64bit!!!
Μην τσιγκουνευτεις στη Motherboard (να εχει και δυνατοτητα SLI) και στην καρτα γραφικων (προτεινω nvidia 6800GT). Οι δυο που αναφερεις πιο πανω ειναι σχετικα φθηνες!!!
RAM οπωσδηποτε 1Gb (και πανω)!!! Αν επιλεξεις Ιntel επεξεργαστη η Ram να ειναι DDR2 (533Μhz)!!!
Σκληρο αναλογα με τις αναγκες σου και DVD RW θα σου προτεινω NEC (τετοιο εχω κιεγω), γιατι μεχρι τωρα εχει γραψει και διαβασει ο,τι και να τουχω βαλει!!! Ασε που τα TDK DVD τα γραφει σε 16X ταχυτητα (περιπου 5' ενα πληρες DVD)!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 11:50:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Ξερω περιπτωσεις που απο την υπερθερμανση φευγουν οι βιδες.

kovac έγραψε:
Καμμένος σκληρός δίσκος την πρώτη φορά....
...Συνήθως δεν ανοίγει με την πρώτη, αλλά αφού τον κλείσεις και τον ξανανοίξεις....

netblaster έγραψε:
Απο την πρωτη στιγμη που το πηρε του κολλαγε το ενα απο τα δυο DVD-Drives και σαν να μην εφτανε αυτο κολλαγε και ολο το συστημα και ηθελε διακοπη ρευματος για να κανει restart, ουτε το reset δεν "επαιζε"!!! Τι Format του εχουμε τραβηξει, τι αλλαξαμε καλωδια τιποτα!!! Καθε λιγο θα βγαλει και κατι καινουριο!!!

netblaster έγραψε:
Μονο αν παιζω κανα δυωρο μπορει να σκαλωσει λιγο λογο θερμοκρασιας!!!

Nα είστε καλά παιδιά! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 13:21:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτου κακά! Evil
Μακριά από fujitsu laptop. Μόλις τώρα μίλαγα με μια φίλη
που πήρε laptop πριν 1 χρόνο. Μέσα σε αυτό το χρόνο χτήπησε δυο φορές ο σκληρός,
το τροφοδοτικό βγήκε off και χθες η μητρική πέθανε!!! Σε ένα χρόνο
όλα αυτά! Evil
Τώρα για το σύστημα που περιγράφεις δεν είναι άσχημο για τη δουλειά που
το θέλεις.
Όμως : θα πρότεινα επεξεργαστή AMD Athlon 64, αφήνουν
χιλιόμετρα πίσω τους Pentium. Ακόμη και σε ότι αφορά τη θερμοκρασία πλέον.
Μητρική θα πρότεινα MSI (όπως η K8N Platinum SLI),
ή μια ASUS (P5WD2 Premium / Wi-Fi-TV-EAY) ή ακόμη και
μια DFI (Lanparty NF4 SLI-DR). Πάντα όμως με δυνατότητα SLI.

Για RAM το ελάχιστο είναι πλέον 1GB. Αν βάλεις 1GB μη βάλεις ένα module,
καλύτερα να βάλεις 2 των 512MB. Για σκληρό αν θες ταχύτητα θα σου
πρότεινα να βάλεις δυο σκληρούς. Έναν μικρό 60-80GB και ένα μεγαλύτερο
120GB για μεγαλύτερη ταχύτητα.

Πολύ σημαντικό στο σύστημα που θα
φτιάξεις είναι το τριφοδοτικό (κατώτατο όριο πλέον τα 400W) όπως επίσης
και το σύστημα ψήξης. Μια καλή ψύκτρα θα σου εξασφαλίσει πολλές ώρες
ακίνδυνου gaming. Όσο για κάρτες γραφικών συμφωνώ με τις προτάσεις
που γράφτηκαν πιο πάνω.

Ελπίζω να σε βοηθήσαμε. Wink

PS. Δαγκωτό NEC αντιγραφικό. Θα μας θυμηθείς όλους όσους στο
προτείνουμε. Wink

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
ice gus (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

206 1.6(8v)xs 2000

Ένταξη: 17 Οκτ 2002
Τόπος: ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 13:52:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι και εγω ενας ατυχος με laptop fujitsu siemens που αφου το καλοκαιρι
αναγκαστηκα να ξανα κατεβασω ολα στο δισκο γιατι κολησε πριν μια εβδομαδα πεθανε εντελοσ ο δισκος. μολις ενα μηνα μετα το λιξιμο της εγγυησης. κοστος στην εταιρεια<στο μενιδι> 300€.
η λυση ηταν αγορα απο το πλαισιο δισκου 40G με 90€ και τοποθετηση
μονος μου.

Image hosted by Photobucket.com ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 14:41:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα γιατί κολλήσατε όλοι με τα Laptop???? Shocked
Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για Desktop!!!!!! Confused

Εμένα πάντως η γνώμη μου είναι να πάρεις καλά parts και να το στήσεις μόνος σου.
Ότι και να βάλεις μέσα ξεκίνα με ένα καλό κουτί και πολύ καλό τροφοδοτικό! Είναι πολύ πιο σημαντικό από ότι νομίζεις!!!!! Shocked

Θα είναι και φθηνότερο και καλύτερο από έτοιμο "επώνυμο" και ακόμη περισσότερο από PC Ελληνικής εταιρεία κατασκευής........ Laughing Laughing Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 14:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Μα γιατί κολλήσατε όλοι με τα Laptop???? Shocked
Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για Desktop!!!!!! Confused

Εμένα πάντως η γνώμη μου είναι να πάρεις καλά parts και να το στήσεις μόνος σου.
Θα είναι και φθηνότερο και καλύτερο από έτοιμο "επώνυμο" και ακόμη περισσότερο από PC Ελληνικής εταιρεία κατασκευής........ Laughing Laughing Laughing

Πεστα ρε Χαρη,
desktop θελω, οχι laptop Confused

Ευχαριστω παντως ολους για τις πληροφοριες Shocked
Θα στησω ενα μονος μου από PLAISIO ή από E-SHOP αν και δεν νομιζω να βγει στην τιμη που εχω βρει το Fujitsu-Siemens. Mια πρωτη προσπαθεια που εκανα εβγαλε τιμη πανω απο 1000 EUR και δεν θελω να δωσω πανω απο 700-800.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 16:24:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατσε.Θες μονο το κουτι με 700-800 ευρω ή και τα περιφεριακα.Ενας φιλος μου πριν καποιες μερες εκανε ενα κουτι απο E-Shop (που για μενα εινα και το καλυτερο και πιο φνηνο απο ολα) που του κοστισε 740 ευρω περιπου.
Ακου λεπτομεριες:

Μητρικη MSI K8N SLI
Επεξεργαστη AMD Athlon 3300 64Bit
Καρτα γραφικων ATI 256MB(περισσοτερα δεν ξερω)
Σκληρο δισκο 250ΜΒ
RAM 1024ΜΒ 533ΜΗz DDR
Τροφοδοτικο 480Watt

Αυτα πανω κατω.Απο E-Shop και 740 ευρω περιπου.Στην τιμη παει και το κουτι .

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 16:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακρυά από Mac... Μην ακούτε τον πρόεδρο Razz Razz Razz

Πέρα απ την πλάκα τώρα... Καλό είναι να μην πας προς Fuji-Siemens... Καλοί υπολογιστές και φτηνοί (για επώνυμο πράμα), αλλά είναι μέχρι να χρειαστείς το service τους (αν καταφέρεις και το βρεις!!).

Δεν θα σου προτείνω συγκεκριμένο PC, αλλά δυο τρεις μικρές συμβουλές που πρέπει να θυμάσαι.

* Μην υπερβάλεις στα GHz... Απ ότι είπες το θες για home pc και δεν θα τρέχεις καμιά τρελή εφαρμογή. Αφού αναφέρεις ότι θα παίζεις και παιχνίδια, ένα Pentium στα 3GHz με μία καλή κάρτα γραφικών (κατά προτίμηση ATi) είναι υπεραρκετα για όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και για όλο το 2006!

* Φρόντισε να αγοράσεις καλή μνήμη, επώνυμη (Kingston), συγχρονισμένη όσο το δυνατόν ψηλότερα (εξαρτάται κ απ την τσέπη) και σε καμία περίπτωση όχι πάνω από 1GHz... Και με 768 θα είσαι τέλεια. Δεν θα κάνεις και video rendering... Α και να έχει το μικρό response-latency κάτι τέτοιο! Σκάλωσα τώρα...

* Τροφοδοτικό, 400-500 watt είναι τέλεια... Αν μπορείς make it Enermax... Αλλά είναι ακριβά τα καημένα... Έχτρα ανεμιστήρες κλπ μην το κάνεις ελικοφόρο... Πέρα απ τα υποχρεωτικά fans, ένα εισόδου και ένα εξόδου είναι max! Τέλος ένα fan σκληρών δίσκων δεν είναι κακό...

* Σκληρός δίσκος... Όχι υπερβολές! 160gb είναι τίγκα... Και χώσε αρκετά partition για να κάνεις format όπου θες... Μάρκα προτείνω western digital, λόγω του τέλειου service τους, αλλά και της αξιοπιστίας! Στροφιλίκια, άνω των 7200...

* DVDR: NEC, LG, Plextor... Και οι πέτρες το ξέρουν πλέον...!

* Όσο πιο μεγάλο tower γίνεται!!! Το να είναι ευρύχωρα τα πράγματα μέσα είναι το παν!

* Βρες όσα περισσότερα πράγματα μπορείς μεταχειρισμένα και βάλτα... Το καινούριο PC χάνει το 50% της αξίας του μέσα στο πρώτο εξάμηνο, μην σου πω και πιο νωρίς.

* Στο τελευταίο partition βάλε Linux...

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 17:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεσα εισαι.Πολυ καλη μελετη με σωστα επιχειρηματα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης